![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
Mersi vruiam sa vad cum merg alea originale fata de facaturile mele:lol:astept filmuletele:!:Mersi!
|
1 Attachment(s)
uite aici si filmuletul
si daca nu aveti 3gp player uite si iutub link https://www.youtube.com/watch?v=kOhkxM4O85w |
Aha mersi urca destul de bine, vorbisem cu cineva care zicea ca vrea sa schimbe motorasul ca urca greu dar se pare ca la tine nu este cazul, eu le-am improvizat si merg destul de bine:-)
|
kitul de geamuri este special de Matiz?...butoanele sunt similare cu cele de pe kitul de Dacia:D...
|
dap, sunt de pe un matiz dezmembrache din est. cu motorul oprit imi urca si mie destul de greu.
dar sincer chiar nu ma deranjeaza :D |
hmm imi place masina asta si cu imbunatatirile aduse nu mi ar fi rusine sa ma urc in ea:P tine o tot asa skimpy ( vreau sa vad nos pe ea :)) )
|
da` ce mie mi-a fost rusine cand m-am urcat in bertone sau ce? :) :) :)
|
skimp ma referam ca matizul tau nu mai este stoc :D de fapt nu mai este matiz este mini cooper:D
|
skimpy.. ai un but de matiz :)
|
am dat incintele de subwoofer la facut. astept acuma sa vedem ce iese
|
Frumoasa foc buburuza,se vede ca pui suflet in ceea ce faci,bafta multa in continuare:-)
|
De ce nu ii faci si oglinzile ca la Mini Cooper, albe si cu patratele:D daca gasesc o poza iti arat la ce ma refer in caz ca nu stii, cred ca ar merge cu look'ul masini tale si nu ar costa foarte mult.
|
poza te rog
|
3 Attachment(s)
Uite poza..defapt 3 poze:-)
|
skimpy pot sa pun poza aia cu matizu tau tunat de baieti? :lol:
|
Quote:
si Skimpy, daca vreai sa iti colezi oglinzile sa stii ca este nevoie sa le vopsesti, autocolantul nu adera la plasticul ala nevopsit, si ti se va dezlipi. |
pune poza, e funny.
cat despre autocolat, ar fi o idee. nu vopsit. pentru ca, la fel ca si cu aerograful, m-ar durea sufletul sa o vad zgariata. asa, autocolant, nu`i bai. il dau jos, pun altul. si DACA e sa o vand, o dezlipesc si aia e. |
1 Attachment(s)
Si acum imi vine sa rad
|
:)) atunci cautam un photoshopist sa ma rezolve cu cupola, dar m-a rezolvat de tot.
i`ve been pimp`ed >:) |
pai nu m-ai inteles:(...
daca vei lipi direct pe plasticul nevopsit de la oglinzi autocolant, nu va rezista pentru ca nu adera bine, este plasticul poros;). |
atunci va trebui sa mai astept... niste bani :-"
|
4 Attachment(s)
check it up :)
|
:weirdface....nu ieseai mai bine cu un subwoofer gata facut? Cred ca se auzea si mai bine si nu erea nici atata greutate in portbagaj!:rolleyes2
|
mai bine le fac dupa gustul meu decat sa cumpar unu care nu imi place :)
bani sa vina sa iau difuri si statie :D |
ce faci acum? le mochetezi nu?
|
le las sa se usuce adezivul si ma apuc sa caut difuzoarele perfecte:)
dupa ce gasesc difuzoarele si mufele "mama" din spatele boxelor, unde intra cablurile de sunet de la statie, o sa o mochetez. |
acum ai ce pune in incinte :P
|
3 Attachment(s)
da :) am achizitionat de la aleyx 2 difuri de 8" BM, cu adancimea de montare de 8cm.
cu 2 bobine (ce naiba o insemna aia) o sa aflu pe parcurs. Din pacate aseara mi s-a stricat fai`ul => poate diseara reusesc sa le montez in incinte. |
Da ursu:D....ursu unde il bagi:lol:
|
imi plac mult cutiile cum is facute si aranjate,dar sincer cred ca merita sa pui ceva difuri mai tari:-P,oricum arata bine;)
|
pentru moment nu imi permit financiar. dar pe viitor :-"
Quote:
|
asta e ..trebuie sa iti iei si un urs acuma..n'ai ce face
|
unde se pot gasit niste bare metalice care protejeaza difuzoarele ?
ceva in genul acesta http://www.made-in-china.com/image/2...fer-F-100-.jpg |
sincer nu am vazut asa ceva in magazinele de profil...dar cred ca poti incerca si la un magazin de instalatii sanitare...depinde ce dimensiune iti trebuie;)...
|
teoretic peste 8 inch. 20cm +
ce naiba am vazut la mai multi, dar in magazinele de specialitate nu ... |
Ce ai vazut tu la altii asa le-au cumparat..
precum sub-urile din pozele postate de tine |
si nu e posibil sa gasesc separat?
teoretic sunt 2 tije metalice, cu filet la ambele capete si indoite. nu cred ca sunt imposibil de facut. am vazut protectii ptr woofere, dar aratau urat + ca erau din plastic. |
te duci la magazine gen practiker....si vezi ca sunt alea pentru prosoape....aceeasi forma...nichelate...:d
asta e ideea mea:) |
Pe difuzoare scrie:
frequency response 50-4500Hz sensitivity 92dB (1W/M) max music power 250 watts impedance 4 & 8 ohms ce statie mi-ar trebui sa imi tina cele 2 difuzoare ? o statie pe 2 canale fiecare subwoofer pe cate 1 canal sau o statie pe 1 canal si sa leg subwooferele in serie sau in paralel ? in acest moment difuzoarele merg pe 4 ohm |
pentru ele iti trebuie amplificator de 4 canale..in punte ai 2 canale pt ele...cam orice statie pe 4 canale
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning