Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Executive (simplu si atat) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/126191-cielo-executive-simplu.html)

andi_cimpean 01-07-09 23:31

Re: Cielo Executive (simplu si atat)

1 Attachment(s)
am fost mai harnic decat tine cu pozele:D...

P.S arata foarte tare cu noile jante :). Felicitari pentru achizitie.

Rob3rt_espero 02-07-09 10:06

Arata frumos cu jantele dar trebuie coborata neaparat, daca vrei suspensie sport da-mi de stire te pot ajuta la un pret rezonabil ;) !

banzay 02-07-09 20:35

Pai zi-mi Robert, chiar daca nu acum...pe viitor e in plan...

Jantele imi plac la nebunie... chiar daca nu sunt intr-o stare atat de perfecta cum mi s-a spus... Si tremura volanul cam rau la viteze mai mari de 80 km/h ( :| ) dupa echilibrare, ca deh... 2 sunt cam strambe :| Sper totusi sa se poata indrepta... Totusi am gasit un punct in jur de 82 km/h unde, incredibil, volanul nu tremura de loc :))

Din pacate, tot atinge in spate cu tot cu et 37 si trebuie sa indoi buza... Dar atinge doar cand sunt 3 persoane in masina :D

Cauciucurile... 195/50/15 Am gasit niste cauciucuri la SH, ca si noi... inca au tepisorii aia mici de cauciuc. 2 michelin, 2 hancook. Ca tinuta de drum e marfa... Distanta de franare s-a modificat considerabil... Cand apas frana brusc pe la 60, un scurt scartz si masina incremeneste! Foarte placut impresionat de cauciucuri...

Si o poza...

B-72-RZD 02-07-09 20:51

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2457098)

Si o poza...

unde?

Andutu TZH 02-07-09 21:41

Mare noroc pe masina asta ca a ajuns pe mana ta:lol:

ing3r 03-07-09 06:11

Precizare: cauciucurile sunt 195/ 50 / 15 !!! Arata marfa de tot!

banzay 03-07-09 17:31

1 Attachment(s)
Cazu' netu' si de asta nu am pus poza :D Uitati-o... m-am interesat de indreptat... si pot sa spun ca lucururile arata bine...

Crazy TCK 04-07-09 10:15

Foarte frumos,sa le stapanesti sanatos:D

banzay 18-07-09 17:32

1 Attachment(s)
Desi un pic cam tarziu.. Mersi Crazy :)

Noutati... am indoit buza de la aripi si cum ma asteptam, a sarit un pic vopseaua, dar macar nu mai atinge... Am avut timp macar ieri sa dau cu vaselina, provizoriu, sa nu rugineasca...

Am indreptat jantele, si de atunci am avut timp sa testez masina doar pana la 120 km/h si pot spune ca sunt multumit, volanul nu mai trepideaza deloc :)

Sunt in plan, oglinzi incalzite, modelul de pe cielo GLE, cele negre, primite gratis de la silvinho, caruia ii multumesc inca o data si aici :oops:

Sa mai pun si o poza, facuta saptamana trecuta, cand, am spalat masina seara si imediat a 2-a zi de dimineata a inceput ploaia :D

Apropo...diametrul central de la jante e ceva mai mare decat 'capatul' unde trebuie sa intre... E neaparata nevoie de inele de centrare?

andi_cimpean 19-07-09 19:47

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2495496)
E neaparata nevoie de inele de centrare?[/B]

Ar fi recomandat...dar se poate merge si fara;) si sincer, ar fi o prostie sa nu-i pui, costa cat un suc...si se monteaza in 3 minute:)

p.s tare rau gardul ala :lol:...cred ca asa scriu si eu in dreptul portilor garajului meu :lol:

Robert_MNW 20-07-09 00:15

De ce nu ai parcat pe partea dreapta...:twisted::twisted::twisted:

banzay 20-07-09 06:37

E gardul de la vechiul garaj de la Drumuri si poduri :) Cand s-a inceput asfaltarea in C-ta acum ceva ani... strada mea a fost printre primele asfaltate =)) Si legat de atentionare... In trecut, cand erau porti acolo, a cazut una pe un tigan care se suise pe ea si l-a cam aplatizat >:)

Inele de centrare o sa imi caut, dar sincer nu stiu daca voi gasi dimensiunea care mi se potriveste si probabil o sa le fac la cineva...

andi_cimpean 20-07-09 15:30

ai incercat la Piese Auto?...mi se pare ca sunt cam STAS...:) nu prea difera...

P.S. nu ma injurati daca nu este asa pentru ca eu nu am inele de centrare decat la o pereche de jante, si pe alea asa le-am primit:D...

Geo_ZGA 20-07-09 15:45

Gasesti inele de centrare in functie de butucul rotii si de janta. Cauta la firmele care se ocupa cu jante. Intr-un timp era si pe forum cineva care vindea inele de centrare, prezoane etc... si vezi ca nu sunt chiar "de un suc", parca erau in jur de 60ron setul.

ing3r 21-07-09 00:08

Asa stiam si eu, ca nu sunt chiar cat un suc...Poate doar cat unul din ala din cluburile din Mamaia =)).

banzay 21-07-09 06:47

Mdea, faza e alta... am iar o gramada de cheltuieli si vin iar altele... De bine ce am indreptat si echilibrat jantele, pe la 110 tremura iar :| As pune asta pe seama drumului catre liberty parade, unde am luat-o pe un drum plin de praf, noroi etc, de acum sunt vreo 2 degete de jeg pe fiecare janta. Daca mai fac asa dupa ce le spal... le scot si le dau dea dura la vale :twisted: Si legat tot de drumul ala... cielito s-a comportat extraordinar cu 4 persoane in masina (eu si 3 fete)... Ma amuzam teribil cand ii vedeam pe prietenii din fata (cu un jetta) cand se dadeau jos din masina sa nu atinga la damburi :-P

In alta ordine de idei...M-am ales ieri cu un parbriz spart, destul de mult si destul de central :) E si o parte comica... zilele astea chiar ziceam prietenei ca vreau sa il schimb ca e zgariat si cu pete pe el si seara reflecta nasol lumina... Dupa ce m-am ales cu spartura... radea de mine... :)

Partea buna e cu schimbatul, dupa cum ziceam, dar e si o parte rea: fransiza de 100E la casco,dar totusi bine ca am cascoul platit ca taicamiu zicea sa nu mai facem. Si ma gandesc daca tot platesc acuma banii... Oare nu o merge sa bag la dosar mai multe? Mai am o aripa de pe care se coscoveste vopseaua, mai e o usa cu o zgarietura, etc? :) Sa vedem ce or zice cei de la BCR asigurari ca de cand are masina casco la ei, cam in fiecare an se foloseste =))

andi_cimpean 21-07-09 22:01

baga tare cu CASCO...ti s-a intamplat in parcare;)

banzay 22-07-09 18:15

As baga... dar nu am timp... nici acum nu am apucat sa vb cu agenta :) Si ce ma enerveaza ca dupa ce ca mai e si zgariat si imprastie lumina de te doare capu', acum mai e si crapat si din crapaturile alea se reflecta lumina de zici ca nu e adevarat :)

CT-13-TGR 02-08-09 15:55

banzay esti multumit de stergatoarele alea lame??? ... eu mi-am luat 2 si dupa 3 sapt le-am montat tot pe cele vechi.... sunt tari jantele arata bine in poze... da in realitate cum se prezinta??

banzay 02-08-09 17:12

In realitate se prezinta bine. Din pacate venisera indoite... si am mai bagat niste bani la indreptat... Dar tot tremura volanul dupa 110-120-130, cum ii venea lui... Dar mi-am pus inele de centrare si pot spune ca in sfarsit NU MAI TREMURA :)

Am inlocuit si parbrizul... nu mai sunt zgarieturi pe el si vad in sfarsit drumul :) 450 de lei. Mult, dar sunt foarte multumit. Cum am plecat de la centrul de parbrize, tocmai am luat un bolovan in geam, dar din fericire nu a patit nimic :) Stergatoarele sunt foarte mulumit de ele, chiar daca a sarit o bucatica de plastic de la unul si se cam dezmembreaza. Dar, trebuie sa schimb bratele stergatoarelor pt ca tremura rau, nu au un mers liber si frumos, ci parca sar :)

Am masina zgariata si vreau sa o vopsesc pe casco, dar nu ma pun de acord cu taicamiu... ca de... masina e pe numele lui... nu il costa nimic, banii ii pun toti eu, dar el nu si nu :)

CT-13-TGR 02-08-09 20:33

deci in concluzie... merita sa pui stergatoare cfob - lame "cover from original blades" adica pret?= calitate sau termen? eu nu sunt pro dar nici contra... sunt pro celor din fabrica... nu dalea de pe poporului! si treaba cu vopsitu... e buna...

banzay 03-08-09 07:58

Mai nu stiu... depinde cum le nimeresti. Eu imi pusesem deastea pe matiz si eram extra multumit. SI acum sunt multumit si de astea... Au fost in car4 150 de mii amandoua, era o promotie, iei ceva si primesti un produs asemanator la juma de pret

banzay 16-08-09 22:25

1 Attachment(s)
Oare arata mai bine ca in poza, cu jantele albe? :)

Senzorii de parcare nu mai merg (si-a bagat un prieten manutza), masina e extraordinar de murdara... Nu am avut timp sa fac curat in interior de cand am terminat cu iesitul pe teren dupa probe, deci am o intreaga plaja in masina, noroi, pietre, miros de formol prin portbagaj, etc... De vreo 2-3 sapt nici de spalat la exterior masina nu am avut timp si are pamant pe ea... Dar sper ca zilele astea rezolv...

Maine ma duc cu ing3r sa rezolv si ultima roata indoita... si sa mai imi pun 2 inele de centrare... si...cam atat :)

Sa vedem cum se comporta in curand si la ITP... :)

andi_cimpean 17-08-09 12:13

nu ar arata rau...dar de ce sa le vopsesti?...

garantat vei vrea sa le vinzi peste ceva timp, si daca le vopsesti acum, iti va scadea sigur valoarea lor;)

ing3r 17-08-09 12:33

La asta m-am gandit si eu la inceput, insa nu cred ca va vrea sa le vanda prea curand, doar ce le-a luat...De el depinde ce vrea sa faca.

banzay 18-08-09 07:33

Pai daca le vand... poate i le dau tot lui Nicu... :P Teapa tot i-am dat o data... ca una din jante nu a rezistat la hartoapele care le tot ia el :D (glumesc) Si sa mai zica el ca merge incet si responsabil =))

B-72-RZD 18-08-09 08:42

Nu le face albe, sar in ochi, dar nu neaparat placut!
Daca vrei neaparat sa le vopsesti fa'le negru antrhacit, ceva sa faca un contrast frumos!

banzay 18-08-09 08:53

Da, cam asa ziceam si eu... dar parca negre tot nu le-as face... :)

pustiu_FUG 19-08-09 09:41

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si spor la TUNING:twisted:

banzay 19-08-09 10:24

Mersi mersi... Dar e o mare problema cu banii... nu mai imi ajung luna asta nici de revizie nici de itp, dapai altele :| Trebuia sa mi le deconteze firma dar... asta e... la fel e si cu benzina/gazul... Eu pun din buzunarul meu... Si cand te gandesti ca patronul imi e tata :|

johnsonxxl 19-08-09 11:39

frumoasa masina..bravo :D

banzay 19-08-09 11:45

Daca ai vedea-o acum... Mai sa zici ca e vreo raie de dacie...

E murdara si prin interior si pe afara... nu am spalat-o decat la exterior acum vreo 3 saptamani si de atunci nu am mai avut timp decat sa ii montez inele de centrare si pe spate... :| La interior e cam jale... nisip, pamant, resturi de lipici de pe la baietii de au montat geamul, majoritatea de cand am fost de 2 luni dupa niste probe... i-a durut in fund pe colegii mei sa se scuture macar pe picioare...si nu prea am avut timp sa fac curat cum trebuie decat sa scutur presurile...

ArG3nT0 19-08-09 21:17

frumoase jantele mie unu-mi plac...;)

mike-fullspeed 19-08-09 21:48

asa e.. sunt frumoase si sunt de parere ca i-ar sta mai bine cu ele vopsite in alb...

banzay 20-08-09 06:03

Daca le fac...le fac profi la o vopsitorie :) Si... imi plac la nebunie jantele, dar stiu eu cati nervi mi-am facut cand venisera strambe 3/4 si imi juca volanul intr-o fericire :)

Acum dupa ce le-am indreptat, le-am pus inele de centrare... pana la 140 nu mai tremura volanul... dupa 140 nu m-am aventurat... Si cand ma gandesc ca mergeam cu matizu cu 160 si nu imi era frica.

Oricum o zi-doua vor disparea de pe masina pt ca vine ITP-ul :) Si daca mi se vor parea mai confortabile cele pe 14...cu parere de rau, dar cred ca reununt la ele :)

mike-fullspeed 20-08-09 08:59

Pai astia pe cat sunt??? si cam la ce pret le ai???

banzay 20-08-09 09:03

Pai stati, nu sariti... mi-a trecut doar un gand prin cap =)) Nu am zis ca, gata le vand :) Iti dai seama ca nu o sa pot sa iau nici macar cat am bagat in ele...cu luat anvelope, indreptat, inele de centrare... M-au ajuns mai mult decat au meritat... Dar sunt OZ si... imi plac la nebunie :D Apropo...sunt pe 15" cu 195/50 :) 2 michelin, in stare perfecta si 2 nu mai stiu ce, cam varza :) :)

banzay 21-08-09 10:56

1 Attachment(s)
So... da bine? :) E VT... acum mi s-a pus pata sa vopsesc rotile ca si asa le dau jos ca sa fac ITP-ul...si nu stiu cum sa le vopsesc...

B-72-RZD 21-08-09 12:07

Ar fi bestiale asa cu o buzita rosie.. :X
poate si etrierii rosii !

Robert_MNW 28-08-09 08:29

Eu zic sa le lasi asa, in fiecare zi cand ma uit la jante ma gandesc cum sa le vopsesc :lol: pana la urma ma calmez si le las asa...acelasi sfat ti-l dau si tie;) Jantele arata frumos vopsite asa dar nu pe masina ta!

All times are GMT +2. The time now is 16:35.

- Copyright 2026 4Tuning