![]() |
Re: LOGAN
super mishto, loganul!!!!!!!! am shi eu unu aceeasi culoare dar e greu sa-l conving pe tata sa-i mai faca unele modificari!!!spune ca spoilerele alea care se pun la barile din spate si fatza arata ca un faras care e bun sa strangi zapada iarna :D . l-am convins sa punem eleron dar inca nu e hotarat de care sa punem! oricum mishto al tau!!! sper sa continu-i sa-l modifici si sa shtii ca nu trebuie sa tii neaparat de parerea altora ca fiecare are gusturile lui si daca altuia nu-i place sa-si bage unghia in gat. treaba lui!!!!!! important e sa te simti u bine in masina ta!!!!
|
si ar fi mishto sa-i vopsesti partea neagra de la bari in culoarea masinii!!!! pe un loan nemodificat arata super !!!zici ca e tunat8)
|
Nu cred...negrul ala pastreaza un anumit echilibru acolo. Mai bine de atat nu se poate.
|
Ehe...ba se poate , o sa vedeti la 4tuningDay.
|
O sa fie la 4tuning day?
Sunt curios cum arata interiorul...:) |
Betoonn! Eu am o Dacia berlina dar as vrea sa fac logau lu tata sa arate asa...(are aceeasi culoare)..cu nishte angel eyez'uri in plus...Tine-o tot asa!!!
Abia astept sa-ti vad masina pe 1-2 aprilie dar si nishte poze cu interioru'.. Sal all!! |
cum au mai spus si altii FOARTE MULT BUN GUST ... bravo, ai o masina frumoasa, tine-o tot asa.
|
Quote:
|
Quote:
Pai de ce sa o faci pe a lui taicat'u? Masina ta nu poti sa o tunezi? Vrei sa iasa el la agatzat de femei in locul tau? :)) :)) :)) |
frumos!!! cel mai frumos logan din tara!!! simplu!!!
daca ai posibilitatea du si motoru la extrem si e super ok!! |
fratimiu ai trecut cu masina acum cateva zile pe langa mine...nu pot sa va zic decat ca face ca draq masina...pare a avea un filtru de aer sport dupa sunetu motorului gros...si sigur finala schimbata...super tare masina..lasata grav...
|
3 Attachment(s)
DANUTZU -e frumos dar nu e cel mai frumos din tzara-cele mai tari mi s pare astea
|
1/Fa si tu o comparatie , ca ai ochii...cel rosu de la TopArt , este modificat cu adevarat dar nu pe gustul multora , spre deosebire de cel de la Vieta care are jante si prelungiri.Doar cel alb de la Pilot este cat de cat apropiat ca si design ...dar atat !
2/Acelea sunt facute de firme...ceva de genul "limita e cerul" , spre deosebire de el ,persoana fizica ...un simplu cetatean cum s ar zice ... Intelegeti voi ? |
asa zic si eu cel alb da merge!!!cel rosu din dreapta e total aiurea e la fel ca si dacile berline cu prelungiri sau super nova!! iar cel din mijloc ma abtim mie unu nu imi place!!
cls12b_EVO are perfecta dreptate bafta in continuare!!! |
varule iti dau o sugestie daca te intereseaza pt exterior ....poti sa ti pui p oglinzii folie care imita CARBO ...dak te intereseaza zi mi ca te ajut io .....sa nu zici ca e de prost gust dak nu ai vazut inca cum arata ...:)\
|
Quote:
Folie...? Nu o sa arate ca fibra de carbon niciodata folia aia... |
Superb Logan,ti-a iesit frumos,dar mai e unu' in Brasov,aceeasi culoare ca si a ta ,cu niste tziple model tribal,pe exterior s-a axat baiatu'.Pune-i niste tziple si va fi si mai frumoasa,parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ah, ok. Am crezut ca te referi la folia aia de 300.000 care se gaseste peste tot. Poate asta e altfel, dar totusi pune o poza sa vedem mai clar despre ce e vorba. |
2 Attachment(s)
cine nu si-a dat seama care era masina lui vlad la 4tuning day era aia din gri mai din colt cu niste jenti BETON si cu alte bari, spoilere .....
|
arata bine masina
|
Arata destul de bine Loganu'! Ce nu-mi place mie tare mult e spoilerul fata, care e un pic prea rotunjit.., zic io.
|
grlia aceea ar trebui unita k la audi
|
Am crezut ca nu se poate mai bine, dar uite ca s-a putut. Felicitari! :)
|
Super masina.:shock:
|
Ce sa zic a iesit super masina. Bravo. Se vede ca ti-ai dat interesu pentru masina asta... nu stiu ce modificari ii vei mai face pe viitor dar sper ca vor fi la fel de placute ca acestea...
|
cand apare revista?cat costa?shi apare lunar?in legatura cu loganul: ala care e pus la inceput arata ca asta dar nu exact la fel. L-a mai modificat cumva pana la 4tuning day?
p.s : in cazul in care a schimbat ceva shi la interior sa faca cateva poze shi sa le posteze. la MOTOR a facut ceva schimbari?:D :?: |
Frumossssssssssssssssssssssssssssssss
|
jantele fac totul la masina
frumoasa |
Quote:
Poate vrei sa sti ca si jantele Mai este si Propietarul :) Fara el nu se putea face masinuta asta asa misto |
Super tare , facut cu mult bun gust ...Felicitari !
|
Vlad,am si yo o intrebare,am vz k inainte aveai kit-ul ala de la Proiectul AM.ce ai facut cu el,il mai ai?il vinzi?
|
l-am avut de vanzare,dar nu m-a sunat nimeni si i l-am facut cadou unui prieten
|
tare loganu ..ce pot sa zic..jantele sunt super
|
..............
|
3 Attachment(s)
niste poze
|
foarte tare frate...in sfarsit am gasit thread-ul tau :D meseriasa masina.Unul din cei mai aranjati golani de pe strazi.
|
simpla si frumoasa
|
Un logan reusit..mult bun gust:D Felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning