![]() |
Re: M'N'C SPL TEAM
Si un mic filmulet de la eveniment cu "momentu'" cu pricina :
https://www.youtube.com/watch?v=0fKITS2ePi8 |
=)) sint artist , special glue... =)))))))
|
felicitari domnule
s-a vazut pe fata ta cat de fericit erai :D |
am si eu nevoie de un mic ajutor!vreau sa pun telecomanda de la amplificator( mnc s3000) si nu am gasit cablu pentru conectare!dupa ceva cautare,am luat un cablu cu 8fire!acum am situatia asta: am mufele si cablu dar nu stiu care e secventa de conectare a firelor!am vazut ca si telecomanda si amplifu au 6fire,deci 2 din cele 8 le elimin si restu de 6 cum le cuplez la mufe?!?in oglinda am incercat si nu merge,ma gandesc ca trebuesc puse incrucisate dar nu stiu cum!:( rugamintea mea este daca aveti 5minute libere sa scoateti mufa de la amplif si cea de la telecomanda si sa imi ziceti cum sunt legate!
spre exemplu: la telecomanda,primu fir trebuie cuplat la a 3-a pozitie mufa din amplif,ect! sper sa ma fi facut inteles... va multumesc!! |
2 Attachment(s)
O sa postez aici,poate ii va ajuta si pe altii cu problema asta in viitor.Ca idee sunt 4 fire dispuse:
(de la stanga la dreapta): 1.mufa remote 2 mufa amplif-de fapt nu conteaza 1 galben/verde/rosu/maro a b c d 2 maro/verde/rosu/galben d b c a La s3000 au fost 2 variante de remote din cate stiu.Incearca varianta asta si daca NU o sa mearga o sa iti incerc sa o ti-o dau si pe cealalta(asta in varianta ca cealalta e diferita). Ca sa fiu mai exact si credibil ai 2 poze.Rog daca sunt alte nelamuriri le astept pe PM si vei fi ajutat.Nu cred ca are rost sa poluam topicul asta .Acelasi lucru si pt altii care vor citi in viitor. Multumesc.....si cu placere:) |
merci mult de tot!!!maine seara iti spun daca mai e nevoie sa postezi si cealalalta varianta!!nu ar fi rau sa o postezi oricum..pt orice eventualitate!!;)
|
3 Attachment(s)
am vandut azi Tico:cry:,dar nu am ramas fara masina,o sa incep sa pregatesc masina de familie pt micul meu hobby:D,vom vedea cu ce rezultate
|
8 Attachment(s)
O marca foarte buna:-)sunt foarte multumit .
Boxe fata: MNC scuba 16 cm.(primele boxe pe fata au fost MNC sunset de 13 cm) Boxe spate: MNC Devil X ovale. MP3 player MNC TjamX. Subwoofer JBL. |
Te felicit insa te invit sa iti prezinti masina aici
https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...asina-mea.html. sau mai degraba aici https://forum.4tuning.ro/546-instalar...o/page-32.html Topicul asta e legat de altceva.:) P.S. Fa ceva pe partea de subwoofer:)...si aici nu ma refer la neaparat ceva MNC...renunta la tub...motive?...citeste pe aici pe forum ca sunt multe locuri unde sunt exprimate pareri . |
1 Attachment(s)
majoritatea sculelor care vor fii montate pe opel ,strict pt spl !!acordajul va fii pe la 50 hz ca sa pot concura si in ungaria in clase mici
|
rugaminte mare!!! cand mai sunt concursuri in ungaria, te rog frumos , posteaza pe aici pe undeva pt ca eu personal vreau sa ies umpic sa vad cum e si afara cu concursurile. si probabil nu sunt singurul doritor
|
Quote:
|
www.dbkupa.hu, situl oficial din HU,cu regulament pt spl si SQ in mare cred ca o sa intelegeti regulamentul ...oricum se anunta din timp orice eveniment am vorbit cu mai multi de dincolo si si ei vor sa vina la noi...
|
3 Attachment(s)
Si acum cateva amintiri de la Cluj de anul asta cu recordul national la maxi 3000 obtinut de Roby.
CNCA @ KOE – Cluj-Napoca 2009 LOC 1-MAXI 3000 – 147 db –RECORD NATIONAL MAXI 3000@2009 https://www.youtube.com/watch?v=h9MHxuKScO8 Si daca Tico a plecat din MNC SPL TEAM sa mai postam niste poze: |
Si cand e concursu in ungaria?sunt tentat sa merg si eu...
|
vor fi multe primul la Budapesta in mai....deci este timp pt teste si teste ........sa nu ne facem de ras,spor la treaba tuturor...
|
pana atunci, daca cunosti limba maghiara, poti face cumva sa traduci regulamentul? pt ca am aruncat un ochi si nu prea am inteles nimic. si eventual cu rezultate de pe anul 2009 la fiecare grupa daca ai cum sa faci rost de ele. merci
|
mai sunt cam 6 luni....sper sa imi ajunga timpul...:lol:,caut si rezultate bineinteles ;)
|
2 Attachment(s)
am facut o incinta de 95 L pt cele 2 difuri dar inca nu sunt multumit de rezultat...,care este una cat se poate de enervanta:lol:.....,sapt viitoare voi face o noua incinta mai mare cu 20L ....pana atunci incarc bateriile..:lol:
|
1 Attachment(s)
am primit de la mosu o cifra rotunda:lol:
|
doua masini cu 150+....felicitari baieti,putini dar cu rezultate...
|
:Dmsi Ovi,stiu ca nu te pasioneaza decibelii :lol:dar e o pasiune si asta....sau un hobby..decat sa beau:lol:
|
am mai auzit scuza asta pana acum uneva :)) bvo de scor!
|
e o scuza:lol:insa poate ar fii mai ieftin totusi cate o bere sau un vin:lol:
msi ,si mai am o datorie fata de tine dar inca nu am regulamentul pe 2010 la DB cup ca sau facut unele modificari si sau mai adaugat cateva clase noi de ex clasa cea mai mica va fii cu difurile din usile din fata ....interesant:D |
Incercam in 2010 un progres,cu alte cuvinte incercam varful.Un lucru este cert : difuzoarele vor ramane aceleasi, tot de 12''...nu avem altele la dispozitie si nici nu vrem altele...
Sa speram ca 2009 nu a fost ultimul cu recorduri de decibeli insa ce e cert este ca daca exista cineva care doreste sa depaseasca rezultatele noastre / clasa....si ne-am bucura mult daca ar exista o competitie in sensul acesta trebuie sa ia in considerare ca si noi vrem sa ne AUTOdepasim si sa producem alte recorduri. In concluzie pe partea de SPL dormim la toata lumea numai realizari,si speram ca in 2010 fenomenul sa fie si mai mare ca anul acesta. |
cu siguranta in 2010 , tl va arata de mai multe ori 150 fata de anul acesta si foarte multe recorduri vor fi innoite.
robert, nu ai nici o datorie fata de mine :) dar daca vei face traducerea cred ca o sa fie mai multa lume interesata sa iasa umpic din tara . trebuie completate colectii de cupe si cu ceva de afara :) bafta multa baieti in noul an!!! |
Daca termin Peugeotul pana la primul concurs vin si eu;)
|
Mai ai timp ,sper sa pot face rost pana atunci de regulament si sa am timp s-o traduc,sa fim cat mai multi in cat mai multe clase ca sa le luam cupele:lol: ,bagi si ceva MNC ? in pejo?
|
hmm..usi tweetere...cam atata..daca e..pt ca rockurile nu se mai fabrica..am vb cu adi mai multe
|
1 Attachment(s)
O mica incercare de traducere a regulilor SPL din HU - google translator, isi face orarecum treaba...
|
1 Attachment(s)
a aparut regulamentul nou la DB Cup 2010 si am tradus-o cu ajutorul lui basic,spor la lucru!
|
cam aiurea grupele.... multumim de traduceri!
|
eu in A cu 3000Wrms:D Adi in B cu 6000Wrms.... is facute pt noi:lol::lol:
|
Ramane sa vedem cat de bine sunt facute pentru ei:).....Nu sunt multi insa cei care sunt au rezultate mai bune decat ce avem noi raportat la putere....Acum sa vedem pe grupele astea.Ei excelau la scoruri bune cu watts putini.Oricum de abia astept !
|
folositi sigurante de 80? o baterie?
|
nu ...aia o faceam cand eram Amatori...:)..acum suntem avansati...HALADO A si HALADO B.......
|
Salut,
De curand am pus si eu mana pe un MNC Votan amolificat de un Juice 1800D mono, de vreo 900RMS la 2ohmi (date de producator). Incinta custom si vreau sa zic ca suna foarte bine. Sistemul vine completat de difuzoare fata tot MNC (sunset) de 16,5" pe componente, pe spate de MB Quarts ETA MB 180 (cred), legate pe un player Alpine XDA300. Toate astea montate pe un Astra G din 2006 si care pentru banii dati pe ele suna foarte bine, dar asta e doar parerea mea. Cred ca MNC este cu mult peste alte marci "mai consacrarte" |
Incepem anul cu...150+?
Pastram oare traditia ca la fiecare concurs sa fie "improvement" ? ....in mai putin de o saptamana aflam:) |
lasa ca vin caldurile :))
|
4 Attachment(s)
Si asteptarea a luat sfarsit.....si nu degeaba.
Am fost.....am dat.....am castigat..... Deci: LOC 1 - SUPER 15 NW - 152,1 db EVENT RECORD Din nou vreau sa multumesc celor prezenti si care m-au felicitat.Dincolo de glumele legate si partea comica "comerciala" :) cu power tape vreau sa spun ca fata de Pitesti am muncit umpic si din fericire cu scop. Nu vreau sa fiu lipsit de modestie insa acum la rece imi dau seama de unele greseli facute:) insa daca privesc lucrurile realist pot spune ca e un avantaj in sensul ca E INCA LOC:).Nu cred ca e nimic mai frumos pentru un competitor decat a avea EVENT RECORD (cea mai mai cea din toate cele..:).....) si pentru prima oara in CNCA SPL CHALLENGE am titlul asta desi nu sunt in una din clasele extreme. Pentru cei care nu au citit pe prima pagina sistemul este : 2x 12 MNC ROCK (difuzoare cotate de MNC LA 650W rms) 2x MNC S3000 Din fericire pentru Roby a aparut concurenta serioasa la clasa lui MAXI 3000 si ca atare trebuie sa progreseze avand acum o motivatie in plus si un target =>149,6db (scor obtinut de mgm ).Felicitari pe aceasta cale si lui mgm pentru locul 1 la MAXI 3000 cu 1x12 Fi si DD Z1 in VW Passat break.Sunt sigur ca Roby va avea un rezultat mai bun decat cel obtinut anul trecut 147.0db.....daca il va ajunge pe mgm cu 149.6 sau NU ...vom afla cu siguranta la urmatoarea competitie(asta daca se va desfasura la Cluj). Apropo de Cluj de anul trecut..dupa rezultatul de acolo 149+ fiind foarte bucuros de rezultatul obtinut nenea Rellaxx imi zice "felicitari..foarte bun rezultat...hai ca mai merg 2-3db" dupa cateva chestionari mi-am dat seama ca omu vorbea serios si nu zicea in gluma.Nu l-am crezut si chiar mi s-a parut la momentul respectiv o remarca deplasata:).....insa uite ca s-a adeverit la zecimala:)....multumesc RELLAXX. Si acum ceva poze: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning