![]() |
Re: Cea mai rapidă limuzină din lume
La fel k si altii ma intreb si eu unde e luxul in masina asta?Pare o limuzina pur sport si atat,te-ai pus pe scaun ti-ai pus centura si nu misti de acolo,cel putin asa se intelege din pozele respective!
|
kitch.....nesimtitii astia....au distrus un supercar italian
|
si mie mi se pare mijto..intr-o masina sport nu ai cum sa faci lux..e foarte mijto ideea..
|
Murdara treaba asta!
|
cui ii trebuie o limuzina in general?
|
ar trebui sa se faca un concurs gen Bigggest Kitsch ca masini tunate vad ca sunt din ce in ce mai putine. ar fi niste concurenti f tari, reventonu' de 20.000$, gelly, ferrari-ul ala auri cu negru la exterior si alb cu rosu la interior, modelul nou de jaguar vanquish...
|
cred ca o sa l dea in judecata astia de la ferrari
|
LUX?!!! Lipsa.In afara faptuli ca e unica nu vad ce rost are construirea acestei masini.
|
Mi se apre cam inutila!
|
Haha...Cea mai tare faza...Hahaha!...Limuzina Ferrari...Is curios cum se comporta la 278 km/h sau cat scrie acolo...
|
limuzina...mai mult pare a transporter!
|
mei arata bine masina adica e ceva inedit dar are un interior de montagne rousee si nu prea stiu daca mi as dori sa fiu pasager sau sa fiu sofer...
|
aiurea.... e un bolid de curse, nu limuzina :)
|
a innebunit lupul...si a inceput sa manance iarba.
|
o fi cea mai rapida dar e si cea mai urata.alta treaba n`aveau?
|
1.Niciun coupe sport nu poate fi transformat in berlina cu rezultate satisfacatoare fiindca designul prea plat al caroseriei duce la o forma de broasca testoasa, iar spatiul interior nu se poate compara cu al unei berline adevarate sau al unui "coupe cu 4 usi" de fabrica;
2. La 7 metri lungime adio manevrabilitate. E construita strict pentru show si probabil va scoate un profit frumusel fiind inchiriata cu acest scop. ~Nautilus |
pacat de saraca masina :shock:
|
Proiectul e foarte reusit si sigur vor ramane in "istorie" ceva timp cu asta. Dar daca voiau lux, in spatiul adaugat nu ar fi trebuit sa fie scaune sport rigide :D
|
Frumoasa limuzina o adevarata nebunie pacat cu garda la sol... e preae joasa 2 cm mai inalta ar fi fost mai avantajos:) cred...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning