Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ford_V6 gang-bang si offtopic (https://forum.4tuning.ro/28-femei/12541-ford_v6-gang-bang-offtopic.html)

Psycho 01-02-06 22:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
santose . . . buna rau tata fata . . . tre sa mi-o prezinti si mie sa vad daca va dau binecuvantarea .. .o lasi la verificari vreo 2 zile sa vedem daca e ok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

bah ... dar ... la filiala constanzta nu va ganditzi .. :) glumeam ... i`m shock ... cum putetzi gandii animalelor .. daca vad fetele .. e frumos mah :))

EvLSant0S 01-02-06 23:34

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOo ......

pe rand plz .... :lol: :lol: :lol: :lol:

glumeam ,hai .. totusi .. gata cu glumitzele astea ..

fordule ... ce-o sa mai platesti tu ptr asta ....
si chiar avem de gand sa ti-o dau 2 zile ptr verificare, acum ...
nici ca mai pupi .. :lol:

Mustang 02-02-06 06:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOo ......

pe rand plz .... :lol: :lol: :lol: :lol:

glumeam ,hai .. totusi .. gata cu glumitzele astea ..

fordule ... ce-o sa mai platesti tu ptr asta ....
si chiar avem de gand sa ti-o dau 2 zile ptr verificare, acum ...
nici ca mai pupi .. :lol:

da yo? :cry:

sara38 02-02-06 08:36

hai mai Raducu.....nu fii rau.......lasa-l si pe ford......nu de alta, dar apoi te consolez eu.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bytzu 02-02-06 08:46

santose, am vrut sa-ti spun imediat cum am vazut pozele, da n-am avut timp... :twisted: sa nu te puna naiba sa vii cu ea, cand sunt si io prin preajma, ca ti-o ioau cu japca sa-i facem rodajul..vedem dc are joc intre piston si camasa..promit ca nu folosim decat 300v :wink: :lol: :twisted:

aoleu ce bunaciune..sa nebunesc.,...Fordule, avem treaba tata!!!

sara38 02-02-06 08:49

mama ce bine ar fi mai Gabitzu.........uite asa mai raman si eu singura......hai ca de abia astept sa vb cu Ford sa vedeti cand va intalniti cu aia mica a lui Santos.......ca uite asa poate raman si eu singura cu Raducu.......ca de la Iasi tot am asteptat momentul asta..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bytzu 02-02-06 08:53

stai linistita...dinn cate cunosc eu ford nu da vrabia din mana...pe cioarade pe gard :lol: ...da io n-am , asa ca imi permit :lol: :twisted:

oricum, nu facem nimic rau...o pregatim nitel pt curse...s-o ia pe ulei, ca are inertie mai mica... :lol:

sara38 02-02-06 08:54

cam asa ziceam si eu mai Gabitzu.......dar chiar arat eu a vrabie?... :roll: :roll: :roll: :roll: .........

sara38 02-02-06 08:55

aaaa....si am uitat.....sper ca ii bagi Motul......ca sa fuga mai bine..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bytzu 02-02-06 09:02

pai nu ti-am zis, 300v? bagam 20w50, esteric, iti dai seama ce frecarea naibii o sa fie acolo..si sa nu existe pericol de gripaj :lol: ..oricum pistoanele sunt forjate..da problema sunt camasile, ca-s romanesti, si mi-e sa nu plezneasca ... :twisted: :lol:

sara38 02-02-06 09:03

corect Gabitzu......va trebui studiata foarte in amanunt problema tocmai pentru a optimiza frecarea........si a nu avea probleme la linia de sosire..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bytzu 02-02-06 09:20

stii care e problema cu finishul? ca noi nu facem pe 400 sau 1000m, cum se afec..noi avem circuit, sau MilleMiglia, cum preferi :lol: ..maraton...LeMans 24h, noi numai cu d-astea umblam..testam rezistenta...nu ne multumim cu putin..si motulu( e de soi), e printre putinele care pot sustine performantele astea si reazista la uzurile astea..la rece..o pelicula groasa, rezistenta..iar la cald..o pelicula subtire, dar la fel de rezistenta..sa nu pricinuim pagube...

sara38 02-02-06 09:22

acu ai aflat si tu mai Gabitzu de ce sunt eu cu Ford......ca are o rezistenta de invidiat.......mai ales la probele de 24 ore.......sau mai mult..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bytzu 02-02-06 09:25

pai normal..daca ne-am pregatit impreuna... :wink: :lol: ..deci iti dai seama de ce suntem in Lotu Olimpic... :lol: :wink: :twisted:

Psycho 02-02-06 11:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
stai linistita...dinn cate cunosc eu ford nu da vrabia din mana...pe cioarade pe gard :lol: ...da io n-am , asa ca imi permit :lol: :twisted:

oricum, nu facem nimic rau...o pregatim nitel pt curse...s-o ia pe ulei, ca are inertie mai mica... :lol:

cine`i cioara :)) ?? :?:

EvLSant0S 02-02-06 12:20

:lol: :lol: bytzule ... asa fel ma ? :P fara pic de rusine ?
ce texte... ce comparatii ... :)

si deci , fordule ? batem palma ? facem schimb ? asa ... de verificare .. :lol:

Ford_V6 02-02-06 16:49

Frate daca sunt si ele de acord facem . . . . poate un grup de 4 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 02-02-06 17:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sigur ...
hai c`o sun s-o intreb

sara38 02-02-06 19:27

ia zi Raducu.....ai sunat fata?....ce a zis?.....ca eu una sunt de acord.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

needBrain 02-02-06 19:35

moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning :)))))))))))))))))))))))))))))))

Mustang 02-02-06 19:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning :)))))))))))))))))))))))))))))))

nu vrei si tu :P

let's stick ontopic shall we ? :P

Ford_V6 02-02-06 19:49

Quote:

moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning
Astea au mai fost crede-ma . . . :wink:

Acum problema e ca din pacate pentru voi doar Santos o sa beneficieze de un tratament preferential . . . .

So..... gang bang in familie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nici be bytzu nu il primesc pentru ca are prostul obicei sa-mi ia femeia din p@$a . . .stie el ce si cum :wink: cu toate ca de data asta nu are nici o sansa :D :D :D :D

EvLSant0S 03-02-06 07:09

it`s ON! :lol: :lol: :lol:
details pe prv ! :lol: :lol:
si-am incheiat cu subiectul asta, ca suntem offtopic

sa-i lasam sa-si prezinte ...

Bytzu 03-02-06 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
Quote:

moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning
Astea au mai fost crede-ma . . . :wink:

Acum problema e ca din pacate pentru voi doar Santos o sa beneficieze de un tratament preferential . . . .

So..... gang bang in familie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nici be bytzu nu il primesc pentru ca are prostul obicei sa-mi ia femeia din p@$a . . .stie el ce si cum :wink: cu toate ca de data asta nu are nici o sansa :D :D :D :D

sa va reamintesc cine au fost primii \" pimpi\" oficiali de pe 4t\" :D

frate, m-am facut baiat cuminte, adica peste tine nu ma mai bag :lol: , daca vreti poate facem ceva in 6...iese mai frumos..poate scoatem si bani din treaba asta...cine stie..poate sponsorizeaza 4t

santose..ce-am scris acolo sunt realitati..daca vrei te iau sa te-nvat :wink: :twisted: :lol:

EvLSant0S 03-02-06 11:01

lasa frate, am facut EU verificarile , e parfum , functioneaza la parametrii normali , e totul ok , daca e ... o verificare in 6/4 ar merge ... ca atunci .. am fi 100% siguri de ... test :D
:P
deci , stai calm :) ca e totul in regula

hai cu ontopicu , nu mai are nimeni nimic nou de prezentat ?

d3vilish_lips 03-02-06 11:10

:)

.....mah eu cu un pikutz de intarziere :baby: ..santosik fata e BELEA BELEA.... deci merita un mare 20 k e super sweet si va sta bine impreuna :hug: .....vezi ki poate mi`o imprumutz si mie.. :joy: :twisted:

EvLSant0S 03-02-06 11:16

nu mai bine te alaturi si tu la verificare ? cu tot cu psycho desigur :P

d3vilish_lips 03-02-06 11:28

Re:

Quote:

...... :oops: hmmm de ce nu?........ :twisted: cine face rezervari ptr buze? :twisted: .......santosik ia legatura cu psycho si vedem.......

EvLSant0S 03-02-06 11:31

parfum !
:) can`t wait :P

Bytzu 03-02-06 12:36

daca se considera ca este cazul, pentru placere mai pot aduce vreo 2 prietene, asa..de spectacol..sa fie showu frumos

ontopic..frate, sa mor de n-as pune poze gramada, da n-am cu ce sa le descarc de pe tel:(..si nici net acasa n-am)

Psycho 04-02-06 11:57

Re:

Quote:

bah nu ... sau de fapt da ... dar cu lumina aprinsa k ultima data in loc sa dau la buci am luat`o la buci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:peace: hahahahaha

SEBASTIAN 04-02-06 13:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Da sa mai bag si eu pooza! ;)

Sa o ... sanatos, dar ai grija de ea ca bagabontii te vizeaza. :lol:

d3vilish_lips 04-02-06 14:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

bah nu ... sau de fapt da ... dar cu lumina aprinsa k ultima data in loc sa dau la buci am luat`o la buci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

....got damn ! p`asta no stiam...moxule te`am ras knd te`am prins :twisted: :twisted: .......

EvLSant0S 04-02-06 14:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da poate4 n-are nici o vina saracu :)

ERY 04-02-06 15:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Shaule....ultima oara erau numai baieti, fetele ramasesera la mine....nttt ai si uitat ca te-ai suit pe moxxu?

d3vilish_lips 05-02-06 10:09

Re:

Quote:

........santosikule stii ceva ce eu nu stiu sau ce :roll: :twisted: :twisted: .......

needBrain 05-02-06 11:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:

........santosikule stii ceva ce eu nu stiu sau ce :roll: :twisted: :twisted: .......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 05-02-06 13:51

dap :) ca moxxu e nevinovat si atat :P

d3vilish_lips 05-02-06 17:11

Re:

Quote:

dap :) ca moxxu e nevinovat si atat :P

....pai si tu de ce esti sigur? :twisted: ...doar n`ai participat si tu :twisted: :twisted: ?.....

EvLSant0S 06-02-06 16:21

nu .. eu sunt mai cuminte de felul meu , plus ca nu sunt de acord cu .. treburile astea .. male2male ...
male2female ok
male2male not ok ..
so .. wasn`t me :)

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning