Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto Daewoo (https://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo.html)
-   -   Donatii piese Daewoo - Nu Cerseala! (https://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo/126547-donatii-piese-daewoo-cerseala.html)

Geo_ZGA 10-11-09 10:43

re: Donatii piese Daewoo - Nu Cerseala!

Donez 2 oglinzi pt Cielo, modelul fix (cele ca de Kadett). Nu sunt in stare buna, la cea din dreapta doar sticla mai e buna. Cea din stanga are rupt manerul de reglaj, dar in rest e buna. Cine le vrea, sa-mi dea un PM.

Robert_MNW 10-11-09 22:11

Daca doneaza cineva o tripla de Matiz ( cea stanga) Ma intereseaza doar partea rotunda rosie (CEATA) sa nu fie sparta, in rest nu ma intereseaza sa functioneze sau sa fie intreaga!

emylyo 15-11-09 00:09

As avea nevoie doar de sticla de la oglinda dreapta.

Geo_ZGA 16-11-09 11:52

Quote:

Originally Posted by emylyo (Post 2808283)
As avea nevoie doar de sticla de la oglinda dreapta.

Precizez din nou ca este modelul de oglinda fix, patratos, negru... ca cele de Kadett.
Daca te ajuta, este a ta. Ar fi o idee sa modifici locatia, la avatar, ca sa stim de unde esti exact... si sa iti dau/trimit oglinda.

tm86srg 17-11-09 21:58

are cineva din gresala o dulie de bec de pozitie de tico, motorase de reglare a farurilor sau vre-o aparatoare de noroi de fata dreapta??

db 21 kat 18-12-09 00:30

ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste amortizoare portbagaj cielo hatchback ca ale mele s-au stricat si ma tot trezesc cu portbagajul in cap:(

DJ.30.KTA 19-12-09 23:39

Aveti cumva Tripla de Cielo stanga? Multumesc:)

db 21 kat 20-12-09 00:01

Quote:

Originally Posted by db 21 kat (Post 2901725)
ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste amortizoare portbagaj cielo hatchback ca ale mele s-au stricat si ma tot trezesc cu portbagajul in cap:(

nu mai am nevoie ca am vandut masina

Geo_ZGA 21-12-09 20:46

Cu o oglinda de far pt Cielo ma poate ajuta cineva? Pt cel de pe stanga ma intereseaza... doar oglinda sa fie buna, a mea a inceput sa se exfolieze.

ghergut 04-01-10 15:45

salutare , are cineva un deflector de cielo pt usa din spate care nu ii trebuie ? ca mi l a crapat cineva pe al meu si nu cred ca se gasesc decat la set multumesc o zi buna

geaglesmerles 05-01-10 19:45

ce este ala deflector??? din cate stiu eu cele doua plastice care tin loc de scut se numesc asa.. u ce ai nevoie la usa???

RD-Woo 05-01-10 21:14

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 2534743)
Donez 2buc centuri siguranta pt cielo (cele de pe stalpii centrali)
in stare buna.

In continuare disponibile.
haideti ca ocupa loc degeaba... :???:

silvinho_s 17-01-10 11:58

Donez 2 fete de usi, fata, modelul fara geamuri electrice + manere, pentru Cielo

banzay 19-01-10 21:18

Donez si eu un set de oglinzi de Cielo, stg+dr, modelul acela gen kadett. Le am prin amabilitatea colegului Silvinho_s, dar nu am mai apucat sa le modific cum am vrut...

PetricaCBD 21-01-10 20:10

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2994300)
Donez si eu un set de oglinzi de Cielo, stg+dr, modelul acela gen kadett. Le am prin amabilitatea colegului Silvinho_s, dar nu am mai apucat sa le modific cum am vrut...

le vreau eu banzay...vorbim daca e sa vedem cum facem sa le iau de la tine...sau sa le trimiti

emylyo 21-01-10 22:10

Daca nu le gasesti stapan de dreapta am eu nevoie-de fapt doar sticla si mecanismul interior.

banzay 21-01-10 22:14

Petrica ai pe cine sa trimiti incoace?. La posta chiar nu am timp sa ajung in perioada asta... cel mai devreme pe 12 fbr cred, dar nu bag mana in foc... deh...stressiune :)

Petrica ai alta solutie? :)

PetricaCBD 22-01-10 20:30

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3001526)
Petrica ai pe cine sa trimiti incoace?. La posta chiar nu am timp sa ajung in perioada asta... cel mai devreme pe 12 fbr cred, dar nu bag mana in foc... deh...stressiune :)

Petrica ai alta solutie? :)

tati....a fost tata chiar azi in Constanta(a livrat niste marfa la Real nu stiu care din ele cred ca ala dinspre Mangalia)dar nu mi-a zis k te intalneai cu el.....ramane sa vedem daca mai ajunge el la tine pana pe 12 fbr....daca nu cand ai tu timp....chiar si dupa 15 fbr(ar fii cel mai indicat ca pe 15 iau banii) si le pui la posta sau un fan curier cu plata transportului la destinatie(la ridicarea coletului)......iti multumesc mult de tot de intelegere.....chiar vreau oglinzile astea ca imi plac la nebunie modelul

TZN 85 BUB 22-01-10 21:02

daca aveti cumva o capota de matiz lovita prin apropiere, am nevoie de balamaua de la sofer care leaga capota de aripa.

multumesc,

dragos_wfd 01-02-10 14:57

aveti cumva vre-o oglinda stanga sparta ma intereseaza doar prinderea de masina cea din aluminiu , ca am avut niste baieti simpatici care cred ca au pus ceva pe oglinda mea si mi-au rupt-o, multumesc.

IF-26-CRD 01-02-10 18:10

salut mai este valabila oferta cu centurile

RD-Woo 01-02-10 19:32

Quote:

Originally Posted by IF-26-CRD (Post 3039206)
salut mai este valabila oferta cu centurile

Au fost trimise lui KTL saptamana trecuta.. sorry...

Lucian MC 04-02-10 08:06

Nu doneaza nimeni 1 butonas de incuiat/descuiat usa din interior pentru cielo ca iarna asta unul la spart femeia si nu gasesc /......

uncazan 04-02-10 08:14

Salut, nu doneaza nimeni 2 scaune de matiz? :(...

aganon_2002 09-02-10 16:34

Buna am nevoie si eu de ceva, am 4 buc. injectoare pt cielo euro 3. Le-am cumparat crezand ca imi vor fi bune pe cielo meu din 96 dar nu potrivesc. Le-as da la schimb cu 4 buc injectoare modelul celalalt. Help!

jhonny23 10-02-10 16:04

donez ax volan reglabil(sau cum stiu alti mitraliera volan)fara contact... pentru espero

big_marian 10-02-10 20:09

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3071709)
donez ax volan reglabil(sau cum stiu alti mitraliera volan)fara contact... pentru espero

ma abonez eu! iti trimit date contact prin PM

jhonny23 10-02-10 20:11

ok astept datele prin PM

huge 14-02-10 17:37

salut baietzi!am si eu nevoie d eun ornament pt boxe spate cele din fabrica,ofer schimb piese de cielo!va multumesc

dragos_wfd 16-02-10 14:44

Nu are nimeni o oglinda stanga sparta (vreau doar suportul de metal)??????? modelul rotunjit. Multumesc.

RD-Woo 17-02-10 07:13

Quote:

Originally Posted by huge (Post 3085632)
am si eu nevoie d eun ornament pt boxe spate cele din fabrica,ofer schimb piese de cielo!

Ce oferi la schimb?

huge 17-02-10 11:54

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3094208)
Ce oferi la schimb?

pai spune mi ce te ar interesa?

RD-Woo 17-02-10 16:29

Quote:

Originally Posted by huge (Post 3094954)
pai spune mi ce te ar interesa?

Ai mesaj PM!

sorin_sorin95 22-02-10 15:44

Un geam de pozitie far stanga de Tico si cu bani nu-i problema ? Merci

tiolik 26-02-10 22:23

Quote:

Originally Posted by huge (Post 3085632)
salut baietzi!am si eu nevoie d eun ornament pt boxe spate cele din fabrica,ofer schimb piese de cielo!va multumesc

parca aveam si eu prin beci suportii originali in care vin boxele, sama uit si te anunt daca mai ai nevoie
si mai am si cateva faruri desfacute pt cine interesa oglinda din far :)

vatavu 27-02-10 12:21

Salutare. Doneaza cineva stergatorul din dreapta pentru cielo cu tot ansamblul?Ma intereseaza ca sterge varza si de la bratul ala am inteles ca e

rebel_one 07-03-10 10:48

Salut, are cineva o antena de tico care nu o mai foloseste? sau aparatoare staga spate(de pe bara) sau dreapta fata? :)

maryus_83 11-03-10 08:22

1 Attachment(s)
Are cineva asa ceva?

cryss24 14-03-10 12:13

niste etrieri de de exe are cineva

03ZLR 04-05-10 14:35

O antena electrica,macar telescopul si prinderea de caroserie ca a mea e rupta si nici nu e originala si imi ploaua!Va rog si cu bani daca nu is prea multi :D.Va multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning