![]() |
Re: Dacia B 81 T A F a fost furata
Quote:
|
Omule u dc nu intelegi k mie nu are ce sa imi faca pt k eu nu am fost implicat ... si nici nu as avea dc ... pt k masina aia chiar era reusita
si ... tot nu am inteles cine a zis ca a fost dany , puya , make si virus poate poti u sa imi zici |
Quote:
|
morcov eu nu am nimik cu nimeni ... si eu sunt de acord cu u sa mergem la politie si sa verifici amprentele si dak nu sunt ale lui ce e de facut ??? pt k el a fost cu mine si vezi k nu are tel inchis ... oricum stai calm ca oricum o sa ne int cu voi ca sa vb poate k e mai bine sa vb numai noi ca sa nu se mai bage toti asa aiurea ....
|
Quote:
se vede ca aveti acelasi anturaj . doh |
eu propun sa nu va intalniti cu noi
si apropo un sfat prietenesc nu mai veniti vineri la carol gasiti-va un alt loc o alta zi |
dc sa nu ne intalnim WRC`ule ???? noi nu avem nimik de ascuns ... cum a zis si morcov ... mergem, ne ia amprentele si vedem dup`aia ce ramane de facut nu ??? eu zic sa nu vorbiti dak nu stiti exact cine si cum a fost ... da ?? eu asa zic
|
hai ciocu mic ca stim foarte bine ce si cum.
|
Quote:
nu are rost sa vb pentru ca in imaginea noastra intrati in aceeasi oala |
omule pe mine nu ma intereseaza cine a fost si cum , p mine ma intereseaza de puya care stiu sigur k nu a fost akolo pt k a plecat cu mine ca de fiecare data ... si nu cred k suntem toti in aceeasi oala ... k ???
|
BA! Habar nu aveti de capul vostru :) ce dreaq va acuzatii unii pe altii knd voi dati cu banul si spuneti la plesneala cine a furat-o:| ... Nimeni din cei care au furat masina nu fac parte din ,,DACIA PERFORMANCE" . Aia sunt doar niste ratati ;) asa ca nu il mai acuzati pe Puya ;) cum a zis si Ila si cum ati zis si voi mai bine mergeti luati-va amprente unu la altu' :)) si aflati cine a furat masina ;) . Toata lumea stie cine a furat masina :)
|
Trăim īn Romānia...:sad:
|
mda...2 posturi de la 2 useri creati consecutiv astazi...trebuie sa crezi ceea ce scriu ei acolo...:lol:
|
ca a fost sau nu puya dacia performance ramane un nume vazut urat eu propun sa nu mai faceti gura mare pe aici ramane sa vedem ce zice si politia pana una alta va dau un sfat prietenesc mai stati pe acasa sau intalnitiva in alte locuri
|
Quote:
|
eu zic sa vezi in momentul asta unde sunt prieteni tai cu care ai venit si atunci sa vb nu mai faceti gura mare ca e cam gorasa treaba pt voi
|
Quote:
si care noi wrc-ule? :) |
bah dar de ce a trebuit sa va faceti useri noi ca sa scrieti aici? de ce nu folositi id-urile vechi cu care ati mai intrat pe forum..... raspunsul o sa il primesc: "pai nu am mai intrat pana acum pe 4tuning....... "
|
Quote:
|
si acum ai de ce ?nu cumva si tu ..........
dar nu ai cum ca inca esti pe net |
si fhb e inca pe net...si lumea speculeaza...topicul asta ar trebui inchis pana la noi lamuriri din partea celor implicati nu...orice terchea berchea.
|
da sa ne spuna blue unde e make si virus si mai ales iulica sa vedem el poate sa vorbesca cu ei ce de e prietenul lor
|
bah baiatule chiar nu ma intereseaza.. unde sunt... si iulica nu stiu cine e....si oricum stai linistit.. mache si virus sunt bine.. ms ca te-ai gandit la ei.. si app..TOPIC INCHIS.. CAZUL ESTE REZOLVAT... ;) ne vedem pe sosele .
|
da,da...s-o crezi tu
adevaratii faptasi inca sunt liberi si cineva e acuzat pe nedrept:!: |
Pe acest forum nu exista sanctiune pt. clona?
|
magic boy de unde stii tu??? ai fost acolo??? cred ca politia stia asta doar.. asa ca numai da si u cu presupusu....... viorele..??? la ce tereferi man?:)))
|
sunt foarte multi care si-au facut alt cont doar pentru asta......
Eu zic sa ne intilnim vineri la Carol si rezolvam acolo.... |
se poate spune si asa...
nu am fost propriu-zis si politia...fuck it:!: |
viorele.. sa vedem.. eu oricum o sa fiu pe jos:)) bagati si voi id-ul smb_mihai... ca eu nu am id-urile voastre magic boy.. laso` moarta.. a trecut....eu zic sa ne intelegem amundoua team-uri.. ca-i pacat.. am fugit.. si eu spre casa ... sal..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning