![]() |
Re: O PROFUNDĂ parcare laterală
Tragic este ca nu e un specimen pe cale e disparitie ci din contra ........ mare e gradina barbosului
|
io zic ca trebuia s-o mai intoarca de vreo 2-3 ori ca sa fie treaba calumea:)))
|
POATE era incepatoare..poate avea 50 de ani... unii chiar nu mai pot fi cum ar fi fost daca luau carnetu la 20 de ani... se vede clar cum lasa 2 m in spate ... nu apreciaza...
Acum ia sa vedem cati dintre voi aveti senzori de parcare? |
prostia omeneasca :)) pacat se vede ca aia a luat examenu cu 21 :|
|
ce imi place cel mai tare ii ca are foarte multa rabdare...cu ea...
|
am ametit :))
|
cata perseverenta! :D
|
of doamne...totusi..macar s-a chinuit putin..eu am vazut blonde care nici makr nu s-au chinuit sa parcheze cum trebuie...au lasat asa jumatate de masina in strada..trist cu astfel de soferi (barbati si femei)
|
A chinuit putin ambreiajuj!!!
|
prosta putin zis ....vai doamne nam cuvinte
|
Quote:
|
Quote:
Iti respect punctul de vedere dar sunt doar partial de acord.:lol: |
deci cred ca sunt femeile atat de slabe la condus in raport cu barbatii....la fel cum sunt si barbatii slabi la facut mancare si curatenie fatza de femei....fiecare sex cu avanatajele si dezavantajele lui!
cred ca sunt mult ami multi barbati care fac accidente grave decat femei care nu stiu sa parcheze dar nu au incidente in trafic!! ar merge lasata mai jos galagia umpic! p.s: andyfoxu postu tau l-am vazut dupa ce am postat...zici cam acelasi lucru...8) |
Quote:
|
Oare cine i-a dat carnetul?...
|
Poate nu e coerent pentru tine, sau poate ca trebuia sa te intreb inainte ce tip de exprimare sa folosesc ca sa ma fac inteles. Ideea e ca nu asteptam un raspuns, ci doar sustineam de ce cred ca, indiferent de activitatea pe care o manifesti, IQ-ul este factorul cu cea mai mare influenta. Sofatul nu face exceptie de la regula, si nici chitara. Bine-nteles, exista activitati care solicita mai multa indemanare decat inteligenta.
|
Blonda la volan !!!....:lol::lol::lol:
|
dute draq...m-a facut oleak sa rad :)))
|
Quote:
|
bravo ei, ca la urma tot a reusit sa faca ceva
|
Mare Ti-e gradina Doamne!!! =))
|
Doamne eu 1 mas bate singur , mias da cativa pumni in cap dar astea sunt SPECIILLE alea de femei INCAPABILE eu cred ca ele nu realizeaza ca sunt paralele cu condusu
EU AM O PLACERE cand ma intalnesc pe o straduta si din fata mea vine o proasta .o las pe ia sa ma ocoleasca:))) adik ma bag in lateral si astept sa treaca ea BANUIESC ca stiti ca stau ca proastele sa treci u :)) asa fac toate , dar o las sa se kinuie am o placere sa vad cum se baga intre mine si masina parcata :)))) |
8 MINUTEEEEEEE !!!!!!!:shock:
|
asta nu e de ras...eu stau si ma intreb cum a luat carnetu femeia asta?....nu vreau sa fiu misogin dar 80% din femei parcheaza la fel de prost:))...poate exagerez dar na..
|
cel mai naspa e sa parcheze una dasta langa masina ta .
|
prieten-ooo i-a permisu ala si dai foccccc....:chainsaw::boxing:
|
Quote:
da-mi voie sa te corectez: prieteno, ia permisul ala si da-i foc. |
asta e mic copil pe langa altele.. daca la asta va minunati asa inseamna ca nu ati vazut-o pe aia care nu era in stare sa intre pe ditamai poarta de vreo 4 m si pe care intr-un final a si daramat-o :))
|
de kinuit sa kinuit ea vreo 8 min...
da macar nu a kinuit si pe altii.. ca macar nu a lovit celalta masina.. sau zidu.. deci .. a insistat saracuta :)) |
eu rad de ma prapadesc cand vad cum face prima manevra,dar nu o duce capul sa intoarca invers volanul dupa.
am vazut si la multi soferi scheme de genul asta,nu doar la soferite. |
:shock:doamneeeeeee cum or putea frate sa le lase pe strada in halul asta....doamneeeeeee!!!!!!:shock:
|
nu este de ras....este de plans, cea ce este mai trist este ca sunt o gramada ca ea in Bucuresti.
|
stai sa vezi cat dureaza sa o scoata :))
|
8 min la o parcare:D dar din pacate sunt destule si destui ca ea :rolleyes2 cam asta este daca sar cu banu la trasee...
|
Quote:
|
si ce e mai surprinzator e ca actiunea nu se petrece in romanica:lol:
|
am putea inventa un motto cum politia rutiera are motto-ul: stop accidentelor de circulatie [...] asa putem spune si noi despre aceste specii (la volan): STOP FEMEILOR LA VOLAN!!!!!!!!!!!! cei mai prosti soferi sunt femeile!!!
|
zicea cineva k nu este in romania...stai linistit k avem si noi destule..cauta pe you**** si o sa gasesti destule..era una cu un tico..m-am spart de ras..vreo 12 minute a stat sa parcheze :))
|
E cam penal sa faci o parcare asa usoara intr-un timp atat de lung si din 1000 de miscari..
E bine totusi ca nu a lasat-o in drum, ca am vazut specimene de genul (aici includ si unii barbati) care pur si simplu au lasat-o unde au apucat si si-au vazut de treaba... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning