![]() |
Re:
Quote:
un pic de bunavointa si voi pentru om... inchizand discutia despre spider, ziceti si alte magazine in cj unde poti vede o janta, un spoiler, o masca ceva... nu stiti un scirocco 1 de vanzare \"eftin\" ? mersi fain |
1 Attachment(s)
Poza ii luata de pe forum....ce ziceti ma...am ramas mutt....cand o sa vedem si noi la cj asa ceva
|
Re:
emil boc si funar :dance: ;)
glumesc .. da ii super misto poza !! :P |
yo ma simt lafel de bine shi daca nu is aia aici la cluj... :P
|
beton pozele :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Is curios pe care lar tine sa isi lipseasca asta pe masina ... nu ca nu ar fii misto ... da nah ;)
|
cand o sa-mi cumpar kitu de la ei atunci o sa imi pus shi stickerul
|
Bine zici :P da r fii misto oricum
Vreau sa va zic ca am luat niste piese de pe net si cika ... ILEGAL BASS :))))) ce poala mea deja este si bass ilegal?;) O sa le pun pe cd si o sa le aduc joi , daca vrei vio ... is toate de astea cu bass bla bla :) |
piri sa pui pe cd si ce ai filmat la raliu..k. :D :D :x
|
iry... e doar un nume illegal bass... nu exista asha ceva...
de la Umek nu ai auizt Illegal Techno? ce **** shi techno e ilegal... :lol: :lol: :lol: loool sa fim serioshi... oricum... is curios cum suna melodiile... |
Re:
Sa iti zic de ce se numeste Ilegal Techno piesa lui Umek? :)
de aia ca si la ei o fost o vreme de asta de comunism cum o fost la noi cu ceaushescu ... si nu era voie cu clubiri si de alea ... si el facea muzica si era dj intrun club facut de el .. care era ILEGAL ;) deci sper ca intelegi care ii faza ... Da ILEGAL bass suna nostim ;) |
vio are claxoanele pe cd asa ca nu ii mai trebuie altceva
|
mdeah... nu shtiam de faza astya... oricum e beton melodia....
|
Re:
Quote:
|
are pe un cd tot felu de claxoane... super tari... mori de ras...
|
da...e kool faza ..hehehe...are mai multe tipuri de claxoane...si mai multe la un loc...ca si un ambuteiaj.....hehehe..si cea mai tare e cea cu tiru'.....parca trece un tir pe langa tine si-i auzi goarna !!!
tare Krush! tare de tot...sau oalele..cum suna......ehehee... |
alea-s capace de tabla nuh oale... :lol:
|
saracii comisari de cursa ,nu auzeau deloc ce se spune prin statie de muzica lui vio
|
Re:
Quote:
|
dupa faza cu claxoanele erau cam disperati saracii
|
Tre sa rec, cand a pus Vio piesa aia cu alarma, eu chiar am crezut ca suna ceva alarma , pe moment....:))))))))
|
cam acelasi sunet il scotea si sefty-carul ,toti se uitau la vio la masina :twisted:
|
oricum... a fost caterinca la greu :D
|
Re:
Vai ma sa-mi bag **** si io unde eram? :roll:
Cred ca o fost misto ... naspa ca nu am fost pe acolo :( |
frumoase pozele ... :twisted: :twisted: :twisted:
Si lamb-urile alea sunt....reale ? :lol: :lol: |
eap... reale 100%
|
Re:
1 Attachment(s)
sigur is reale ma ? :P :roll:
atuncea uite ceva ce nu`i real ... NFS 4 ! ;) |
1 Attachment(s)
Oare ce masina ii asta ?
|
Peugeot 406 ? :?: :?: :roll:
|
Nu ! ;)
|
damn....inseamna ca e dinala ca al tau :lol: nush ...405 sau pe-acolo oricum e peugeot si e cu 40* ...ceva de genu asta ! :lol: :lol:
|
fii antena :lol: il vezi pe ala alb de e mai in stanga in poza ? e...ca ala e ! :lol: :lol: na ca te prinsai :oops: :P :lol:
|
3 Attachment(s)
piry... acuma m-ai provocat..
ia deaici :D poze cu amshini din Colin McRae Rally 2.0 hehehe |
3 Attachment(s)
continuarea...
|
3 Attachment(s)
shi finala.....
piesa de rezistentza... lanceru evo 6 alb de jos... uitatziva la sponsori shi zicetzimi daca va pare cunoscut... |
lol ma nu era vorba de joc ci de masina DIN joc ... adica Peugeot 605 :lol: ;)
|
da mah omule... shi aici e vb tot de poze din joc... ai jucat vreodata CMR2? jocul a aparut inainte de 2002 cauta versiunile mashinilor ce le am yo... vez in ce an au intrat in campionat... iar... daca nu tziai dat seama cine e cu lanceru evo6 alb eshti rau de tot :lol: :P
|
Re:
ma io nu stiu ... ai baut ? :lol: io am zis una tu alta ... io am zis de masina din nfs 4.. am observat ce areti tu si normal ca stiu jocu CMR2 ... tiam mai zis odata ... si iti mai zic odata ca eram foarte bun la el ... acuma nu mai ;)
|
atat de bun eshti de nu ai observat ca mashinile alea-s diferite fatza de ce itzi da colin 2... shi ca lanceru alb e facut ca a lu Bogdan Marisca :P :P :P
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning