Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   MTM RS6 în acţiune (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/124275-mtm-rs6-actiune.html)

adrian78bmw 19-05-09 11:02

Re: MTM RS6 în acţiune

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2332460)
nimic de comentat aici, foarte adevarat ce spui:)

eu unu nu as refuza nici un RS6 mai vechi nici un M5 mai vechi si cred ca nici unu de pe forum poate cu cateva mici exceptii...

vasi_bmw89 19-05-09 16:42

fara nici o indoiala ca audi bate m5...si generatia veche de rs6 egaleaza m5 e60 sa nu vb de generatia m5 e39 care e ca un melc pe langa rs6 din 2002-2004....bmw-urile trebuie sa ramana pe circuit nu in linie dreapta....sunt prea multi fania ai marcii bmw care nu vor sa accepte suprematia motoarelor audi din ultimii 8 ani...si mai e vb de doua motoare diferite adica turbo si aspirat,clar turbo iese invingator....

PvDTranceAddicted 19-05-09 17:52

In primul rand G-Power M5 a fost facut intr-un timp indelungat si e stage V in schimb RS6 MTM e abia Stage 2, urmeaza 3,4 si mai ales 5 cu muuult peste G-Power. Asteptati ca vine!Cauta RS6 MTM la 354km/h pe youtube si ai sa vezi "doar" un stage 2, da pai ce va urma! Plus ca BMW nu are tractiune eficienta, nu mai comenta u cu Quattro ca M nu are 4WD pe sedan-urile lor asa ca pierde masiv si la siguranta si la putere la sol, mai ales cand e alunecos...uite aicihttp://www.topgear.com/uk/videos/sand-blast-part2

ARKANNN 19-05-09 17:53

Mey baietzi!
Situatia este in felul urmator sa intelegeti mai pe limbajul vostru:

Avem 1 bucata M5 aspirat si cu un micutz soft care la motoare aspirate este=zero si una bucata A6 cu roti foarte mari(asa zis RS6) CARE POSEDA 2 bucatzi turbine si cu ditamai softacu si voi va miratzi....cum doamne iarta poate sa bata o masina de aceeashi cilindree biturbolake una aspirata!

In anii 70` in formula 1 erau 2 tipuri de masini acceptate:
1. 3.0 aspirat
2. 1.5 turbo

3.0 aspirat era tot timpul de la ultimul loc spre jumatatea clasamentului...de ce oare?
si oare de ce au pus baietzii in 70` un motor de 2 ori mai mare sa se bata cu un motor turbo?

RASPUNS:ptr ca TURBO VA BATE EVER!!!! un motor aspirat

Ce rezulta de aici?

RASPUNS: nu are nici o relevanta o cursa intre un A6 CU ROTI MARI(MASINA DE VANZATOR PREMIANT DE CIMENT) si o masina normala aspirata stock!

Concluzie: intrebati-l pe NIKKY LAUDA de ce in `70 batea cu 1.5 turbo orice 3.0 aspirat

BMW este o legenda de 8 decenii iar audi este un pusti de 26 de ani cu adidasi vechi QUATTRO.

THINK ABOUT THAT!

taz rider 19-05-09 18:10

1 Attachment(s)
Legende de 80 ani...pusti de 26 ani...
Incaltari vechi...(apropo, quattro nu se scrie cu majuscula, confunzi cu modelul Quattro) asta asa...din cultura generala :-P
Eu iti las aici o poza pe care o poti admira, poti cauta despre masina asta si cand vei gasi, sa-mi spui ce facea BMW la vremea aia :)

Daca nu te descurci, poti da click aici http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_Quattro

Am incheiat lectia de istorie :-)

adrian78bmw 19-05-09 18:16

Quote:

Originally Posted by taz rider (Post 2333744)
Legende de 80 ani...pusti de 26 ani...
Incaltari vechi...(apropo, quattro nu se scrie cu majuscula, confunzi cu modelul Quattro) asta asa...din cultura generala :-P
Eu iti las aiai o poza pe care o poti admira, poti cauta despre masina asta si cand vei gasi, sa-mi spui ce facea BMW la vremea aia :)

Daca nu te descurci, poti da click aici http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_Quattro

Am incheiat lectia de istorie :-)

ar trebui sa o mai termini cu masina asta a facut si Audi o masina care nici nu era macar de strada si tot o ridici in slavi..BMW avea atuncea o masina de F1 de 1500 de cp care castiga titlu mondial..si iti spun eu ca inainte de S1 bmw facea prin ani 70 un supercar M1 dar tu nu ai de unde stii ca esti fan audi .asa pot sa fiu si eu ironic sa spun despre Mclaren F1 si sa intreb ce facea audi atuncea?

taz rider 19-05-09 18:24

Eu iti inteleg frustrarea...esti fan BMW
Ar trebui sa va obisnuiti cu ideea ca audi la ora actuala bate BMW-urile...
Nu mai suferiti atat de voi...nu are sens. Ia-ti tu BMW ca eu tot la audi cu vechiul sistem quattro (pe care bmw doar in vise-l poate avea) xDrive...sa fim seriosi.

PvDTranceAddicted 19-05-09 18:47

Scurt si la obiect...plus ca Xdrive n-are nici o sansa in fata "invechitului" Quattro Torsen 3 cu diferential spate de pe S4 si S5 Cabriolet...ahh am uitat alea sunt prea bine balansate si au o neutralitate de vis ceea ce bmw nu poate avea!Punct.

adrian78bmw 19-05-09 18:53

mai degraba voi sunteti frustrati dupa cum am mai zis aveti 2 masini care bat BMW audi R8 V10 si audi RS6 in rest......

PvDTranceAddicted 19-05-09 18:56

TT-RS rupe in doua vechiul Z4M si noul Z4 care oricum nu mai exista M si nu va mai exista ca NU EXISTA CERERE PT EL, TT-S bate de stinge Z4 35i, S4 vs 335i si 335xi, S3 vs 130i...S5 Coupe vs 335i si 335xi coupe, astea ce sunt?:))) Ahh si vine si RS5 Coupe acum acum sa indoaie definitiv M3 sa i-o dea bine!

adrian78bmw 19-05-09 18:59

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2333892)
TT-RS rupe in doua vechiul Z4M si noul Z4 care oricum nu mai exista M si nu va mai exista ca NU EXISTA CERERE PT EL, TT-S bate de stinge Z4 35i, S4 vs 335i si 335xi, S3 vs 130i...S5 Coupe vs 335i si 335xi coupe, astea ce sunt?:))) Ahh si vine si RS5 Coupe acum acum sa indoaie definitiv M3 sa i-o dea bine!

tu chiar te-ai tampit la cap compari modele S cu modele standard?vezi cat costa un bmw Z4M si cat costa un TTRS ?oricum la banii aia de pe TTRS iti iei noul Z4 cu motor de 306 cp si mai raman si bani sa scoti lejer 400 de cp din el..LA REVEDERE

PvDTranceAddicted 19-05-09 19:02

Bai omule S-urile de la Audi sunt lansate special pt versiunile inainte de M, asa ca u nu manca rahat, ca stiu mai bine ca tine. Si zice in comunicatul de presa Audi ca au ca rival 335i pt S5 si S4, TT-RS cu Z4M si tot asa...ce naiba esti nebun la cap?! Mai intereseaza-te intai, plus ca Audi e singurul care are o gama sport si supersport si de-aia au o denumire mai sportiva acele S-uri, deci nu-mi vb mie de Audi ca nu stii mai bine!In toate comparativele S-urile sunt rivalele BMW-urile cu motoarele inainte de M, poti intreba asta pe oricine!

taz rider 19-05-09 19:13

Nu e cazul sa transformati discutia intr-o disputa. E clar ca un fan BMW va fi intotdeauna frustrat de faptul ca un audi poate bate un bmw.
Ramaneti totusi in limita bunului simt.

adrian78bmw 19-05-09 19:21

Quote:

Originally Posted by taz rider (Post 2333936)
Nu e cazul sa transformati discutia intr-o disputa. E clar ca un fan BMW va fi intotdeauna frustrat de faptul ca un audi poate bate un bmw.
Ramaneti totusi in limita bunului simt.

nu sunt frustrat fiecare constructor are modele mai bune ca celalalt..dar dupa cum spune PVDtrance ar trebuii sa va simtiti umiliti daca voi faceti modele S varf de gama care se bat cu modele standard BMW asta e..si xdrive ala de cacao pe bmw x5 bate laudatul vostru quattro pe q7 si sa nu veniti sa imi spuneti ca ala e 4 mottion..daca ati fost asa buni de ce ati asteptat ca VW sa cumpere lamborgini sa aveti si voi un motor V10..am uitat aveti V10 TDI...singurul vostru model cu Quattro care merita tot respectu e vechiul audi ALLROAD ..numa de bine

Brynk 19-05-09 19:58

RS6 avant best car in the world!!!RUUUUPEEEEEE!!!!

taz rider 19-05-09 20:13

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2333968)
nu sunt frustrat fiecare constructor are modele mai bune ca celalalt..dar dupa cum spune PVDtrance ar trebuii sa va simtiti umiliti daca voi faceti modele S varf de gama care se bat cu modele standard BMW asta e..si xdrive ala de cacao pe bmw x5 bate laudatul vostru quattro pe q7 si sa nu veniti sa imi spuneti ca ala e 4 mottion..daca ati fost asa buni de ce ati asteptat ca VW sa cumpere lamborgini sa aveti si voi un motor V10..am uitat aveti V10 TDI...singurul vostru model cu Quattro care merita tot respectu e vechiul audi ALLROAD ..numa de bine

okay, audi S4 334 hp, fara turbo, e un audi A4 B6 cu motor benzina...nimic in plus. Cu ce se bate de la bmw?
Nu uita ca e o masina construita intre 2001 si 2006
Cand spun nimic in +, fac referire la RS4 care nu e acelasi lucru.
Vreau o demonstratie prin care sa sustii ca xDrive de pe X5 bate quattro de pe Q7, nu doar vorbe.
Cine vreodata a sustinut ca quattro de pe Q7 ar fi 4motion? Cine a zis asta, a spus o mare imbecilitate. Nu se compara.
Cat despre afirmatia ta cu asteptatul...chiar ai impresia ca trebuia sa cumpere vw ca sa scoata audi motor V10? E o inpetie ceea ce spui :)

PvDTranceAddicted 19-05-09 20:15

Aderenta in viraje si la plecarile de pe loc si nu numai...Cauta Q7 V12 TDI vs M5 si ai sa vezi acolo aderenta maxima!Si asta la 1000NM, plus ca X5 e praf in off-road, iar Q7 e chiar bunicel! Daca o masina de 500CP, 1000NM si 2.6tone se bate de la egal cu un sedan de 1780kg cu 507CP, ce mai e de zis atunci?
Asa cum pana acum S4 n-avea rival si a aparut 335i dupa asa si M3 nu avea corespondent gen RS4 pana la prima generatie RS!Eu vb de prezent nu de trecut!

adrian78bmw 19-05-09 21:00

Quote:

Originally Posted by taz rider (Post 2334129)
okay, audi S4 334 hp, fara turbo, e un audi A4 B6 cu motor benzina...nimic in plus. Cu ce se bate de la bmw?
Nu uita ca e o masina construita intre 2001 si 2006
Cand spun nimic in +, fac referire la RS4 care nu e acelasi lucru.
Vreau o demonstratie prin care sa sustii ca xDrive de pe X5 bate quattro de pe Q7, nu doar vorbe.
Cine vreodata a sustinut ca quattro de pe Q7 ar fi 4motion? Cine a zis asta, a spus o mare imbecilitate. Nu se compara.
Cat despre afirmatia ta cu asteptatul...chiar ai impresia ca trebuia sa cumpere vw ca sa scoata audi motor V10? E o inpetie ceea ce spui :)

aoloeeee mai esti si fan audi si habar nu ai ca S4 ala avea 344 de cp din 4.2..si si-a luat-o de la M3 E46 si pe circuit ud...
X5 e net superior lui Q7 sa nu mai vb de X6..
PVD comparatia aia era facuta pe asfalt ud si totusi Q7 ala e v12 si are 1000 NM
PVD ce tot o bazai cu S4 ca nu are rival S4 B8 a aparut anu asta ,335 in 2006 deci nu au nici o treaba unu cu altu..

PvDTranceAddicted 19-05-09 21:23

Am spus eu ca S4 nu avea 344CP adik modelul B7?!Era 4.2 normal aspirat 344 CP, iar noul S4 B8 are V6 compresor 333CP...asa ca nu stiu ce insinuezi acolo!
Iar eu faceam diferenta de tractiune intre un Audi si un BMW, unde Audi se simte ca pe asfalt uscat cand circula pe asfalt alunecos! Si nu-mi spune mie ce tractiune ultra eficienta are u S4 si toate masinile Quattro!

adrian78bmw 19-05-09 21:38

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2334377)
Am spus eu ca S4 nu avea 344CP adik modelul B7?!Era 4.2 normal aspirat 344 CP, iar noul S4 B8 are V6 compresor 333CP...asa ca nu stiu ce insinuezi acolo!
Iar eu faceam diferenta de tractiune intre un Audi si un BMW, unde Audi se simte ca pe asfalt uscat cand circula pe asfalt alunecos! Si nu-mi spune mie ce tractiune ultra eficienta are u S4 si toate masinile Quattro!

nu tu taz...daca esti asa destept ar trebui sa mai stii ca tractiunea aia stralucita Quattro la fel ca si orice tractiune 4x4 mai are si dezavantaje comportament subvirator consum mare si la acel S4 masa mai grea pe puntea fata...si mai lasama cu asfalt alunecos ca nu traim in finlanda sau in muntii alpi

paco_florin 19-05-09 21:55

dupa cum spuneam au aparut fanii BMW frustrati ca de obicei care nu pot sa isi tina gura atunci cand un audi este peste un bmw indiferent daca este preparat sau nu... Respect motoarele facute de bmw si de altfel si sasiurile acestora dar un bmw puternic se simte mai in largul lui pe circuit nu pe strazi(mai ales ale noastre) si nu stiu cate din bmw de la noi din tara in special M-urile vor vedea vreodata un circuit asa k linistiti-va...Audi bate Bmw la ora actuala din toate punctele de vedere...Somn usor!

adrian78bmw 19-05-09 21:59

Quote:

Originally Posted by paco_florin (Post 2334488)
dupa cum spuneam au aparut fanii BMW frustrati ca de obicei care nu pot sa isi tina gura atunci cand un audi este peste un bmw indiferent daca este preparat sau nu... Respect motoarele facute de bmw si de altfel si sasiurile acestora dar un bmw puternic se simte mai in largul lui pe circuit nu pe strazi(mai ales ale noastre) si nu stiu cate din bmw de la noi din tara in special M-urile vor vedea vreodata un circuit asa k linistiti-va...Audi bate Bmw la ora actuala din toate punctele de vedere...Somn usor!

in visele voastre poate da...cand BMW va fi sub vanzarile AUDI atunci o sa recunosc si eu ca e mai bun "din toate punctele de vedere"pana atuncea noapte buna..si atunci cand un BMW se simte mai bine pe circuite ce faci tu cu un RS6 de 580 de cp in romania ?

paco_florin 19-05-09 22:16

fac pipi pe toate bmw-urile din romania pe orice drum si in orice conditii(nu eu ca nu sunt pilot)

taz rider 19-05-09 22:29

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2334263)
aoloeeee mai esti si fan audi si habar nu ai ca S4 ala avea 344 de cp din 4.2..si si-a luat-o de la M3 E46 si pe circuit ud...
X5 e net superior lui Q7 sa nu mai vb de X6..
PVD comparatia aia era facuta pe asfalt ud si totusi Q7 ala e v12 si are 1000 NM
PVD ce tot o bazai cu S4 ca nu are rival S4 B8 a aparut anu asta ,335 in 2006 deci nu au nici o treaba unu cu altu..

Mi-e destul de clar ca esti putin batut in frunte daca ai concluzionat ca nu stiam ce motor are un S4 pe el :D Ma rog, nu continui polemica cu un fan BMW...
Din ce se vede azi, audi incepe sa bata rau BMW-urile...care din punctul meu de vedere sunt masini absolut OK insa conduse de multi gaozari plini de figuri.
Cat despre comparatia X5, X6 vs Q7...doar sustinand fara probe, nu-mi dovedesti nimic :D

Sunt curios, si cu asta promit ca inchei discutiile contradictorii, ce masina ai/conduci? Te intreb pt ca eu conduc o masina cu tractiune quattro si vb in cunostinta de cauza.

paco_florin 19-05-09 22:37

asta incercam si eu sa ii spun omului...Bmw face masini tari cu motoare puternice si economice,nici la calitate nu stau rau deloc si unele sunt chiar frumoase dar posesorii lor(nu toti) sunt ultimele scursuri de oameni si de aceea pote am ajuns sa si urasc aceste masini! si daca e faceti comparatie intre X5 si Q7...X6 e un jeg de masina fara rost pentru parveniti!

vasi_bmw89 19-05-09 23:41

Quote:

Originally Posted by paco_florin (Post 2334622)
asta incercam si eu sa ii spun omului...Bmw face masini tari cu motoare puternice si economice,nici la calitate nu stau rau deloc si unele sunt chiar frumoase dar posesorii lor(nu toti) sunt ultimele scursuri de oameni si de aceea pote am ajuns sa si urasc aceste masini! si daca e faceti comparatie intre X5 si Q7...X6 e un jeg de masina fara rost pentru parveniti!

...chiar nu inteleg de ce va certati!!pentru niste masini ..deja cand vad titluri AUDI vs BMW ..clar ca o sa se lase cu cearta......GROW UP....

sebilica455 20-05-09 01:36

super

shadowro 20-05-09 06:51

e trist sa vezi cum un rs6 de 650 de cai de abia bate un m5 aspirat vai si break :)) penibil.

Sasha 20-05-09 08:54

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 2335099)
e trist sa vezi cum un rs6 de 650 de cai de abia bate un m5 aspirat vai si break :)) penibil.

auleooooo ce mor eu pe voi astea care habar nu aveti ce tot scrieti pe aici...
1 la mana are 730 cp
si 2 la mana sper sa va intre in cap o data pt totdeauna un RS6 Stock bate un m5 - in linie dreapta!!!!
chiar trebuie sa spun asta pe fiecare pagina...wtf?!

Bogdan_mb 20-05-09 09:02

nu se intalege sasha, chiar le-am pus clip-ul celor de la m5board unde se vede ca pierde M-ul.

Comparand masinile date rs6-le este mult mai potent, mai rapid, mai practic, mai spatios, din pacate costa foarte mult, nu stiu ce cauta un A6 pana la urma cu pret de lista de peste 100.000 euro.

taz rider 20-05-09 12:22

Eu, din pacate, am ajuns la concluzia ca multi vb in necunostinta de cauza. Nu au pus vreodata-n viata lor cu*u in vreo astfel de masina dar isi dau cu parerea si isi sustin tampeniile pe care le debiteaza. In concluzie...fiecare ramane cu ce are in cap...

gabit 20-05-09 12:57

RS6 MTM sta in fata la masini de 400 cp si 900 kg( vezi cursa PEPY in Ungaria) . Nici una din masinile din comparatie nu este de serie, scrie in film pentru cine are rabdarea sa le urmareasca si dupa sa faca comentarii. Este o supermasina , bate rau M5 in linie dreapta , probabil sta langa GT2 daca nu ar fi penalizat ingrozitor de masa enorma.

PS: moderatorul e fan bmw ?

YGD-sef 20-05-09 15:17

Porscheu-l si Gallardo i-au dat fum ,iar comparatia aia cu M5 stock e nefondata !Daca era G-Power Hurricane ,Audi nu avea nici o sansa!

keejay 20-05-09 15:45

toate masinile sunt super....dar dc comparati masini stock k una modificata

kempo 20-05-09 15:57

mai aveti putin si va luati la bataie. sunt (in principiu) fan BMW dar eu nu il ridic in slavi. da! au casitigat vre-o 4 ani la rand pt cel mai bun motor dar asta nu inseamna k e cea mai buna masina si cea mai tare! audi rs6 e peste m5 amandoua stock! comparatia nu prea e buna si am mai spus k trebuiau sa faca cu m5 g-power si amg cls rocket. nu stiu ce atatea orgolii parca ati avea voi masinile astea...iar in cazul asta iesiti pe soarelui si vedeti care cum sta treaba! deja s-a ajuns sa se bata campii

p-george 20-05-09 16:13

Degeaba le explici, nu au cum sa inteleaga...nu vezi ca nici nu citesc posturile unii, scriu doar asa sa se vada si ei pe ecran...Inca nu au inteles anumiti cititori ca ambele erau modificate si ca rs6 stock bate m5 stock...Si observ ca in general fanii bmw sunt cei mai caposi. Ok bmw e cel mai tare. Bate tot. Rupe orice omoara audi. gata v ati linistit ?

kempo 20-05-09 16:27

adevarat ai grait! oi fi eu fan bmw dar cand o masina e buna (rs6) n-ai ce sa-i mai zici. singura dezamagire la audi e cu R8...eu am avut ocazia sa-l vad la mama lui in ingolstadt inainte sa apara ,cu camuflajul pe el....crezand k e noul TT... ideea e k au facut o supersportiva foarte frumoasa dar...dezastru! cum sa faci o supersportiva care ia bataie de la o masina de familie (rs6). si ca sa nu zica lumea k k iar un fan bmw care sufera de el....conduc un e30 de 150cp cea mai puternica masina condusa de mine fiind un m3 e36...k sa nu intram in polemici

Bogdan_mb 20-05-09 16:38

Quote:

Originally Posted by kempo (Post 2336513)
mai aveti putin si va luati la bataie. sunt (in principiu) fan BMW dar eu nu il ridic in slavi. da! au casitigat vre-o 4 ani la rand pt cel mai bun motor dar asta nu inseamna k e cea mai buna masina si cea mai tare! audi rs6 e peste m5 amandoua stock! comparatia nu prea e buna si am mai spus k trebuiau sa faca cu m5 g-power si amg cls rocket. nu stiu ce atatea orgolii parca ati avea voi masinile astea...iar in cazul asta iesiti pe soarelui si vedeti care cum sta treaba! deja s-a ajuns sa se bata campii

Partea buna la Audi sunt costurile modificarilor, mai exact 4000 euro softul , iar 8000 euro cu modificarea evacuarii. In schimb supercharge kit III (730 cp) pentru m5 de la g-power sare de 30.000 euro, poate chiar mai mult (2 compresoare, 2 intercoolere, pistoane forjate, alte biele, biele, injectoare evacuare completa si multe altele.. )

johhny 20-05-09 18:56

Quote:

Originally Posted by kempo (Post 2336615)
. singura dezamagire la audi e cu R8...eu am avut ocazia sa-l vad la mama lui in ingolstadt inainte sa apara ,cu camuflajul pe el....crezand k e noul TT... ideea e k au facut o supersportiva foarte frumoasa dar...dezastru! cum sa faci o supersportiva care ia bataie de la o masina de familie (rs6).

chestie de merketing ... r8 nu e doar un supercar cu motor mare, e o sportiva din mai multe puncte de vedere..

paco_florin 21-05-09 07:53

R8-ul e un supercar cu un motor nu foarte mare...drept dovada au luat motorul de pe Rs4 care e o masina "de familie":) e o masina echilibrata pentru cei pentru care intr-adevar condusul e o placere... Chiar nu inteleg de ce trebuie sa va certati aici...nu are nici un rost! Rs6 e o supersportiva de familie care arata foarte tare si fuge de rupe...M5-ul este de asemenea o supersportiva care e foarte tare si face de ras multe supercaruri...end of story!

All times are GMT +2. The time now is 11:32.

- Copyright 2026 4Tuning