![]() |
Re: DACIA LOGAN DCI
Quote:
Oricum umbla ceva "zvonuri" :D cum ca prin chip tuning s-ar ajunge la 80 de cai, cu motorul actual, fara nimic schimbat. Eu astept demonstratia ;) . |
Quote:
|
Multumesc Zbuciumus. Sunt foarte multumit de tuningul la motor, pe care l-ai facut(fara laude prea multe..doar o constatare).
|
@zbuciumus
Pentru varianta de 1,5 dci 85 CP de pe logan, ai ceva, macar o fisa stock sau poate deja ai facut vreuna. Ma intereseaza in mod deosebit ;) |
O mica intrebare ca suntem pe subiectu motor 1.5 dci, imi spune si mie unde mama masi e turbina la acest motor, ca sa fiu al draq n-am gasit-o si ceva fluiera de te inebuneste la symbolu lu vecinua-miu si am gasit mai toate piesele in afara de turbina, e bagat in spatele motorului? sau evectiv pe undeva sub el.
|
Quote:
? |
Pe bune, stiu cum arata stiu pe unde teoretic e, am urmarit traseu admisiei de aer, am urmarit traseul evacuari :???:
|
mc . zbuciumus. RUPE-fara fum [LOGAN-DCI-1,5 STOCK 65CP-CUPLU-160NM] ,,,,,,,acum-102CP-CUPLU-257NM
|
10 Attachment(s)
Asa arata Dacia Logan 1.5 dci 65 cp stock cu kit de intercooler si tevi de inox custom made by MasterTuner, decat (adica eliminat catalizatorul) si Unichip. A se vedea noua downpipe.
|
Quote:
am depasit cu mult 200kmh pe autostrada chiar si la 180kmh dak o accelerezi se duce si nu tragi de ea si mia scazut consumul cu cel putin 0.5% MULTUMESC ZBUCIUMUS~~~RUPE |
aia cu scazut consumul.da-mi voie sa nu o cred ! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ai pus doar un link,catre alt forum,cum sa ti-l accept?
pune pozele tale si graficele acolo si e ok :) fa topic ca lumea,multi sunt curiosi de ceea ce ai facut,esti primul din cate stiu eu care a facut asta |
Quote:
ma intereseaza pretzul unei astfel de modificari si daca am intzeles eu bine,puterea ajunge la 102 cai? meltzumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns.... |
1 Attachment(s)
@ zbuciumus Merci pentru raspuns, scuze de intarziere am fost plecat un pic..
atasat un comunicat oficial Dacia cu privire la noul 1.5 dci de 85 CP si 200 Nm. ps in privat ti-am scris 80 de cai in loc de 85.. |
Pentru un logan 1.5 dci 85 cai, o evacuare precum cea de mai sus, kit-ul pentru intercooler si final un chip, aproximativ care este cuplul final ( si hp ? ) ! Cutia de viteze rezista unui upgrade serios ?
|
O sa scoatem 110- 115 cp si 280 Nm. Cutia nu are nici o problema, cuplul fiind cel care o poate distruge. Ori noi am testat 260 Nm pentru mai multe mii fara nici o problema, cu ambreiajul stock.
|
280 Nm ...poate:))
|
280nm este imposibil.
Mai stie cineva ceva de loganul rosu dCi? Se mai creste in putere la el? Am inteles ca propietarul vrea mai mult. |
cum ai dedus ca e imposibil ? daca te uitai pe poza unde a pus graficu de dyno vedeai ca are deja 263 Nm, cu N mare...
|
Quote:
In orice catalog se poate vedea ca o masina de 100cp atinge in medie pe la 190km/h. A,ca arata pe bord peste 200 este cu totul altceva.Stiu un Tico ce arata 30km/h cind era parcat. |
Quote:
am un clio 2 1,5 DCi,2005 65 CP se poate face acelasi upgrade adica sa ajung la 102 CP si daca da unde anume trebuie facut (eu sunt din iasi) si cat costa am vazut ca a mai intrebat cineva dar nici un raspuns felix poate imi zici pe privat :-) |
AE86GT: Poti ajunge cu ea si la 118 cai si 270 nm, atat are acum cel mai puternic logan CJ-25-BBI
|
cel mai puternic logan diesel... !!!nu cel mai puternic logan :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning