![]() |
Re: Masini cu volan pe dreapta!!
MAi este un aspect pe care ar trebui sa-l iei in calcul: gandeste-te ca din diverse motive vrei sa o vinzi. Ce crezi ca se va intampla? :)
|
Quote:
|
Eu unul te sustin sa iti cumperi una RHD (dar sa fie JDM nu EUDM :D). Nu esti handicapat sa nu poti conduce una cu volan pe dreapta ;). Personal am condus asa ceva, nu iti ia o vesnicie sa te obisnuiesti cu pozitia de condus. Farurile se regleaza cu ajutorul unei tablite(plastic, sau ce or avea acolo in functie de marca) Se inverseaza pur si simplu astfel incat cel din dreapta sa nu mai bata asa jos(testat, asa ca nu sariti cu gura ;) ).
Eu in toamna vreau sa imi achizitionez un Civic Ep2 Sport cu RHD, asta pentru ca in Anglia este 3000Lire iar in Germania este 7000EUR, iar cei aproximativ 3500euro diferenta nu sunt de ici de colo. Am eu un pitic pe creier care imi spune ca masina japoneza cu volan pe stanga e ca masina nemteasca cu volan pe dreapta. Sau faci asa http://www.alfabb.com/bb/forums/atta...ersion-rhd.jpg |
Cred ca de acum 2 ani s-a hotarat ce sa faca.. :lol:
|
Nu e mare branza treaba asta cu volanul pe partea dreapta, vai ca ce periculos e, vai ca nu pot sa schimb cu stanga. Prostii! Ca sa va faceti o idee, eu am venit cu masina cu volan pe dreapta din UK pana in Bucuresti pe roti, avand carnet de 2 luni, fara nici cel mai mic incident. E vorba sa fi cumpatat atata tot, dreapta, stanga, centru sau unde mai poti sta intr-o masina nu conteaza.
|
Toata treaba asta cu volan pe dreapta e o tampenie. Si toata porcaria a inceput de la englezi. Sunt printre singurii din Europa care conduc masini cu volan pe dreapta si nu dau semne ca ar trece si ei la aceleasi reguli precum celelalte tari.
|
Quote:
|
Quote:
|
stai mai in spate ca sa ai vizibilitate mai buna !! eu asa fac
|
Quote: