![]() |
Re: microcar
1.Are drept de circulatie, ti-am zis ca nu are rost sa mergi cu ea(pe strada) pentru ca merge cu 55km/h si ajungi la anu la destinatie.
2.Masina ii identica ca in poze !!!! IDENTICA !!! exact ca cea din poza, culoarea e la fel intacta, pur si simplu identica ! 3.Cum am mai spus, daca ai de gand sa-mi faci tot felu de oferte cu tot felu de porcarii cum mi-ai mai facut, cu jante vechi, cu antene radio si nu mai stiu ce fel de interceptoare vrei sa-mi dai la schimb pe masina, NU MA INTERESEAZA, VREAU CASH 2400 sau 2000 cash si de 400 electronice(laptop-uri,telefoane). 4.Daca nu te intereseaza, nu mai posta aiurea Rog un moderator sa stearga post-ul lui, scrie si in regulament ca nu are voie sa-mi afecteze obiectul de vanzare(sa-mi spuna ca nu are drept de circulatie si alte aberatii) |
mi-ai cerut 2200 euro + setul de jante!
ai refuzat sa imi arati poze cu masina ta! ai spus ca masina nu este inmatriculata, va trebui sa o inmatriculez eu la mine in oras! ai uitat sa mentionezi ca nu esti propietar in actele masinii! chiar ma interesa masina care ai postat-o la vanzare! in stilul acesta, nu vei reusi sa vinzi o masina! acesta este un forum, pe care am dreptul sa postez, am dreptul sa te intreb despre masina in speta, la fel au dreptul si ceilalti interesati de anuntul tau, sa citeasca ce posteaza ceilalti. daca te deranjeaza intrebarile celor interesati de produsul vandut de tine, posteaza pe un site de vanzari auto specializat! bafta la vanzare! |
Ai dreptul sa postezi, dar nu sa afectezi vanzarea unui obiect pe forum(citeste regulamentul)
Tu mi-ai propus 2200 de euro + setul de jante, nu ti-am cerut eu nimic, si mi-ai spus niste jante RIAL, apoi m-am uitat, erau niste vechituri de jante din anii 80, nu sunt proprietarul masinii in acte, pentru ca fostul proprietar ii ruda cu mine si nu mai avea rost sa pierd timpul aiurea cu actele sa ma duc sa fac contract de vanzare-cumparare. Da, masina nu este inmatriculata, si?!? care'i problema ta ?!? o inmatriculez ca vrei tu ?!? sau cum ?!? ii obiectul meu, si fac ce vreau cu el, nu il inmatriculez ca vrei tu ! NU am refuzat sa iti arat poze cu masina, m-ai rugat sa fac poze reale la masina, si am spus ca am sa fac in aceeasi seara, de atunci nu am mai intrat pe mess ca sa-ti dau pozele si nici nu le-am descarcat. Poate sa ma ajute un moderator cu acea rugaminte ca se face off-topic aiurea si imi murdareste topicul, va rog :D |
iti murdaresti singur topicul!
nu trebuie sa inscri masina ca asa vreau eu! daca masina o aveai inscrisa in circulatie, ti-o cumparam pe loc! incearca pe viitor sa oferi detalii corecte despre ceea ce vinzi! inscrie masina sa pot veni cu ea pe roti de la tine din oras, iar eu vin cu banii si iau masina! bafta la vanzare! |
Tu nu intelegi ca nu ai cum sa mergi cu ea pe roti pe o distanta asa de lunga, merge cu 53 de km/h pentru numele lui Dumnezeu, iar tu stai al 400-450 de km distanta, ti-am mai explicat, nu ai cum sa mergi cu ea pe o distanta asa mare, este o masina de oras, un microcar, de mers la servici/scoala/magazin/oras sau in cel mai rau caz "la tara" atat, mai departe nu se poate... prea multi km , faci zeci de ore.
Am oferti detalii cat se poate de corecte... cine e interesat cu adevarat vine sa o vada si sa o probeze asa cum au facut 2 oameni( unul din Iasi si altul din Galati). |
salut scturoag , imi poti zice te rog cat fuge masinutza?multumesc si iti doresc bafta la vanzare:D
|
54 km/h (limitata, asa scrie in cartea ei)
|
ar fi o domnisoara interesata de poze reale a masinii si detalii cum o poate inmatricula si ce acte trebuiesc facute.
|
Pozele reale le descarc maine sau poimaine ca le am pe telefon, se inmatriculeaza la primarie, si contract de vanzare-cumparare si ii trebuie curs de legislatie soferului ... cam atat:)
|
Am descarcat pozele ... in sfarshit ...
Care vrea pozele reale .. sa-mi dea un P.M |
Quote:
|
Anuntul este valabil, masinuta o poti vedea in Roman, eu momentan sunt in bucuresti...
id-ul de mess vezi ca il gasesti la profilul meu .. Salutare ! |
Quote:
|
Uppp...2400 de euro cash sau 2000 de euro cash si de 400 de euro accept variante(telefoane,laptop-uri,jante,etc...)
|
Cine construieste masina?
Ce constructor? Bafta la vanzare. |
Constructor: Microcar
Model: MC1 Mersi ! |
Uppp...
2400 de euro cash sau 2000 de euro cash si de 400 de euro accept variante(telefoane,laptop-uri,jante,etc...) |
Upppppppp...............
|
trmite-mi te rog un PM cu datele de contact k sunt interesat
|
Anuntul se suspenda pana sambata, vine cineva sa-l vada sambata, si daca ii place il ia pe loc.
|
Topicul se poate inchide, masinuta s-a vandut, vine sambata cu platforma sa o ia !
Multumesc ! :D |
cumparata de mine:Dmultumesc Dragos!
|
Cu placere, sa o conduci sanatos si fara incidente ! :)
|
Buna treaba ma Dragos...ai reusit sa scapi de dracovenie intrun final...ce zice noul proprietar??? multumit?
|
Pai sa ne raspunda el daca e multumit :)
Ce'i drept avea niste defectiuni la roata stanga(bratele) si elicea de la radiator nu avea toate paletele, de care eu sincer habar n-aveam... Din cate am vazut, cu toate astea, noul proprietar parea multumit, deoarece am scazut pretul pentru defectiuni... Noul proprietar ii userul:Nicholasss , 2-3 posturi mai sus. |
dada , foarte multumit , cel mai important este ca ii lucrul meu si e masina pe care o vroiam.Deocamdata caut piese la ea , mai incolo va veni vopsita negru lucios si infoliata+ceva jante smechere:D
|
Quote:
Eu zic sa faci un topic cu noua ta masinuta si sa ne prezinti prin poze si argumente cu modificarile/reparatiile care urmeaza sa le aduci masinii... Apropo, i-ai pus baterie ? ai mers cu ea ? Ce parere ai ? :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning