![]() |
Re: Nexia - Under construction
cum ai plusat bordul?
|
Da... scuze, nu am realizat... am vazut in ziua aia un kadett sau vectra care aveaa parte de sus a bordului exact ca la cielo... si am zis ca deala ti-oi fi luat :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
in poze seamana cu o banala mocheta...dar cred ca in realitate arata foarte bine...si este placuta la atins:D...
|
faina faina nexia! chiar arata f bine...bravo si la mai mare...ce motor ai pe ea acuma?
|
Quote:
|
pentru stergator poate te inspiri de la Olcit.. sau Mercedez, ca erau unele modele doar cu un singur stergator...
|
am gasit si eu firma aia de plusare. esti multumit de calitate? cat te-a costat si cat a durat? ai trimis bordul prin posta?
|
Ala de oltcit nu ramane pe mijloc.Multumit de plusare.Vreo 4,5 milioane a ajuns cu tot cu transport prin curier.A durat cam o saptamana
|
sint nou pe aici, am un cielo din 95, pina acum din ce am vazut , a trebuit sa ma duc la dentist ca am ramas cu gura cascata.felicitari si la mai mare.
o rugaminte....ce parere aveti daca as cumpara nexia din anglia si sa pun pe cielo meu , am citit ca alea au abs, air bag si scaune de opel iti multumesc pentru ce faci. apropo se gasesc piese pentru cielo mai ieftin pe la voi |
5 Attachment(s)
Chiar eu mai am 3 nexii de vanzare.Cu abs,air bag...1000
Intre timp s-a montat toba intermediara dar galagia a ramas aceeasi.As fi norocos sa ma intorc din concediu si sa fie certificatul tot la mine. |
Bravo! Ai muncit la ea si se vede asta!... dar eu zic ca ai putea sa-i evazezi aripile pe spate sa intre roata frumos sub ele!
|
Quote:
|
Ce tip de intermediara e aceea ? Si ce pret daca ai luat'o de noua?
|
Pot sa te rog si eu ceva? :) Zi-mi si mie pe unde sunt surubele ce tin bordul? Vreau sa il dau si eu jos si sa il duc la tapitat si sa fiu in tema :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am rezistat.Pfiuuu 1600 km fara probleme.
|
Bravo Rik :) Faci treaba buna!
@Sultanu: Desi cam tarziu...Multumesc! la matiz am scos imediat bordul, dar aici nu gasisem toate suruburile :| |
Quote:
|
Super masina...meriti tot respectul pt munca depusa...beavo si bafta in continuare si sa te tii de ea !
|
4 Attachment(s)
Noi poze. Sibiu,Paltimis,pestera Scarisoara,Oradea...Coafura rezista
|
superba masina...si albu' o prinde bine!gj
|
superba masina o vad in fiecare zi aproape ma uit la ea cum sta pe roti :shock: felicitari pt masina bafta in continuare cu proiectu daca mai vrei sa ii faci ceva si am si eu 2 intrebari ... 1 . ce motor are pana la urma pe ea ? cumva 150 cp ? si culoarea va ramane aceasta sau ai de gand sa ii faci alta culoare 8) te salut si respect !
|
Superb acest Nexia al tău!...
Ai grijă de el şi mulţi km, fără reparaţii... |
Motorul este cel de 150 de cai.Iar culoarea sigur se va schimba intr-un alb perla...Incet,incet ca mai sunt si alte prioritati.
Multumesc |
Quote:
Foarte frumoasa masina si foarte indraznet esti ca ai dus la capat acest proiect. Bafta! |
Da..Multumesc si pe aceasta cale pentru sfaturi.
|
Marpfa Nexia asta;)! Bafta cu ea:mrhappy:
|
super masina am vazut-o si eu ieri in fata la benzinaria rafo,arata foarte bine felicitari pentru munca depusa
am cateva intrebari: - ai luat-o cu bad boy sau l-ai facut tu?? - pe spate nu iti ating jantele pentru ca sunt la limita, ar cam trebuii niste evazari?? - motorul se poate inscrie pe bulgaria?? ca din cate am inteles la noi nu prea e posibil |
Dacă te uiţi la pozele de mai sus, o să observi că aripile deja sunt un pic umflate. :wink:
|
4 Attachment(s)
nimic de zis probabil ca a tras putin de ele dar pana la a le evaza mai este mult; ieri am vazut-o live si cauciucul sta exact sub buza aripii, probabil are suspensie tare si nu ii atinge la gropi mai mari sau la hop-uri dar pentru o mai buna siguranta ar putea sa le faca asa:
|
Problema cu aripile...:Aripile pe spate nu ating nici cu persoane in spate iar suspensia pe spate are decat arcurile rosii.Telescoapele nu le-am schimbat inca.Sunt pompa.Urmeaza.Dar...Sunt umflate aproape un lat de palma momentan si oricum am pasajele deja cumparate sa le inlocuiesc.Adica semicercul ala care se umfla.In momentul cand o sa le inlocuiesc(ca si asa ale mele au umpic rugina)o sa le sudez direct mai umflate sa permita si umpic de flanse.Om vedea cat.Bad boy e facut la mine deci nu l-a avut masina.Masina a fost normala din toate punctele.Absolut normala.Motorul de omologat momentan nu ma intereseaza.Bafta
|
4 Attachment(s)
Inca umpic de flanse fata-spate...
|
Hmmm... arată bine... de cāt sunt flanşele?
|
ce dimensiune au anvelopele fata/spate? ai flanse si pe fata ?
|
1 Attachment(s)
salut...imi place f mult masinutza...si de aceea vreau sa-ti dau o idee :P
|
4 Attachment(s)
Flanse sunt si pe fata si pe spate de 0,8 cm sau 75 nu stiu exact ca nu le-am masurat dar oricum sunt mai subtiri de 1 cm si nici nu scrie pe ele.
Pe fata cauciucurile sunt 195/50 iar pe spate 185/50. Masina momentan este la tinichigiu,se lucreaza aripile fata-spate. Am achizitionat si etrierii pentru spate,saptamana viitoare vin discurile.Si am mai luat si un set de etrieri mai mari pt fata,cei pentru discuri de 288(calibra turbo) momentan avand etrierii si discurile de 256 de calibra normala. Ce idee ?Te ascult? |
Pai ti-a pus poza acolo ;)
|
Am discuri noi noute de 288 mm. Nu le vrei. Made in Germany.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning