![]() |
Re: CNCA - 4TuningDAYS @ TIBCO - 4-7 Iunie 2009 - Romexpo, Bucuresti
si rezultatele de la sq ?!? :-s:-s
|
multumesc si eu pt poze si rezultate si... astept si eu ca toti ceilalti clasamentul pt SQ:!:;):twisted:
felicitari tuturor! |
Quote:
|
hai k vreau sa incercam :D:D poate imi dai si mie volum la par :X:X:X:X:X
|
SKR , ai trecut si u pe acolo gogule ?! Cum merge cu achizitia utilajului pe 4 roti ?! :D
|
Hehe, ai trecut de 10 ori pe langa mine, dar erai ocupat cu aparatul foto si cu hartii :))
In legatura cu utilajul ala, am discutat si cu Cristi (Mamut) si ne am gandit ca nu e nevoie de roti (ca tot ziceai de cele 4 roti), defapt nici de motor, doar sa facem sa mearga alternatorul ala. O sa vina pe platforma. |
stii k mor de nerabdare pt rezulatele alea nuh ?? :-w
|
CNCA 2009 - Etapa a II-a @ TIBCO, Romexpo
Rezultate SQ League Trofeul Pasionatului 1.Ungureanu Vlad - Land Rover Freelander 2 B-154057 (portocaliu) instalare 57 sunet 95 total 152 2.Popescu Cristian - VW Golf 5 DB-33-ALC (alb) instalare 62 sunet 79 total 141 3.Dinu Marius - Ford Focus (gri) IF-17-DGM instalare 39 sunet 73 total 112 4.Mihaila Alexandru - Dacia Nova (albastru) B-17-TKD instalare 63 sunet 55 total 108 Inscriptiile de pe cupe se vor face curind , la fel si diplomele , vor fi trimise prin posta concurentilor sau le vor primi la urmatorul concurs(in functie de dorinta fiecaruia , vor fi contactati telefonic) Incepatori 1.Todireanu Eduard - BMW (gri) HD-23-DAD instalare 61 sunet 116 total 177 2.Cristea Robert - BMW (rosu) B-92-HGN instalare 45 sunet 111 total 156 3.Zanfir Bogdan - Skoda Fabia (rosu) B-12-BOG instalare 57 sunet 64 total 121 4.Marculescu Constantin - Opel Tigra (galben) B-91-XVM instalare 43 sunet 77 total 120 Pasionati 5 canale 1.Teodorescu Tudor - VW Pasat (negru) CS-52-THT instalare 70 sunet 185 total 255 2.Szasz Adrian - Peugeot (gri) B-10-NIN instalare 58 sunet 150 total 208 3.Durac Dan - Ford Focus (albastru) B-61-UBA instalare 48 sunet 126 total 174 Audiofili 5 canale 1.Banu Alexandru - VW Polo (albastru) B-53-CXG instalare 67 sunet 178 total 245 2.Varlan Dragos - Ford MOndeo (gri) B-30-MDV instalare 68 sunet 176 total 244 Audiofili fara limita 1.Sterian Albert - Ford Focus (gri) DJ-83-BAS instalare 73 sunet 198 total 271 2.Popa Cristian Renault Megane (negrtu) B-58-NFJ instalare 69 sunet 182 total 251 BEST SOUND Sterian Albert BEST INSTALATION Sterian Albert |
Inscriptiile pentru cupe si diplomele vor fi trimise concurentilor prin posta sau iminate la urmatorul concurs , in functie de cum hotaraste concurentul (vor fi contactati telefonic in cursul saptamini).
Fisele scanate le voi posta in seara asta . |
ms :X:X:X:X:X:X
au sarit baietii in sus de fericire :D |
Quote:
|
Maro ,gri sa ne spuna el ,in fisa de arbitraj asa scrie!
|
E negru, nu o fi negru simplu, o fi perla, nu stiu, gri inchis, DAR NUMAI MARO NU :)) :lol:
|
Ai dreptate asa e uitasem !
|
WOw locul 1 la incepatori :D , promit ca data viitoare sa vin mult mai pregatit.
|
Felicitari organizatorilor si participantilor pentru rezultate obtinute!
Puntajul obtinut la Audiofili fara limita ma face sa fiu foarte optimist legat de planurile viitoare. :) P.S: BRAX Team RULZ! :p again ;) |
Oameni buni , Passatul meu este : Brown Magic Pearl Effect ! :D ! E maro , va zic eu . !!!
Scuzati domnu SKR , chiar ma fost cu capul in alta parte . :D . Data viitoare da-mi un bobarnac, pune-mi o piedica, ceva ... :D |
1 Attachment(s)
Nu e maro`ul din limba romana in niciun caz :))
|
Skr... Da-i o bordura in parbriz! Asa sigur daca nu te vede te cauta:) felicitari tuturor!
|
O sa tin minte sugestia ta pt data viitoare :)) 8)
|
Ce urat este sa nu participi :rolleyes2 ... si mai urat este sa nu ai muzica pe masina ... Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor ...
Vlad z18 stie sq??? :lol: |
salut baietii!!!!
pfuu ce rau imi pare ce nu am putut fi prezent printre voi :( fuse i saptamana trecuta la 2 showuri consecutiv si pitbulul a dat cu pumnun=n masa si a zis....houuuu mahhh :):):) ca de nu acole eram si io ....dintr-un milion jumate is acolo lejer cu baba meee rosie :) apropo de unde fusei la ungaria mare la un db cup ...am ramas uimit cat au crescut nebuni astia....la db cup este pe watii 1 tip pe un golf 3 1500 w are 150,4 am ramas masca....avea 2x12 si era unu la 1x15 tot ceva 1500-2000 w 151,2-3 .........in top 10 io cu 150 meu eram al noualea :) va dati seama.......iar in categoria mea la peste 5000 w am fo locu 3 si acolo abia ca eram doar 3 ...nu mi rusine dar in ungaria merg pe w acolo tre sa fiii tare ...pfuuuu a 2 a zi am schimbat masina am pus jos doiu si am luat cinciu gti si goo la liniute unde si acolo am luat un loc 3 .......saptamana asta a fo pauza iar duminica asta ma duc iar la liniutze :) ...........la satu mare....... va salut si sa stiti ca mi ciuda ca am lipsit si stau ca un pedepsit si ma holbez la pozele voazstre frumoase :) |
Da , da , interesanta sugestie ... bigule , vrei sa ma faultezi ?! :) . Pe bune , masina mea e un fel de MARO , nu e chiar culoarea la care va ganditi cand spuneti maro, dar ...
|
Ni s-au lungit ochii dupa tine Sandule :lol:
|
Hai ca au ajuns si pozele, multumim de sprijin si la mai multe nenea Claudiule! La mai tare!
|
Cu exceptia caniculei a fost excelent. Sa ne traiasca organizatorii si abia astept urmatorul concurs!
|
17 Attachment(s)
POZEEE
|
hey cand e urmatorul concurs ?? ;;);;);;)
|
Quote:
|
Am si eu o curiozitate ... Cine este furnik_alexandra , k toata lumea o stie , numai eu nu ?!
|
pai furnika e aia mica care sa ars pe masina :)) glumeam
am fost la expo pe masina ;)) |
9 Attachment(s)
Pai da niste poze cu tine sa vedem pe care masina ai fost..cu cine ai fost..etc
Pana una alta mai adaug niste poze compromitatoare..:D Babanule tine-te!! TI-AM FACUT O POZA CAND ZAMBEAI =)) |
S-a ars cineva pe masina :))) ce urat a sunat ...bine asta depinde la ce te gandesti :))
|
3 Attachment(s)
Banule. tu razi de Babanu???? Ia de-aici poze.
|
Quote:
Pe care masina ?! :) Banu si Babanu , o pereche perfecta , in orice situatie ... Se vede ca v-a ajuns pe amandoi caldura ... :P |
salutare,poate sa-mi spuna si mie cineva cine este Sterian Albert,userul lui aici..?multumessc
|
asta este userul lui albert -> dj81bas
|
multumesc:D
|
S-au dat si premii castigatorilor locurilor 1,2,3 de la SPL/SQ?
|
16 Attachment(s)
Fisele de jurizare , impreuna cu poza concurentului linga masina ,pentru inceput Trofeul Pasionatului!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning