Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   BMW M3 cromat din Rusia (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/128318-bmw-m3-cromat-rusia.html)

kiddo 12-06-09 08:08

Re: BMW M3 cromat din Rusia

foarte tare culoarea

Claw166 12-06-09 09:03

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2399627)
Oribil si stupid, alt 50 Cent wannabe. Sunt atatea paint job-uri care pot scoate in evidenta o masina frumoasa, si astia le fac cromate sau aurii.

lasa bre sa vede dusmanii :lol:
o mare tiganie :???:

hohlotto 12-06-09 10:02

e perfect pt manelisti.nu mai lipseste numai sai cobori geamurile si sa urle guta in difuzoare.mi se pare o stupizenie

alex22das 12-06-09 10:22

mie imi place cum arata dar parca iar fi trebuit si niste jante cromate.... fiecare cu gusturile lui.... :)) ... oricum si mustangul de langa e superb

DAN18bt 12-06-09 10:25

Habar n-aveti ce e cu voi! Masina e super! Stiti voi ce e ala tuning...va da ti o gaura in toba si puneti o finala cromata si gata,"mi am tunat masina"!

teen.ager 12-06-09 10:27

Imi fac freza in capota...:>

the_one_and _only 12-06-09 13:40

Quote:

Originally Posted by balaur_boss (Post 2400544)
daca sunteti tarani nu va mai dati voi cu parerea pe aici.......ca la masina asta nu aveti ce sa comentati

Aloo, prietene invata tu sa scri(cu litera mare cum ai invatat la scoala) si dupa aia mai vorbim, si nu era vorba de masina ci de culoare, da cum erai tu...aaa un taran de oras.

r@dy 12-06-09 14:20

bestial

HellFireNT 12-06-09 14:34

masina e vopsita cu michelangelo chrome care :D din cate am auzit ar fi cam 4000$ cutia dar cred ca e mult mai scumpa :|

kir0087 12-06-09 16:22

Quote:

daca sunteti tarani nu va mai dati voi cu parerea pe aici.......ca la masina asta nu aveti ce sa comentati

numele tau imi spune totul.macar nu mai face pe interesantul cand apartii curentului "sa se uite lumea la mine ca am masina spoita",si accepta parerile unor oameni carora nu le place sa afirme "mor dusmanii de invidie".
probabil nu stii ca daca te-as numi taran as jigni o categorie de oameni care chiar nu merita o comparatie cu tine.

Shelby GT500 67` Eleanor 12-06-09 16:26

Quote:

Originally Posted by molady11 (Post 2399366)
Mustangul de langa el ii ia toata privelista :P

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :X

kempo 12-06-09 16:31

Quote:

Originally Posted by kir0087 (Post 2402281)
numele tau imi spune totul.macar nu mai face pe interesantul cand apartii curentului "sa se uite lumea la mine ca am masina spoita",si accepta parerile unor oameni carora nu le place sa afirme "mor dusmanii de invidie".
probabil nu stii ca daca te-as numi taran as jigni o categorie de oameni care chiar nu merita o comparatie cu tine.

nu inteleg dc cataloghezi omul dupa nume! asta nu spune absolut nimik! iar parerea lui e numai a lui si poate sa fie cum o fi k nu o sa si-o schimbe ca vrei tu sau eu! nu ascult manele dar nici populare, nu imi plac masinile aurite dar uite k asta chiar imi place! in contextul in care culoarea mea preferata este negru mat! nu inteleg ce treaba are culoarea asta cromata cu manelele! ai vazut tu vre-un manelist care sa aiba vre-o masina cromata? e speciala si asta e parerea mea si a altora de pe forum! nu-ti convine asta e! daia nu mai pot eu!

slayersland 12-06-09 17:33

Quote:

Boss? lol...Boss? cum ma, ti-ai pus nick-ul la fel ca pe stickerele alea din bazar? Cum sa-ti pui ma nick-ul asa? Rade lumea! Rad dusmanii si taranii de tine!

slayersland 12-06-09 17:44

Quote:

Originally Posted by kempo (Post 2402314)
nu inteleg dc cataloghezi omul dupa nume! asta nu spune absolut nimik! iar parerea lui e numai a lui si poate sa fie cum o fi k nu o sa si-o schimbe ca vrei tu sau eu! nu ascult manele dar nici populare, nu imi plac masinile aurite dar uite k asta chiar imi place! in contextul in care culoarea mea preferata este negru mat! nu inteleg ce treaba are culoarea asta cromata cu manelele! ai vazut tu vre-un manelist care sa aiba vre-o masina cromata? e speciala si asta e parerea mea si a altora de pe forum! nu-ti convine asta e! daia nu mai pot eu!

Poate nu ai observat, dar saracul om, pe nedrept catalogat, ne-a facut tarani.

Am si eu o intrebare, de ce toti care raman extaziati in fata masinilor cromate scriu in asa hal incat nu ar trece un test de clasa a 4-a la romana? "vre-un"? "vre-o"? "daia"? Cum am mai zis anterior, in fata unora care scriu asa imi permit orice, si am vazut destule lucruri pentru a face generalizari, chiar daca se supara unii, si oricum, daca intrebi nu o sa zica nimeni ca asculta manele, cred ca in scurt timp si Guta o sa inceapa sa nege, dar sa fim seriosi.

roska 14-06-09 01:38

nu stiu dak ati vazut pana akum cromat auriu...

lucian1985 14-06-09 10:37

Nu arata rau, dar stiu ca e ilegal cu asa ceva ca poti orbii alti soferi
Ma rog, as prefera totusi pe negru :D

sparly 16-06-09 07:59

frumoasa rau

Cristi01 16-06-09 09:38

Bijuterie pe 4 roti.Frumoasa !!!:D

mitza mtb 20-06-09 00:30

woow... f frumos!! .. chiar imi place:)

rimaru 20-06-09 02:08

cocalarilor!!!

LAURENTIU94 01-07-09 16:51

incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning