![]() |
Re: intalnire oltcit craiova!
Quote:
|
asadar maine la orele 17:00 toti oltcitari din craiova sunt rugati sa vina la intalnire in parcul Puskin!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
gata s-a facut intalnirea. dar au cam disparut membri... data viitoare o facem in parcare la kauflandul de pe calea bucuresti la ora 21. cat mai multi...
|
eu am avut o saptamana incarcata la maxim,si din aceasta cauza nu am putut sa aflu dfin timp de intalnire.sper ca la urmatoarea sa se gaseasca o modalitate de a fi anuntat !
|
Quote:
|
Quote:
|
duminica in parcare la kaufland la ora 20:30 intalnire Oltcit Rally Team. la intalnire se va dezbate participarea clubului "Oltcit Rally Team" la vtm-ul de la bucovat. prezenta obligatorie...
|
Quote:
|
Quote:
|
Īmi pun şi eu parasolar :peace:
|
Quote:
|
hai sa nu ne mai certam pe lucruri inutile,pana acum au fost prea putini interesati sa faca ceva..acum se gasesc multi cu idei ..... parerea mea este ca daca pana acum ati tacut din gura...ar fi cazul sa continuati sa o faceti...ca va sta bine....vreti sa spuneti ceva ? dece nu va prezentati si voi la intalniri? sau ce credeti ca un club se face peste noapte? ca este o joaca de copii? va inselati .... daca vreti sa ramaneti "inca un posesor de oltcit pe centru " n-aveti decat,noi cei care am pus lucrurile in miscare se pare ca vrem sa aratam tuturor ca oltcitul n-a murit ... si n-o sa moara niciodata! Asta-i pasiune nu un nume.
|
Quote:
|
deci clar pentru toata lumea!!! azi la ora 19:00 toata lumea ADUNAREA...in parcul Puskin!!! :twisted:
|
vere poi hotarati'va...ori la 7 in puskin ori in parcare la kaufland ora 21 sau ora 20...deci...?
|
Nu mai bine stabiliti o data EXACTA intr-un loc EXACT? citesc pe aici 15 dati si 15 locatii...stabiliti o zii anume (ex:vineri) si o ora in care sa fie libera mai toata lumea...(ex:6-7 seara)
|
Pana la urma care se intalneste unde si cand? Deja am ametit :)
|
Ora 17, īntālnirea Oltcit īn Puskin. Ora 21, īntālnirea 4TuningRO la Kaufland. E simplu, pentru cine vrea să citească ! |
mda...am aflat de la gini si la ora 19 adica peste o ora va fi oltcit meet in puskin (eu nu pot sa ajung), si la ora 21 va fi intalnire 4tuning in parcare la kaufland...deci la 21 pot sa ajung si eu :) see there ;)
|
frumos la intalnire ;)
|
Quote:
|
da...chiar foarte frumos la intalnire (cea de la Kaufland) care automat se transera pe aeroport...ca ne gonira curcanii!!! data viitoare la intalnirea din Puskin incercati se ne onorati cu prezenta (se stiu ei cei care lipsira)
|
daca incepu sa ploua...!!!io lasai masina in parcare sa mi-o "TUNEze" si sa-mi faca o "sedinta foto":oops::lol:
|
Quote:
Ce intalnire? ce nume? ce forumuri?....asta e club?toti va bateti cu pumnii in piept ca faceti intalniri, acte, raliuri etc ..... si nici macar nu veniti.Atatea sefii de parca ar fi intalnirea ferarri, acu 4 ani era cu adevarat intalnire oltcit cand era totu organizat si ne strangeam 20 oltcituri pe aeroport si ne dadeam intre noi ....nu conta ca unu are 1100 si unu comprimat(multi dintre voi nici nu stiti ca au existat astfel de intalniri). Ce vreti voi sa faceti cu echipe de raliu cu mecanici etc....astea sunt vise.Nu o sa se faca asa ceva niciodata. Cat despre abtipilde 'rally' lipite pe masina se pun cand e cazu ....zic eu. Quote:
In primul rand nici nu stiu cine esti, nici ce masina ai.In al doilea rand nu inteleg de unde atatea sefii in randul oltcitarilor craiova...pana acum nu s-a dat nimeni sef.LA intalniri am venit.....ca sa vad 3-4 masini si bineinteles pe Gabi care desi nu are oltcit e mai constiincios ca toti, sa plec din puskin pe aeroport ..... doar ca sa merg pe aeroport. Eu zic ca o organizare mai buna se poate face.....fara sefi, sefuleti si alt gen de lideri. |
Quote:
|
Quote:
ieri eu i-am făcut pozele la aeroport HKE-ului! barem dacă n-am permis, să nu vin degeaba, mai trag o poză, doo :D |
Quote:
multumesc pentru poze...le vreau si eu:lol: Quote:
|
duminica la 19 in puschin. o sa fiu acolo. cine mai vine???
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu n-am mai putut să ajung la meet-uri de vreo 2 săptămānii, şi nu mă mai plāng. dacă se poate păi se poate, dacă nu se poate, păi nu. parcă n-am fi oameni. |
Baieti frumousi... O intalnire, ceva? Pe mine ma gasiti de maine incepand cu ora 15 in parcarea stadionului(@parcul de service). :)
|
hihi....maine sunt acolo si te trag de maneca.:lol:
|
se rezolva...vin si eu maine pe acolo
|
vin si io maine la stadion...8)
|
nu se mai organizeaza nici o intalnire ..?:sad: