![]() |
Re: Service`uri si prestari servicii
Am si eu o intrebare.. in legatura cu recarosarea unui Daewoo Cielo ce service imi recomandati ? Masina este destul de avariata.. m-am rasturnat cu ea de 2-3 ori si trebuie recarosata.
Cam la cat pret ma duc actele + recarosarea? |
Salut! Stie cineva in Buzau un loc pentru reparatii Injectoare/Sistem de injectie!Benzina in special! multumesc
|
NOTA MODERATOR Continutul mesajului a fost sters
Motivul pentru care am sters post-ul initial ar fi ca acest topic este pentru clienti care si-au reparat masinile in diverse service-uri si au fost multumiti sau nu . Userii care isi fac clone pentru a-si face reclama ascunsa de obicei sunt banati dar eu am zis sa iti mai dau o sansa. Momentan am gasit 3 useri care au postat de pe acelasi ip, si culmea al tau coincide cu cel al lui endordiesel caruia incerci sa ii faci reclama . Nu am nimic cu aceasta firma, nu am de castigat, nu am de pierdut deci sa nu se creada ca cenzurez aiurea pe aici. Deci, te rog lasa acest topic pentru feedback, nu pentru reclama ;) O zi buna P.S. acest mesaj e universal valabil |
vreau sa imi fac si eu geometria la roti! unde gasesc in buzau un service bun? din ce am citit pe aici ar fi bun cel din zona industriala? ce recomandati? 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
aveti idee daca exista vreun service pt rectificari casete de directie?pt o honda civic(1993)
|
In Buzau nu cred, eu am trimis caseta la Odorheiul secuiesc, acolo am gasit la pret decent si mi-au facut-o ca noua, daca te intereseaza iti dau detalii.
|
dca poti sa-mi lasi ceva detalii legate de cat a durat operatiunea,cat te-a costat..si daca merita vs de una cumparata din dezmembrari tinand cont ca una buna din dezm este undeva la 150-200 RON.ms anticipat.
|
Intr-o zi au facut-o, plus vreo 2 zile drumul cu curierul. A costat vreo 550 de lei, dar au schimbat totul in ea, practic au facut-o ca noua, iar in alte parti imi cereau 8-900 pt aceeasi chestie. La dezmembrari gasesti mai ieftin, problema e ca nu stii cat tine.
|
Are cineva idee cat costa vopsirea integrala a unui logan la autocom cei din bariera brailei?
|
stie cineva un vopsitor ieftin si bun?
|
Nu exista asa ceva. :lol:
|
Cine stie unde pot reconditiona doua planetare de dacie in buzau si cam cat ar costa ?
|
mai bine iti cumperi 2 noi si ai rezolvat problema. dc le reconditionezi crezi ca faci treaba buna? poate pt cateva mii de km si dupa o sa revii la aceeasi problema. bagi 4-500 RONI si gata.
|
Quote:
Acum sa fim sinceri, la ce calitate au piesele de schimb pentru dacie in ziua de azi mai bine le lasi asa :( . |
Buna seara,
Ce service recomandati pentru schimbarea sistemului audio(hu,boxe,amplificator,sub etc.)? Daca nu in Buzau macar in apropiere. |
Quote:
|
Am un opel astra gtc si vreau sa ii schimb hu stock cu pioneer 4400dvd, sistemul de pe fata si subul de pe spate.
Daca nu gasesc in Buzau cred ca o sa caut in Bucuresti desi nu prea am auzit lucruri foarte bune despre montarile de acolo. |
Quote:
Sunt cativa si in bucuresti. De exemplu imi place mult cum lucreaza Marinu https://forum.4tuning.ro/546-instalar...tom-works.html , dar sunt si altii. Forumul are si o sectiune dedicata audio, uita-te pe acolo, poate gasesti un service pe gustul tau prin imprejurimi. |
Ok multumesc!
|
Recomandare?
Unde pot monta si eu folie omologata si xenon pe un a4 b6 ? Bineinteles, ceva sa fie de durata si aplicate bine
|
Re: Recomandare?
Quote:
|
Hai sa mai "recomand" pe cineva in buzau..
Acum o luna si ceva am zis ca e momentul sa curat proferional masina la interior si am avut proasta inspiratie sa o duc la SPLASH. Am lasat-o dimineata pe la ora 9 si tipul de acolo a zis ca o sa fie gata pe seara. Am luat masina , impecabila !!! Toate bune si frumoase pana cand a stat in soare si a trebuit sa plec cu ea.. Putzea a sosete putrezite si era plina de umezeala cu toate ca ei cica folosesc aspirator cu injectie - extractie !!! Am stat vreo 2 - 3 saptamani cu un dezumidificator in masina iar acum cand aspir inca imi mai iese detergent (spuma) din mochete.. Tin sa precizez ca o astfel de operatiune costa 200 lei. Cine doreste sa isi faca curat in masina recomand sa se duca la Bucuresti ca in Buzau nu cred ca avem la cine... |
Quote:
Bafta o seara buna ! |
Ce aparat de curatat folosesti ?!
|
Quote:
|
Salut, unde as putea monta si eu o alarma ? Dar nu in service, in particular dar sa fie persoana de incredere, am o alarma + modul geamuri pentru Focus 2009, multumesc.
|
Quote:
As putea vorbi cu fratimiu ca sa te serveasca.Este electrician auto si electronist,mai bn zis se ocupa numai cu fire :)) Lasa un pm sau un reply ca sa stiu si iti dau nr de telefon,asta in caz ca nu ai rezolvat deja problema . |
skoda octavia I 1.6 BFQ/AVU 102 CP ? Am mai multe probleme de rezolvat:
5 Faults Found: 17811 - EGR System: Regulation Deviation P1403 - 35-00 - - 17811 - EGR System: Regulation Deviation P1403 - 35-10 - - - Intermittent 17526 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating; B1 S2: Open Circuit P1118 - 35-00 - - 18047 - Accelerator Position Sensor 1/2 (G79/G185): Implausible Signal P1639 - 35-10 - - - Intermittent 16524 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2: No Activity P0140 - 35-10 - - - Intermittent Din ce am vazut ar fi EGR-ul, a 2 a sonda lambda dupa catalizator si alta problema ar fi ca imi cam papa ulei! Am mers 6.000 Km si deja am completat 1.5 L! Ma puteti ajuta ? |
Salut. As vrea ca de acum topicul acesta sa fie doar pentru service-uri si prestari servicii. Daca ati fost undeva si recomandati sau nu recomandati, puteti scrie aici sa stim si noi, ceilalti.
Proprietarii de service-uri isi pot deschide topicuri pe sectiunea comerciala Buzau, unde isi pot ridica anuntul sus, pot primi feedback sau pot expune lucrari etc. Va multumesc. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
va salut stiti pe cineva in buzau care monteaza lupe in faruri?
|
Am nevoie de conducte noi la instalatia de frana spate si am inteles ca exista posibilitatea ca acestea sa fie si manufacturate, ca exista tevi de cupru si o trusa speciala (in comert nu gasesc piesa). Avem mester pentru asa ceva in Buzau? E o solutie viabila ca si calitate, rezistenta si bani?
|
Quote:
|
Am rezolvat-o.
|
Unde gasesc si eu freon ieftin :D ? O sa folosesc masina doua saptamani si nu are rost sa dau 150-200 de lei la service-uri sa incarc instalatia.
Gasesc undeva in buzau sub 100 de lei ? Daca cunoasteti pe cineva care face asta ''pe bordura'' si la un pret ca pentru 2 saptamani asa :rolleyes2 :lol: , rog sa lasati aici o adresa un telefon ceva :* |
Alta. Cine stie un electrician care se deplaseaza la domiciliu sau din zona brosteni/dorobanti ? Vreau sa montez o alarma....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning