Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   LOGAN Hatchback (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12801-logan-hatchback.html)

Cosmin255 15-02-07 18:55

Re: LOGAN Hatchback

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 751658)
doamne da urata masina nu am mai vazut ceva mai urat decat asta

corect=))
zici ca e o ratzushca

vladdaman 19-02-07 19:14

frate astea sunt pozeeeee editate ce dracu...

dogy_10 19-02-07 19:32

nu sunt editate dar mai mult ca sigur nu asa va arata varianta finala, ca daca ar fi aratat asa l-ar fi camuflat de nu iti dadeai seama ce marca e cum au facut cu berlina, probabil inca testeaza componentele tehnice, gen suspensie etc. iar pe urma o sa se ocupe de felul cu arata, asta nu inseamna ca va fi mai frumos decat berlina:-P ;)

maxcom5555 19-02-07 19:36

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 747995)
iar incepe valul?!??? lnisteste-te omu'.... daca nu iti place nu cumpara :lol:

nu am de ce sa cumpar ... eu am toyota ... numa' k avem super graficieni in ro si au facut o bomba de masina care afara se vinde k o masina de duzina.
"Merge la fel k orice masina numai k de la 7000Euro" sau ceva

dogy_10 19-02-07 19:41

nu romanii au desenat loganul, un englez, lucru care e destul de evident

maxcom5555 19-02-07 19:44

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 759021)
nu romanii au desenat loganul, un englez, lucru care e destul de evident

EEE pai de aia ... dak il desena un roman arata mai bomboana ... bine un roman o facea decapotabila cu 2 locuri si cd player care sa cante manele ...:lol: ... glumesc... astea sunt rautaturi...

manumeciu 19-02-07 23:59

Mda...m-am convins...din rau in mai rau. Sper sa apara si Logan SUV si o sa fie treaba completa!!!

Alexccls 03-03-07 20:28

urat loganul sedan urat si asta si mcv tot ce insemna el chiar si cuvantul logan e urat daca nu pui accentul cum trebuie! Macar bine ca nu fac si Logan COUPE!!

Quattro27 03-03-07 22:46

deabia astept varianta sport a Loganului =))

AleXuTz 04-03-07 13:05

sincer mi-e imi place mult mai mult

Psycho 04-03-07 14:00

Quote:

Originally Posted by Quattro27 (Post 779635)
deabia astept varianta sport a Loganului =))

e loganu ala albastru s2000 cu 4x4 ... exista .. dar nu in productie ;)

mirciu 04-03-07 16:53

frate ce mutant....si cu toate ca e urat cu spume o sa se umple bucurestiul cu ele...:D

draculas 05-03-07 07:06

oricine ar fi facut designul la , Logan dupa parerea mea este un ratat si nu merita numit car designer ! vorba unui user "daca o proiecta un roman arata mai bine" partea cu manele sunt sigur ca e doar o gluma proasta :)

Alexccls 06-03-07 21:45

Manele fara manele tot urata si proasta e! Asta e ce zic eu, scuze daca ii deranjez pe cei car si-au luat LOGAN si il transforma in "RACHETA STI" cu bodykit de 300 EURO

Takashy_Vtec18 06-03-07 23:47

Masinaa...............e urata.punct.

ZooM-ZooM 10-03-07 09:02

sincer,am vazut alta varianta a daciei hatchback...nu detin poze,pot doar sa spun ca e chiar ok...nu arata deloc ca logan ul la bot,ci mai degraba cu faruri asemanatoare celor de clio(ala nou)...grlia din fata e semnificativ micsorata...iar spatele e ok.nu mi au placut bandourile pe lateral,care erau puse jos de tot pe usa..si late cam de 7-10 cm...urat :D
nu am putut sa fac poze,desi am fost inarmat pana in dinti...dar,au existat detectoare de metale...
ps:toata chestia a fost la romexpo,nu stiu daca s a auzit,dar a fost un sondaj de opinii.
ps:spuneau ca o sa fie pe la 7500 varianta 1,4 MPI cu aer,servo si airbag uri.
a,si inca ceva..portbagaj declarat de ei era 310 litrii,suficient :)

dogy_10 10-03-07 10:15

deci se pregatesc si alte modele la dacia.....asta nu poate fi decat bine

PS: cum te-au colectat astea cu sondaju, de pe strada?

Ciky 10-03-07 10:49

fratzilor si io am logan si imi plac mult dar acest specimen e de-a dreptul penibil e un footai ordinar....:(

ShinyG 11-03-07 01:09

Of of of
Masina alba din imagine se numeste "test mule" si este o "carpeala" a producatorului pentru a testa o platforma noua, sau o modificare adusa unei platforme vechi! Daca vi se pare urata, priviti aici un test mule de BMW: http://www.worldcarfans.com/spyphoto...ies-spy-photos (exemplu dat pentru a demonstra ca "design-ul" unui test mule este irelevant)
Sunt de parere ca daca va exista o versiune hatch-back, nu va arata asa de urat...

ZooM-ZooM 11-03-07 10:28

Shiny G,te asigur ca dacia hatch nu va arata nici pe departe cu loganul...ti am zis,pe mine chiar m au surprins placut,pentru ce creierashe au aia...
you will see...if you wait :)

marcelcrisan 13-03-07 15:11

fara culoare .......poate daca s-ar apuca fabrica de tunat propria dacie sa-si deschida un atelier de tuning al lor sa vada daca o pot aranja putin

diego 17-03-07 16:45

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 304941)
Credeati ca ati vazut deja cea mai urata masina din lume va insekati,priziti-o pe aceasta!!!!

sincer dak te uiti mai bine se pare a fi modificata virtual,are spatele exact ca la berlina asa ca nu cred ca e o poza reala

deathlord 13-04-07 23:21

doamneeeeeee..shi cand t gandesti k unii sunt platitzi sa faca asha cva...URAT!!! dar , DACIA - Inovate you life!

DaViD TL 20-04-07 00:30

un singur lucru eu nu inteleg,de ce toate daciile care ies din fabrica trebuie neparat sa poarte numele logan,e chiar enervant lucrul acest : logan,logan step,logan hatchback,logan mcv,logan 4X4,logan brazilian,logan indian,logan.....e deja stresant !!!

Kodrin 25-04-07 15:48

mie unu nu imi place deloc........multi romani se multumesc doar cu atata.......este foarte rau asta , dacia trebuie sa faca finisajele mai bune ,sa aibe mai multe optionaluri etc ..... chiar si un faruri xenon ar merge bn .....na normal ca ei le-au facut pt salariile romanilor si asta este bn:D

Cosmin255 25-04-07 16:16

Quote:

Originally Posted by Kodrin (Post 870328)
mie unu nu imi place deloc........multi romani se multumesc doar cu atata.......este foarte rau asta , dacia trebuie sa faca finisajele mai bune ,sa aibe mai multe optionaluri etc ..... chiar si un faruri xenon ar merge bn .....na normal ca ei le-au facut pt salariile romanilor si asta este bn:D

o sa puna pe viitor probabil si mai multe "optionaluri" si un faruri cu xenon poate.....

Rasputin 21-05-07 14:10

:shock: Dupa ce ca Loganul este destul de urat mai scot si uratenia asta.

22VIN 21-05-07 15:12

uitasem o adaugam la cea mai urata masina...

liv_26 23-05-07 11:47

ce urata e parca i-ar fi taiat cineva spatele

liv_26 23-05-07 11:49

ce aiureala ce masina parca i-ar fi taiat cineva spatele

liv_26 23-05-07 11:51

da ca o scoate pe piata ma intreb cine o cumpara?

marin_m_alex 12-06-07 12:47

sal

Doamne ce masina urata!e urata cu crengi!cred ca asta e una dintre cele mai urate masini pe care le-am vazut!astia de la Dacia vor sa faca si papuc din logan?oare vor face si suv?acum toate masinile le proiecteaza pe baza Loganului?la altceva nu-i duc capu?:lol:

Dripci 13-06-07 22:51

Ma mir ca au ajuns comentariile asa departe. Masina aia nu va exista, photoshop sa traiasca ! Consumati-va energia pe alte threaduri, gata !!

dani_bwr 03-03-08 23:35

am vazut intr-o revista ca la geneva 2008 se va prezenta versiunea hatchback a modelului logan...:???: nu am reusit sa gasesc poze pe net, insa in revista, vazuta din fata arata destul de bine

BAMBAKE 04-03-08 14:09

am deja cataracta de la logan.."hach-ul" asta m-ar orbii definitiv!

Notman 09-03-08 20:56

aoleu... da multi sunteti care ziceti ca e urata.. probabil poza e facuta de un baietzash care navea ce face intro seara.. si sa apucat sa se joace in Photoshop.. sau ns ce programel.. nu e nimic oficial.. calmativa.. !

extasy_cristU 11-03-08 10:32

dar chiar e facuta in photoshop ....:)

mitza mtb 15-03-08 00:33

=))...urata rau...!!!!!!

Spark 15-03-08 07:54

cred ca cineva ar trebui sa inchida threadul asta.
pentru ca pozele sunt vechi. si deja logan hatchback = sandero .. deja a aparut. si se paote comenta acolo tot ce e de comentat ...

All times are GMT +2. The time now is 15:13.

- Copyright 2026 4Tuning