![]() |
re: Donatii piese Daewoo - Nu Cerseala!
Donez 2 oglinzi pt Cielo, modelul fix (cele ca de Kadett). Nu sunt in stare buna, la cea din dreapta doar sticla mai e buna. Cea din stanga are rupt manerul de reglaj, dar in rest e buna. Cine le vrea, sa-mi dea un PM.
|
Daca doneaza cineva o tripla de Matiz ( cea stanga) Ma intereseaza doar partea rotunda rosie (CEATA) sa nu fie sparta, in rest nu ma intereseaza sa functioneze sau sa fie intreaga!
|
As avea nevoie doar de sticla de la oglinda dreapta.
|
Quote:
Daca te ajuta, este a ta. Ar fi o idee sa modifici locatia, la avatar, ca sa stim de unde esti exact... si sa iti dau/trimit oglinda. |
are cineva din gresala o dulie de bec de pozitie de tico, motorase de reglare a farurilor sau vre-o aparatoare de noroi de fata dreapta??
|
ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste amortizoare portbagaj cielo hatchback ca ale mele s-au stricat si ma tot trezesc cu portbagajul in cap:(
|
Aveti cumva Tripla de Cielo stanga? Multumesc:)
|
Quote:
|
Cu o oglinda de far pt Cielo ma poate ajuta cineva? Pt cel de pe stanga ma intereseaza... doar oglinda sa fie buna, a mea a inceput sa se exfolieze.
|
salutare , are cineva un deflector de cielo pt usa din spate care nu ii trebuie ? ca mi l a crapat cineva pe al meu si nu cred ca se gasesc decat la set multumesc o zi buna
|
ce este ala deflector??? din cate stiu eu cele doua plastice care tin loc de scut se numesc asa.. u ce ai nevoie la usa???
|
Quote:
haideti ca ocupa loc degeaba... :???: |
Donez 2 fete de usi, fata, modelul fara geamuri electrice + manere, pentru Cielo
|
Donez si eu un set de oglinzi de Cielo, stg+dr, modelul acela gen kadett. Le am prin amabilitatea colegului Silvinho_s, dar nu am mai apucat sa le modific cum am vrut...
|
Quote:
|
Daca nu le gasesti stapan de dreapta am eu nevoie-de fapt doar sticla si mecanismul interior.
|
Petrica ai pe cine sa trimiti incoace?. La posta chiar nu am timp sa ajung in perioada asta... cel mai devreme pe 12 fbr cred, dar nu bag mana in foc... deh...stressiune :)
Petrica ai alta solutie? :) |
Quote:
|
daca aveti cumva o capota de matiz lovita prin apropiere, am nevoie de balamaua de la sofer care leaga capota de aripa.
multumesc, |
aveti cumva vre-o oglinda stanga sparta ma intereseaza doar prinderea de masina cea din aluminiu , ca am avut niste baieti simpatici care cred ca au pus ceva pe oglinda mea si mi-au rupt-o, multumesc.
|
salut mai este valabila oferta cu centurile
|
Quote:
|
Nu doneaza nimeni 1 butonas de incuiat/descuiat usa din interior pentru cielo ca iarna asta unul la spart femeia si nu gasesc /......
|
Salut, nu doneaza nimeni 2 scaune de matiz? :(...
|
Buna am nevoie si eu de ceva, am 4 buc. injectoare pt cielo euro 3. Le-am cumparat crezand ca imi vor fi bune pe cielo meu din 96 dar nu potrivesc. Le-as da la schimb cu 4 buc injectoare modelul celalalt. Help!
|
donez ax volan reglabil(sau cum stiu alti mitraliera volan)fara contact... pentru espero
|
Quote:
|
ok astept datele prin PM
|
salut baietzi!am si eu nevoie d eun ornament pt boxe spate cele din fabrica,ofer schimb piese de cielo!va multumesc
|
Nu are nimeni o oglinda stanga sparta (vreau doar suportul de metal)??????? modelul rotunjit. Multumesc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai mesaj PM! |
Un geam de pozitie far stanga de Tico si cu bani nu-i problema ? Merci
|
Quote:
si mai am si cateva faruri desfacute pt cine interesa oglinda din far :) |
Salutare. Doneaza cineva stergatorul din dreapta pentru cielo cu tot ansamblul?Ma intereseaza ca sterge varza si de la bratul ala am inteles ca e
|
Salut, are cineva o antena de tico care nu o mai foloseste? sau aparatoare staga spate(de pe bara) sau dreapta fata? :)
|
1 Attachment(s)
Are cineva asa ceva?
|
niste etrieri de de exe are cineva
|
O antena electrica,macar telescopul si prinderea de caroserie ca a mea e rupta si nici nu e originala si imi ploaua!Va rog si cu bani daca nu is prea multi :D.Va multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning