![]() |
Re: Execut flanse si distantiere la jet de apa
1 Attachment(s)
da, problema e ca trebuie sa o fac pe dimensiunea puliei. Altfel as fi putut folosi deja roata stock de Ford care a venit in pachet cu aprinderea.
3mm mi se pare cam putin, cea originala de fabrica este de 5mm. Uite exact asa trebuie sa arate: Am sa revin si cu dimensiunile exacte. |
sal ma inereseaza 2 flanse din aluminiu de 40 mm 5x112.poti sa-mi zici si mie cat ma costa?
ms mult bafta |
Salut , din pacate materialul disponibil e de 5 mm la aluminiu si 3-4 mm la fier.
La grosimi mai mari in primul rand nu dispun de material si in al 2-lea rand pretul pentru debitare e simtitor mai mare. Adica la o flansa de 5 mm este undeva la 40 de lei ... la 10 mm sare spre 80-90 de lei ... iar la 40 mm ar fi undeva la 100 de euro / bucata, deci nu cred ca se renteaza taietura la jet pe grosime asta :-) |
ok mersi mult.o zi buna
|
in ce format accepti fisierele cu design-ul?
|
dwg ... format de autocad
|
1 Attachment(s)
Salut, am si yo nevoie de o shaiba 4mm grosime, cam 7 cm diametru exterior si 12 mm interior, din fier sau alt material cat mai rezistent, e de la o suspensie sport reglabia prinde suportul ala cu piulita care regleaza arcul pe inaltime in spate.Nush daca ai inteles ceva dar zi-mi un pret aproximativ si iti dau dimensiunile exacte atasez si o poza poate iti dai seama mai bine despre ce e vorba.Mersi
|
4 flase de trecere de la 4x100 la 5x120 cu tot la ele la ce pret ai putea sa`mi dai ...astept pm , multumesc
|
salut.
poti face doua distantiere de 3 sau 5 mm pentru un ford care are distanta la prezoane de 4x108. |
salut, 4 flanse de la 4x108 la 5x112 se pot face?
si un pret. multumesc:D |
salut imi poti face te rog un calcul .imi trebe 4 flanse cu inele de centrare pt 4x100 2buc 0.5 si 2buc 1 pt niste borbet A nush exact care e distanta la pt inel dar o masor daca e nevoie ms astept rasp
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2026 4Tuning