![]() |
Re: unpic de ajutor ...
e normal ca afisajul la condensator sa stea aprins chiar si cand motorul e oprit ?? :D
|
Nu toate condensatoarele au fir de remote, unele se sting si aprind singure.
|
pai si daca al meu ramane in permanenta aprins ... adica afisajul de pe el :( ... ?? e de bine sau de rau :D
|
Poate ai pe undeva consumatori.
|
o sa ma uit maine exact sa vad ce valoare afiseaza ...
ps: am posibilitatea sa o gasesc maine cu bateria "moarta" ? :D |
ce difuzor imi recomandatzi.....in jur de 5 mil :lol:
12' sau 15' |
steaua 23... Afisajul ala se stinge pana la urma. Nu prea are sanse sa iti consume singur bateria decat daca nu cumva ai intreadevar alti consumatori in masina.
quick_5hifter... Portul este, asa cum iti spune si vpower16v, prea scurt. Incearca sa mergi pe o solutie tip slot. S-ar putea sa fie mai usor de realizat, chiar daca nu pare. Motor... Directed 15" vs Magnat 12" nu e o comparatie corecta. Parerile sunt impartite dar intreadevar dau si eu puncte in favoarea Directed d.p.d.v. pret/calitate. Mai ales la modelele recente. |
"E normal ca afisajul la condensator sa stea aprins chiar si cand motorul e oprit ?"
Problema mea este exact invers: E normal sa se stinga afisajul de pe condensator in timp ce merge ampliful cand motorul este oprit? sau este asa facut sa nu consuma prea mult daca motorul este oprit? |
Quote:
|
Despre Pioneer ts-w306dvc ce ziceti???
ar merge mai bine ca magnatu??? sau Directedu ? sau zicetzi un difuzor care sa mearga super si la un pret mai rezonabil:cry: ...in jur de 5 mil |
de atzi fii in locul meu ce vatzi lua dintre :
Pioneer ts-w306dvc DIrected 215d JL 12' modelu ala argintiu Spinner 12' seria M Sony Xpload 12' modelu ala argintiu Hertz 12' sau EUROTEC 12' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
io zic sa deschizi un topic nou daca vrei sa faci comparatii...
ontopic : afisajul si luminile unui condensator cred ca sunt alimentate chiar de catre el, astfel ca at cand ii opresti alimentarea ele vor functiona pana la golirea condensatorului offtopic : JL fara discutie din mai multe pcte de vedere...cel argintiu e probabil din seria W3v2,nu? salutari la toti! |
jl 12w1v2 sper sa nu ma insel :-) dar asta ii
|
bun si ala
indiferent de serie din cele de mai sus numai JL si Hertz merita mentionate. io, personal, merg pe JL ca imi plac mie. tu mergi pe ce iti place tie. asculta si alege. la "vrajitori" ai JL si saxo te ajuta cu Hertz. salutari |
Referitor la condensator: problema la mine este ca cand motorul este oprit si merge muzica, deci ampliful functioneaza dupa 2-3 minute se stinge afisajul de pe condensator... asta este ceva normal? Asa este la toate condensatoare?
Motor - eu am avut subul de la Pioneer dar modelul cu o singura bobina, acum am JL 12w12 si pot sa spun ca sunetul este mai placut la JL! |
Quote:
|
Quote:
alte pareri ?????????? |
12'=JL ar merge toata lumea cred
15"=215D de la directed.... Din cele 2 as merge pe Directed 215d .. difuzor mai mare ..disloca o masa de aer mai mare... Deci in concluzie Directede de 15"........ |
ms de sfat blak
|
Si eu zic tot Directed de 15'..:)
|
sa mearga directedu mai bine si ca hertzu es300d ?
va intreb pe voi.....ca voi stiti mai bine |
depinde numai de cutie... exista cutii in care directed-ul bate hertz-ul cu ceasul de la gara... si vice-versa... :D
|
mno..am facut rost de un directed 215d ptr cateva zile .....da mereeeeeeee bineeeeeeeee
nu ii ff mare diferentza intre el si Magnat..............dar exista diferentza si nu am dat in el numa cu 150w legat normal pe o singura bobina.....deoarece inca nu imi suporta amplifu 2 omi........dar in cateva saptamani o sa ajunga la 2x200w si va suporta si 2 omi :-P deci........io ma gandesc ca o sa mearga si mai bine |
O sa mearga mult mai bine, fii sigur....dar ai face ff bine sa nu mai legi doar o singura bobina ;)
|
de curiozitate ... un monitor LCD se poate lega si la altceva, inafara de dvd ??? adica ... nu ma intereseaza sa vad filme in masina, doar sa-mi apara pe display titlul melodiei sau postul de radio ... etc.
|
un monitor se poate lega la orice sursa de semnal video, atata timp cat suportul este acelasi (modul de transmisie a datelor). din nefericire (poate) HU non-dvd nu au iesiri video, deci nu se pot lega la nimik video. c'est la vie :P
salutari |
dar un dvd-player ... se poate compara cat de cat cu un cd-player ??? la calitate audio ... ??
|
aici depinde
in general in gama entry toate se aud la fel...un motiv ar fi economia de diversitate de componente si astfel se fol la mai multe serii... in plus, nu sunt multe companii cu n modele de dvd-playere... dar in principiu ar trebui sa sune la fel... dar nu la fel ca un cd-player de top. ;) salutari |
dar ceva de genu merge conectat :D : lcd + dvd + mp3 ? adica mp3-ul la dvd si dvd-ul la monitor.
|
nu inteleg. fi, te rog, mai explicit
|
deci ... dvd-ul il conectez la monior. intrebarea era daca pot sa fac cumva "legatura" intre DVD si MP3
|
pai in general e de preferat.de ce? pt ca de obicei fol un HU (mp3-u) care are un dsp mai performant, un eq mai performant si chiar time alingment, astfel legand iesirile preamplificate de la dvd la intrarile HU beneficiezi de toate functiile sale chiar si atunci cand folosesti dvd-ul.
la asta te referai? |
da. exact. cautam ceva cu care sa fac legatura intre un monitor si un mp3 :D
|
e, ai gasit. ar mai fi solutii...un carputer, de exemplu, dar intram in alte teorii acuma :DD
salutari |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning