![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
va dau de veste :D |
Slabe sanse DnI, nu prea da pe la scoala decat la examene... :P :P A fost in trupa aia care facea coregrafie la \"surprize-surprize\", ca seamana mult cu Andreea Marin, prietenu' ei a fost mult timp fracsu' lu' Miu si e destul de fitzoasa si dupa bani...Slabe sanse la mine cu Ibiza, da pai tu cu Solenza :P :P :P :P :lol: :wink:
PS: barfesc ca o tzatza proasta, sa ma opreasca cineva :lol: |
da ma bogdane, dar eu am slz cu roti mari eeeeee, poate e atrasa de roile mele, scriu mercedes pe ele, hahahha
iti dai seama ce fitoasa este?? nici nu ma intereseaza fitoasele, vorba lu fizz baiat destept! |
de barfit poti sa barfesti dar sa nu razi bai nene ca aseara ma durea burta :wink: :wink:
|
beee solenta 55AMG :D :D :D
|
da nici nu se mai pune in discutie, cu slz 55amg sigur o agati din start!
ii zici cu o mana pe geam, auzi.. papusa... ia vezi ce scrie in spate! hahahahah :D |
Hmmm!
Caut si eu o tipa care vine mereu la \"intalniri\"! Are un Daewoo Lanos argintiu!Sta undeva pe Banu Manta!Daca aveti ceva detalii...........va astept cu un raspuns! Thank's PS: de fapt sunt 2 tipe(surori) :shock: :shock: :shock: |
1 Attachment(s)
Have you seen this girl ?
Daca ma poate ajuta careva eu caut gagica cu curu asta superb... :) |
da cre k stiu eu ceva ... :roll: :roll: :icon_kiss
|
Re:
Quote:
|
si io vreau benzina ieftina :wink:
|
Terminati mai \"insuratilor\"!
Coobra cu nevasta,Bishop la fel.........ce altceva sa vreti decat benzina ieftina??? HEHEHEHEHE :lol: :lol: :lol: Aveti grija mai baieti ca benzina trebuie sa fie de calitate ca altfel se duce dreacu injectoru(sau carburatoru.........depinde de posibilitati :lol: )! Si ca sa afli ce benzina e cea mai buna,trebuie sa le incerci pe toate nu? :wink: :wink: :wink: PS: Cred ca benzina scumpa,e cea mai buna :lol: :lol: :lol: ! Mai ales cand alergi cu masinile dupa Daewoo Lanos :twisted: :twisted: :twisted: Nu Bishop? |
Corect! :D ... nu mai zi la nimeni ca poate suntem filati :P
|
Vreo veste ceva de la sala?
Hai Bishop! |
Mario, ca sa stii tipa cu Lanosu` se numeste Ema.
|
Multumesc mult Cata!
Alte detalii ceva ai?O cunosti? |
maryo... le-am vazut azi la victoriei :lol: ( iar )
next time when i am with you... just tell me and i'll speak with them :lol: :lol: |
Mda o cunosc oarecum, e verisoara unui prieten.
Am si numaru ei, da` dup-aia imi sare in cap :D :chainsaw: :headache: |
mai fetele astea doua nu veneua si mai de mult cu un astra hatchback rosu ? de se tinea WAY (astra) dupa ele ?
|
Stiam ca o cheama Ema.. sta langa mine... oricum Maryo.. azi ma duc la sala si poate cine stie... esti norocos :D
|
ema e cumva o tipa mai inalta da' mai slaba?
|
Asta da descriere detaliata :lol:
|
Cunoste-am si eu o ema din banu manta pe care nu am mai vazut-o de o groaza de timp si cam atat mai imi aminte-am de ea! :x :x :x
|
stie careva vreo fata de la ooops?! k am niste inghetata pe aici :peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
loool !! nu, nu esti nebun ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
hai frate gata am facut o gafa miatzi sarit in cap !
p.s. vezi ca am scris miatzi cu tz |
E bruneta si slabuta mai Alfa Band!
Zii ceva mai de Doamne ajuta si tu!(un telefon ceva) :lol: :lol: :lol: |
Re:
Aranjeaza atunci o intalnire!
Poate asa scapi cu capul intreg si cu o naveta de bere de la mine! Ce zici? :lol: :lol: :lol: Quote:
|
tziam zis nu am mai vazut-o de mult , dar daca o mai vad ma invart de nr ei :D :D :D
p.s. Baietzi am scris bine de data asta ?Sau m-apuc iar de generala :) :) |
Ti-am :roll:
|
Mai lasati dreaqu gramatica asta!
Sunteti OFFTopic! Asa ca fitisi voi On si faceti ceva util:un numar de tel ceva.......... :) |
On the flip side... Uitati.. vreau si eu atunci... o bruneta sau blonda.. dar nu m-ar deranja nici o roscata... fara obligatii, inalta.. dar nu foarte inalta.. dak se poate chiar micutza... cu tzate potrivit de mari...
astept poze :lol: |
Re:
Quote:
ma abtin de la anumite detalii :D vom reveni cu amanunte :peace: |
Haideti mai baieti!
Nici o noutate pentru mine??? :lol: |
ema e soferitza si cealalta e sora-sa o cheama cristina !Saptamana viitoare ma intalnesc cu ele si le cer nr de tel...dupa aia it is up to you
|
Thank's Alfa!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
speeder> le shtiu pe 2 dintre ele ... una prin nijte prieteni comuni si cealalta aseara la petrecerea aia de manelisti de care ziceam in alt topic.
are nijte basini in cap si am vazut k tzine neaparats a isi asculte cdu` pe la petreceri :D |
:) nu toate au bashini :?: :roll:
dale dreaq... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: aku tanjesc dupa o femeie biturbo... nissan 300zx :eyebrow: dk o vede careva sai ceara numaru si sa mil dea si mie plz :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning