Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Acesta este noul BMW Seria 5 GT! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/124961-noul-bmw-seria-5-gt.html)

claubmw92 22-05-09 15:09

Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!

imi place!
o masina de familie

VWluci 22-05-09 15:18

E chiar ciudata masina, ce pot sa zic, imi place dar nu stiu, e cam ciudata. Spatele nu ma atragee, poate nu ar fii trebuit sa taie stopurile alea asa cu portbagajul. Arata ca un X6 mai mic :D

slayersland 22-05-09 15:26

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 2342561)
Masina pentru destepti, unul dintre cele mai frumoase bmw-uri din istorie

"O masina superba pentru oameni inteligenti" - la Panemera

"Superba masina,pentru oameni destepti nu pentru prosti " -la Astonu ala de care rad toti

Ai un complex de inferioritate mintala? Sau iti place sa inoti impotriva curentului? Sau doar te distrezi ca nu ai ce face?

StefanVVTi 22-05-09 15:35

Noroc ca scrie pe-acolo si twin turbo, ca altfel era tristete mare. Urata masina...

aleXpeed 22-05-09 15:39

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2342267)
Iluziile optice te-au rapus. Tu vezi ce lungime are consola spate? De la roata pana la capat? Nu asta e problema, e gresit fundamental, ca si forma, de la cap la coada, si nici la detalii nu sta mai bine...cu farurile alea urcate pe capota, in "tendinte" si stopurile alea care credeam c-o sa apara pe vreun nou Prius, niciodata pe un BMW...etc

Mie per' ansamblu imi place ca design exterior (de interior n-am ce-i reprosa) insa nu-mi place ca portbagajul se deschide cu tot cu luneta si ca dupa usile din spate mai urmeaza un rand de geamuri. Sunt convins ca se va vinde insa sunt dezamagit de noul seria 5, e60 este ultimul seria 5 cu traditie, poate mai "vulgar" dar in regula, insa e39 este pur, are un design care aminteste de BMW-urile rechin, este taticul tuturor seriilor 5 (parerea mea).

D.Y ¬ 22-05-09 15:50

O fi el bmw..da arata ca dracu. E cel mai urat bmw pe care l-am vazut.

slayersland 22-05-09 15:54

De ce or fi pus poze si cu "designerii" la lucru? Nu le e frica ca poate ii linseaza vreun fan mai nebun? =))

bibi_x 22-05-09 16:11

pacat de interiorul ala frumos si de motorizari ca designul exterior te duce cu gandul la o chinezarie infecta...

FLO_GSU 22-05-09 16:32

e60 va ramane SERIA 5 DE LA BMW si dupa parerea mea ultima!!!
Aceasta noua serie de 5-ar deja nu mai are nicio treaba cu limuzina aia de care stia toata lumea!!! E practic un X6 coborat pe asfalt!!! Pacat de interior cum s-a mai zis insa pacat ca se distrge un MIT prin caroseria asta si anume acela ca:" SERIA 5 de la BMW este o ADEVARATA limuzina SEDAN"

cannonball 22-05-09 16:49

se pare k dupa renault si ford a intrat si bmw in clubul celor kre strica spatele unei masini......n-ati nimerit-o:drunk:

dan_stage28 22-05-09 17:13

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2342953)
"O masina superba pentru oameni inteligenti" - la Panemera

"Superba masina,pentru oameni destepti nu pentru prosti " -la Astonu ala de care rad toti

Ai un complex de inferioritate mintala? Sau iti place sa inoti impotriva curentului? Sau doar te distrezi ca nu ai ce face?

Imi place sa fiu impotriva curentului nu o copie trasa la indigo dupa alti

pinty 22-05-09 17:35

spatele e odios, in rest e ok

slayersland 22-05-09 17:36

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 2343205)
Imi place sa fiu impotriva curentului nu o copie trasa la indigo dupa alti

A..asa spune, credeam ca iti place masina eu. Ma scuzi atunci. Te exprimi doar ca sa nu fii ca "alti". Sper sa aiba noroc aia de la BMW cu clienti care o sa cumpere totusi masina asta, clienti care sa nu fie ca "alti"

GCM1 22-05-09 17:42

Mie unul chiar imi place cum arata, doar experimentand putem progresa!:)

AdrianC4 22-05-09 18:30

mai bine faceti un sondaj in alt topic daca va place acest bmw...
Eu unul cred ca este printre cele mai urate masini EVER!
No offence, dar este o hidosenie!

Billy c25xe 22-05-09 19:24

Quote:

Originally Posted by FLO_GSU (Post 2343118)
e60 va ramane SERIA 5 DE LA BMW si dupa parerea mea ultima!!!
Aceasta noua serie de 5-ar deja nu mai are nicio treaba cu limuzina aia de care stia toata lumea!!! E practic un X6 coborat pe asfalt!!! Pacat de interior cum s-a mai zis insa pacat ca se distrge un MIT prin caroseria asta si anume acela ca:" SERIA 5 de la BMW este o ADEVARATA limuzina SEDAN"

Stai calm , acesta este doar un Seria 5 compact F07 , cum a zis cineva in paginile anterioare , va aparea si acel clasic Seria 5 sedan F10 si touring F11;).
Despre aceasta masinuta , cam urata , din pacate foamea de bani ii strica si pe cei de la BMW.

alex22das 22-05-09 19:29

spatele e urat rau.... in rest e ok.... probabil o fi o lipsa de idei sau pregatesc ceva nou si experimenteaza piata...

baladi 22-05-09 19:46

The car of the future :D

Marius_mym89 22-05-09 19:50

sincer prima fraza care mi-a venit in minte cand am vazut "masina" asta a fost : Nici cal nici magar.
P.S. frumos interiorul.

slayersland 22-05-09 19:54

Cred ca rade Fisker de ei acuma si cu fundu. Asta e continuarea ideilor lu Bangle, de catre niste copii ucenici de-ai lui cred.

alex22das 22-05-09 19:56

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2343541)
sincer prima fraza care mi-a venit in minte cand am vazut "masina" asta a fost : Nici cal nici magar.
P.S. frumos interiorul.

ai dreptate

johhny 22-05-09 20:36

mai frumoasa seria anterioara, modelul asta fiind prea exagerat mai ales partea din spate...

marius3030 22-05-09 21:00

aaaaaaa..:sad:..cel mai naspa bmw din toate timpurile
mai urat se putea oare?

ovytt 22-05-09 21:26

Mi se pare ciudat.. nu-mi place. Interiorul este frumos e mult mai finisat arata f bine

SV25MBN 22-05-09 21:30

Au inceput astia de la BMW sa scoata niste struto-camile de te doare capu.. dar probabil o sa ma obisnuiesc si cu asta cum m-am obisnuit si cu X6... si asta inca mi se pare mai placut ochiului decat X6-le la inceput.

Eugen_TL 22-05-09 22:35

ce-i asta fratilor? :))) doamne ce spate au putut sa faca... de Superb (la fel de urat) dar parca pe skoda se pupa mai bine..

doar interiorul e de admirat

sergini0 22-05-09 22:47

pff... seria 5-ul din 2000 era frumusel mai ales cu facelift-ul... urmatorul nu prea mi-a placut... prea ascutit... dar asta e un X6 calcat de tanc si turtit... pacat de renumele seriei :sad:, deocamdata putem sa ne dam cu parerea la design, la performante vom vedea cand va aparea pe strazile noastre

oancea_cristiano_95 22-05-09 22:49

groazic acest seria 56 ... sau X5-6... dar este de apreciat interiorul si ... atat ? eu zic ca atat ...

tm_kata 22-05-09 23:25

wowww e incredibil...de hidos :))

matiz87 22-05-09 23:31

probabil nu a iesit cum au vrut ei ... copiat dupa porsche "panamera" :))) . nu are aceeasi clasa d sport precum celelalte modele.

SV25MBN 23-05-09 00:14

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2343625)
mai frumoasa seria anterioara, modelul asta fiind prea exagerat mai ales partea din spate...

Care serie anterioara ?

xxdadixx 23-05-09 11:19

Alo romanilor, nu e modelul nou de seria 5, ala o sa apara in 2010. Nu are cu cine sa se compare pentru ca nu mai exista asa ceva! Ca marime e intre X6 si seria 5. In poza asta se vad cel mai bine dimensiunile exterioare.
Mie chiar imi place, asa ziceati si de X6 ca-i urat si acum va rupeti gaturile pe trotuar ....
Ar trebui sa treceti peste complexul asta, masina asta aduce multe inovatii in industria auto si e un progres nu un regres pentru BMW, eu sunt foarte sigur ca o sa se vanda exact cat s-a propus.

slayersland 23-05-09 11:32

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2344652)
Alo romanilor, nu e modelul nou de seria 5, ala o sa apara in 2010. Nu are cu cine sa se compare pentru ca nu mai exista asa ceva! Ca marime e intre X6 si seria 5. In poza asta se vad cel mai bine dimensiunile exterioare.
Mie chiar imi place, asa ziceati si de X6 ca-i urat si acum va rupeti gaturile pe trotuar ....
Ar trebui sa treceti peste complexul asta, masina asta aduce multe inovatii in industria auto si e un progres nu un regres pentru BMW, eu sunt foarte sigur ca o sa se vanda exact cat s-a propus.

Tine evidenta la ce iti rupi tu gatul, nu la ce isi rup gatul altii, pentru ca nu sunt toti ca tine din start. Si asta e mai urat de 1000 de ori decat x6, asta e un fel de van mai turtit, si spatele e si mai exagerat in directia inceputa de x6, si nici viitoarea serie 5 nu o sa fie foarte diferita la design (nu la spate ma refer), o sa fie o mini-seria 7, cum asta e un seria 7 compact sau ceva de genul, tema de la stopuri e partial luata de la seria 7 si partial de la x6, narile...Oricum, ca se vinde e altceva, sunt multi care se uita numai la sigla, nu pricep vreo ceva din design. X6 are oarecum o forma legata, ca si un fel de suv mai sportiv, asta e un van lungit si turtit, daca asta e specificul BMW atunci sa faca van-uri direct si gata. Designul BMW actual nu mai inspira agresivitate, inspira mila, cand vezi seria 7 ala sau struto-camila asta te apuca mila, zici ca-s niste masini scapate din accident, chinezarii, de fapt ce zic eu...ca unele masini estice au devenit mai sobre si mai agresive comparativ cu struto-camilele bmw.

MeHiGH 23-05-09 12:21

Cu siguranta noul model al seriei 5 va fi dezvaluit in viitor. In viziunea mea, GT este rezultatul unei strategii de marketing, iar masina nu mi se pare "hidoasa", "urata", "cazatura" ori "copie dupa Panamera". Ar trebui sa fim deschisi tuturor ideilor noi. Ca natiune, n-am avut atatea modele de masini autohtone pe cate au avut germanii.
'Om trai si 'om vedea !

dan_stage28 23-05-09 12:21

xxdadixx felicitari pentru post asa e mereu cand apar inovatii la oameni nu le convine e a ca si cum le ai pune in fata un diamant si un rahat oameni vor alege cu siguranta rahatul

slayersland 23-05-09 12:30

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 2344763)
xxdadixx felicitari pentru post asa e mereu cand apar inovatii la oameni nu le convine e a ca si cum le ai pune in fata un diamant si un rahat oameni vor alege cu siguranta rahatul

Inovatii? La ce te referi? Ce inovatie aduce masina asta in legatura cu designul? Inovatia presupune ceva nou si perfectionat, nu vad legatura. De ce ar fi o berlina sobra si agresiva un rahat pe langa "diamantul" asta cu spate de duba de carat cartofi? Daca imi dai un singur element de inovatie de design al dubei asteia fata de berlina seria 5 actuala iti dau o acadea!

dog99 23-05-09 12:37

este bmw totusi.cam urat dar cand o sa-l vedem pe strazi zic ca o sa fie altfel.

snookye 23-05-09 12:53

e urat tare...partea frontala de pe seria 7..spatele de la X6..si a iesit ceva...oribil

xxdadixx 23-05-09 13:37

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2344781)
De ce ar fi o berlina sobra si agresiva un rahat pe langa "diamantul" asta cu spate de duba de carat cartofi? Daca imi dai un singur element de inovatie de design al dubei asteia fata de berlina seria 5 actuala iti dau o acadea!

Ti-ar place sa cari cartofii in 5.4s la suta ? Aia s-ar traduce cu o secunda mai rapid decat un civic type R :)
Iti raspund eu la intrebare si poti sa-ti pastrezi acadeaua:
Geamuri fara rama, portbagaj cu dubla deschidere si functionalitate independenta, moon roof panoramic, Black Panel technology la interior.
Sunt acri strugurii?

trasor 23-05-09 13:54

pacat de brand-ul BMW !!!

poate sa imi explice si mie cineva de ce masinile care au aparut acum (nu dau multe exemple....ma refer la noul mercedes E classe si la noul bmw seria 5) sunt asa de urate ???

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning