![]() |
Re: Nissan GT-R
Bine ai intrat in club gollum.:lol:
Chiar nu am cuvinte sa spun ce inseamna asa o masina, ma bucur ca e prezenta pe forum si urmaresc cu mare interes evolutia acesteia. Bafta cu tunaritul.;) Cred ca pana la urma va fi unul dintre cele mai performante, daca nu chiar cel mai performant GTR din Europa(again, cel putin). |
care primul GT R ca au fost aduse de la Alba 3 si vandute la inceputul anului. 2 cred ca au ajuns in Bucuresti , daca nu toate 3.
toate erau aceeasi culoare, un gri sobolan ceva de genu. |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romania?
si tu de unde stii ca inaintea celor 3 de la alba nu a fost adus acesta?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Poza cu al meu in parcarea de la mall in Alba si poza cu celelalte 3 tot in Alba pana sa vina in Bucuresti. Au mai ramas acolo cateva zile in ideea de promovare in zona. Ceva mai multe detalii in pagina de prezentare a masinii mele. https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=21 |
n-ai cu cine ba ... niste tsarani :)
|
si pana la urma ce conteaza care a fost primul pana una alta cel alb este se pare cea mai rapida masina de spalat din tara dintre masinile de spalat !! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
poate te intereseaza ;) :arrow: http://www.gtrblog.com/2009/06/04/ni...andard-turbos/
|
Quote:
Sunt curios daca injectoarele difera la specv - cele de pe standard sunt depasite rau fata de restul masinii - defapt sunt cauza majora a limitarii puterii - turbinele duc mult mai mult. |
7 Attachment(s)
pt cei slabi de inima NU VA UITATI !!! :D
DEMENTIALE !!!!!!!!!! |
vaiiiii , superbe sunt .... parca sunt scoase din nfs carbon :)
|
1 Attachment(s)
DEMENTA TOTALA! MAI ALES CELE DE PE CORVETTE - NU CRED CA SUNT DISPONIBILE INCA - SERIE LIMITATA - LIVRARE 2010:http://www.viperalley.com/forum/vipe...0-concave.html
|
Quote:
|
stiu :D
"" After countless requests, weeks of market research and months of development - 360 FORGED is proud to be the FIRST to introduce 360 CONCAVE. One of the most revolutionary new wheel designs on the market, 360 Concave consists of a new forging die program which utilizes a 2.5" concave depth center disc and a 3.5" concave depth center disc for front and rear 19" and 20" wheels. These wheels are designed to be lightweight, high performance wheels for street use on exotic and semi-exotic vehicles. Development is complete on these 3 styles and the first limited production run of only 40 sets is currently being manufactured. These initial 40 sets will be offered on a first come first serve basis and delivery time will be January 2010. Please call Forged Distributing, Inc. for more information on these wheels. 305.255.5166 "" |
Quote:
http://www.gtrblog.com/2009/05/31/ni...st-comparison/ |
vai de mine.
absolut geniale :| |
Quote:
Supra mea are din fabrica 330Cp si injctoare de 550cc!!! Pai la GTR scoti max. 600CP cu ardere mai saraca.... Am inceput si eu de 2-3 zile sa ma uit dupa unul pt mine....sa vedem ce gasesc. |
1 Attachment(s)
un mic joc :D
prima poza : GTR |
1 Attachment(s)
adevaratul GTR
|
Quote:
|
vai.... zici ca e olcit nu GTR :))
|
Quote:
|
|
felicitari pentru prestatia de la satul mare.. oficial este cea mai rapida masina din romania..
|
ALEX 55 numai tu ai postat pe aici...
georgerg: Cel care a fost lovit in bucuresti,care a scos copacul ala tot de tine a fost adus presupun nu? Ce s-a mai intamplat cu el?i a dat firma de asigurari altu sau inca mai sta pe bara? |
in nici unul din filmele de la satu mare nu ai plecat puternic de pe loc.
de ce ? |
Quote:
2-Am evitat sa folsesc LC pentru ca am kitul de intarire la transmisie dar inca nu este montat - ar fi fost pacat sa am un eveniment mai neplacut - puterea masinii este relativ mare si exista riscuri - oricum pe final am plecat si mai tare cu LC dar cu apa pe rotile din spate ca sa nu solicit prima treapta. Si asa am un timp bun zic eu si este loc de mult mai bine.:D La KOE in schimb o sa ma prezint intr-o alta forma si eu si masina:D pana atunci sunt multumit si asa - 11.2 este foarte bine. |
poti pune si niste filme?? sunt curios cum trage monstrul
|
Quote:
|
@georerg: cand mai iesi seara prin trafic, da si tu un anunt pe forum, sa stiu sa fiu si eu prin trafic sa vad masina live :shock::shock::-P
|
Quote:
|
Quote:
nu ma asteptam sa mergi zilnic cu ea... credeam ca e doar de weekend si cam atat |
1 Attachment(s)
intre 7 si 9% ! cand se da la ea ;)
hai ca mai vin cu o chinezarie :D ( ai grija cum pozezi ! ) |
Quote:
|
scuze pentru OFFtopic:
Quote:
|
Da si posteaza si numai aberatii...probabil are fro 10 anisori asa
|
Quote:
si eu ! |
Alex_55 te rog eu, lasă proprietarul să răspundă, am mai discutat şi īn privat, el este destul de activ īncāt să nu aibă nevoie de un purtător de cuvānt aşa special cum numai tu poţi fi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning