Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Pickup-ul suprem (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/126085-pickup-suprem.html)

Bogdan_mb 26-01-12 18:45

Re: Pickup-ul suprem

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4847634)
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

e jucaria mea ai mai multe poze pe profilul meu de facebook coconutt tr coconutt te poftesc la treaba cand vrei tu :)

am sa pun eu pe youtube niste filmulete cand sar vreo 2 metri de la pamint daca le copiezi sa nu faci iar vreo dauna totala :))

jucam ce fac eu sa faca toti ?ai curaj?pun un filmulet si faci ce am facut eu:)

am tarat multe l200 inapoi p roti :)

La ce foloseste atata body lift ? Sunt curios cum se descurca pe inclinatii laterale.

coconutt 26-01-12 21:10

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 4848801)
La ce foloseste atata body lift ? Sunt curios cum se descurca pe inclinatii laterale.

pai iti spun eu daca esti curios la ce foloseste pt ca ma bucur cand vad oameni curiosi in ale jeep-urilor...foloseste la unghiul de atac pentru ca e camioneta si e mai lunga mai exact si pe intelesul tutror cand ai terminat o panta de urcat cu puntea fata urmeaza sa vina si caroseria dupa nu?ei ca sa nu tarasti cu burta de jos se inalta asa iar cu descurcatul face unghi lateral de 60 pe punte lejer fara sa se miste cabina io zic ca e mai bine decat bine...am avut minim 25 de jeepuri pina acum inclusiv jeep wrangler care e o masina renumita in teren uite aici un filmulet nu e masina mea dar e facuta absolut identic mai putin telescoapele...o sa pun si cu a mea in cateva zile daca vrei...sa vezi tu aici cu unghiurile si cu astea
https://www.youtube.com/watch?v=tTsEa...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=bcWBk...eature=related

dupa cum ai sa vezi in tot ce inseamna off road extremme filmulete discutii etc etc etc...cele mai bune pt off road sunt masinile cu punti rigide fata spate jeep wrangler toyota hilux fiind in capul listelor

uite aici citeste cu atentie titlul filmuletului...este o competitie celebra unde nu apar l200 si alte vitare dinastea

uite aici https://www.youtube.com/watch?v=fs-6i...eature=related

si cu asta am inchis subiectul...nu mai spun nimanui de discutia asta cu l200:) vezi filmuletul asta de la moab...anul asta se face pe 22 august poate dam o fuga daca vrei sa vezi acolo 4x4...king of the hill are 2 metri jumate de la pamint...apropos de la ce bun atita inaltare :)

coconutt 26-01-12 21:19

Quote:

Originally Posted by rockitos (Post 4848338)
Pai cu Toyota Hilux cei de la top gear au ajuns la polul nord, uitati-va numai de curiozitate pe youtube sa vedeti la ce incercari a fost supusa. Ca sa nu mai spun ca un model mai vechi a fost aruncat de pe bloc, incendiat inundat si tot a mers dupa aia. Cred ca macar asta il face pickup-ul suprem 8)

oameni neavizati rockitos...au vazut ei comparatii pe net intre l200 si hilux...

Bogdan_mb 31-01-12 00:33

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4849082)
pai iti spun eu daca esti curios la ce foloseste pt ca ma bucur cand vad oameni curiosi in ale jeep-urilor...foloseste la unghiul de atac pentru ca e camioneta si e mai lunga mai exact si pe intelesul tutror cand ai terminat o panta de urcat cu puntea fata urmeaza sa vina si caroseria dupa nu?ei ca sa nu tarasti cu burta de jos se inalta asa iar cu descurcatul face unghi lateral de 60 pe punte lejer fara sa se miste cabina io zic ca e mai bine decat bine...am avut minim 25 de jeepuri pina acum inclusiv jeep wrangler care e o masina renumita in teren uite aici un filmulet nu e masina mea dar e facuta absolut identic mai putin telescoapele...o sa pun si cu a mea in cateva zile daca vrei...sa vezi tu aici cu unghiurile si cu astea
https://www.youtube.com/watch?v=tTsEa...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=bcWBk...eature=related

dupa cum ai sa vezi in tot ce inseamna off road extremme filmulete discutii etc etc etc...cele mai bune pt off road sunt masinile cu punti rigide fata spate jeep wrangler toyota hilux fiind in capul listelor

uite aici citeste cu atentie titlul filmuletului...este o competitie celebra unde nu apar l200 si alte vitare dinastea

uite aici https://www.youtube.com/watch?v=fs-6i...eature=related

si cu asta am inchis subiectul...nu mai spun nimanui de discutia asta cu l200:) vezi filmuletul asta de la moab...anul asta se face pe 22 august poate dam o fuga daca vrei sa vezi acolo 4x4...king of the hill are 2 metri jumate de la pamint...apropos de la ce bun atita inaltare :)

Intradevar daca iti place sa te urci pe bolovani poate ajuta, dar nu prea vad unde gasesti asa ceva in Romania, eu m-am referit la competitii off-road de la noi, unde cu masina albastra din pacate o rastorni destul de repede. Nu ai cateva poze cu flexari sau cu ea la treaba ? Sper ca nu am deranjat, eram doar curios...

u2_2 31-01-12 18:10

coconuts, io nu-nteleg cum vine caroseria dupa punte... ii legata cu sfoara sau ce ?

Dennis_TL 31-01-12 18:30

caroseria aia albastra hidoasa , cu roti enorme si exagerat de ridicata nu se poate compara cu un L200 . L200 e masina tata , poti sa te urci in ea si sa parcurgi 5000km pe coclauri fara sa opresti motorul , apoi sa pleci pana in Germania si sa te intorci. ce ai tu acolo e o chestie strict pentru offroad , total inutila unui om care vrea doar un pickup cu care sa isi faca treaba .

Inocentu' 31-01-12 21:21

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4849082)
king of the hill are 2 metri jumate de la pamint...apropos de la ce bun atita inaltare :)

Si asta il face Pickup-ul extrem?:rolleyes2
Am vazut pozele cu masina ta, la inclinatii laterale cu ce compensezi?

On topic F350?:mrgreen:

u2_2 31-01-12 21:34

Are un coleg care se lasa intr-o parte, ca la aia la cursele de motociclete cu atas !
:yikes:

Inocentu' 31-01-12 21:36

Umbla cu armata de chinezi in bena?:shock:

coconutt 01-02-12 03:29

Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4857395)
coconuts, io nu-nteleg cum vine caroseria dupa punte... ii legata cu sfoara sau ce ?

eee io credeam ca suntem baieti mari ce naibii daca nu ai vazut o asemenea sfoara sa vii la craiova ca ti-o arat eu :)
glumetule care esti glumet
Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4857859)

inclina mai mult decat orice l200 iti spun eu sigur...am niste filmari de la ranca in camnpania de dezapezire de pe drumul de acces sa vezi tu niste l200...sa va pun saptamina asta filmuletele sa radeti cu totii...cu l200 poti sa te duci in germania intradevar cum spunea un susnumit poti sa cari platforma poti sa mergi pe camp cu orele...atentie pe camp...a nu se intelege munte....nu...asa ca sa nu mergi cu orele spre ranca sau ceva ca te faci de ras...mergi si tu mai spre mare asa in cel mai bun caz...baieti eu pt mare am jeep wrangler si sa stiti ca ma duc cu 200km/h pe probate la pariu cu oricine dau avans de la craiova la pitesti la orice l200 dornic de senzatii tarui si pe sosea...lasand la o parte faptul ca la destinatie eu ma decapotez putin si incarc citeva fete...l200 incarca si el poate gunoaiele de pe plaja sau alte astea :)))
Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4857892)
Are un coleg care se lasa intr-o parte, ca la aia la cursele de motociclete cu atas !

si mult mai multi colegi posesori care rad de tine acum :))) pot sa rad si eu cu ei? te roooooggg :))))nu pot sa ma mai abtin uhubuhuhuhdasklsahahaha va poftesc la craiova pe toti sa vedem care cum e cu armatele astea de chinezi...pe inclinatie 45 60 de grade am o poza cu un mal de pamnt pe care il atinge una cu mina de la mine din masina....deci daca fetele nu se sperie...e pacat de voi ca sunteti baieti...vedeti filmuletele de mai sus si imi spuneti voi cu l200 cum facem...in rest nu mai maca maca aiurea...si vedeti jeep=uri doar la tv....prin cablu :))
Quote:

e vreun 4x4 care compenseaza mai mult?il astept pe teren...uita-te tu te rog pe la filmuletele alea de mai sus si vbim dupa
Quote:

pai f350 cu motor de minim 7300 cmc s-ar putea sa fie ideal sa ma anunti cand il ai :))...vinde unu cu 6000 daca vrei...masina nonsens...uita-te la top-gear rade ford bronco din 78 de el :)...si pe toti ii scoate la lumina hilux din 90 exact modelul meu...si sunt mai mult interesante pe acolo cu hilux...cat despre panta io-s sigur ca o sa te sperii daca urci la mine in masinape bune...te poftesc intr-un weekend la craiova si preciz o sa revii aici cu alte replici...
Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4857892)

vedeti tot felu de prostii pe la televizor...:)))))

Dennis_TL 01-02-12 06:54

hilux-ul tau e modificat , nu e stock . asa si un ims se poate aranja sa faca tot ce face hilux-ul tau. o fi genul asta de masina pickup-ul suprem pe la ranca in campania de dezapezire dar nu asta era ideea thread-ului. de acord, da?
am un prieten care are un dinozaur de genul asta cum ai tu , o sa incerc sa fac niste poze , si el se lauda ca a mers peste tot si e masina suprema dar are si un L200 ca daily-pickup si il foloseste in fiecare an cu succes in campania agricola.

u2_2 01-02-12 12:42

coconuts, ai fost intrebat cu ce compensezi la inclinari laterale, mi se pare mie sau n-ai idee despre ce e vorba ?
:twisted:

Inocentu' 01-02-12 16:02

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4858152)
pai f350 cu motor de minim 7300 cmc s-ar putea sa fie ideal sa ma anunti cand il ai :))...vinde unu cu 6000 daca vrei...masina nonsens...

Daca n-ar fi fost vorba de impozitul nesimtit de mare, nu m-ar fi deranjat un F350, si cu niste modificari facute cu cap, il poti baga in teren. ;)
Jucaria ta cum sta la incrucisari de punti?

Mihai 4x4 02-02-12 00:36

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4858149)
inclina mai mult decat orice l200 iti spun eu sigur...am niste filmari de la ranca in camnpania de dezapezire de pe drumul de acces sa vezi tu niste l200...sa va pun saptamina asta filmuletele sa radeti cu totii...cu l200 poti sa te duci in germania intradevar cum spunea un susnumit poti sa cari platforma poti sa mergi pe camp cu orele...atentie pe camp...a nu se intelege munte....nu...asa ca sa nu mergi cu orele spre ranca sau ceva ca te faci de ras...mergi si tu mai spre mare asa in cel mai bun caz...baieti eu pt mare am jeep wrangler si sa stiti ca ma duc cu 200km/h pe probate la pariu cu oricine dau avans de la craiova la pitesti la orice l200 dornic de senzatii tarui si pe sosea...lasand la o parte faptul ca la destinatie eu ma decapotez putin si incarc citeva fete...l200 incarca si el poate gunoaiele de pe plaja sau alte astea :)))

Nu ma pot abtine. Hahahahaha:lol::lol::lol::lol::evil_laug:evil_laug :evil_laug
Au innebunit nucile de cocos.
200km/h Wrangler. Poate cu reactie.
Inclinatii laterale la harabaua aia de Toyota cu anvelope SH? Poate cand ai sa ai bani sa-i cumperi niste 44'-uri noi nu va mai arata ca pe "rulmenti" ca acum.

Amice, 60 de grade poate avea palinca, dar inclinatie de 60 grade la centrul ala de greutate doar legata.
E bine totusi ca ai avut 25 de jeepuri. Cred ca am avut mai multe ca tine, dar nu ma laud. Inca mai am vre-o 2 adevarate si inca 5 sau 6 de jucarie de cand eram mai mic. Restul nu mai stiu ce am facut cu ele.
Hai bucurie. Te asteptam cu magoaia in fata la Club Glitter

coconutt 02-02-12 04:36

Quote:

Originally Posted by Mihai 4x4 (Post 4859835)
Nu ma pot abtine. Hahahahaha:lol::lol::lol::lol::evil_laug:evil_laug :evil_laug
Au innebunit nucile de cocos.
200km/h Wrangler. Poate cu reactie.
Inclinatii laterale la harabaua aia de Toyota cu anvelope SH? Poate cand ai sa ai bani sa-i cumperi niste 44'-uri noi nu va mai arata ca pe "rulmenti" ca acum.

Amice, 60 de grade poate avea palinca, dar inclinatie de 60 grade la centrul ala de greutate doar legata.
E bine totusi ca ai avut 25 de jeepuri. Cred ca am avut mai multe ca tine, dar nu ma laud. Inca mai am vre-o 2 adevarate si inca 5 sau 6 de jucarie de cand eram mai mic. Restul nu mai stiu ce am facut cu ele.
Hai bucurie. Te asteptam cu magoaia in fata la Club Glitter

amice care esti amic pentru mai multe detalii ca tot ai pomenit tu in smekeria ta de 2 lei de club glitter...vezi tu ca acolo la club glitter exista un prieten proprietar dan hustea se cheama el si te poate cu usurinta conduce la vecinul lui badarica sa iti povesteasca el cum e cu wrangleru si cu 200 km/h adica tot bordul este vb de un wrangler albastru iti voi pune si poze cu el...cu siguranta l-ai vazut prin oras daca tot ai avut atit de multe jeeo-uri si tot el iti poater spune si cate 4x4 am avut eu si mai multe detalii cat despre venitul in fata la glitter nu prea am loc daca vrei ne vedem in principala :)) nebunule care esti nebun

am 44 apropos boggere super swamper noi 44 13,5 15 si roti de 12 pt ele deocamdata ma tarasc cu astea second hand de 1000 de euro ce sa fac merg cu ele pe strada ca sunt super swamp-ere de 38 p piatra si se rod mai greu decat boggerele...tot in pozele alea poti vedea si rotile mele desi nu stiu ce are second handu cu inclinarea dar ma rog...tu stii mai bine cand faceai tu off road io eram mic nu prea aveam eu jeep-uri :smile:) si nu prea fugeam 200 cu ele...vezi ca-s vreo 2 3 persoane inclusiv vecinii lu dan care au mers la 200 cu wrangleru meu intreaba-i p ei cum mergea masina...184 de caluti de fabrica pe 1450 de kg...plm nu stiu ce esti asa mirat

avand in vedere ca masina mea e si urata are si rumlmenti de 38 cu 12,5 e nasoala cu totu hai sa nu mai vbim de ea ca e vai de capu ei ce sa mai :
))))

daca tot nu te lamuresti mergi la dumagas intrebi de un anume domn gulie care cunoaste f bine ce jee-uri am avut eu si iti poate confirma cum e cu wranglerul cu 200 km/h si iti poate spune ca vreo 10 jeep=uri am numai la dezmembrat jee-uri care au fost ale mele si cu care am mers...chiar si seful lui...mihai dugaisescu a cumparat de pe la mine o punte pt un grand cherokee facut bine de tot pt teren...mai au si ei cateva masini off road destul de bune pe acolo...chiar acum trebuie sa le vand o cutie de viteze automata pt un jeep...asta poate iti mai stapineste din ras...intrebi te interesezi...cat despre jeep=uri...nu stiu ce sa zic oi fi avut suv-uri tu alea sunt altceva...eu iti fac poze cu astea 10 maine daca insisti si cu cite s-or mai fi dus pe la fier saracele terminandu-le de dezmembrat...poate ajung si ale tale pe la mine intr-o zi au mai ajuns si altele :smile:)

harababura asta de toyota e facuta de niste oameni mult mai destepti decat tine care asta e meseria lor confectioeneaza monster-truck-uri chiar uite aici te documentezi suni intrebi si poate iti mai fac si tie 2 dar de jucarie ca astea adevarate sunt cam scumpe...ne vedem prin oras cius

uite aici link si ai sa vezi si masina mea castigatoare a catorva concursuri renumite prin lume https://www.facebook.com/pages/skylux-4x4/201729435977 hai la revedere
Quote:

Originally Posted by Dennis_TL (Post 4858172)
hilux-ul tau e modificat , nu e stock . asa si un ims se poate aranja sa faca tot ce face hilux-ul tau. o fi genul asta de masina pickup-ul suprem pe la ranca in campania de dezapezire dar nu asta era ideea thread-ului. de acord, da?
am un prieten care are un dinozaur de genul asta cum ai tu , o sa incerc sa fac niste poze , si el se lauda ca a mers peste tot si e masina suprema dar are si un L200 ca daily-pickup si il foloseste in fiecare an cu succes in campania agricola.

mult succes in agricultura cu l200 atunci cius
Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4858929)
Daca n-ar fi fost vorba de impozitul nesimtit de mare, nu m-ar fi deranjat un F350, si cu niste modificari facute cu cap, il poti baga in teren. ;)
Jucaria ta cum sta la incrucisari de punti?

sta bine cauta niste filmulete ceva trebe sa fie si cu a mea ca au mai pus astia...adica sa-ti faci o idee roata dreapta ajunge sus la aripa aproape si stanga spate la fel fara probleme mai mult nu are voie am pus niste limitatoare
Quote:

Originally Posted by Dennis_TL (Post 4858172)

am si niste filmari cu un ims facut identic e tot in craiova sa vezi ce l-a mai rasturnat e off ground si cind il inalti i se muta centrul de greutate sus spre deosebire de camionete
Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4858652)
coconuts, ai fost intrebat cu ce compensezi la inclinari laterale, mi se pare mie sau n-ai idee despre ce e vorba ?
:twisted:

am raspuns de mult nu erai tu atent

te omoara practica p tine...mai lasa teoria

Inocentu' 02-02-12 09:40

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4859870)
harababura asta de toyota e facuta de niste oameni mult mai destepti decat tine care asta e meseria lor confectioeneaza monster-truck-uri chiar uite aici te documentezi suni intrebi si poate iti mai fac si tie 2 dar de jucarie ca astea adevarate sunt cam scumpe...ne vedem prin oras cius

uite aici link si ai sa vezi si masina mea castigatoare a catorva concursuri renumite prin lume https://www.facebook.com/pages/skylux-4x4/201729435977 hai la revedere

Ce motorizare are? Care este viteza maxima de deplasare in teren? Puntile ce natie sunt?

u2_2 02-02-12 09:52

eu tot nu inteleg de ce amarata asta albastra ar fi pickup-up suprem ??

Inocentu' 02-02-12 09:56

Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4860079)
eu tot nu inteleg de ce amarata asta albastra ar fi pickup-up suprem ??

Hai sa-i acordam o sansa...:weirdface desi nu mi se pare mare inginerie...

u2_2 02-02-12 10:08

Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4860091)
Hai sa-i acordam o sansa...:weirdface desi nu mi se pare mare inginerie...

nu, serios acuma:

- ok, e inaltata
- ok, are boggere

Asta-i ce face un pickup sa fie suprem ? Pai sunt sute de masini cu modificarile astea...

De ce modificarile astea o fac mai pickup decat L200 ?? Am vazut si Matiz facut asa, vai de mama lui...

Adica e vreo smecherie de-l face mai pickup decat altele, a capatat noi capabilitati in materie de pickup sau e doar un pickup batrior cu care poti urca pe scari si balaci prin noroaie dar care si-a pierdut utilitatea de pickup ?

Inocentu' 02-02-12 10:11

Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4860118)
Adica e vreo smecherie de-l face mai pickup decat altele, a capatat noi capabilitati in materie de pickup sau e doar un pickup batrior cu care poti urca pe scari si balaci prin noroaie dar care si-a pierdut utilitatea de pickup ?

Pina la urma, este un ex-pickup cocotat, si atat. Sunt curios daca se poate cara cu el juma' de palet de gresie sau ceva asemanator, ca doar pickup-ul este masina de carat, nu? :rolleyes2

coconutt 02-02-12 11:11

Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4860122)
Pina la urma, este un ex-pickup cocotat, si atat. Sunt curios daca se poate cara cu el juma' de palet de gresie sau ceva asemanator, ca doar pickup-ul este masina de carat, nu? :rolleyes2

merg zi de zi cu masina asta...ma ocup cu dezmembrari, mut masini cu ea, car motoare...ma duc cu ea la munte, ies cu ea la off road, consuma 11 pt ca e 2.4 diesel aspirat, are 90 de cai nu imi trebe nimic mai mult...nu am schimbat motorul cu turbo de 116 pt ca pierd cuplu, n-am spus niciodata ca am pretentii de pick-up suprem e absurd dar totul a pornit de la comparatia cu l200 atit strict...priviti replicile anterioare...bafta tuturor

Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4860118)
nu, serios acuma:

- ok, e inaltata
- ok, are boggere

Asta-i ce face un pickup sa fie suprem ? Pai sunt sute de masini cu modificarile astea...

De ce modificarile astea o fac mai pickup decat L200 ?? Am vazut si Matiz facut asa, vai de mama lui...

desi daca analizam putin toate emisiunile in domeniu sau alte pareri avizate batraior sau nu hiluxul din 87 pina in 95 este pick-up ul suprem discutand de masini stock acum

u2_2 02-02-12 11:22

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4860202)
desi daca analizam putin toate emisiunile in domeniu sau alte pareri avizate batraior sau nu hiluxul din 87 pina in 95 este pick-up ul suprem discutand de masini stock acum

Da, dar nu aia a ta !
:twisted::twisted::twisted:

coconutt 02-02-12 11:26

Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4860059)
Ce motorizare are? Care este viteza maxima de deplasare in teren? Puntile ce natie sunt?

motorul este diesel de 2437 aspirat are 90 de cai, puntile sunt originale, toyota nu are nevoie de axe heavy duty pt ca pina la 38 cu 12,5 cu 15 chiar 16 tin inclusiv pt off road, nu fuge mai mult de 100 pe kilometraj...dar cu 20 25 poate chiar 30 cred mai mult la roata, nu am verificatr inca paralel cu aslta masinadar stiu de la wrangler-ul pe roti de 35 erau 20 25 diferente, p asta am 38...deci... in teren e greu de spus...depinde ce inseamna teren, e foarte stabila daca asta era tinta intrebarii, paradoxal aproape pt o masina atit de inaltata, va astept cu placere cu alte intrebari, aaa am uitat amortizoarele sunt facute de eu la skylux din unele skyjack cu tije mai groase

Inocentu' 02-02-12 11:29

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4860226)
motorul este diesel de 2437 aspirat are 90 de cai

Nu are cuplu cam mic pentru a trage fiarele puse in plus?

valentinp 02-02-12 11:34

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4859873)
am si niste filmari cu un ims facut identic e tot in craiova sa vezi ce l-a mai rasturnat e off ground si cind il inalti i se muta centrul de greutate sus spre deosebire de camionete

Si la camionete nu se aplica aceleasi reguli de fizica si geometrie??
Apropo de geometrie.. stii cumva ce inseamna o panta de 60 grade?? :rolleyes2 Dar o panta de 90 grade??... Dar una de 100 grade?? :?::?: :twisted:

Ce motor deosebit ai sub capota? Cum invarte 38-urile?? Ce rapoarte ai?? De ce nu folosesti acum boggerele pt ca nu au cum sa se toceasca, fiind zapada pe jos?? In plus ai putea sa ajuti amaratii din camp sau sa te lauzi pe bune ca ai cea mai tare camioneta din parcare.... Sau la Craiova nu e zapada mare... :rolleyes2 DAca nu e, au anuntat astia ca va fi.. Acum e momentul sa iesi in evidenta, sa te lauzi cu fapte, nu cu vorbe..

coconutt 02-02-12 11:36

Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4860222)
Da, dar nu aia a ta !
:twisted::twisted::twisted:

prietene tu ai o problema, masina mea nu e star la bbc ca nu am avut timp sa ma duc cu ea dar e una identica https://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk urmareste seria si mai lasa-ne ca esti plicticos nu te bagas nimeni in seama dar cu toate astea esti tot o problema :)) ce naibii wake up suntem in 2012 :)

uite aici https://www.youtube.com/watch?v=RykBovk4p6U masina asta a ajuns la muzeu pt calitatile ei, ceea ce vezi acolo mormanul ala de fiare dupa toate cele, porneste are directie buna si tot ce ii trebuie sa mai mearga inca drept p strada:) te incapatanezi aiurea p bune esti penibil...jur urmareste si asta sa vezi cam ce oponenti are..de prin 67 pina in 2011 bate tot
Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4860228)
Nu are cuplu cam mic pentru a trage fiarele puse in plus?

nu e nici un fier in plus..rotile sunt mai mari si un rand in plus de telescoape care sa tot aiba vreo 5 kile
Quote:

Originally Posted by valentinp (Post 4860235)
Apropo de geometrie.. stii cumva ce inseamna o panta de 60 grade?? :rolleyes2 Dar o panta de 90 grade??... Dar una de 100 grade?? :?::?: :twisted:

Ce motor deosebit ai sub capota? Cum invarte 38-urile?? Ce rapoarte ai?? De ce nu folosesti acum boggerele pt ca nu au cum sa se toceasca, fiind zapada pe jos?? In plus ai putea sa ajuti amaratii din camp sau sa te lauzi pe bune ca ai cea mai tare camioneta din parcare.... Sau la Craiova nu e zapada mare... :rolleyes2 DAca nu e, au anuntat astia ca va fi.. Acum e momentul sa iesi in evidenta, sa te lauzi cu fapte, nu cu vorbe..

doamne ce oameni rautaciosi..le am ma prietene pe masina...vrei niste poze doveditoare ?pfff cata prostie...da e alta geometrie...apropos noi discutam de flexarea puntilor? intelegi bai asta cvu 60 de grade 90 si 100 si 100 si umpic si asa mai departe...

valentinp 02-02-12 11:42

acum am vazut.. multumesc... m-am lamurit. Daca era un 1kzt era bine, nu mai spun de vreun 4,2 sau cev benzinar. La cate modificari fac "tampitii" astia la masini, de pun V8-uri pe IMS sau pe Transporter 2... mergea si aici unul, macar pt show. La asa masina frumoasa parca e pacat ca atunci cand o pornesti sa iasa fum.. :lol: :twisted:

coconutt 02-02-12 11:48

Quote:

am fapte n,, tz cum vrei tu sa sp[ui ma stie lumea prin oras undeva la mine pe facebook ai sa vezi ca scriu cativa posesori de 4x4 tari de tot niste comment-uri gen " aaa puteam sa jur de cand a aparut in oras ca e a lui adi omul asta a avut cele mai tari 4x4 din oras" si tot asa...am filme cu sarituri de ale mele 2 metri de la pamint, nici nu prea sunt pasionat de offroad la 5 km/h am filmari cu mine pe la hillclimb asa pe la 80 90 pe camp vrei sa iti arat?vii la mine si iti fac cinemateca acasa...de cand ma stiu alerg cu masini, am tot felul de masini , sunt campion la hillclimb viteza...intereseaza-te, nu vbesc aiureli...ce vrei sa fac sa stam toata ziua de uploadat filmulete pe net ?ai fii a treia generatie care mi le cere...hai sa fim seriosi, nu imi aduc laude...ma... pe ele de laude...vrei actiune?eu o fac deja...te poftesc pe la mine pe cheltuiala mea...nu ai fi primul...dar sa iti pregatesti chilotii de tabla..ca sarim tare de tot nu ne pierdem timpu, pt asta are 2 randuri de telescoape...si intarituri si etc etc etc nu stiu la cate masini de off road ai mai vazut tu 2 randuri de telescoape...nu ma intereseaza pe mine pante si alte babauri teorii 60 90 60 90 60 90 si alte cacamaca...acitiunea e pe camp...daca nu te sperii cu toyota ne urcam impreuna pe un suzuki ltr 450 racing quad proprietate personala, si acolo iti garantez eu ca uiti replicile de aici...le-au uitat ei "raceri: vestiti vorba aia nu-i mai amintesc ca e rusine...
Quote:

Originally Posted by valentinp (Post 4860249)
acum am vazut.. multumesc... m-am lamurit. Daca era un 1kzt era bine, nu mai spun de vreun 4,2 sau cev benzinar. La cate modificari fac "tampitii" astia la masini, de pun V8-uri pe IMS sau pe Transporter 2... mergea si aici unul, macar pt show. La asa masina frumoasa parca e pacat ca atunci cand o pornesti sa iasa fum.. :lol: :twisted:

cer scuze valentin nu tie iti era adresata replica
Quote:

am fost la campania de dezapezire am scris mai sus, a fost si bgs-u, pe tine nu te-am vazut

Inocentu' 02-02-12 11:56

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4860258)
nici nu prea sunt pasionat de offroad la 5 km/h am filmari cu mine pe la hillclimb asa pe la 80 90 pe camp vrei sa iti arat?vii la mine si iti fac cinemateca acasa...de cand ma stiu alerg cu masini, am tot felul de masini , sunt campion la hillclimb viteza...

Viteza aia e mai degraba de rally raid, nu te vad bine pe un traseu prea virajat la viteza aia... Sper sa n-o rastorni, ca nu are decat un roll bar...:sad:

https://www.youtube.com/watch?v=1s7-0ybsom4 mai degraba asta este extrem, "truck pull".:peace:

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4860266)
am fost la campania de dezapezire am scris mai sus, a fost si bgs-u, pe tine nu te-am vazut

eu nu am putut iesi din oras, ca veneam.. :lol:

Nu stiu cui ii era adresat mesajul, eu chiar vazusem ca sunt singurul nechemat la Craiova... nu am mai fost demult, chiar as veni, dar pe cheltuiala mea... ca doar nu esti frate cu mama.. merci frumos!!
imi pare rau, dar inca nu m-a prins febra cu fb..

Eu am mai vazut masini cu 2 randuri de telescoape, dar doar la cele de rally raid. Eu nu prea inteleg a ta pt ce este?? E cam inalta pt viteza..

u2_2 02-02-12 12:32

Quote:

Originally Posted by valentinp (Post 4860292)
Eu nu prea inteleg a ta pt ce este??

esti evident rau intentionat !
daca asa a iesit, ce vrei sa mai faca omu ?
Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4860266)

daaaa, cu slick-urile alea cred ca faceai pistele pentru ski-fond...

def90 02-02-12 12:38

Motoru' ala nu prea cred ca duce masina aia de 2 tone si ceva( ca doar e picap).
La voi la Craiova nu s-a auzit si de alte masini de offroad? numa' hiluxuri si L200?Da si tu pe goagal si vezi ce mai exista prin lume ca alea doua mentionate de tine in nici un caz nu-s de offroad, eventual de carat puradeii in bena.
Cum ai pus porcu' mistret in bena se lasa de cur si atunci ai ocazia sa experimentezi incrucisarea de 60 sau 90 grade.

Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4860345)
daaaa, cu slick-urile alea cred ca faceai pistele pentru ski-fond...

Nu, cu alea statea in spate la BGS sa nu le sufle vantu zapada in motoare

Gabi 02-02-12 13:02

Credeam ca-n "gaşca" voastra, de offroaderi, e mai putina carcota decat la VTMisti, liniutari, drifteri, etc., dar se pare ca si voi sunteti toti o apa si-un pamant.

u2_2 02-02-12 13:14

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4860387)
Credeam ca-n "gaşca" voastra, de offroaderi, e mai putina carcota decat la VTMisti, liniutari, drifteri, etc., dar se pare ca si voi sunteti toti o apa si-un pamant.

nope, domnul nu e din gasca noastra... e intrus, agent sub acoperire :twisted:

Gabi 02-02-12 13:24

Pana la proba contrarie, masina lui sta inclinata la 45* sau 60* (nu ale palincii) si pana la proba contrarie, mistourile voastre de 2 lei sunt egale cu 0 (ZERO).

u2_2 02-02-12 13:40

NU sunt mistouri. Exista argumente tehnice la observatiile facute.

Mai mult, domnu asta spune ca merge pe drumurile publice au utilaju' in cauza. Tie ti se pare normal ?

coconutt 02-02-12 19:50

Quote:

Originally Posted by u2_2 (Post 4860434)
NU sunt mistouri. Exista argumente tehnice la observatiile facute.

Mai mult, domnu asta spune ca merge pe drumurile publice au utilaju' in cauza. Tie ti se pare normal ?

esti funny.gabi ma cunoaste personal chiar merg zi de zi si chiar sta la 45 si 60 si cum o mai sta ea...ti-a confirmat deja dar nu erai atent :)

nimanui care nu ma cunoaste nu i se pare normal dar gabi stie ca la mine sunt multe lucruri anormale pe care le facem normale la craiova :)

Inocentu' 02-02-12 20:00

Crede-ma ca nu faci nimic deosebit/nemaivazut/nemaiauzit/nemaipomenit, mai degraba cauti atentie. Off-road nu se face cu o masina ca a ta, daca intri intr-un trial cu ea s-ar putea sa plangi dupa masina.

GTR 02-02-12 20:34

Quote:

Originally Posted by Dennis_TL (Post 4857432)
caroseria aia albastra hidoasa , cu roti enorme si exagerat de ridicata nu se poate compara cu un L200 . L200 e masina tata , poti sa te urci in ea si sa parcurgi 5000km pe coclauri fara sa opresti motorul , apoi sa pleci pana in Germania si sa te intorci. ce ai tu acolo e o chestie strict pentru offroad , total inutila unui om care vrea doar un pickup cu care sa isi faca treaba .

L200 in afara de frumusete este chiar slaba.
L200 este in realitate o basina de camioneta, departe de fiabilitatea si calitatea lui hi-lux. Eu am avut-o de noua (aleasa datorita unei oferte deosebite) si fara sa fie depasit gabaritul de tractare si/sau incarcare am avut destule probleme cu ea (ambreiaj, diferential, etc.. si astea pana in 120k de km cand ne-am bucurat de vanzarea ei.

Dealtfel in cele mai grele incercari de fiabilitate si fortare cotidiana nu cred ca exista vre-un L200. Vorbim de camionetele arabilor folosite in desertul lor oboisit unde marca predominanta este TOYOTA.

Quote:

Originally Posted by coconutt (Post 4861133)
nimanui care nu ma cunoaste nu i se pare normal dar gabi stie ca la mine sunt multe lucruri anormale pe care le facem normale la craiova :)

Nu te mai chinui sa le explici tuturor negativistilor cu ce se mananca off-road-ul, ce nevoi ai pt. off-road, de categorii, de cuplu, etc..

Bravo tie pt. realizare si lasa-i pe ei sa sa chinuie cu talentul lor prost.

Inocentu' 02-02-12 23:32

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4861281)
Nu te mai chinui sa le explici tuturor negativistilor cu ce se mananca off-road-ul, ce nevoi ai pt. off-road, de categorii, de cuplu, etc..

Sigur e vorba de acelasi subiect?:weirdface Eu zic ca ar trebui sa se descurce si singur sa explice cam ce anume face cu masina aia, nu doar cuvinte aruncate aiurea in fraza. Daca vine cu date concrete (echipare/date tehnice/comportament in teren/etc) eu imi retrag cuvintele.;)

coconutt 03-02-12 05:21

Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4861150)
Crede-ma ca nu faci nimic deosebit/nemaivazut/nemaiauzit/nemaipomenit, mai degraba cauti atentie. Off-road nu se face cu o masina ca a ta, daca intri intr-un trial cu ea s-ar putea sa plangi dupa masina.

crede-ma ca am mai facut si mai crede-ma ca am vreo 8 masini p toate le omor dupa niciuna nu am plans sa fim seriosi...

n-am facut decat sa il completez contradictoriu p colegul care spunea intre primele posturi ca l200 e peste hilux...ma...p atentia de care spui tu cius
Quote:

Originally Posted by Inocentu' (Post 4861655)
Sigur e vorba de acelasi subiect?:weirdface Eu zic ca ar trebui sa se descurce si singur sa explice cam ce anume face cu masina aia, nu doar cuvinte aruncate aiurea in fraza. Daca vine cu date concrete (echipare/date tehnice/comportament in teren/etc) eu imi retrag cuvintele.;)

fratioare am dat in3 randuri explicatii numai la politie trebe sa explici de 3 ori din ce directie ai venit si unde te duceai...in regula...dar de 7 ori acelasi lucru nu pot crede-ma mai bine te repeti tu cu cititul ma' friend

tu vrei sa iti spun si p la cam cate grade e de iesit cu ea dar motorina sa fie albastra sau galbuie?dar etc sa fie etc ?sau etc...cacamaca discutii interminabile de forumisti care pun piciorul in masina duminica....in logan nu in tractoare dinastea...cius...
Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4861256)
L200 in afara de frumusete este chiar slaba.
L200 este in realitate o basina de camioneta, departe de fiabilitatea si calitatea lui hi-lux. Eu am avut-o de noua (aleasa datorita unei oferte deosebite) si fara sa fie depasit gabaritul de tractare si/sau incarcare am avut destule probleme cu ea (ambreiaj, diferential, etc.. si astea pana in 120k de km cand ne-am bucurat de vanzarea ei.

Dealtfel in cele mai grele incercari de fiabilitate si fortare cotidiana nu cred ca exista vre-un L200. Vorbim de camionetele arabilor folosite in desertul lor oboisit unde marca predominanta este TOYOTA.

asta am spus si eu...o masina frumoasa ce-i drept cu care poti sa mergi in germania cum spunea un coleg de forum cu care poti sa tragi platforma, sa te bucuri de o iesire p camp...sa cari un motor...dar atit, fara fortari...ca uite la ce duc...ambreaje schimbate si etc..ma bucur ca avem si realisti printre noi nu vizionari futuristo irealizabil conflict pt idei care nu le apartin...discuta cu google in fata...cum ar fi sa ai l200...wow ce frumos e, creca e si tare daaaaaa....uite s-a urcat p deal wooooww ce misto...acum hai cu el la service ca sa ii schimbam sasiul ca s-a hait..pff, masinile cu foi de arc fata spate sunt masini cu punti rigide cautate exclusiv pt offroad...cu o elicoidala faci minuni cu puntile alea...eu nu am vrut elicoidala pt ca ma rastorn devine moale tot...eu sar cu masina vreo 2 metri de la pamint in nebunia mea asta e...nu ma dai in vant repet pt off-road la 5 km/h ca imi puineam elicoide si gata...in fine nonsens discutia...

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning