![]() |
Re: Espero --RAT STYLE--
Frumoasă aşa īngrijită , sunt curios cum sună evacuarea sport,un video ceva :lol:?Cam la ce preţ a mai ajuns un espero nu bat vreun apropo ci doar că sunt cam interesat pe viitor;) ! Īn rest baftă cu ea . |
2 Attachment(s)
frmos bordul cu acele indicatoare de cielo!!! incearca sa le pui led separat sub ele...ar da mult mai bine!!! uite cum am eu
|
Superbe inele cromate de la bord,dar tine cont si de sfatul lui electric_style,mi-e mi se pare ca ar da excelent.
|
uitati-va bine la pozele care le-a pus... cum se puteau face acele alta culoare? au leduri sub ace ;)
|
Sunt multumit cum au iesit si sincer chiar nu mai imi arde sa le dau jos iar....
Sunt alte lucruri care au prioritate si nu prea am timp de ele, oricum multumesc de sfaturi si ii multumesc si lui Matza pe aceasta cale ! |
Niste poze cu masina intreaga, sa vedem si noi cum arata cu suspensia , cat de joasa e...Se poate? :P
|
5 Attachment(s)
In sfarsit este gata BAD-BOY-UL :d:d:d.....
|
te asteptam si cu niste poze facute ziua...dar per total...arata bine:)
|
Da, imi place! Good work!
|
arata super! :X
Totodata te-as ruga sa imi spui care e distanta dintre colturi, de jos pana la "bad boy", nu stiu daca ma intelegi... multumesc! |
La ce te referi, cat vine acoperit farul ?
|
1 Attachment(s)
da, vezi ca am facut niste semne pe poza de mai jos.... distanta dintre 1 si 2. ms!
|
Cred că acel luft este pentru răcirea motorului,nu cred că este vreo greşeală ;)
|
nu mai e acel luft, am schimbat grila...
|
4 Attachment(s)
Cateva poze...
|
2 Attachment(s)
Nu i-ar sta rau cu Borbet bs ...
|
ar arata bine cu jantele alea...dar daca ai lasa-o mai jos ar arata si mai bine:)
|
Am suspensie sport pe ea, dar am schimbat arcurile pe spate ca nu imi placea cum arata era mai ridicata de fata si arata urat, zici ca aveam tot timpul portbagajul plin...
Dupa ce voi pune jante pe ea o sa incerc cu ceva mai ridicat (anvelope) pe spate sa vedem cum arata.... |
foarte frumos. dar te misti prea repede :) lasa-ne si pe noi sa admiram
|
Pana la urma ai pus jantele pe ea? :)
|
Quote:
Nu, jantele erau de pe Astra....Vroiam sa vad cum arata :D |
Arata marfa :) Am vazut ca esti in cautarea unor scaune :) Intra si pe clubopel.com si pune un anunt :) Ma anunti si pe mine te rog daca gasesti ceva? Eu am pus anunt deja pt mine (mai caut in plus si un bord lcd de kadett) si daca e ceva vin aici si zic :)
|
Quote:
Da imi caut scaune dar nu vreau de calibra, astra f sau kadett... Vreau doar cele de Vectra A Recaro, am vb cu cineva si o sa ma duc sambata sa le vad...Tu ce scaune cauti ? |
Sa ne zici si in ce bani ai gasit.Suntem mai multi care vor sa schimbe scaunele :D
|
2 Attachment(s)
In sfarsit vad si eu pe unde merg...
Kit xenon 6000k 35W. |
3 Attachment(s)
..........
|
Super pozele, super ca ti-ai pus xenon! Si eu am avut o "revelatie" cand am mers prima oara cu xenonul pus la mine. Sa nu uiti de scaune :D
|
3 Attachment(s)
Din pacate masina nu a avut noroc sa se aleaga cu niste jante Borbet T, asta e...mai asteptam nu ne grabim !
Ing3r daca nu ti-ai gasit scaune urmareste thread-ul deschis de mine poate iti place ceva de acolo... ............. |
incearca sa ii pui lucas-urile albe...arata aiurea cu ele portocalii...
|
2 Attachment(s)
Am 2 seturi acasa dar nu prea am timp sa le pun, sapt viitoare sa vedem poate imi fac timp sa mai fac cate ceva pe la ea...
|
Frumos ii sta cu grila aia modificata, dar fara jenti parca e neterminata....
|
Da, stiu ca nu arata bine dar decat sa-mi iau niste roti patrate mai bine mai astept...am un prieten care o sa ia o calibra pt dezmembrat si zice ca are Borbet T 9J spate si 7,5J fata, acum astept sa vedem in ce stare sunt ! Pana una alta trebuie sa schimb bolturile de la usa stg fata, a inceputa sa troncane si imi face pe creier.
|
Quote:
|
poi astia de ii are ce au?
|
Ar fi in plan si o punte cu discuri, dar mai intai sa ii pun jante si atunci o sa le fac si pe alea.
|
4 Attachment(s)
Au sosit si scaunele mult asteptate Recaro...Cel de la sofer trebuie un pic reconditionat si sunt ca si noi ;)
|
Cat ai dat pe ele? :) Sa te sprijini sanatos de ele! :)
|
Vor avea nevoie de modificari la prinderi?
sau se potrivesc la cele originale? |
Eu am inteles de la cineva care pusese scaune asemanatoare pe cielo ca ar veni la fix, fara modificari...
|
6 Attachment(s)
Depinde ce tip de sina gasiti, pe acelasi tip de scaun s-au montat 2 tipuri diferite de sine.
Cel care se potriveste pe Espero (nu stiu cum este la Cielo) doar sa il iei de pe Opel fara nici o modificare, tipul de sina pe partea stg in fata trebuie sa fie orizontal pt ca se prinde de caroserie si pe dr in fata vertical (in picioare) pt ca se prinde de tabla care acopera schimbatorul de viteze ca sa zic asa, o sa pun poze ca sa vedeti despre ce este vorba. Intre timp am schimbat si scaunele.... Sunt refacute si au costat 500 ron. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning