![]() |
Re: AB 05 M L W - topic nou -
Quote:
|
Quote:
|
identice ma refer la dimensiuni, aspect..difera cifrele. muttley.. justifica-te !
|
Nu stiu ce nu ti-e clar.
AB 05 MLW scrie la titlu. Te bati cu pumnu-n piept ca ai inversat niste serii de bloc motor. N-am timp si nici chef sa ma uit in legislatie dupa sanctiunile practicate-n cazul savarsirii de falsuri in serii auto, da' indraznesc sa presupun ca-s nasoale si contin undeva in enunt cuvantul "inchisoare". Trag linie la ce am scris pana acum si rezulta ca esti tolomac. Apoi obisnuiesti sa musti. Astea doua impreuna, adica tolomac + dracos = inocent. Convine argumentatia la tine? |
Lasa-l Muttley ca nu stie ce vorbeste si ce face, el zice ca: "identice ma refer la dimensiuni, aspect..difera cifrele", doar seriile is prinse de motor cu nituri speciale, nu le poate face oricine, iar cei care au ochii formati stiu exact cum arata un fals si daca o fost umblat la serii, cu alea nu-i de joaca.......:???:
|
Quote:
alti au facut chesti mai mari.. si nu sa intamplat nimic. iar tu aici bagi mana.. in fine.. |
se referea ca toti is zmei ca mine.. tu ce ai face ti-ai omologa 1.6 ? sau ai bani? da-mi bani sa il omologhez, de asigurare mai mare si il omologhez maine.
|
Quote:
|
Quote:
esti mic..... pacat... |
no las ca ata e sport ma. amea nu e..si tu ai chiuloasa dinaia smechera supape.. dealea dealea.. :) cum sa nu te descurci..;))
|
Quote:
|
hai nu te scoate acuma..;)) o cv in 5 tr cine are?
|
ai vrea tu.
de ce nu am presiune de ulei la cald. cand ii rece am si cand se incalzeste motoru mi se arind becurile la relantiu. |
Quote:
Cheers. |
am bagat mobil 20w50 si la fel. e gata linia.
|
La ce te astepti:lol:, ai cam mare numaru' la picior si poate aia ii problema.
|
si asta ce ar insemna sa fac? ori sa imi iau altceva mai puternic ori sa imi tai picioru?.....
p.s 45;)) |
Cauzele pot fi multe....
filtru de ulei prost cuzineti,etc.... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning