![]() |
Re: DRIFT TAXI IN ROMANIA
dar la lectii de drift contra cost nu v-ati gandit?
gasiti un loc si sigur sunt doritori care au si masini |
deci pana la urma cum facem ... vreau si eu drift taxi .. de unde se iau "tichetele" care si cum ... sa si pe ce data ... ori pe 13 iunie ori pe 14 ?!? sau in amandoua zile ?!? .... :D
|
deci pareri va placut sa facut taxi drift haideti si spuneti povestiti si pt astia care nu am avut norocul sa ajungel la iasi!!!
|
S-a facut,s-a facut..
Cam 30 de norocosi au fost in cele 2 zile,printre care si eu in masina la HAI:-) Senzatia e marfa rau,recomand 100%. Baietii au facut spectacol ca de fiecare data. Au fost acompaniati si de Gabi Onofrei,presedintele GTT Racing Brasov,care si-a luat masina castigatoare a Campionatului European de Drift,un Nissan Silvia. In numele A.C.S. Horse Power Racing Team le multumim inca o data celor 3 drifteri pentru spectacol si le uram multa bafta pe viitor. Speram ca v-ati simtit bine la Iasi si ca publicul a fost pe masura. Abia asteptam urmatoarea colaborare. Multa bafta HAI&KNS la K.O.E. |
Sincer nu ma asteptam sa fie asa de frumos .. chiar foarte frumos , cald afara , masini frumoase(prea putin spus), gume sparte si tot ce era nevoie ... foarte primitori :D
Am avut si eu ocazia sa merg cu HAI-ul, vis devenit realitate :D... foarte tare initiativa cu Drift Taxi ... Felicitari organizatorilor si participantilor !!! :D |
Quote:
|
Dap , foarte frumos intr-adevar .. la urmatorul event de genu' m asigur ca n-am sa lipsesc :D
Bravo HAI si KNS si multumesc ! :D |
2 Attachment(s)
Am gasit prin calculator si filmuletele cu pricina. (scuze pt offtopic)
Atasez 2 dintre ele,enjoy.:-) |
Se vede si Micutzu undeva acolo. Dumnezeul sa-l ierte. Dar dupa ce ai vazut asa ceva live,cand vezi pe calculator parca e altfel,parca te emotioneaza. E super tare numa sa vezi acolo,sa simti mirosu de cauciucuri arse,ambreiaj,sa auzi cum scartzaie. Imi dau seama cam ce frumos e sa fii acolo,data viitoare o sa merg si eu sa simt senzatia.
|
Mirosul de cauciucuri si negru tot pe fata de la fum si resturi din cauciucuri :lol::lol:
App ...urmatorul event de genu(drift+indemanare+drag) cand o sa fie ... si unde ?!? |
A prins foarte bn drift taxi-ul ! 2 baieti de exceptie HAI si KNS ! Apropo de HAI mi=a placut ca in drum spre casa am trecut unul pe langa altul si a salutat ! eram cu Cadillacul roz de NT ! :)
Bafta in continuare baieti !Ne vedem la urmatorul show impreuna cu Filip si restul echipei KRT Neamt! |
Quote:
|
Pot spune ca a fost unul dintre cele mai reusite evenimente, va multumim mult tuturor celor care ati fost acolo si ati facut posibil acest eveniment , m am simtit super ,va asigur ca vor mai fi evenimente de genu asta ,pentru ca orice s ar intampla (HAI&KNS) & 4tuning aceasta echipa va exista si va asigur ca suntem foarte hotaratzi sa mergem mai departe si sa ajungem acolo unde ne dorim.
|
felicitari pt spectacolul oferit am urmari cateva filmari de la iasi pe yoube si din ce am vazut ati fost dementiali sper sa veniti si pe la cluj!!
|
asa cum si colegul si prietenul meu marius - kns spunea mai sus,ne-am simtit extraordinar la iasi din toate punctele de vedere si nimic si nimeni nu ne va putea opri sa ne atingem telul.
impreuna ( HAI, KNS SI 4TUNING) formam o echipa care isi doereste promovarea acestui sport,fenomen, sau cum vreti sa-l numiti,care are din ce in ce mai multi adepti dupa cum se poate vedea. inca o data va multutmim si abia asteptam sa revenim cu stima - HAI KNS SI 4TUNING |
Sorine esti "idolu" meu,de fiecare cand vad poze cu tine in actiune imi zic in gandul meu :Ca el vreau sa ajung:D pentru ca ,iubesc drifturile,ursuletii si mirosul cauciucurilor arse :P scuzati offtopicul
|
Quote:
Va salut pe toti ! |
guwy, sincer nu stiu daca te-ai inscris vreodata cu intentia de
a participa la o asemenea competitie,dar nu cred ca daca te inscrii, nu vei participa. nu uita - este loc pt toata lumea daca vii si te inscrii, sigur te dai - te asigur personal de acest lucru |
abia astept sa veniti la cluj sa va vad si eu live... pana atunci bafta in continuare si nu va lasati!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Eu va respect pe toti care rupeti masinile numai pentru show , pentru a vedea spectatorii fericiti ... multi nu stiu ca este destul de costisitor un asemenea show ( benzina , cauciucuri , uzura motorului , grupului etc. ) Astept sa imi termin si eu ursul si voi fi prezent la fiecare eveniment de acest gen . Salut ! |
guwy,atunci cand faci ceea ce-ti place si iti doresti sa
obtii rezultate, trebuie sa fii perseverent si ambitios. ai pus f. bine problema - ca este f. costisitor si multi nu stiu, dar sincer pt noi toti implicati in asemenea evenimente, nimic si nimeni nu trebuie sa constituie un obstacol,vom trece peste orice. iar de antrenat ce sa-ti zic, vin-o la evenimente, aici ne antrenam si noi vin-o mai des si o sa vezi ca vei avea si experienta si o evolutie din ce in ce mai buna nimeni nu s-a nascut invatat - bafta |
Quote:
|
Re: Drift TAXI in Romania
nenea nenea ma da-ti si pe mine o tura in taxi ? da nu prea am bani putem sa ne intelegem sa nu dai drumu la aparat ?
|
TE asteptam sa ne dai u pe noi o tura cu masina ta !
|
Quote:
|
foarte tare initiativa!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:12. |
- Copyright 2026 4Tuning