![]() |
Re: Cine stie locuri romantice in Bucuresti?
un alt restaurant foarte bun, cum spunea r0xanicutza mai sus "unde ospatarii chiar isi fac treaba", este Trattoria Il Calcio din Herastrau. Indiferent daca este cald, pe timp de zi acolo este racoare datorita pomilor care tin de umbra. Seara este si mai frumos, dupa o masa la terasa poti face o mica plimbare prin parc. parerea mea
|
In seara asta am fost in P-ta Revolutiei, la fantani. E super dragut de stat acolo..
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster Subscriu...un thread fff interesant!!! Ceva o cladire inalta inalta pe care "ai putea avea acces" pentru o panorama superba la apus??? stie cineva? Quote:
|
sunt cateva locuri misto in buc,insa by far cel mai misto,apropiat de bucuresti,si chiar e realizabil ...
e langa ploiesti,e un loc de unde se vede tot orashu,si e si in aer liber,fara blocuri si etc,natura... si o priveliste superba :) , ptr cine cunoaste :) si cam atat... ptr doritori,pe pm se dau toate detaliile legate |
O cladire mai inalta de unde poti sa vezi tot Bucurestiul mai este parcarea de langa city mall , dar faza e ca e deschisa pana la etaju 5..dar poti lasa masina acolo..si sunt lifturi..urci cu liftu pana la etaju 11 parca..daca dai cumva de paznici..le dai si lor acolo ceva si le zici ca vrei sa vezi si tu cum se vede :P..si te lasa in pace , de acolo chiar se vede frumos orasul :D
|
Cum paznici mei fac asa ceva? Nu pot sa cred bine ca mi ati spus :d, Incercati parcul Bordei langa ambasada chineza este acolo si un restaurant cu terasa dragut Gondola parca este un parc minunat nu prea stiut de multi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning