![]() |
Re: NISSAN 200SX 323 HP
:shock: 1,6 bari !!!! oauuu asa nu e de mirare ca un pic a largit camasa ...:lol::lol::lol:
Oricum poti sa spui ca ti-a fost credincios ..motorul ...;) |
ai grija ca daca pica garnitura inseamna ca motorul detoneza...
poate ca urmatorul sa sa fie pistonul...sau inca o galerie + e innecat de benzina motorul In rest din 1.1 bar 320 cai este foarte frumos, se vede ca din start era motor de turbo... |
Nu detoneaza deloc motorul ...cu avansul sint la minim ...doar ca limita garniturii este la ~300hp ;) asa ca vom vedea cind vine garnitura de metal si prezoanele ....:!:
|
Quote:
garnitura din ce stiu EU ( repet din ce stiu EU!!!! ) cedeaza din cauza presiuni inundat cu spune hexer din punctul meu de vedere e ok afr bogat inseamna temperatura mai mica la pistoane ...... puterea care ai aratato tu in graficele dyno se datoreaza turbinei f mari cu un debit mai mare de aer eu nu cred ca nu detoneaza la ce putere vad acolo mai ales cu garnitura stock |
AFR-ul e bogat ...exact pentru motive de safe ..de detonat motorul nu detoneaza caci ar trebui sa se auda , si sa se si vada pe grafice si pe soft ...dar nu apare nimic .
Acuma eu sper sa se tina bine motorul dupa ce ii pun garnitura de metal ....care deja e comandata cu bolturi cu tot !!!!;) |
2 Attachment(s)
Am sa pun niste poze cu suspensia jos ...si una cum e acum ...care e oricum mai jos decit cea stoc !!!! Dar din pacate e prea jos si la noi nu se poate circula asa !!! pacat ar fi fost frumos !!!!:!:
|
Quote:
am inteles !!!!!!!!!!!!!! :lol: |
O intrebare ....uleiul in cutie se schimba greu ? si daca e bun MOBIL SHC SAE 75W-90....:?:
|
dak se desfac busoanele e foarte simplu
uleiul este ok dar eu personal asi opta pentru motul sau castrol Mobil 1 MADE IN SALAMALECU :evil: |
Pfooaaaiii da greu vine garnitura aia de metal ...deja nu mai am rabdare ....:twisted:
|
Quote:
|
sa faceti firefing...aia nu sufla veci si in 1-2 zile e gata.
|
Quote:
|
Pozele spun 1000 de cuvinte.
https://i301.photobucket.com/albums/n...1_tmretezs.jpg https://i301.photobucket.com/albums/n...2_tmretezs.jpg |
Quote:
Scuze dar cred ca am postat deodata !!! Am auzit si eu de acest procedeu dar nu stiu cine face ? ai pe cineva sau se gasesc inele gata facute ? |
Nu numai ca pui inel metalic, ci faci un nut in care asta intra si este sprijinit, deci nu prea poti face presiune atat de mare incat sa sufle, mai repede crapa in doua chiulasa.
Avem unde sa face. Daca blocul e scos din masina si dezasamblat ~150e cu inele facute de noi, la marimea exacta din otel. |
o chestie foarte interesanta presupun ca si utila :) sincer nu stiam de asa ceva
dar cred ca lui cu interne stock ii este de ajuns o garnitiura metalica si prezoane .... |
Cu interne orig cu siguranta e de ajuns daca si blocul si chiulasa e plata. In schimb garnitura metalica e 200e si daca dai jos chiulasa trebue pus unul nou, in cazul cu firering nu, eventual o duci sa planeze 0.1mm. firering e pe viata.
|
Ai pe cineva in CLUJ care face asa ceva ?
|
Quote:
|
Na aia e cam nasol ..trebuie dus blocul la BUDAPESTA ...transport + manopera ..etc ....e intradevar buna metoda am stiut de ea ..dar as prefera sa fie mai pe aproape un pic cineva care sa se priceapa !!!:cry:
|
Cand schimbi pistoanele ori cum trebue refacut tot blocul (planat, alezat la cuzineti si honuit), totodata se poate face si locul de firering...atunci nu costa asa mult, mai ales ca transport pana la budapesta nu e problema, am multe contacte.
|
Nu a aparut inca garnitura de metal si arp-urile..?:rolleyes2
|
Din pacate inca nu ...sper ca totusi saptamina asta sa apara ...oricum pentru linistea mea am dus si chiulasa la verificat la lan sa vad daca nu sa intimplat ceva ....dar din fericire e super ok !!!!:peace:
|
1 Attachment(s)
In sfirsit au ajuns si garnitura cu ARp -urile !!!!;)
|
asa mai vi de acasa ;)
spor la treaba acum mare grija sa nu gauresti pistoanele |
Sper sa nu mai pateasca ceva ....oricum vreau sa o limitez un pic la 300 hp sa vad cum merge ...si dupa aceea mai vedem noi ce se intimpla !!!!;)
|
Bafta !! Si nu uita, numai zeama de 100 :D
|
Oricum softul e facut pe benzina de 100 asa ca musai numa din asta tre sa folosesc !!!:lol: Acuma ramine de vazut de unde ...ca sint diferente intre ele ...se zice ca cea de la ROMPETROL e cea mai aproape de cifra .....:!:
|
Ai grija ca la fiecare transport se schimba calitatea benzinei.
Pot sa fie de 100 octani, dar cantitatea de subtante determina cand si cum detoneaza, ceeace nu ai de unde sa stii. Noi de asta facem programul cu benzina 95 si mergem cu 98. |
Acuma asta e ...din pacate in ROMANIA nu prea poti fi sigur de nimic ...dar softul e facut pentru 100 si ne vom ruga de fiecare data sa fie cit mai aproape de realitate !!!:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Re: Nissan 200SX 323 HP
7 Attachment(s)
Niste poze ...in sfirsit cu garnitura de metal .. :vader:
|
Foarte buna pozitie are Vale acolo. Io zic ca daca nu trage cum trebe motoru ii pui lui 2 pedale si-l lasi acolo unde e :D:D:D.
Felicitari! Ceva vesti referitoare la soft? Ai mai redus puterea? PS: :bat::bat: va urasc pe toti proprieterii de S13, S14 :lol::lol: |
:lol::lol::lol: Asta am spus si eu !!!!! daca nu merge ..il pun sa dea la visle !!!!
Iar cu s13 sau s14 ...nu e tirziu ...poti lua unul si tu ..si ne ajungi din urma !!!:!: |
3 Attachment(s)
Niste poze recente ...;)
|
tare rau masina, felicitari
|
tot nu ai spus cum se comporta masina cu noua garnitura
|
Din punct de vedere a garniturii e ok ...merge binisor ....din pacate am avut o problema cu standul dyno ...si nu am putut finisa curba .
Din aceasta cauza am un spike undeva intre 3000 si 4000 de ture .care o simt destul de nasol ....dar eu zic ca se rezolva ;) In rest e ok cind intra turbina ...e nebunie !!!:rolleyes2 |
bun asa pai finalizeaza si harta dupa care baga o cifra :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning