![]() |
body kit ,spoilere,praguri,eleroane ,grile,faruri,triple,filtre aer,turbo,turbocharger electric,kit admisie,evacuari,tobe ,suspensii sport,jante,cauciucuri,vopsea cameleon,ax came ,p istoane+biele forjate,fise,bujii ETC
ASIGURAM MONTAJ tel.0743944265 reparatii spoilere praguri in fibra de sticla,grafica auto(aerograf) |
Re: Redline Tuning
Aducem la comanda orice masina pentru dezmembrare.
Relatii telefon 0743944265 |
ThunderRa scuza-ma de intrebare si de unde postez acest mesaj... esti cumva medic?:D ti-am vazut masina pe la spital
|
:) Busted....
Oarecum... sunt psiholog clinician principal in sectia oncologie si sef serviciu managementul calitatii in spitalul judetean. :) |
D'acolo vin banii investiti in masinuta :>
|
Nope. Din cabinetul particular. A se vedea declaratiile de la finante... La spital nu trec de 19 mil cu totul si nu cred ca vei gasi pe cineva care sa-ti spuna ca i-a "dat" ceva psihologului de la oncologie. Avand un copil de 4 ani, nu as mai avea bani si de bagat in masina numai de la spital...
|
E bine ca mai sunt si oameni ca tine care frecventeaza forumul! Ma bucur! Sper sa ne si cunoastem;) Sopr la modificari!
|
Multumesc frumos.
|
Quote:
|
Din nou, multumesc frumos. Sper sa reusesc sa o intretin cel putin la fel de bine si de acum incolo. Stie cineva daca suspensiile Apex sunt bune? Am aflat ca exista un kit pentru Megane 2 si m-ar interesa...
|
Sunt sigur Apex si nu sunt Apexi? Daca sunt Apexi sunt foarte bune, le folosesc si pe masinile din D1 (campionatul mondial de drifturi)
|
http://www.apexsuspension.com/
De obicei stiu ce scriu. Sa fie aceleasi? |
Nu sunt aceeasi, am intrbat doar pentru ca numele seamana foarte mult. Sunt foarte bune si Apex, doar ca nu sunt asa de cunoscute in romania
|
Pe mine ma intereseaza un kit (arcuri+amortizoare) pentru Megane Sedan 2.2. Ai vreo propunere? Masina mea are PDG si e prea inaltata.
|
Tias recomanda o suspensie de la KW automotive, arcuri+telecoape, reglabile pe inaltime si pe duritate, sa nu ai probleme iarna si sa o setezi dupa placerea ta
|
Stie cineva cam cat costa asa ceva? Un link? Merci.
|
undeva la 1400 de euro, dai un ban da face
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Recomand KW, Bilstein, V maxx, Weitec, H&R |
ce fac baietii de la red line tuning? ma primiti si pe mine
Quote:
|
Bineinteles
|
eu recomand KONI :) asta am pe masina si sunt multumit de ea :D
|
Quote:
|
dane trimite mi pe cosmin un banner din ala
ceasuri plasma pt mazda 626 anul 1993 diesel komprex |
Quote:
ai ramas fara bani? |
1 Attachment(s)
Iata ca a fost premiata si Bora de la noi
|
Felicitari pentru cupa :) .
|
Multumim.
|
multumim !! sper sa luati si voi cit mai multe!!cu cit mai multe premii in NEAMT cu atit mai bine
:-D mnbcx |
Quote:
|
Da, este prima noastra cupa.Eu zic ca e un inceput bun, atelierul are 3 luni iar clubul cam o luna si este al doilea eveniment la care am fost.
|
Quote:
|
1-30 Iunie - Comanda acum orice piese tuning si ai montaj gratuit Filtre aer sport - Pilot, Simota,K&N Kituri inductie Turbocharger electric Turbocharger -Turbine Hibrid de la 500 Euro Galerii evacuare - de la 300 Euro Tober Sport - de la 250 Ron Jante aliaj - de la 1200 Ron/Set Anvelope second hand - de la 80 Ron la 120 Ron/Bucata(Garantie) Placute frana - EBC, TRW, Brembo Discuri frana - Brembo Suspensii sport - FK, KW, BILSTEIN,MONROE Faruri,Stopuri Ceasuri plasma - de la 150 RON Kit Xenon - de la 200 RON Mai executam si: Vopsea negru mat Folii autorizate R.A.R Polish Reparatii Auto Schimburi -Ulei -Filtre -Placute,discuri,rulmenti -Suspensii, etc, Piese Auto Placute frana,discuri frana,rulmenti, suspensii, kit ambreiaj, kit distributie, uleiuri: Mobil, Castrol, Valvoline, etc... |
Quote:
|
Quote:
|
50 de zile e garantia pentru cauciucurile second hand
|
Quote:
|