![]() |
1 Attachment(s)
Nume:Vlad
Nick: lancerEvo Masina:Dacia 1300 deocamdata Ocupatia:inca elev... Hobby: Raliu & tot ce e legat de masini despre autoturism(ca nu-i masina) ce sa va mai spun... inca nu are prea multe facute... dar urmeaza suspensie de raliu ceva scaune apoi ceva tuning la motor...si dupa ce reusesc sa o dau bine de pereti sper sa imi iau o masina |
bineai venit pe forum vlad... bafta cu modificatu'...
|
Nume: Andrei
Ocupatia: Professional Mint Rubber si Taietor de frunze la caini (printre altele si student la poli) Masina: Iubirea vieti mele, my Peugeot 405 cj ** *** (CENZUART) - Prietenii stiu de ce :lol: :oops: Pasiuni: Sa zicem ca as fi fericit daca as avea pompa nesecata de benzina in garaj, si as fi in extax daca ar fi si o busa in garaj. |
linie tataie... bine-ai reintrat pe forum :lol:
|
Ana
masina: cielo executive (180 km/h pe autostrada) ocupatie : de toate dar in special ma ocup de sebi ( WOB) pasiuni : masinile tuning in ultima vreme |
Nume: Oli
Nick: ZanDer Masjina: Renault 9 Hobby: din tate cate un pic, din altele mai mult Aspir la: Sa-mi vad odata masjia gata pusa la punct :D |
Nume:Rares
Nick:Nytro Ocupatia:inca elev(dea bea astept sa imi iau carnetu) HobbY:tot ce este legat de masini Masina:tre sa il conving pa batranu sa imi ia o masina cat de cat,daca nu ma multumesc si cu dacia 1310 care i a lu batranu deocandata Aspir la:EVO 8 FQ-400 :lol: :lol: tekno stai cumva in marasti ca team vazut in poza de la inceputul topicului si imi pari cunoscut din vedere??? |
Re:
Quote:
|
sunt si eu nou pe forum asa ca o sa incep la topicu asta
soo... nume: Tomy Nick: Pankrator Ocupatie:student weels: Tico (bestie) noah cam atat deocamdata k sa nu fiu offtopic |
pankrator wellcome! hope you have a nice stay :twisted: :twisted:
|
nume:BODEA
prenume:CRISTIAN nickname:1300Racing a.k.a cj03vxg hobby:ACELEASI |
salutari :wave:
|
sal......cam tarziu dar no....niciodata nu ii prea tarziu...;)
Nume: Dan Porecla: oq Ocupatzie: elev Hobby: spotruri extreme(bike sau mai bine bmx(pana ma mai tzin oasele),skate,masini,pc si klar femei) ;) |
name: Luana
porecla: Lulu :woowoo: n`am mashina...inca... :anger: :anger: :anger: hobby: :poke: nu...glumeam...pai...banuiesc ca de aia is pe forum.. :weirdface ... |
Tekno tata ce fatza ai! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
poi.... eram cam beat... :lol: sau era a doua zi dimineatza?
sa va vad shi pe voi cum aratatzi mahmuri/betzi :lol: oricum... nu cred ca ma intrece nimeni... unii shtiu dece :lol: :lol: :lol: lulu :hug: :wave: :icon_kiss :dance: :weee: :pelvic_th :hug: :hug: :hug: :chuckel: :bunch: |
NUME: SILY
MASINA: BMW 318i INTERESE:SA-MI FAC MASINA PE PLACU' MEU -------------------------------------------------------- ...asa ca ori luam o masina cu cai putere suparati sub capota, ori o motocicleta ce urla mai tare ca tunetul! |
velcam...
o poza ceva? cu tine cu amshina? sa vedem cine eshti |
1 Attachment(s)
masina...care e inca 'virgina'
|
1 Attachment(s)
yoooo!!!
Mircea C. aka \"GEF\", aka \"Turbo GEF\" masina ... Daewoo Matiz `03 ceva despre masina...in mod cert nu e virgina... prima experienta .. cu un mercedes 190 (pupos) ceva despre mine... imi place sa ascult R. Kelly - I belive I can fly in timp ce ma plimb cu matizul cu 180 km/h in jos pe dabagau p.s. poza asta ma face sa ma simt bine de fiecare data cand ma uit la ea |
SALUT
NUME: DANIEL NIK: GTS25T MASINA: SKYLINE GTS PT. LINIUTE (DIN PACATE NU GTR) SI UN ASTRA PT ORAS PASIUNI: STREET RACING SI O SPERANTA LA 1000HP |
1 Attachment(s)
a sorry.... am uitat de poza :D :twisted:
|
salut!!
nick : sebastis nume: radu car: cielo 2.0i (motor opel) |
aaaa... deci tu eshti ala :twisted:
velcam |
salutare la toata lumea....
nume: Paul nik: Radeon_Strike masina : VW Golf 2 , 1.8carburator dublu-corp :twisted: :twisted: :twisted: interese: destule... unii ma stiu altii nu.... |
bine ai venit paul :wink:
|
Re:
Nume: Cosmin
Porecla: In ultima jafu si nu-mi dau seama de ce :twisted: Vaporu: Dacie... alba :lol: CJ 20 JAF Pasiuni: Daciile deocamdata Interese: O gramada.. in special persoana care mi-o barfit dacia :twisted: |
Bun venit d3vil. Imi place masina ta :lol: . Tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun. :evil_laug
|
nume:paul
nickname:danez 8) profesie:chiulitor masina:un bolid alb pe numa HUA numa ca mia stricat tekno din aerodinamica :twisted: |
Nume: BoBo
Masina: Opel Corsa 1,4i (verde) Ocupatie: student asta e cam pe scurt descrierea. mai multe nu prea stiu ce sa zic :D |
Nume: Rares
Nick: Shogun Mashina: 205 rallye Ocupatzie: programator shi in timpu liber student |
Nume :bodea
premune:cristian nick:cristi bodea aka 1300Racing ps:nicku asta o sa ramana definitiv pasiuni acaleasi |
aha...noah welcome everybody...danez,rares,bobo,cristi...si specially Paul (Radeon_Strike) :wave: :hug: :joy:
|
Nume:Dan
Masina:........mai incolo Ocupatie:elev :oops: :wink: |
Nume: Gaal Alexandru
Nick: GSX Masina: nicodata..... un gsx in viitoru apropiat Ocupatie: Student |
salutare!:wave:
NUME:Schuller Maya NICKNAME:smiley_face OCUPATIE:studenta MASINA:VW Golf IV si BMW-ul (seria 5)lui tata din cand in cand Mai multe aflatzi voi pe parcurs :wink: |
1 Attachment(s)
Nick :Fish
pasiuni : tuning interior :wink: freeride ... si o gramada pe langa astea :P ocupatzia : elev in timpu liber.. vand de toate :lol: inca nu am masinutza :( |
drink drink....
1 Attachment(s)
salut,.......
dani ..asa imi zice mama de cand am 3 luni,..:P nickname?...chiar trebuie?..:D...imi place ZBU masina?,,:))...era pe vremuri ..cj-08-jsd...un mic mare bolid albastru cu galben..(e drept, de carton, dar,..cu cartonu meu miam luat zboru de cateva ori)...pana..a trecut pe cealalta lume..vreti sa stiti cum?.... . www.trabi.ro pe forum..la sectiunea: ce mi sa intamplat deocamdata..cu dacia la tata..:P.....galbena....si,..cunoscuta sub numele..Dacia lu` Hoda Vasile Nebunu..cum le place la uni sa zica...de ce?..nush...probabil de la numar..HVN...:P ce imi place?...trabinozaurul....si..:P..ceva ce zboara si e neidentificat:))..asta e pt..:P...sau lasa:D alceva???....sunt bolnav...si..din cate am inteles..nu o sa ma vindec in viatza asta..pacat...dar asta este..nu toti is sanatosi...ce boala am?....o sa vedeti voi pe parcurs... cam atat,..ne vedem pe strazi..:D |
UELCAM... pt ZBU
se pare ca avem aceleasi pasiuni... daca tot ai zis ceva de zburat si neidentificat...promit de fata cu restu ca te duc o tura cu UFO...aia jmechera cu \"loud team by SFIGMO\" am auzit ca ti place cum suna... pt restul..nu stiu daca ati mai vazut talente cu trabi..dar va garantez eu ca ce face ZBU nu ati mai vazut... ...sa fie..ne vedem pe strazi...te las sa iti combini masina cu ce crezi!!! dany,,,deocamdata forumul e in paragina..dar dupa ce trecem de bac..( 50% din membrii...) zic ca isi revine.. |
nume: liviu
masina: opel asta 93(sedane) cj-86-uhe & octavia lu tata cand nu am benzina in opel :P (nepreparate inca) tovaras cu gef-ul |
| All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2026 4Tuning