Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1275-intalniri.html)

tekno 12-06-04 13:52

mmdeah... nu pre cred... dac anu era multa lumea acolo... multe mashini.... nu ar fi avut dece...d oar atat ca... era \"joi\"

OVI 12-06-04 22:07

eu zic ca ... mai bine asa ca s-a tirat lumea...oricum s-a dat ajutor

samy 13-06-04 15:48

mah io eram cu golful lu taicameio un g1 alb...si faza o fost in piata cipariu

hg 14-06-04 20:49

Sper sa nu va suparati, dar ash dori sa vin shi eu joi in c.
Dupa ce mashina sa ma uit, ca ash vrea sa facem cunostiinta.
Daca vin, vin cu un kadett roshu gsi. Este vre-un motiv sa fugim de acolo daca vine politia (in afara de faptul ca nu am verificarea tehnik)?!?!?!?
HoreA

yonutz 14-06-04 22:05

te asteptam horea :D

samy 14-06-04 22:20

da p mea sa caute politia in c ? macar acolo sa ne lase in pace sa facem ce vrem,..ca pe soseaua nu ne lasa la liniute :lol: :lol: :twisted:

Ciclistu 15-06-04 09:49

Or fost cand ne-or cautat si in C, Samy.

tekno 15-06-04 16:02

shi ce au facut?
ne-au supt de ****!
hg, unde stai?

alexufo 15-06-04 19:47

joi sa te duci sa cauti in cartodrom matizurile cu muzica si o furie dacia 1100

yonutz 15-06-04 20:27

sau dupa unii imbrcatati in tricouri negre cu sigla 4tunning.............................looooooooooll :D :D :D

Ciclistu 15-06-04 22:16

tekno, nu au avut de ce sa ne suga pt. ca nu ne-au prins, noi am plecat cu cateva minute bune din C inainte sa ajunga ei.

hg 15-06-04 22:51

Stau dupa pudu de la ira, langa dora shi am shi eu tricou 4tuning&csr.
mi-i groaza numa de politie....
Canjd nu esti cu ceva in regula, una doua te prind.
Asta e, la fiecare intalnire cu ei tre sa platesti....

scirocco 15-06-04 23:31

Re:

mah pot veni si eu cu bicicleta ? tare as mai veni cu scirocco ... sa vedetzi si voi ca si un VW obosit mai stie cate una alta :) da' ma rezum la bicicleta...
chiar , eu is in regula cu masina , ce dreq, de ce s-ar lega de mine tuzgureanu ?

Piry 16-06-04 00:38

Re:

Io cre`ca o sa vin cu bicicleta :) ;) ca nu am cu ce sa vin si nici cu cine :roll: :dance: ;)

Ciclistu 16-06-04 10:57

Pai atunci vin si eu cu bicicleta.

yonutz 16-06-04 11:52

hai venim toti cu biciclaetele//?/ :D

Piry 16-06-04 14:56

Re:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))
v
v
v
sdg;ljdfjgdfjhgegwkljdsafjhvnmsgkhcbnmsgfvnebl tbfndslhtvgsdaljalfnwds

am luato razna :))))))))))))))))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:: dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::d ance::dance::dance::dance:

yonutz 16-06-04 17:31

Re:

am luato razna :))))))))))))))))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

rvino-ti ma piry....loooool :D :D :D vezi sa nu ametesti

tekno 16-06-04 19:31

lool... scirocco... ai cu mashina.... ca osa itzi para rau ca ai venit cu bicla... iar garda.... din moment ce nu ne prind in flagrant... shi nu au dovezi clare... nu au de ce sa ne acuze de curse ilegale...

alexufo 16-06-04 19:56

unde sa faci tu curse ilegale in c ????
eu nu cunosc pe nimeni care sa participe la asa ceva ,nu am fost la asa ceva si nu am vazut curse ilegale decat la tv

si in legatura cu jandarmii care au venit cu duba in c.. au venit si ei sa se uite la o masina doua .acolo daca conduce un copil de 7 ani masina atunci si noi putem sa ne vedem acolo

desigur in eventualitatea unui control din partea dragilor nostri reprezentanti ai legii ar fi bine sa aiba toti masinile in regula adica verificare tehnica ,asigurare etc si desigur cei cu biciclete sa aiba ochi de pisica lampi reflectorizante si totul e k

:twisted:

tekno 16-06-04 20:23

:lol: :lol: :lol:
da' mai alex... am auzit shi yo de curse de la TV shi de la un politzist sambata la raliu... las ca am sa itzi povestesc...

alexufo 16-06-04 20:45

ala ce o picat cu motocicleta prin faget de o spart-o toata ???
am auzit ca si benzina toata a curs pe jos

Ciclistu 16-06-04 22:17

Baieti, in eventualitatea unui control, noi cei care venim cu bicicletele ne-am scos.....nu ???

yonutz 16-06-04 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciclistu\"
Baieti, in eventualitatea unui control, noi cei care venim cu bicicletele ne-am scos.....nu ???

si aia cre vin pe jos so scos :twisted:

Ciclistu 16-06-04 22:25

Ai dreptate Yonutz, nu de alta dar pana acum cred ca si eu am sa vin pe jos...:)))

yonutz 16-06-04 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciclistu\"
Ai dreptate Yonutz, nu de alta dar pana acum cred ca si eu am sa vin pe jos...:)))

cred ca si eu........

tekno 16-06-04 23:02

loooooooooooooooooooooooooool
o picat prostu' cu motoru? :lol: :lol: :lol:

OVI 17-06-04 12:26

nu inseamna ca e prost daca a picat...se mai intampla

Piry 17-06-04 13:06

Re:

Io nu stiu ma sa vin sau nu cu bicileta :roll: ... poate imi dau astia ammenda pentru spoilere sau pentru antiradar ... sau pentru ILEGAL BASS ;)

Mai bine ma duc pe jos ca sa fiu CLEAN :)))))

hg 17-06-04 23:03

Azi am fost prima data in c shi mi-a placut ce am vazut.
Am vazut ca acolo sant formate deja \"bisericutze\" shi ca unora nu le place sa fie atata lume.
Am o propunere: sa ne intalnim o data ziua undeva shi sa mergem sa vedeti cum ii pista de aeroplane de la Dezmir. Ii loc intins, plat ca-n palma shi cu iarba scurta. Am fost acolo de cateva ori iarna shi o fost super de fiecare data.
la cat loc ii acolo, se pot face shi linii.
merita vazut ca-i foarte mare shi fara nici un obstacol.

strengaritza 17-06-04 23:55

mdea...mai eu zic ca e bine ce zice hg...poate sapt viitoare pe marti cand is gata tricourile sa facem o intalnire.....ziua sa ne cunoastem intre noi...vb de cei noi...sii..sa vedem ce a zis hg...din cate mi-a mai povestit...eu zic ca merita vazut...
asteptam sa vedem ..ce s-a mai intamplat dupa ce am plecat noi.
mai ganditi-va serios la treaba cu proba de indemanare....

io zic ca sa le trageti tzapa la impresarii si trzaranii care se strang aiurea joi..sa ii lasati akolo....sa mergeti altundeva :))

KrushX 18-06-04 02:53

pe iarba nu se pot da linii, asta e clar, nu ai cum sa prinzi demaraj shi sa pui frana in timp util. poate itzi dai seama shi tu ca am dreptate.

tekno 18-06-04 10:38

ale... ieri am dat tzeapa tzeapa serioasa...a dica am ramas doar noi care ne cunoshteam + inca 2 sclavi cu dacile care au fost ca raia nu ami puteai scapa de ea... deja e deapula... yo degeaba le zic ceva... le dau un sfat... ca ei ma iau la ****... intr-un fel ajung sa ii intzeleg frustrarile lu' piry... data viitoare va fi la ingramadeala... ce **** mea sa zic... eventual mergem subtil shi le zicem la mashini... nu chiar la tate cooptele... care le vedem ca is in stare de ceva... cat de cat...
pace!

Ciclistu 18-06-04 11:06

tekno zici tu ce zici, dar macar au fost de treaba baietii, s-au dat si ei cu ce au avut, nu ca altii ed acum 2 sapt. care au venit cu BMW si au stat deoparte si alte chestii pe care le-am auzit eu...\"\"\"bine mai, eu am venit aici sa VAD nu sa stau de 6 \"\"\", asta am auzit cand m-am oferit eu cu Luci sa stam de 6 si stii de la cine am auzit ???...de la aia cu matizul de firma ce scrie TNT pe el.

yonutz 18-06-04 11:48

si eu am luat tapa ieri.........nu mi-o zis nimeni unde.se merge din omv manastur...

tekno 18-06-04 12:22

asta e... data viitoare facem altcumva... deja planuiesc... :lol: :twisted:
mai vibm noi...

yonutz 18-06-04 12:23

k.tekno..am incredere in tine... :D

strengaritza 18-06-04 15:23

Re:

imi retrag vb...

KrushX 18-06-04 15:29

cum sa faci indemanare pe iarba? :) :) :) :) cand acolo priza la asfalt e cea mai importanta shi apoi cum tzi volanu in mana... shi apropos e contracronomentru

OVI 18-06-04 15:37

nici indemanare nici viteza pe iarba nu se pot face

All times are GMT +2. The time now is 17:53.

- Copyright 2026 4Tuning