![]() |
Re: TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009
2 Attachment(s)
Update.
Edit: Se pare ca vremea o sa tina cu noi. Momentan la Iasi sunt calduri mari,in weekend mai mult ca sigur nu o sa ploua din cate am inteles,dar daca e putin mai racoare nu ne suparam:-) Asa ca veniti cu mic,cu mare,cu masina sau fara,la Tuning Days Iasi. Show-ul este garantat:!: |
O hartă a locului de desfăşurare nu am văzut pusă. E locaţia din Bucium cred, nu?
|
Nu e in Bucium, e fix in partea cealalta :)
Cum se iese din Iasi spre Tg Neamt-Roman-Bacau. |
1 Attachment(s)
Nu,este la intrarea in Iasi cum vii dinspre Tg. Frumos.
La primul rond se face dreapta. Foarte usor de ajuns. Harta era pe forumul nostru,am uitat sa o punem si aici. O atasez acum. |
OK, mulţumesc, ştiu locul acum :)
|
Quote:
|
voi fi nelipsit si sambata si duminica!!!!!!!!!!
|
prea departe sa ajung pana la iasi. totusi imi pare f bine ca 4tuning ia o asemenea amploare. show-uri unul dupa altul, prin toata tzara. :)
|
2 Attachment(s)
Update.
|
Quote:
|
Si asta e doar inceputul:-)
|
Ca spectatori de pe la ce ora avem ce vedea??
|
pai... la ce ora nu e nimic de vazut? asta e intrebarea ta...
|
m ai lamurit... Forget about it!
|
Atat sambata cat si duminica la ora 11 se da startul la concursuri, iar in pauze avem demonstratii asa ca nu ratati ocazia, nu va intalniti prea des la Iasi cu asa ceva.
Va asteptam. |
iuniieeeeeeeeeee ???????????????????? yo am inteles iulie :x
bine ma lamureste cineva cu urmatoarele evenimente k eu mam bulversat de tot :| ... sami zica si mie cineva evenimentele in ordine pls :| |
2 Attachment(s)
Cu ce trebuie sa te lamuresti?Weekendul asta va avea loc acest eveniment la Iasi.Simplu.
Update. |
Quote:
ar trebui facute mai des evenimente de tipul asta prin iasi public este, locatii se gasesc in functie de amploarea evenimentului, masini frumoase sunt ... si se mai pot aduce si de prin imprejurimi eu nu pot sa uit anul trecut .... tuning show-ul facut in parcare la providenta mare show au facut baietii de la GTT ..... si apoi baietii din iasi de la Old School Motorsport eu am asigurat sonorizarea la respectivul eveniment .... asa ca am fost acolo pe toata desfasurarea evenimentului, am avut ce vedea si nu regret nici o secunda din ce se aude ... anul asta va fi nebunia si mai mare abia astept ! |
Sa speram ca o sa fie nebunie si mai mare cu ficare an care trece :D
|
expozitia de tuning va avea loc in aer liber sau undeva in vreo incapere?
] |
In aer liber
|
Pacat ca evenimentul e asa aproape de BAC... Cu toate astea o sa incerc sa ajung macar duminica.. atat eu cat niste prieteni. Sper sa nu regret...:D
|
Sigur vei regreta ............daca nu vii!
|
Am vreo sansa sa particip la cursa de accelerare daca ajung la ora 14?Atunci ies de la servici:xIdeea e ca pot trage o fuga dimineata sa ma inscriu:lol:
|
Am primit raspuns negativ de la Federaria Romana de Automobilism Sportiv vis a vis de punerea la dispozitie a sistemului de cronometrare.In consecinta cronometrarea probelor se va face cu alte mijloace.
Hotararea FRAS vine pe fondul ultimei etape de raliu de la Iasi unde a avut loc un eveniment tragic soldat cu decesul unui pilot. Ne cerem scuze pentru inconvenienta rezultata ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Update. |
3 Attachment(s)
Update.
|
Quote:
|
Sustin ideea.E cel mai bine
|
nu cred ca este loc :)
|
loc ar fi ... dar nu stiu daca este voie ... :)
|
sper sa tina si vremea cu noi. cred ca se facea de la inceput 1 la 1 daca era loc.
|
muzica o sa fie? la drift cel putin...si nu numai...
|
Avem fotocelula.In seara asta a fost fabricata.Speram sa mearga.
Nu se pot pune 2 masini in paralel,nu in siguranta si nu vrem sa ne asumam raspunderea in cazul unui incident. Muzica o sa fie din plin,de dimineata pana seara,in ambele zile.Plus DJ si MC. 5 lei dedicatia :)))))))) Va asteptam! |
Membri din cluburi au reducere nu?? :lol:
|
La cum se prezinta vremea e cam trist.
|
PLOUA!:|
|
Mult sub asteptari! Foarte prost organizat! Dak ma plimb 5 min prin parcarea la Iulius vad mai multe masini tunate decat la 'eveniment'! Nasol...
|
Imi place organizarea , sa o tineti tot asa baieti , va asteptam si pe la Pitesti .
|
Pacat ca vremea nu a tinut cu noi ... pana la sfarsit... sa speram ca maine va fi macar la fel ca si astazi ... Felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning