![]() |
Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZEUL" de trafic iesean!
mersic domnu de reclama ...macar de ai avea vreo leg cu adevarul...orcum iti promit ca aflu cine esti si cu prima ocazie o sa intru frontal in tine...ca sa imi fac si eu spoilerul ala chituit.
dupa ce iti dau dauna totala iti dau asigurarea sa iti repari masina daca mai ramane ceva din ea...alfa e muncita din banii mei si chiar nu ma deranjeaza sa o fac varza.bye |
Da' de ce nu ma incapeti de muschi?
|
Quote:
sculeni , si intra acolo in toti parapetii cu viteza , dar nu in oras ca daca doamne fereste , o scapi , omori oameni nevinovati . imi cer scuze ca m-am luat de munca ta , respect munca facuta de oameni la masina lor si iti urez bafta la incheierea ei . daca esti tare cu masina asteapta domnule , 1 noiembrie organizat si mergi la evenimentul organizat de Logan club alias FRT(sper sa fi nimerit), si daca chiar esti zmeu cu alfa romeo , atunci vei castiga . campania initiatat de soferul de raliuri foarte cunoscut Titi Aur a facut o reclama dedicata oamenilor CA TINE https://www.220.ro/yrjhg3tV4x/Titi-Aur-Vs-Sofer-Cu-Tupeu . ghici care dintre ei esti tu . si nu mai fa amenintari de astea , ca eu consider ca toti suntem civilizati , dar vad ca tu nu te mai incadrezi in ce consider eu . salutari . |
scuze daca am dat-o asa aiurea...din cate ma cunosc nu ma iau in trafic doar daca ma supara cineva...nu fac play-uri de aiurea...mai ales ca la ce strazi avem noi nici nu stii cand ai pierdut controlul
iar referitor la masina nu e nimica tunat...e stok cu un biet motor de 1.6 |
gata , friends ? :tetter:
cand ne supara unu in trafic , toti ne suparam , si reactionam intr-un fel in care nu ne sta in fire . |
totusi nu inteleg dece trebuie sa vb aceste lucruri pe forum?nu e de ajuns ca ne omoara politia cu filtrele ei...acuma sa ne mai si stie care merg mai tare prin oras?
credeti-ma e plin iasul de papagali....altii traiesc de pe spatele lor Orcum scuza-ma daca ti-am taiat fata....chiar nu imi place sa merg tare cu masina dar sunt momente cand imi ies din minti si merg kamikaze..inca o data SCUZE pt totzi care i-am deranjat in trafic |
intradevar , si eu m-am grabit sa "arunc cu pietre" in tine . pe tine nu te vad de fiecare data sa mergi pe copou ca cetateanu WOZ , doar atunci ce te vazusem mai cu viteza , in rest nu prea(spun asta ca frecventez copoul, si ma uit prin jur ) . dar WOZ-u intrece orice limite , de fiecare data cand il vad are pe putin 80 kmh pe copou , de vreo 2 ori l-am vazut cum se intrecea pe independente , ce sa mai zic de foliile de pe toate geamurile , si acum mai mult timp si de folia de pe parbriz si xenoanele alea ale lui care bat peste tot numa pe strada nu ... si al naibii , cand il vad oprit de politie , nu i se intampla nimic , scapa cu basma curata ...
|
Quote:
asta e problema...ca politistii nu iau masuri,si oamenii se invata sa tot fie trecuti cu vederea |
4 Attachment(s)
pozele vorbesc de la sine ...
|
din cate vad bmw-ul e singura masina parcata dupa indicator in poza aia deci nu vad ce vrei sa arati
|
:)) tu ma crezi ca acum am vazut ca ala a parcat cum trebuie acolo ? acuma am vazut ca asa arata pe indicator ...
|
Zi si tu ca le aratai pe alea care nu sunt parcate asa :P
|
Daca e sa o iei tot Iasul e impanzit de masini parcate aiurea....uite pana acum ceva timp eu am locuit in piatra neamt si orasul e foarte bine organizat din punct de vedere al parcarilor, chit ca sunt ele cu plata!!....
|
din ce am observat , toate masinile care le vad eu parcate aiurea sunt : mercedes ,bmw si audi .... nu ma prind dc ?
la femei sunt toate marcile ... |
Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZE-UL" de trafic iesean!
5 Attachment(s)
marfa proaspata , din categoria parcari de selgros :p .
ultima n-are nici o treaba cu topicu , dar e interesanta , cat de inovator e romanul :p |
Ultima e cea mai Tare ! daca tot am ajuns la kamikazeul de trafic iesean ! Woz m-a provocat la un "Play" la semafor! si a ramas neplacut surprins cand am ajuns in fundatie cu 2 tiruri inaintea lui dupa care am mers cu 20 la ora sa rad si cu fundu de el ! am facut pe kamikazele pt ca nu mai puteam sa tin in mine !
|
bine i-ai facut le nemernic :D:D . dau o ciocolata calda :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
ca WOZ-u este tipicul COCALAR SNOB roman , sa vada lumea ca el are Hyundai Santa Fe ca-i smenar , cand defapt are cel SLAAB motor , 2 dotari , care se sparge in figuri pe copou , merge cu 100 prin oras, si se intrece cu gandul ca el are cea mai smechera masina din copou si ca el ii face pe toti , dar si-o luat teapa fraierul .
|
si mai stim noi o masina, cu motor de 1.6 :D
|
cine ? :p eu nu intru in calcul ca n-am permis inca , si n-o sa am masina cu , care sa ma sparg in figuri pe copou :oops:
|
nu dau nume, dar nu e greu de ghicit
|
Mnezo am sa te trag de urechi ! :D
Fiecare are cum poate si cu ce poate! Nu va inteleg de ce vorbiti de om aiurea! Daca era sa fiti voi cel vorbit ... Cum va simteati? Sau cum te simteai draga usere? Excitat,nu? |
Am vazut unu saptamana trecuta pe poatier,cred ca lui i-ar trebui diploma,2 bucati a busit si aici nu includ si masina lui. :)
|
Quote:
|
eu am motor de 0.8 si ma dau cu oricine :)
nu de alta, dar poate mai fac o aripa, o ceva pe asigurarea colegului :) |
Quote:
voi nu va dati seama ce bucuros e ca'l bagati in seama si il vorbiti atata; lasati'l in prostia lui. |
Quote:
Quote:
Asta este! S-a mai discutat despre el asa ca va rog treceti la altii! |
ocaruntu , mare dreptate ai :( , prea multa atentie pentru un ... .
Crys , inteleg ca ii iei apararea , ti-e prieten , si eu as fi facut la fel . Cel mai tare mi s-a pus pata pe el , cand eram pe trecere in Tg cucu , si vine el cu 2 tovarasi de-a lui ,toti aveau pe putin 100 kmh , si eu cum eram in mijlocul trecerii trebuia sa fortez mersul . Si vorbesc asa de mult de el , fiindca el se incadreaza in persoanele din semnatura mea , si nu ca mi-ar fi ciuda . Ciuda imi este pentru nenea care se plimba cu R8-u , ca vreau si eu unul :p . Deci gata cu discutiile despre domnu WOZ, daca aduc vorba de el , dati-mi o palma peste cap :D |
Pac una bucata palma :))) asa preventiv :twisted:
glumeam !:twisted: |
Preventiv iti dau si eu una Mnezo pt ochelarii aia de azi ce ii purtai pe nas! Ochelari de coca :)
|
era soarele Puternic ce vroiai !? nu am ochelari de soare cum se purtau pe vremuri !
|
:))) vaaai Mnezo , te-a prins :p
|
eh! m-a prins :) nu trage dom`n comisar sunt eu mnezo-ica
|
2 Attachment(s)
same idiot , another day . lu nea' asta i-am facut alte poze , prin toamna, pt o parcare la fel .
Later Edit : pe pagina 3 , tot topicul asta ,sunt pozele care i le-am facut in toamna :p |
Quote:
Stau in zona,ii vad mereu. |
Quote:
iti zic eu: acolo se predau nu stiu ce hartii de la firme si in LIPSA de locuri de parcare, unde sa te duci ? la hala ? la Golia ? eu tot timpul imi gasesc loc de parcare prin spate, dar poate altii nu sunt la fel de "atenti" |
mah inteleg , nu-i loc de parcare , da asta de fiecare data o parcat pe trecere , desi mai are doi metri in spate si poate parca masina in asa fel incat sa nu ocupe toata trecerea de pietoni , dar el de fiecara data pe trecere parcheaza .
|
nu toti sunt asi in ale condusului ... poate nici ca pieton ... ce sa'i ceri ? ... lasa'l in prostia lui, oricum prostia altora e amuzanta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning