![]() |
Re: Dacia Logan Tuning 3dsmax7 + V-ray
2 Attachment(s)
ms madskilz, dar nu mai fi asa de rau...poate omu nu a bagat de seama ca 3dsmax e program..io stiu..bafta
|
1 Attachment(s)
shit! nu pot sa mai dau edit
|
frumos ...frumos...;)
ps:forst_dani are antecedente destul de grave si nu am apucat sa ma iau de el paa acum:twisted: :lol: |
Ala albastru de la inceput numi place ca are jentzile prea mici.........
in rest celalate sunt prea tari ...imi place la nebunie poza cu usile deschise.. si asta ultimul ..hm prea mazgalit dar oricum e tare ..respect.. Io cred ca astia care lucratzi in 3d avetzi prea mult timp liber...si mai cred ca o sa o luatzi razna :)) :peace: |
ah si am uitat sa zic..am dat si eu un vot ...miar place sa merg cu un logan ca ala cu usile deschise
|
da d c vrei sa t iei de mine mah?poate k am antecedente grave dar atunci nu prea stiam sa umblu p forum.shi nu stiam k ala e programul scuzeeeee.iar dak nu iti place d mine k sunt mai mik shi t iei tot timpul d mine asta e n-am c face.
|
bv ombladon :wink: imi place :mrgreen:
|
o tu mare a_ombladon !
Fa si tu nijte tutoriale ! makr la o capota ... jtiu si io ! la ceva ! la o portiera! Zuper tare ! frate !!! |
@ombladoane zi si mie cum faci frate fundalu ala
|
care va fi urmatoarea masina a_ombladon ?
|
ma va rog eu mult d tot dati si mie niste sfaturi in legatura cu programul asta 3ds max.cum pot sa fac shi yo o masina in el. plssssssssssss
|
@most wanted: mersi, si mie mi-ar placea sa ma dau pe strazile bucurestiului cu asa ceva, visez la ziua cand o sa-mi iau carnetu :)
@shantzu: mersi frumos ;) @doar eu: o sa fac si un tutorial cu capota asta in mod special si la portiera, dar mai incolo ca acum am niste probleme... @grigo-x2: fundalul e un plan indoit...doar atat:) @mtg: urmatoarea masina e secret :))...glumeam, o sa v-o arat cand o termin definitiv...nu acum... @frost-dani(offtopic): ce antecedente ai ma? bai ma speriati...poate ma trezesc la colt de strada cu vreo bata in cap...va zic io ca nu valorez mai mult de 2 lei si un pachet de tzigari... |
stai ma linistit k nu am antecedente penale,la incepu nu stiam unde trebuia sa postez pt concursuri shi postam shi yo unde apucam shi de aia sau legat tng shi madskilz d mine.:)
|
aha...phew!! m-am mai linistit
|
[QUOTE=
@grigo-x2: fundalul e un plan indoit...doar atat:)QUOTE] nu mai era nevoie cum am ajuns acasa mi-am batut capu si mi-a reusit oricum mersi |
nu ai pt ce
|
misto ambele masini chiar numai seamana cu un logan
|
HAi mah ombladoane nu mai faci nimik???
|
pai e concursu high-end..poate dupa, ca acum ma concentrez asupra concursului...bafta ;)
|
ba ombladoane ziceai ca vrei id meu ti-lam dat dece nu ai intrat .......
uitel iar [email]fanatic_driver |
intrebarea dak near place sa conducem un logan cu un aseenea kit p el se refera la prmu kit sau la al doile... dak e legat d primu... nu... nu imi place kitu dupa el... al doilea ar merge... si ala poate fi imbunatatit :P
|
pai..al doilea... :D ... nu cred ca ii mai fac nimic...am alte masini de tunat acum... un nissan 350z ;)
|
ombladoane da si mie mesu tau sa vb acum ca vad ac esti online
|
Unde pot gasi si eu liceenta de la 3ds max 7????
|
Unde pot gasi si eu Liceenta la 3ds max plz........??
|
poate o sa- mi dea careva-n cap... ia si tu cracku (daca nu il ai deja), man... si-ai rezolvat problema
|
pt ce iti trebuie licenta? ai firma, comercializezi obiecte 3D? daca raspunsul la intrebarile astea e NU, atunci, ia-ti-l fratele meu de pe ODC...
|
Quote:
ai atatia bani sa dai doar aja de joaca? sau poate chiar iti tre :rolleyes2: |
dece am eu impresia k el nu site ce e aia licenta?....tare cred k vrea un simplu crack.
|
oameni buni , o luati pe aratura, aici e un thread dedicat daciei mele, care aparent a fost ingropat, pana mai apar eu cu ceva nou...asa ca no offtopics please :)
discutii despre max si licente si crack-uri in "discutii si tutoriale" |
mane , super misto loganu ... :P ;) !!
PS: team vazut acum k esti on , da si u idu tau sa mai vb... |
[email protected] ..vbim ;)
|
eu am o problema la tutorialu cu janta...fakut de adi..
tre sa fac niste patrate intre spitele jentii..si nush cum draq sa fac acolo se unes...se plm se repeta..draq stie...greu mai ie. |
thanxxxxxxxxxxxx
|
Masina poate fi pusa in GTA San Andreas???
imi place la nebunie!! |
Hai mah ombladoane ....scoate si u ceva .....pana acum nu am vazut pe nimeni sa faca un trabant ...sau o masina mai veche .....scoate si u o nova ceva...sau o dacie papuc .....:)
|
vreau si eu una adevarata ca e super belea
|
prea belea kiturile
|
nissan
5 Attachment(s)
remember masina asta?
:) mai am ceva de lucrat pe la iluminare, astea sunt niste teste pareri? |