Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LANCIA (https://forum.4tuning.ro/178-lancia.html)
-   -   Lancia Delta HF Integrale MARTINI 6 (https://forum.4tuning.ro/178-lancia/12493-lancia-delta-hf-integrale-martini-6-a.html)

andreitentean 06-02-06 21:57

la masina nu va umbla nimeni cu absolut nimic!
am destule masini cu care ii dau distanta DSD-ului.

andreitentean 06-02-06 21:59

as vrea sa ma vad si eu la start langa un m3, asa de curiozitate. dar de data asta cu mine la volan.

ALXutz 07-02-06 00:01

Te salut Andrei

Eu sunt posesor de Alfa Romeo si mai nou pot spune ca am devenit un impatimit al marcii si al masinilor itaiene in general (cel putin al celor incarcate de traditie). Sunt un membru activ al comunitatii AlfaClub Romania, unde, cu putin timp inainte de noua ta achizitie, s-a discutat despre acest model.
Asadar, cu aceasta ocazie iti adresez o invitatie duminica, ora 13:00, Piata Constitutiei, unde are loc intalnirea saptamanala AlfaClub, unde ne-am bucura cu siguranta sa ne prezinti si sa iti admiram noua achizitie. Avand in vedere inrudirea mult mai evidenta dintre Alfa si Lancia speram sa te vedem la intalnire, unde cu siguranta o sa descoperi adevarati pasionati ai marcii.

Numai bine si sincere felicitari pentru masina.

baghy83 07-02-06 15:05

foarte bine ca nu o modifici.ar fi pacat de ea sa ii faci ceva.superba achizitie.

the_mav 08-02-06 13:11

acum am observat topicul...

si eu am o pasiune pentru italiene...in 2000 n'am putut din cauza unui imbecil sa imi aduc un martini 5 in tara si mi-am adus o delta simpla...

posibil sa fie ACUM singura din romania... acum 8-9 ani a mai exista una adusa de un italian din Brezoi - Valcea, care la un moment nu era inca foarte convins daca sa o vanda sau nu...spre ghinionul meu nu a mai dat-o... prea frumoasa din toate punctele de vedere...

revenind putin: ce nr are exemplarul tau? cati km are? unde ii faci intretinerea?

oricum esti norocos... felicitari pt ea si sa o revedem cu placere si peste 20-30 de ani :wink: :P :wink:

andreitentean 08-02-06 14:32

este exemplarul cu nr 224. are 29.000 de kilometrii si intretinerea va cadea in sarcina Autotehnica(echipa de curse) care detin de altfel acea Delta Proto cu 560 de cai.

WRT-SHARK 22-03-06 01:20

Re: Lancia Delta HF Integrale MARTINI 6

https://video.google.com/videoplay?do...03233&q=lancia

AlexXx-4ti 23-03-06 22:07

3 Attachment(s)
[quote=SEBASTIAN]Poate sa fie inrudita aceasta masina cu Subaru?

Cu Subaru nu stiu dacä este inruditä dar cu asta de 2007 sigur este mäcar la nume dacä nu la datele tehnice:
Attachment 78888 Attachment 78889

.................................................. .................................................
Attachment 78891

79BYG 28-03-06 02:32

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Poate sa fie inrudita aceasta masina cu Subaru?

In ce sens ?

Cum acum printre favorite este subaru asa la vremea ei era o campioana fara egal... Inrudita poate prin prizma performantelor ambele castigand W.R.C..

Oricum felicitari Andrei..

lascarica 20-04-06 15:18

Stiam si eu masina,m-am tot gandit la achizitie,dar cativa(doi dintre macanicii lui Iedu si un amic ce a avut parc auto prin '93-'96) m-au convins ca nu mi-as fi permis intretinerea(ca achizitia...a fost cam pomana;) ).
Superba lighioana, iubesc modelul mai ales in editia asta, sunt fan de la 12ani(visam cu ochii deschisi uitandu-ma la evolutiile in campionatul mondial),dar din cauza amicilor inca nu am reusit a-mi implini visul..:(...pan'la urma tot voi avea una din cele ~400,chiar si daca ar fi numai pentru cateva saptamani,chiar si daca n-o voi inmatricula pf.
Mult succes Andrei,tu ti-o permiti din toate punctele de vedere.

baghy83 22-04-06 14:38

2 Attachment(s)
niste poze

air_wolf 28-07-06 18:56

baftosule! s-o stapinesti fericit! ai o bijuterie pe roti! ;)

dan_m3 02-08-06 10:25

SUPERBA, mai ales model MARTINI !!!

dany_cta 13-08-06 00:43

nici un fel de rudenie.
subaru e o masina care castiga trecator pe langa altele.
lancia a fost invincibila si o sa ramana mereu acolo.. undeva..

zilele urmatoare sper sa imi iau si eu o integrala un pic mai normala :rolleyes2
subaru in nici un caz nu ma atrage

integrale_awd 15-09-06 19:26

mah fratilor, mare expert nu sunt eu dar din care stiu deltone a aparut undeva la inceputul anilor 80 ca masina de raliu si a fost produsa in seria numai pt a fi acceptata in campionat...pe cand cu subaru ma indoiesc sa fi fost aceeasi situatie. pt lancia hf-ul a fost mai mult un exercitiu de tehnica in ceea ce priveste masina de strada...iar evo-urile aparute ulterior se datoreaza evolutie masinilor de raliu care trebuiau iar inregistrate...si fara productie de seria nu intrau in campionat. iar la delta estetica a contat mai putin...ca si in cazul lui audi quattro. e mama 4x4-urilor de cilindree mica si da....a rupt gura targului dupa ce notoria clasa b a fost interzisa. ca idee da...sunt surori dar aici se opreste asemanarea.

dany_cta 15-09-06 21:59

sunt multi profesionisti care considera ca Delta este mai buna decat WRX.
Audi o fi fost ce a fost dar aminteste-ti de ce a fost interzisa grupa B. Corect, iar apare in discutie o versiune de Delta. Delta S4 din '84 o masina superioara la performante tuturor masinilor scoase de Audi pana in prezent.

MAYER 09-04-07 16:31

Buna, am o Delta Integrale si ii caut un STOP nou pe spate complet cu tot cu partea electronica si tot pe spate numai sticla de la STOP.

Daca aveti de vandut sau ma puteti ajuta va rog sa ma contactati sau imi lasati mesaj aici, intru din cand in cand!

COSMOTE : 0766- 45 54 45
ZAPP : 0788-855 695
mail: [email protected]

F_L_R 09-04-07 18:32

-Am cea ce doresti tu....dar sunt negre......cineva a vopsit inainte stopurile....oricum se vede prin ele.

daman 13-04-07 21:24

masina asta e o adevarata capodopera.imi place acest model (ma refer la delta in general)de cand eram mic si colectionam surprize turbo.am fost pe punctul de a actizitiona o delta hf in 2000 cand mi-am luat permisul dar m-a speriat consumul mare de carburant(eram mai pusti pe-atunci :-) ).acum imi pare rau ca nu am facut-o.sunt niste masini exceptionale si nu pot sa spun decat felicitari posesorului ca stie sa aprecieze asa ceva.de curizitate....cat a costat?

MAYER 14-04-07 01:32

Quote:

Originally Posted by daman (Post 850169)
masina asta e o adevarata capodopera.imi place acest model (ma refer la delta in general)de cand eram mic si colectionam surprize turbo.am fost pe punctul de a actizitiona o delta hf in 2000 cand mi-am luat permisul dar m-a speriat consumul mare de carburant(eram mai pusti pe-atunci :-) ).acum imi pare rau ca nu am facut-o.sunt niste masini exceptionale si nu pot sa spun decat felicitari posesorului ca stie sa aprecieze asa ceva.de curizitate....cat a costat?

ma intrebai pe mine?:D

daman 15-04-07 13:17

intrebam cat a costat delta martini :-) .dar et intreb si pe tine cat ai dat pe ea.mi-as lua una si acum

riptor 13-05-07 03:10

masini ca asta ma fac sa palng cand ma uit la ele.. ce mai e de zis?

Doctorul 12-06-07 19:27

o masina superba .. nu cred ca este inrudita cu subaru ,lancia a fost inainte se aseamana doar datorita participari la raliuri.

dan_m3 12-06-07 21:32

delta integrale a fost in epoca lui audi quattro,...

subaru si mitsubishi sint alta poveste actuala,...

8) 8)

tavy 15-09-07 02:47

oricum e tare masina...

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning