![]() |
Re: Emisiune Auto
Sau mai bine spus un reality show cum se mananca de poponeata unele persoane :) si cum se organizeaza o cursa la paralele:))
|
am vazut conserva mea pusa mai sus(oltcitul); nu prea are ce cauta acolo,poate in viitorul mai mult sau mai putin apropiat o sa arate si ea a masina,sa aiba o linie...o sa treaca multe emisiuni pana atunci :P
|
Stii cum e vb aceea , tot un inceput are si`un viitor nu trebuie sa ne ingrijoram , dar o sa fim fericiti
|
Daca esti atat de interesant si stiutor in toate vezi ca ai un buton pe tastatura numit Print Screen care te ajuta sa faci captura dp monitor;sa numai stai sa faci poza cu telefonul;Bafta delo-delo
julaikos se filmeaza material , se cauta autoturisme / autoutilitare / camioane pt drive test , spatii pentru inchiriat, Ne lovim de persoane care nu doresc sa li sa faca reclama moca , una alta ... filmam material , ca dorim doar sa ne luam o scurta vacanta , poate gasim pe acolo pe unde ne ducem , persoane binevoitoare sa-si faca reclama moca!!! Acuma ne axam mai mult pe emisiunea de pescuit de care ne bucuram dinplin:) |
asa-i romanu,trage de unde poate...promit ca dupa ce termin de schimbat tablele pe masina v-o las s-o filmati pe toate partile :D
|
Am curatat ce era in plus pe aici.
Cat despre ME.Beast , incearca un singur antivirus, un sigur firewall ... reinstaleaza windows-ul, la noi toti ceilalti ne merge site-ul |
Multumesc TNG
|
Se cauta autoturisme...pt sectiuna tuning si old
|
Quote:
|
se poate sa particip cu kadettu`
|
Sa vina si colegul din concediu si vb droppy
|
poate ma bag si eu...
|
Quote:
|
Quote:
|
de curiozitate cand e gata emisiunea si unde va fi postata?
|
ieri am facut prima filmare, la brazi, cu droopy (sar`na de ajutor). emisiunea va intra la inceputul lunii septembrie, pe postul Valea Prahovei TV, in reteaua de cablu UPC
|
si nu va fi pusa cumva si online?eu unu nu prea deschid tv-ul,si oricum daca-l deschid nu prin postul respectiv
|
Quote:
|
Quote:
|
nu bobitza :p
|
Quote:
U bobby pe cand? ce zici te bagi |
echipa MOM ar fi demna de o aparitie?.......in special turbata mica....:)
|
trebuie sa-l convigem pe Boddy ... sa accepte:D)
|
hai cu linku`:)
|
se filmeaza material si din cauza aceasta nu am avut timp d montaj
|
spuneti-mi si mie cand si la ce ora e emisiunea asta, ca nu prea am timp sa ma uit la tv dar vreau sa o inregistrez. mersi.
|
Din pacate dealerii nostri ... sunt foarte chitrosi ... nici reclma pe moca , nu doresc...
|
Nu inteleg? .... nu-mi poti spune data si ora la care se difuzeaza emisiunea?
|
deci voi luati masini de la dealer, pentru teste si in schimb le faceti reclama? pai asta e drive test corect? ei va dau masina si voi le faceti reclama?
|
Quote:
|
HRZule, mai bine stau in banca mea decat sa fac reclama la un dealer doar pt a ma plimba cu o masina de la ei, mai ales ca in 90% din cazuri iti dau o masina de "masa" (adica nicio varianta sport, sau editie limitata)
stiu reviste care nu fac asta.. |
ce mare dreptate ai bogdane...
te-ai mai gandit la ce te`am spus la telefon?! dak vrei poti sa insiruii modificarile pe un mail te rog [email protected] , multumesc mult |
Incerca sa vorbesti cu Pgv,bobby mom,jakalu,fane,eu,varmiu(xix) care mai sunt.... adica toti ursii din ploiesti intr-o aparitie....
|
ai dreptate....o sa iau in calcul si aceasta idee
|
Quote:
|
ok,astept pe PM detali sau pe yahoo : mstefanghita
|
cand e gata emisiunea?Stiu ca e criza dar ce nu mai aveti bani de zeama?Vrem sa vedem munca pe care ati depus-o!
|
Quote:
|
nu,n am uitat :) am scris care mai sunt...
|
https://vimeo.com/7652107 emisiunea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning