![]() |
Re: PoZe cu Ford Mondeo!
o bere te ajunge tot kitul pe bune
|
este virtual tuning
|
Triplele din ultima poza nu sunt virtuale chiar asa arata pe masina mea eu le-am vopsit in stilul ala cu cerculete. daca vrei alte poze da-mi de stire si iti spun cum le-am facut,de fapt daca mai citesti pe aici ai sa gasesti unde am scris cum le-am facut.
|
Ok. Triplele din pozele 3 si 4 stiu ca exista la vanzare. Vreau sa-mi iau si eu. E 109 EUR setul fara transport. Cu totul 150. Alea facute de tine, originale. Crezi ca se poate face in realitate bodykitul acela? Bye
|
2 Attachment(s)
..cat de urat poate sa fie kitu asta.... si cu nr de inmatriculare in marimea asta...mie unu chiar nu imi place
|
masina e reala?? sincer mi se parea o tentativa nereusita de tuning virtual.. fara suparare da yo sunt fan al unui tuning mai finutz, de ex bodykit'u de la mondeo st;)
|
In afara ca e un tuning nereusit...cand se arde un bec(faza scurta..lunga...pozitie etc...) tre sa dea spoileru' jos ca sa poata schimba becul......la spoilerul original grila are 2 cleme care le demontezi si pe urma poti demonta si faru...aici tre sa dai spoileru jos.....
|
1 Attachment(s)
Attachment 417800 uite un model mai special 8)
|
1 Attachment(s)
foarte misto facut MK2-u
uite si o poza cu MK1-le meu ... daca tot suntem la sectiunea cu poze cu ford mondeo :) |
superb mondeo..tu de unde esti..cluj sau dej..sau ma rog unde e atelieru ala:P
|
11 Attachment(s)
uite niste mondeo superbe 8)
Attachment 430520Attachment 430521Attachment 430522Attachment 430523 Attachment 430524Attachment 430525Attachment 430526Attachment 430527 Attachment 430528Attachment 430529Attachment 430530 si apropo...am uitat sa intreb! stie cnv..de und pot sa-mi iau pleoape de mk2 ca la cele de mai sus? |
Mondeo frumoase...
28 Attachment(s)
Mondeo frumoase...
|
Mondeo urate...
5 Attachment(s)
Mondeo urate...
|
3 Attachment(s)
mai adug si eu cateva
|
ultima poza e ford iosis... nu mondeo.. nu se potriveste nimic de la aia pe mondeo... am verificat yo,.. stai linistit...
|
Nu stiu ce ai verificat tu ..... insa unde e Iosisul in ultimul post al lui pumaovi (poate in 33 si 35 in urma cu 2 pagini) ????
Mai multa atentie daca se poate si mai ontopic. |
totusi cine poate sami dea si mie un link , o adresa cu un simulator de tuning,vreau sa fac la fordul meu(mondeo)
sau macar un site unde pot vedea accesorii pt ford mondeo |
11 Attachment(s)
mai adaug cateva poze la colectie
|
Stie cineva ce jante sunt pe cel portocaliu/negru ?
|
8 Attachment(s)
revin cu ceva poze
|
10 Attachment(s)
Quote:
revin si eu cu nishte poze... mondeo mk2 si un mk1;) Attachment 732095 Attachment 732096 Attachment 732097 Attachment 732098 Attachment 732099 Attachment 732100 Attachment 732101 Attachment 732102 Attachment 732103 Attachment 732104 |
4 Attachment(s)
:D:-)8)
|
10 Attachment(s)
other ... 8)
|
6 Attachment(s)
Niste Poze Cu Mondyy A Mea :X Ford Mondeo '97 1.6 16v + 1.6 Tuuurbo :X
|