Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   CUM VA PREGATITI VOI MASINA ??? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/12676-pregatiti-masina.html)

Most_Wanted 18-05-06 00:19

Re: CUM VA PREGATITI VOI MASINA ???

Eu unu nu mias lua o masina care trebuie da cand o iau sa incep sa repar pe la motor.....MUZICAAAAAAAAAAAAA.......ca sa ne facem auzitzi domne ;)

D_M_X 18-05-06 07:29

si daca cade tabla de la bum bum? Ce faci? Te faci de cacaoo!!!!!

Most_Wanted 18-05-06 16:33

....ar rade toti de mine ...dar unii ar zice .."ba ce muzica are dementu ala " nu mias lua o masina care sa cada tabla de la BUM BUM ;)

GABBY_ 18-05-06 21:59

de permisul ala de conducere ce se mai aude ?foloseste la ceva ?:)))) am glumit si eu acum ,doar nu te-ai suparat :)

Most_Wanted 18-05-06 22:23

nu ma supar .....tre sa dau de permis si imi fac planuri de acum cu masina ....care sigur va fii dacie
stiu ca sunt off topic scz

cristivw 19-05-06 12:06

super tare topicul! :D
eu unul ma apuc intai de exterior, si, in paralel, muzica. motorul il las pt mai incolo... momentan este in rodaj, si astept sa vad... ori il las asa, cu modificari minore; ori il fac la extrem; ori il scot si imi plantez un vr6... asta in functie de chef, fonduri si timp. mai pe viitor.
pana una alta vreau sa ma bucur de aspectul masinii si de fidelitatea muzicii :)

GABBY_ 19-05-06 15:27

la muzica sigur vei umbla ,la motor nu cred ca vei pune mana .sunt numai vb :)

Mariomagic 21-05-06 15:16

Votat "modoficarea motorului" dar asta nu inseamna ca m-am apucat sa bag turbo si nos cu toate ca ma cam intereseaza asa ceva. Avand dacie (cam veche 10 ani) ma intereseaza foarte mult sa mearga ceas.Tot ce s-a murdarit trebuie schimbat, asta e ideea dupa care lucrez. Imi place zgomotul la masina dar doar in partea din spate (evacuare).In rest daca scartaie ceva ma dau jos si iau taxiul. Cred ca sunt bolnav pt ca daciile asa functioneaza din fabrica, mai un scartait , mai un troncanit. Peace for all.

SirNenea 22-05-06 16:34

eu as merge pe exterior pt ca la o dacie trebuiesc prea multe modificari ca sa poti sa ii faci ceva la motor ca ea dabea il tine pe cel stock deci parerea mea e ca daca vrei o masina de fitze sau de salon mai bine la exterior si mai tarziu la motor

k4r4 24-05-06 18:54

eu unu....as vrea sa ma auda lumea inainte sa ma vada...si cand ma vad...sa nu poata sa se uite de la cum straluceshte:D...motoru mai putin ma intrereseaza..ala ramane la sfarsit...cat sa nu t faca de rusine un oarecare...parerea mea:))

GABBY_ 25-05-06 09:23

pana iti iei permisul si vei conduce cativa ani sigur iti vei schimba parerea:)

ady_gti 25-05-06 22:24

OFF TOPIC !

quick_5hifter 29-05-06 00:27

Quote:

Originally Posted by GABBY_
la muzica sigur vei umbla ,la motor nu cred ca vei pune mana .sunt numai vb :)

-gabby, o sa zici ca am ceva cu tine, dar cu cristivw ce mai ai frate??? are golf 2 gti si iti recomand sa cauti topicul lui, ca sa vezi ca totusi a umblat "putin" la motor...adica l-a refacut complet (si nu numai motorul); nu-l confunda cu pustii care se lauda ca-si pun "nos" pe dacii, el cu siguranta nu e unul dintre ei. iar stema gti (ca sa nu se interprezete altfel) isi are locul cu siguranta pe masina lui. pe langa asta, cand ii vei vedea masina live, as vrea sa aud/citesc impresia ta, legat de exterior si performante. chiar sunt curios.
-legat de muzica, pot sa-ti spun ca s-ar putea sa ramai surprins cand vei asculta sistemul lui, atunci cand va fi gata...vorbim de pioneer de 25 cm (100w rms) pe 3 cai, adica NU subwoofere, ci coaxiale. ca idee, omul s-a agatat de firma pioneer (numai asta are pe masina) si cred ca stie el de ce.

cristivw 29-05-06 08:23

thanks @quick, deja m-am rusinat :oops:
adevarul e ca am investit timp si bani in masinuta, si nu este gata nici macar in proportie de 50% dupa dorintele mele... mai sunt destule de facut si la exterior, si la motor, si la sistemul audio.
pt cei interesati, chiar pot urmari topic-ul meu.

https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/14502-golf-2-gti-constanta.html

Doctorul 26-01-07 19:02

m-am profila pe comportamentul masini si pe motor si nu in ultimul rand pe fiabilitate

leonard 27-01-07 12:34

shi la ce amshina lucrezi in prezent?:))

sonykel 27-01-07 17:40

eu in prezent caut un mecanic care sa ma ajute in modificare unui motor de 1,6 cu carburatie ptr ``furia`` mea 8) :lol: 8)

GABBY_ 27-01-07 18:14

un carb dublu orizontal si o alta axa cu came.sigur se va simtii imbunatatirea

CT-07-APV 27-01-07 19:01

Hai sa zic si eu ca vad ca a reinviat topicu asta: la break parca prima data i-am pus un filtru de aer sport, huse volan, apoi am umblat un pic la exterior cu niste desene pe usi, a urmat o modificare a motorului, un desen pe capota, evacuarea si cam atata pentru ca a venit alta masina.
Loganul deoarece este nou nu am umblat inca in motor evacuare sau altceva ci doar la exterior si muzica. Am inceput cu o statie si un subwoofer in interior si cu lumini la picioare, iar la exterior spoiler spate, pleoape pe faruri si portbagajul pe buton din interior si scoase toate emblemele. Urmeaza sa ii termin exteriorul dupa care o sa umblu la performante. Cam atat deocamdata

sonykel 27-01-07 23:38

shi apvule ce iai facut la break la motor???apropo al tau e pe injectie?
da gaby stiu cam la asta mam gandit si eu dar intai tre sa gasesc un mecanic priceput...ca eu zic ca pot sa scot ceva din el tinand cont ca are 75cai stoc...

CT-07-APV 28-01-07 00:48

Da e injectie. L-am curatat bine si... si filtru de aer. Ne dam ca eu am doar 65 de cai?

GABBY_ 28-01-07 12:11

vezi ca la motoare se pricep baietii care au dopat cu NOS ,ursuletul JAR .spre poarta 6 acolo au un atelier si baietii chiar aveau o dacie cu turbo pe ea dar acum a ajuns coteztz masina aia.sigur se pricep la modificari dar sa fii pregatit cu banii si cu timpul de pierdut pe acolo.

Hellman 28-01-07 13:34

APV cei de la Dacia nu au nik de comentat pt faza cu emblema si butonul de pe portbagaj ? k si eu vreau sa renunt la ele ... si mult succes in continuare ...

CT-07-APV 28-01-07 14:19

Pierzi garantia daca umbli la masina orice ai face. Asa ca...

Hellman 28-01-07 16:47

deci u nu mai ai garantie ah ?! nush ce sa fac ... plm.. momentan ma gandesc doar de bari la exterior ... ca daca pun altele nu are treaba cu garantia

Psycho 30-01-07 20:54

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 718969)
vezi ca la motoare se pricep baietii care au dopat cu NOS ,ursuletul JAR .spre poarta 6 acolo au un atelier si baietii chiar aveau o dacie cu turbo pe ea dar acum a ajuns coteztz masina aia.sigur se pricep la modificari dar sa fii pregatit cu banii si cu timpul de pierdut pe acolo.

tu vb de mihai si de costica si aia ?! nu cred k jar`u avea nos

sa stii k dacia nu are treaba cu garantie legata de bari .. mashti etc .. ei ii intereseaza partea electrica si mecanica ..

sonykel 30-01-07 21:26

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 723156)
tu vb de mihai si de costica si aia ?! nu cred k jar`u avea nos

sa stii k dacia nu are treaba cu garantie legata de bari .. mashti etc .. ei ii intereseaza partea electrica si mecanica ..

daca te atingi de bari mashti sau astupi sigla pezi garantia la caroserie adica la rugina la vopsea...

stiuculeanu 30-01-07 23:03

nu se pierde nici o garantie, stati voi linistiti ca nu se uita nici draq la barile modificate si la emblemele scoase...credeti-ma...garantia e un rahat...tot ce garanteaza este posibila eroare de conceptie a masinii adica erori din fabrica daca zice ca din cauza ta tu platesti, am un prieten CT 13 RVR care a fost la seat ca i-a cazut ambreaju la 30.000 km si i-au spus ceva de genu: pai are 30.00 frate cat vroiai sa tina..eu unu ii rupeam gura...deci nu-ti bate capu cu garantia...eu am o skoda si i-am schimbat injectoarele, tobele, si multe altele pe langa faptul ca a ars bara langa evacuare si tot ce mi-au spus a fost daca fuge si daca poate sa faca o tura cu ea...asa ca hai cu tunig fara numar

GABBY_ 30-01-07 23:21

mama ei de masina acum ,asa am avut o impresie la parcul copiilor cand a venit cu jar-ul ,ca are nos .acum nu mai conteaza ,masina e de vanzare oricum ptr care e amator :) din cate stiu ei sunt calare ptr bmw-uri dar sigur se pricep si la dacii

stiuculeanu 30-01-07 23:24

si cam cat costa un JAR cu NOS? asa informativ stie cineva?

sonykel 31-01-07 07:29

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 723502)
nu se pierde nici o garantie, stati voi linistiti ca nu se uita nici draq la barile modificate si la emblemele scoase...credeti-ma...garantia e un rahat...tot ce garanteaza este posibila eroare de conceptie a masinii adica erori din fabrica daca zice ca din cauza ta tu platesti, am un prieten CT 13 RVR care a fost la seat ca i-a cazut ambreaju la 30.000 km si i-au spus ceva de genu: pai are 30.00 frate cat vroiai sa tina..eu unu ii rupeam gura...deci nu-ti bate capu cu garantia...eu am o skoda si i-am schimbat injectoarele, tobele, si multe altele pe langa faptul ca a ars bara langa evacuare si tot ce mi-au spus a fost daca fuge si daca poate sa faca o tura cu ea...asa ca hai cu tunig fara numar

pai si cum in discutie era un logan... eu consider garantia la tabla si vopsea importanta...

stiuculeanu 31-01-07 10:17

deci la logan nu o sa ai probleme cu tabla vreo 7 ani pe putin, sa stiti ca nu mai e tabla de 1310...si garantia la tabla si vopsea este de 5 ani...deci nu te agita si oricum sa sti ca garantia e degeaba..crede-ma am 2 masini si cand am fost cu prob de garantie toata lumea spune ca sa vada ce zice sefu ca sa vedem cum o rezolvam...deci niciodata sa nu te bazezi pe garantie in romania...te bazezi pe casco dar nu pe garantie

13RvR 31-01-07 11:49

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 723954)
deci la logan nu o sa ai probleme cu tabla vreo 7 ani pe putin, sa stiti ca nu mai e tabla de 1310...si garantia la tabla si vopsea este de 5 ani...deci nu te agita si oricum sa sti ca garantia e degeaba..crede-ma am 2 masini si cand am fost cu prob de garantie toata lumea spune ca sa vada ce zice sefu ca sa vedem cum o rezolvam...deci niciodata sa nu te bazezi pe garantie in romania...te bazezi pe casco dar nu pe garantie

La garantie platesti tot :lol: , numai defectele de fabricatie sunt considerate a putea fi inlocuite, asa ca.... asta e o scorneala ca sa mergi la ei sa-ti bage manopera garla pe gat ;)

stiuculeanu 31-01-07 21:16

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 724066)
La garantie platesti tot :lol: , numai defectele de fabricatie sunt considerate a putea fi inlocuite, asa ca.... asta e o scorneala ca sa mergi la ei sa-ti bage manopera garla pe gat ;)

ascultati-l pe omu asta ca el stie...a fost la garantie...si pana la urma ca sa si-o faca a treubuit sa plateasca tot si sa cheme si OPC-u ca aia nu prea aveau chef de munca si reparatia unui disc de ambreaj a durat cam 3 sapt

CT-07-APV 31-01-07 21:21

Si eu acu ce fac? ieri seara am gasit un tigan beat care dadea cu picioarele in portbagaju meu abia facut de 4 zile... cine mil face sa arate ca inainte mai ales ca a fost indoit pe dunga aia dintre semnalizari? dacia o sa zica ca am modificat portbagaju probabil ca nu se baga.. casco mil reface pe asta?????

stiuculeanu 31-01-07 21:35

spune-mi unde ai casco ca poate te rezolv eu cu asta...dar in mare...tu te duci la casco...spui ca ai gasit masina asa in parcare...dar cred ca o sa-ti trebuiasca adeverinta de la pol...ala se duce si iti face poza...te trimite la un service agreat de ei si aia o indreapta si o vopseste...nu-i intereseaza ce modificari ai...eu mi-am pus stopuri cu leduri pe casco...si nu mi-a zis nimeni nimik

CT-07-APV 31-01-07 21:41

La Asiban am. Am fost cu tiganu la politie si a facut poze la masina. Zilele astea imi da si dovada (cred ca de distrugere) cu care sa merg la Casco

stiuculeanu 31-01-07 21:44

deci cu dovad de distrugere te duci si le zici tu ce sa faca iar casco nu se baga peste modificari...chia ai sa fi laudat...:)

X-Ray-Eyes 01-02-07 03:26

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 724966)
...eu mi-am pus stopuri cu leduri pe casco...si nu mi-a zis nimeni nimik

Da-da ... rupe-te acum !!!
Esti Jmeker ! :D:D:D

BTW : CASCO este cea mai buna metoda de a nu cheltui banii tai decat pentru 1 luna de zile maxim ...
Si cateodata potzi sa obtii mai mult decat te asteptai , si sa iti mai si ramana de un "suc" ...

stiuculeanu 01-02-07 17:21

adevaru ca daca nu erai tu poate altu nu ma ajuta...esti belea...traiasca anonymus si prototype project :)

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning