![]() |
Re: Dacia UFO din Oradea
pai stie careva cum as putea sa iau legatura cu el adica un nr de tel ceva
|
e foarte simplu sa pui jatele alea
|
Quote:
nenorocita mai e!! nu am mai vazut o pana acum |
Quote:
ceva de genu vreau sa mi fac si eu |
1 Attachment(s)
Imi cer scuze pt lipsa indelungata de pe net dar am fost cam ocupat in ultima vreme ajung acasa si dorm, nu stau acasa ca in buncar .Pt cei ce sunt interesati de triple : imi pare rau dar le-am cumparat ocazional nu stiu de unde s-ar putea face rost de ele.Am vorbit cu cineva de la bucuresti si mi-a zis ca sunt serie limitata si nu se pot face rost numai ocazional.Am vrut sa imi cumpar si eu inca o pereche de rezerva dar nu am mai gasit.Intentionam sa imi pun jantele alea dar se pare ca voi renunta la ele,le mai am am pus niste cauciucuri joase pe ele dar ,momentan nu sunt dispus sa le pun pt ca necesita multe modificari ramane pe viitor sa vad ce fac.am suspensie sport pt ea dupa ce o voi monta , ma voi hotara probabil ce voi face.Nr meu de tel este:0744425134 daca cineva ar dorii modificari la masini si in special la sistemul audio ma poate contacta fac lucrari la comanda.
|
Daca vreti sa vedeti vechiul porbagaj "actualul este gol" https://forum.4tuning.ro/86-oradea/7840-dacia-ufo-oradea.html
|
Frumoasa masinutza ai grija de ia, cat despre jante tot respectul sa le vedem puse sus.
|
o intrebare.. de unde ai luat stopurile transparente..? ? astept mesaj pe [email protected]
|
frumoasa masina!!!!dar cum ai decolorat stopurile??
|
1 Attachment(s)
oo ce beton e .......super...
O sa trec pe la u sa-mi legi shi mie tubu shi amplifu numa ca o sa am nevoie de ceva modificari in porbagaj....ca vreau sa-mi fac iar altfel...........vb noi ca trec pe la u....... mi-a placut mult felul cum ai facut porbagajul ...........da vb noi acuma ne-am intalnit shi putem comunica mai des shi mai pe intzeles.........spor la tunat |
Baietzi cu suparaere spun urmatoarele,cred ca istoria UFO se termina,nu cred ca va mai fi schimbat ceva pe ea,mi-ar fi placut sa ii pun niste jante dar ...,cine stie ,nu spun nu niciodata!!!
|
Din cate vad eu masina arata la fel de bine azi ca si cum arata si acum 6-7 ani cand se lucra intens pe ea. Ar fi mare pacat s-o lasi sa moara. Cu atat mai mult cu cat prin Oradea Daciile au devenit rare ca dracu'.
|
Acum am dat si eu de topicul asta...mama mama ce mai intorceam capul dupa masina asta acum cativa ani 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning