![]() |
Re: Provocari
te las sa te obisnuiesti cu covrigul, dar nu uita ca ai o "restanta"...
|
Daca restanta consta in lichide adu dracu suc de data asta nu mai venii cu bere calda...
|
GGD-ule te provoc la cate linii vrei tu sa vezi cat de tare poate fi umilit un logan de un cielo. Daca nu ma insel parca ziceai ca e caruta cielo ... te astept cu caruta mea sa-i dam bice ;) .
|
Quote:
|
Lasal ma ca e numai gura de el...singura modificare facuta de el e un furtun la motor care sa scoata uleiul care intra la culbutori(copyright dacia 1800 toamna)...tot ce e facut pe masina aia e facut de Vlad...e genul de om pt care fiecare semafor este o liniuta...oricum masina aia nu mai duce mult...la cum arata pe vremea lu Vlad si cum arata acuma...
|
@GGD: Pe 16 la legale e bine?
@Alezz: Las semnatura ta sa vorbeasca!!! Cand o sa mai inveti si tu mecanica si gramatica mai vorbim ... pana atunci .... ai grija sa nu iti creasca consumul !!! I'm out. |
Un remach!
tico_rs vs ticoul PED de la xce! :D |
Quote:
baiatu' nostru are de facut o mica ajustare la masina ... pana atunci nu poate umbla cu ea ;) si tie nu iti place deloc engleza bah... rematch e corect ... tu scrii remach ... powered e corect ... tu scrii powerd ... |
:)) hai mah, l-ai vazut mai "mic" si te iei de el :D chiar astept cu nerabdare, nici nu stiam ca e de la voi inainte, daca stau sa ma gandesc mi se mai propusese inainte un play cu el dar a cazut din motive necunoscute...
|
ca am plecat eu si nu am mai vb...mustang mai gresesti si omu. :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
s-a facut provocarea urmand ca liniuta dintre voi 2 sa fie la o etapa LR, dar din cauza ca membrul nostru a fost chemat de urgenta la munca ... a abandonat ideea de a participa la acest eveniment ... mi se pare ca la scurt timp (1,2 zile) a plecat si NC de la voi ... banuiesc ca si tico_rs ar vrea filmuletul asta ... chiar daca a pierdut ;) |
sar'na, chiar il vroiam si de la etapa asta nu a aparut niciun filmulet...
|
Ticoul nostru e gata de batalie ;)
xxx e numarul meu pt a stabili cursa ;) |
o sa vorbim pe mess, mai multe.. ;)
|
vineri ? dupa ora 22 ?
ie bine pt voi ? |
sa speram ca da, acum am eu nishte probleme cu carbul, dar sper sa trec peste ele... macar de show si tot ma dau :D
|
merge, sa iau camera cu mine... :D tico fa masina si poate se mai baga inca 2 ticozaure.. :D
|
Mai bine lasa carbu ala si slabeste vreo 35 de kile sa ai si tu o sansa...
|
Quote:
|
cine a zis ceva de-o vreo cursa... :) doar sa stam de vorba. :D
|
Quote:
ne intalnim doar sa spargem niste seminte cu voi :D |
Quote:
|
Spargem seminte fara numar,fara numar,fara numar :)
|
si la o cola... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning