Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Service`uri si prestari servicii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/128358-service-uri-prestari-servicii.html)

Raavi 20-01-12 13:30

Re: Service`uri si prestari servicii

Am si eu o intrebare.. in legatura cu recarosarea unui Daewoo Cielo ce service imi recomandati ? Masina este destul de avariata.. m-am rasturnat cu ea de 2-3 ori si trebuie recarosata.
Cam la cat pret ma duc actele + recarosarea?

Alyn93 20-01-12 19:23

Salut! Stie cineva in Buzau un loc pentru reparatii Injectoare/Sistem de injectie!Benzina in special! multumesc

gimsava 17-02-12 00:22

NOTA MODERATOR Continutul mesajului a fost sters

Motivul pentru care am sters post-ul initial ar fi ca acest topic este pentru clienti care si-au reparat masinile in diverse service-uri si au fost multumiti sau nu .
Userii care isi fac clone pentru a-si face reclama ascunsa de obicei sunt banati dar eu am zis sa iti mai dau o sansa.
Momentan am gasit 3 useri care au postat de pe acelasi ip, si culmea al tau coincide cu cel al lui endordiesel caruia incerci sa ii faci reclama .
Nu am nimic cu aceasta firma, nu am de castigat, nu am de pierdut deci sa nu se creada ca cenzurez aiurea pe aici.
Deci, te rog lasa acest topic pentru feedback, nu pentru reclama ;)
O zi buna

P.S. acest mesaj e universal valabil

alinworm 22-03-12 22:23

vreau sa imi fac si eu geometria la roti! unde gasesc in buzau un service bun? din ce am citit pe aici ar fi bun cel din zona industriala? ce recomandati? 8)

giubau_v8 23-03-12 12:43

Quote:

Originally Posted by alinworm (Post 4945615)
vreau sa imi fac si eu geometria la roti! unde gasesc in buzau un service bun? din ce am citit pe aici ar fi bun cel din zona industriala? ce recomandati? 8)

Eu am fost pe varianta de fiecare data cand am facut geometria, primul pe dreapta cand vii dinspre dedeman, langa vulcanizarea de tiruri.

razvanxx 27-03-12 00:20

Quote:

Originally Posted by alinworm (Post 4945615)

eu zic ca cel mai ok este la Skoda.si costa numai 39ron.

foliibuzau 09-05-12 15:53

aveti idee daca exista vreun service pt rectificari casete de directie?pt o honda civic(1993)

TzuTzu77 11-05-12 23:03

In Buzau nu cred, eu am trimis caseta la Odorheiul secuiesc, acolo am gasit la pret decent si mi-au facut-o ca noua, daca te intereseaza iti dau detalii.

foliibuzau 16-05-12 20:59

dca poti sa-mi lasi ceva detalii legate de cat a durat operatiunea,cat te-a costat..si daca merita vs de una cumparata din dezmembrari tinand cont ca una buna din dezm este undeva la 150-200 RON.ms anticipat.

TzuTzu77 16-05-12 22:39

Intr-o zi au facut-o, plus vreo 2 zile drumul cu curierul. A costat vreo 550 de lei, dar au schimbat totul in ea, practic au facut-o ca noua, iar in alte parti imi cereau 8-900 pt aceeasi chestie. La dezmembrari gasesti mai ieftin, problema e ca nu stii cat tine.

Catalin-bz 12-07-12 12:51

Are cineva idee cat costa vopsirea integrala a unui logan la autocom cei din bariera brailei?

maryna maya 22-07-12 09:08

stie cineva un vopsitor ieftin si bun?

AnduGTR 24-07-12 13:54

Nu exista asa ceva. :lol:

giubau_v8 30-09-12 14:11

Cine stie unde pot reconditiona doua planetare de dacie in buzau si cam cat ar costa ?

alinworm 30-09-12 18:44

mai bine iti cumperi 2 noi si ai rezolvat problema. dc le reconditionezi crezi ca faci treaba buna? poate pt cateva mii de km si dupa o sa revii la aceeasi problema. bagi 4-500 RONI si gata.

giubau_v8 30-09-12 18:50

Quote:

Originally Posted by alinworm (Post 5192728)
mai bine iti cumperi 2 noi si ai rezolvat problema. dc le reconditionezi crezi ca faci treaba buna? poate pt cateva mii de km si dupa o sa revii la aceeasi problema. bagi 4-500 RONI si gata.

Am reconditionat la un passat vechi, defapt tatal meu, acum multi ani. Au tinut eroic dar nu mai exista persoana respectiva , sau nu se mai ocupa cu asa ceva.

Acum sa fim sinceri, la ce calitate au piesele de schimb pentru dacie in ziua de azi mai bine le lasi asa :( .

zaharia10 19-12-12 21:12

Buna seara,

Ce service recomandati pentru schimbarea sistemului audio(hu,boxe,amplificator,sub etc.)?

Daca nu in Buzau macar in apropiere.

giubau_v8 19-12-12 23:18

Quote:

Originally Posted by zaharia10 (Post 5291135)
Buna seara,

Ce service recomandati pentru schimbarea sistemului audio(hu,boxe,amplificator,sub etc.)?

Daca nu in Buzau macar in apropiere.

Nu am auzit sa existe un atelier pentru asa ceva in buzau. Spune ce ai vrea sa faci si te ajutam ;)

zaharia10 20-12-12 10:33

Am un opel astra gtc si vreau sa ii schimb hu stock cu pioneer 4400dvd, sistemul de pe fata si subul de pe spate.

Daca nu gasesc in Buzau cred ca o sa caut in Bucuresti desi nu prea am auzit lucruri foarte bune despre montarile de acolo.

giubau_v8 20-12-12 10:42

Quote:

Originally Posted by zaharia10 (Post 5291548)
Am un opel astra gtc si vreau sa ii schimb hu stock cu pioneer 4400dvd, sistemul de pe fata si subul de pe spate.

Daca nu gasesc in Buzau cred ca o sa caut in Bucuresti desi nu prea am auzit lucruri foarte bune despre montarile de acolo.

Sunt cativa si in bucuresti. De exemplu imi place mult cum lucreaza Marinu https://forum.4tuning.ro/546-instalar...tom-works.html , dar sunt si altii. Forumul are si o sectiune dedicata audio, uita-te pe acolo, poate gasesti un service pe gustul tau prin imprejurimi.

zaharia10 20-12-12 10:43

Ok multumesc!

Raavi 21-12-12 18:25

Recomandare?

Unde pot monta si eu folie omologata si xenon pe un a4 b6 ? Bineinteles, ceva sa fie de durata si aplicate bine

razvanxx 23-12-12 00:08

Re: Recomandare?

Quote:

Originally Posted by Raavi (Post 5292915)
Unde pot monta si eu folie omologata si xenon pe un a4 b6 ? Bineinteles, ceva sa fie de durata si aplicate bine

Pentru folie suna la nr asta de telefon : 0762202822-Catalin.

MariusMKV 18-08-13 20:23

Hai sa mai "recomand" pe cineva in buzau..
Acum o luna si ceva am zis ca e momentul sa curat proferional masina la interior si am avut proasta inspiratie sa o duc la SPLASH. Am lasat-o dimineata pe la ora 9 si tipul de acolo a zis ca o sa fie gata pe seara. Am luat masina , impecabila !!!
Toate bune si frumoase pana cand a stat in soare si a trebuit sa plec cu ea..
Putzea a sosete putrezite si era plina de umezeala cu toate ca ei cica folosesc aspirator cu injectie - extractie !!! Am stat vreo 2 - 3 saptamani cu un dezumidificator in masina iar acum cand aspir inca imi mai iese detergent (spuma) din mochete.. Tin sa precizez ca o astfel de operatiune costa 200 lei.
Cine doreste sa isi faca curat in masina recomand sa se duca la Bucuresti ca in Buzau nu cred ca avem la cine...

tuner-man 18-08-13 21:47

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 5552119)
Hai sa mai "recomand" pe cineva in buzau..
Acum o luna si ceva am zis ca e momentul sa curat proferional masina la interior si am avut proasta inspiratie sa o duc la SPLASH. Am lasat-o dimineata pe la ora 9 si tipul de acolo a zis ca o sa fie gata pe seara. Am luat masina , impecabila !!!
Toate bune si frumoase pana cand a stat in soare si a trebuit sa plec cu ea..
Putzea a sosete putrezite si era plina de umezeala cu toate ca ei cica folosesc aspirator cu injectie - extractie !!! Am stat vreo 2 - 3 saptamani cu un dezumidificator in masina iar acum cand aspir inca imi mai iese detergent (spuma) din mochete.. Tin sa precizez ca o astfel de operatiune costa 200 lei.
Cine doreste sa isi faca curat in masina recomand sa se duca la Bucuresti ca in Buzau nu cred ca avem la cine...

Fara suparare Marius , dar ai dat 200 de ron fix degeaba. La mine a venit cineva la o reparatie , recomandat fiind de userul Andu si dupa operatiunea de reparatie ( am fost nevoit sa scot si scaunele afara) am executat o curatare exemplara fara udaturi si etc. din pacate aparatul de curatat este iar in service la garantie , dar daca nu te grabesti poti veni la mine si dupa ce il folosesti vei ramane uimit. Nu este reclama propie dar dupa fiecare reparatie , eu chiar fac o curatenie amanuntita la interior. Cu cei mentionati de tine mai stiu 2 persoane care au avut probleme mult mai grave , chiar ajungand sa schimb si senzori si pretensoare la centuri din cauza contactelor oxidate.

Bafta o seara buna !

MariusMKV 18-08-13 21:53

Ce aparat de curatat folosesti ?!

tuner-man 18-08-13 22:04

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 5552197)
Ce aparat de curatat folosesti ?!

Abur si aspiratie , e de la karcher dar sunt ft dezamagit deoarece de doua ori a fost pana acum in service. Aspirator si aparat de spalat sub presiune tot de la ei si sunt super multumit de ele !

Madalyn Boss 25-08-13 14:46

Salut, unde as putea monta si eu o alarma ? Dar nu in service, in particular dar sa fie persoana de incredere, am o alarma + modul geamuri pentru Focus 2009, multumesc.

SkizZo 31-08-13 01:06

Quote:

Originally Posted by Madalyn Boss (Post 5556911)
Salut, unde as putea monta si eu o alarma ? Dar nu in service, in particular dar sa fie persoana de incredere, am o alarma + modul geamuri pentru Focus 2009, multumesc.

As putea vorbi cu fratimiu ca sa te serveasca.Este electrician auto si electronist,mai bn zis se ocupa numai cu fire :))
Lasa un pm sau un reply ca sa stiu si iti dau nr de telefon,asta in caz ca nu ai rezolvat deja problema .

alinworm 10-10-13 11:35

skoda octavia I 1.6 BFQ/AVU 102 CP ? Am mai multe probleme de rezolvat:
5 Faults Found:

17811 - EGR System: Regulation Deviation

P1403 - 35-00 - -

17811 - EGR System: Regulation Deviation

P1403 - 35-10 - - - Intermittent

17526 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating; B1 S2: Open Circuit

P1118 - 35-00 - -

18047 - Accelerator Position Sensor 1/2 (G79/G185): Implausible Signal

P1639 - 35-10 - - - Intermittent

16524 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2: No Activity

P0140 - 35-10 - - - Intermittent

Din ce am vazut ar fi EGR-ul, a 2 a sonda lambda dupa catalizator si alta problema ar fi ca imi cam papa ulei! Am mers 6.000 Km si deja am completat 1.5 L! Ma puteti ajuta ?

giubau_v8 03-12-13 21:14

Salut. As vrea ca de acum topicul acesta sa fie doar pentru service-uri si prestari servicii. Daca ati fost undeva si recomandati sau nu recomandati, puteti scrie aici sa stim si noi, ceilalti.

Proprietarii de service-uri isi pot deschide topicuri pe sectiunea comerciala Buzau, unde isi pot ridica anuntul sus, pot primi feedback sau pot expune lucrari etc.

Va multumesc. :D

tuner-man 03-12-13 22:02

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5624763)
Salut. As vrea ca de acum topicul acesta sa fie doar pentru service-uri si prestari servicii. Daca ati fost undeva si recomandati sau nu recomandati, puteti scrie aici sa stim si noi, ceilalti.

Proprietarii de service-uri isi pot deschide topicuri pe sectiunea comerciala Buzau, unde isi pot ridica anuntul sus, pot primi feedback sau pot expune lucrari etc.

Va multumesc. :D

Am inteles ideea foarte bine-venita dar totusi de ce ai sters recomandarile care existau , una chiar de la tine ? Nu mi se pare corect am muncit pana acum , am primit acele recomandari pe merit si acum le-ai sters.

giubau_v8 04-12-13 16:59

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5624799)
Am inteles ideea foarte bine-venita dar totusi de ce ai sters recomandarile care existau , una chiar de la tine ? Nu mi se pare corect am muncit pana acum , am primit acele recomandari pe merit si acum le-ai sters.

Man , ti-am facut un topic pe sectiunea comerciala, si sunt si recomandarile acolo. Cred ca am mutat cam multe postari, cand imi fac putin timp mai fac curat pe sectiune pe aici si mai aranjez, pana una alta zic eu ca e ok asa.

tuner-man 04-12-13 18:26

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5625236)
Man , ti-am facut un topic pe sectiunea comerciala, si sunt si recomandarile acolo. Cred ca am mutat cam multe postari, cand imi fac putin timp mai fac curat pe sectiune pe aici si mai aranjez, pana una alta zic eu ca e ok asa.

Scuze chiar nu am cautat , mersi frumos este mult mai ok asa !

blling 31-05-14 15:49

va salut stiti pe cineva in buzau care monteaza lupe in faruri?

DragosT 02-07-14 16:23

Am nevoie de conducte noi la instalatia de frana spate si am inteles ca exista posibilitatea ca acestea sa fie si manufacturate, ca exista tevi de cupru si o trusa speciala (in comert nu gasesc piesa). Avem mester pentru asa ceva in Buzau? E o solutie viabila ca si calitate, rezistenta si bani?

tuner-man 05-07-14 01:12

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 5722008)
Am nevoie de conducte noi la instalatia de frana spate si am inteles ca exista posibilitatea ca acestea sa fie si manufacturate, ca exista tevi de cupru si o trusa speciala (in comert nu gasesc piesa). Avem mester pentru asa ceva in Buzau? E o solutie viabila ca si calitate, rezistenta si bani?

O trusa de bercuit si o rezolvi repede. Trusa poate costa de la 50 la 100 ron ceva ,care sa isi faca treaba. Eu cand mi-am facut conducte am fost la un flacau care lucra la un atelier de montaj GPL si el a bercuit conductele. Fiabil este , biune acum depinde de conducta sa nu fie ceva mai special.

DragosT 08-07-14 18:28

Am rezolvat-o.

giubau_v8 03-07-15 11:15

Unde gasesc si eu freon ieftin :D ? O sa folosesc masina doua saptamani si nu are rost sa dau 150-200 de lei la service-uri sa incarc instalatia.

Gasesc undeva in buzau sub 100 de lei ? Daca cunoasteti pe cineva care face asta ''pe bordura'' si la un pret ca pentru 2 saptamani asa :rolleyes2 :lol: , rog sa lasati aici o adresa un telefon ceva :*

giubau_v8 16-07-15 20:06

Alta. Cine stie un electrician care se deplaseaza la domiciliu sau din zona brosteni/dorobanti ? Vreau sa montez o alarma....

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning