![]() |
Re: VW Scirocco R dezvăluit
Quote:
|
exceptionala....
|
e fff frumos imi place de rivali nu prea putem vb k fiaekre are plus uri si minus uri dar intra in discutie megane rs focus rs leon cupra viitorul m1 m ul seriei 1 e unul din cele mai frumoase vw
|
frumoasa masina.....
|
Excelenta masina asta!
Jantele nu-mi plac in totalitate... |
Pret-ul de lista pentru Focus RS este 33.900 euro, daca Scirocco R se va situa undeva la 5000 euro mai jos, poate ca ii vor incomoda putin pe cei de la ford, totusi nu are lsd, motor mai mic etc. Anyway, real nice VW .
|
Astia-s prosti bah nene?cum sa nu aiba cutie manuala pe asa o masinutza... ?:((
|
ai gresit topicul ?
"Transmisia va fi asigurată fie de o cutie manuală în şase trepte, fie de una DSG cu dublu-ambreiaj şi şapte trepte" scuze de off. |
Quote:
2. Ai condus vreodata un dsg ? Nu o sa mai vrei manuala pe masinu"tz"a. |
Quote:
|
ce e nou la acest sirocco e ca au bagat xenoane :X:X ceea ce ce lipsea la versiunile precedente :D
frumoasa rau masina asta bani sa ai :lol: ca restul vine usor :D |
ce bine arata scirocco inainte...dar acum e si mai frumos...chiar nu ma asteptam sa scoata si modelul r...e crima...face fiecare banut..
|
Foarte frumoasa,si cum spun unii pacat ca nu are tractiune integrala.
Totusi,probabil o sa par noob,dar "R"-ul vine de la Race,Rally? Cum am bani,am mers si am luat una. |
Ce face Focus RS? N-are rivali?:)) Sa iti amintesc ca S3 cu toate ca e premium il zapaceste rau de tot fiind cel mai rapid din clasa asta?! S3 si mai nou S3 cu DSG in 7 trepte 0-100: 5.5s...ce face Focus RS? N-ai cum sa compari 4WD cu FWD fratioare oricat de LSD ar fi acel LSD de pe Focus RS..
|
Quote:
|
Exact asta stiam si eu si urma sa zic de RS3 care va zapacii tot ce misca asa ca...sa nu mai zic de sasiul nou, noul Quattro, DSG nou si multe altele....ahhh si acel motor incredibil de tare de pe TT-RS.... Scirocco R e super tare, chiar mi se pare cel mai bun din clasa sa. Cu adevarat impresionant si optic si tehnologic!
|
Quote:
|
APP, stie careva ce intentii au cei de la VW cu Corado. Ma intreb daca vor scoate o serie noua...cred ca ar rupe:-P
|
superb interiorul...imi place rau volanul:peace:
|
Quote:
Are 305... caluti ;) |
e foarte bine gandit si ca design si ca performante.....cine nu ar vrea una...
|
Quote:
|
Superba masina...bine ca au schimbat si interiorul cu cel de la mk6 gti care arata senzatie! sa speram ca nu au pus prea multi caluti pentru o punte fata motoare...si apropo are LSD..are acel XDS de pe mk6 gti! Desi as alege scirocco R in locul unui focus Rs nu cred ca e mai tare decat fordul
|
Quote:
foarte ,foarte reusita imi place astept preturile !!!!! |
Quote:
|
masina arata foarte bine. e unul dintre putinele VW-uri care imi plac cu adevarat. Cred ca o sa se vanda in draci, iar daca stau sa ma gandesc la posibilitatile de tunning, deja incep sa visez
|
Quote:
|
Quote:
|
300 in bord haha ce gluma buna :lol:
|
stock nu trece de 250, fiind limitat, dar cu o resoftare nu m-ar mira un 280 pe ceas.
s3 - 310 cp - 4x4 , fwd are avantaj : https://www.youtube.com/watch?v=zA96x...eature=related |
1 Attachment(s)
eu astept sa apara asta......sa vedem cine o sa se bata cu el.....
|
Ferrari hatchback?sau ce e uhm,chestia aia?
|
Pacat ca nu va fi syncro.
Este cel mai reusit model scos de VW pana acum. |
prea frumoasa
|
prea frumoasa masina, interioru ii bestial.....
|
Superb!!! Superb!!! Superb!!!
|
Focus RS:))) Audi S3 2.0 TFSI 320 CP si gata ;)
|
foarte misto masinuta , interiorul te lasa masca , jentile f reusite , la fel si la exterior , si motorul se stie ce potential are ;)
|
bestie masinuta..frumoasa :o
|
Foarte frumos modelul asta. E de vis masina. Superba si la interior si la exterior.Si din punct de vedere tehnic, e super ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning