![]() |
Re: baze militare in apuseni?
Daca sunt atate de secrete si atat de performante cine o sa stie sa le foloseasca? :lol: Vad ca baietii care sunt antrenati(TR_00_ANN) nu stiu de asa ceva.
|
cineva a spus bine la inceput ca noi toti am depus un juramant....si BC-20-LET in niciun caz nu sunt prost informat si in niciun caz nu se v-a gasi cineva din mapn ca sa dezbata secrete ale armatei pe un forum...eu zic ca e mai bine sa o lasam balta, este un forum public iar aceste ,,secrete,, nu se discuta, iar pHlow stai linistit ca stim sa folosim aparatura, dasta si avem multe alerte, eu unul sunt subofiter in comunicatii si informatica asa ca stiu ce vorbesc pentru ca imi cunosc domeniul....inafara de vechi buncare de armament si baze de transmisie si monitorizare parasite alceva nu veti gasi
|
@TR_00_ANN: eu cred ca m-ai inteles gresit. Eu am spus ca degeaba ai super aparatura,armament si etc, daca nu ai si oameni care sa stie sa o foloseasca. Si in contextul in care tu ziceai mai sus ca aveti arme vechi si etc, sunt curios ce ar face un soldat cand s-ar trezii cu o super arma in mana.
|
ok....nu conteaza ca acum avem o aparatura veche, sunt unitati in tara unde aparatura este la standardele nato, dasta facem exercitii si antrenamente pe acea aparatura cea ce este normal, stiti si voi ca s-a tot vorbit de schimburi de experienta intre soldati nostri si soldati ai altor armate, insa in cazul nostru nu avem cu ce sa facem si schimb de tehnica militara......pana si americani cand li se pune in fata o tehnica noua militara sunt supusi unei pregatiri, asa se procedeaza si in cazul nostru.
ce am vrut eu sa spun de la inceput este ca nu ar fi corect sa discutam de secrete militare pentru ca orice persoana poate vedea cele dezmintite aici, iar in cazul unui razboi ( Dumnezeu sa ne fereasca ), cele ce ar trebui tinute secret, sa fie cunoscute si de alti doar petru ca am avut gura mare, si asfel ce aparare am mai avea. putem vorbi despre armata, despre esecuri si suceese, tehnica militara actuala( cea ce poate fi prezentata publicului), tehnica militara din primul razboi si al 2-lea, monumente ale soldatilor cazuri la datorie, etc., orice alceva decat acest subiect...propun schimbarea titlului in: armata romana |
Eu propun sa ramanem la ideea asta, pentru ca practic sunt niste pareri pe care oamenii si le pot spune.
De altfel, nu cred ca TR-00-ANN s-ar supara daca spun ca orice militar care stie de chestiunile astea care se vor a fi secrete, ar spune verde in fata pe un forum public: "Da bai... sunt...". Se poate afla foarte usor identitatea unui om ascuns in spatele unui singur nick pe forum, ceea ce ar putea avea efecte nu tocmai placute pentru cei in cauza. Daca TR-00-ANN ar declara asta, nu vreau sa stiu la ce il poate baga armata romana... Se stie ca armata este foarte stricta, iar odata depus juramant, odata intrat in armata, anumite lucruri trebuie sa ramana acolo. Raman la ideea ca numai o parte din armata romaneasca stie despre ce e vorba, iar in cazul unui lucru, sa zicem, GRAV - toti ceilalti inrolati in armata vor afla totul, cand va fi vorba de siguranta nationala. |
eu am intrebat daca sunt baze militare in APUSENI.
nu am spus ca vreau detalii, sau mama dracului, am intrebat, SUNT SAU NU SUNT BAZE MILITARE SECRETE IN MUNTII APUSENI. se paote spune scurt si la obiect din 2 litere, DA, sau NU sunt asa ceva nicaieri in romania. oricum ce ii sigur ii sigur ce nu se spune nicaieri de convorbirea dintre presedintele american si cel roman cand nustiuce satelit o vazut ca ar fi ceva ciudatenii prin carpatii norstri dragi, si acolo nu prea are lumea acces. se aud multe, se spun multe, dar toate AU UN SAMBURE DE ADEVAR ii careva deacord cu afirmatia mea? |
NU...asta e raspunsul
|
Quote:
Eu zic ca sunt facute de cei ce ne conduc cu adevarat (asa numitii sef ai lumii) sau poate de acele fiinte numite reptilieni... |
Orice e posibil sincer...
In fine... cum o fi. :) Sunt ... nu sunt.... om trai si om vedea. |
Stiati ca :
Pe timp de razboi ... fabricile de tigari se transforma in fabrici de armament ? Se zice ca Romania e taram " sfant " ? ( si de aia au batut americanii din picioare sa isi faca baza aici ) Se spune ca la noi " rachetele " nu prea aterizeaza ( ma refer daca doamne fereste suntem vreodata atacati cu asa ceva ) Cati dintre voi stiau de unitattea speciala de " elita " acvila ? |
Da aia care si-au cumaprat bocanci de 8 milioane si inca niste chestii de fete (am vazut la stiri).
|
Quote:
oricum, acum 2 zile vorbeam cu sormea de Clubul Bilderberg, cicä astia conduc lumea, a luat infiintare prin anii 64' nu sunt sigur, si acolo sunt cei mai puternici oameni din lume, ei controleaza majoritatea tärilor. Si despre bazele militare din Apuseni, nu stiu ce sä zic, pare de domeniul SF-ului, dar cum zicea Mustang, Romānia e tara tuturor posibilitatilor ;) Sunt 80% sigur ca īn caz de razboi, (Doamne fereste) Romānia ar face fatä cu brio ;) Dacä mai are cineva date, filmulete, poze sa le punä aici, cä e foooarte interesant thread-ul ;) daca l-ar face un moderator sticky, ar fi perfect :D |
Ceausescu a colaborat foarte mult cu statele arabe pe vremea lui.Uitativa acum prin port cate tractoare duc arabi la iei acolo,deorece ceausesc le-a dat multe lini de fabricare pt tractoarele noastre si nu numai. Acum nu vad de ce nu au colaborat si in armanta(armamente) si alte chesti
|
Daca e adevarat faza cu muntii apuseni , cu siguranta urmatoarea mea exursie va fi acolo :lol: ... ca sa vezi ... ce poti sa mai gasesti in Romania ...
|
Se zice de asemenea ca cica nu ar fii gasit fundul la balea lac , sau nu s-a vrut gasii adancimea alte interese ;) concluzie e un fel de rezerva naturala de apa potabila in caz ca ;)
Nu se paote face sticky .. ;) lasam asa .. e interesant |
Da .. e destul de interesant ... nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca exista asa ceva in Romania sau ca o sa existe vreodata ...
numai in filmele de la X-MEN vedem cum sa deschid 2 usi din munte si iese un avion .. atat ... d'apoi in Romania :lol: Ganditi-va ... daca noi avem baze militare in munti , in paduri si mai stiu eu ce ...americanii ... oare unde naiba le mai au .. pe luna ?!? ... cata tehnologie ... nu stiu ce sa zic ...nu stiu ce sa cred ... oricum ... prea multe zvonuri ... deci o samanta de adevar din fiecare exista .... |
Eu cum am mai spus cred ca au fost construite de aliens... ce sa faca romanii nostri cu mese de 2 metri si cu o ditamai camera "de proiectie" care e logica???? Ia canditi-va... cam cre e logica sa se faca acele mese DE PIATRA?
E clar ca noi nu avem atat tehnologia dar sigur INTRATERESTRI au... deci cei ce traiesc practic cu noi nu in afara sistemului nostru solar.... adica mai scurt: posibil ca pamantul sa fie gol pe dinautru iar toate ozneurile vazute sa fie defapt facute de cei de desupt pentru a ne urmari INVOLUAND. Se pare ca exsista intrari in centru la poli.... Quote:
|
Carte despre care va ziceam, cea in care este prezentata aceasta galerie din Bucegi, se numeste "Viitorul cu cap de mort".
Foarte interesant mail-ul, kent8. Am citit cu foarte mare interes ceea ce ai postat si acum, avand mai multe surse, cred ca ar fi 99% adevarat. |
mdea, msmsms :P
am sa caut cartea aia sa o citesc..ca am devenit ff curios :P |
Quote:
Asa am auzit si eu , cat e de adevarat ... nu stiu :) L.E. Aici pare sa fie cartea intreaga Si am mai gasit undeva ca volumul " 12 zile - o initiere secreta " pare sa fie continuarea la Viitor cu cap de mort. L.E. Cica ar mai fi si a treia parte - Misterul din Egipt - primul tunel |
:lol: n-ar vi o idee rea :lol::lol:
nah' .. hai ca aia cu bazele militare in munti .. poate o fi ceva .. dar fabricile de tigari si alea de creioane sa se transforme in fabrici de armament .. cum naiba ?!? suntem in transformers aici ?!? apasa pe buton si se intorc fabricile cu fundu'n sus si iese o fabrica de arme ... nu stiu ce sa zic .. |
Iti dai seama ca se schimba un minim de piese la "utilaje"
|
|
Eu asa am auzit la niste persoane.E adevarat , nu e , nu stiu ....
|
mdea, in caz de razboi, unele fabrici din romania in 24 de ore se pot transforma in fabrici de armament.
am mai deschis un topic cu locuri de vizitat din romania, sambata viitoare imi fac un drum pana la stana de vale cu coborare pe un drum forestier :P poate vad ceva avion sa iasa din munte.... apropo, stie careva de tunelurile alea din romania...care duc undeva? cica ar fi la fel niste tuneluri secrete, facute pe vremea lui ceausescu...si care ar duce in interiorul muntilor unde ar fi ceva ... |
si pe la stana de vale ce crezi ca ai gasi ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Baze militare in m-tii Apuseni?
nu stiam ca ceausescu ii bine mersi inseamna ca avre vreo 95 de ani...sau cat?
ma duc sa vad si eu barajul de la stana de vale...si cobor pe un drum forestier...sa ies pe drumul arad-deva...oricum nu sper sa gasesc nimic, ma duc sa vad barajul mult laudat de ceva vecini. de tuneluri stiu ca ar fii in romania, dar unde, ce, cand, cum nu am nici ce-a mai vaga idee |
Tunelurile sunt adevarate ... asta stiu si eu ... aproape orice oras din Romania are tuneluri ... sunt face in caz de razboi sa te adapostesti ... dar sunt facute inainte de al 2-lea razboi mondial ...
Cat despre Ceausescu ... nu stiu ... tot ce ii posibil sa fi scapat atunci ...dar acum cu siguranta nu mai traieste ... a murit de batranete , sau ii pe patul de moarte ... asta in caz de a scapat la revolutie ... desi nu cred ... |
Dacä tot venii vorba de tuneluri, īn Cernavoda, sunt tuneluri, intrii direct in deal, si iesi vre-o un km mai incolo, cānd eram eu copil īncä erau, acum numai stiu, noi ne jucam "pac pac" acolo :D e cam scary in tunelurile alea :D
|
Pai da ... ca nu vezi nimic :)) ii bezna :)) ... la noi in Roman se zice ca unu dintre tuneluri duce sub o banca , Banc Post ... oricum ... sunt pline de aurolaci ... am aruncat acolo niste artificii , si au inceput sa tipe niste aurolaci :lol: ... sau poate ei is organizatia secreta :lol:
|
Quote:
tata a lucrat ca electrician in incinta casei poporului si mi`a povestit ca sunt ceva nivele jos... dar cam de la a 2`lea nivel in jos de la nivelul solului era pazite de parca treceai intr`o alta lume. deci e ceva la mijloc.. ca alta completare de vine exact contra la ce am spus mai sus cica subsolul casei poporului era inundat... asta ne poate duce cu gandul sau cel putin pe mine ca e vb de o foarte buna strategie de a induce lumea in eroare ca ar exista. tot ajungand in subsolurile casei poporului a observat o structura a peretilor si nivelurilor si stalpilor de rezistenta (exact ca la blocuri) cum ca ar mai fi cel putin un niverl in jos, nu doar cel inundat (tata facand 2 ani si putin de constructii avea habar sa zicem)care dadea de inteles ca nu se termina acolo.deci ceva exista si daca ar fi sa luam in calcul forma si structura casei poporului similara ca si pentagonul si alte cladiri de genul in alte tari poate fi vb mai mult decat o simpla cladire, o casa poporului. legat de secretele armatei... un vecin de are 20 de ani acum, si un an in cadrul armatei cu tot cu instructia care a facuto la inceput , am ramas uimit cat de mult i sa schimbat mentalitatea, cum gandeste acum despre tot ce tine de cadrul armatei, cat de mult ia in considerare faptele care le face in viata de zi cu zi ce pot interactiona cu meseria lui, deci nu mas mira daca sunt secrete bne pazite pe undeva prin valea prahovei, zona busteni-azuga se zvonea ca ar fi o baza militara secrete si un centru de dezvoltare in domeniul armamentului de raazboi... poate ca un sambure de adevar exista copil fiind mai demult am pus o intrebare unei pers care lucra pe undeva pe la primarie si avand o functie foarte mare in conducere daca exista astfel de tunele care duc la snagov sau de la casa alba (ploiesti) pana la acele centre din muntii bucegi. am primit un raspuns pe un ton vizibil schimbat (nu zic aspru sau in deradere) ca NU exista, si daca ar fi nimeni nu miar spune deci nu ne ramane decat sa tragem concluzii |
Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. īn Romānia
Pai asta e ... chiar daca stie cineva ... va dati seama ca nu o sa spuna ... ca ii viata lui la mijloc in primul rand ...
am sa intru eu in armata la misto ... un an sau doi .. .sa vad care sunt treburile si apoi vand informatiile pe cateva milioane .... de euro ... :D acum serios ... deci .. chiar si paznici care zici ca pazesc acolo la subsol .. pun pariu ca nici ei nu stiu ce pazesc ... stiu un singur lucru ... nimeni nu trebuie sa intre si punct , intra cineva ... punct ochi , punct lovit ... in cap ... cam asa cred ca sta treaba ... |
aia se stie ca sub casa poporului sunt tunele...in caz de ceva sa scape ceausescu...
cica trebuia sa fie si o masina in subsol...care in caz de ceva sa se urce xxx persoane apoi sa duca xx kilometrii sa iasa afara direct pe ceva aeroport si s-o intinda |
Pai da si prostul a plecat cu elicopterul.... :lol:
|
Da ... dar cred ca a fost cu "dublu shto" ... adik a facut-o intentionat ... sa creada lumea ca el a fost impuscat ...
|
Quote:
Cand a inceput revolutia, nu se afla la Palat. |
mdea, daca iesea prin tunele scapa...nu era prins.
problema era ca deranja europa ca romania nu mai avea imprumuturi externe avea promit de 3 miliarde de dolari in 89 si incepea sa imprumute bani altor tari mai putin dezvoltate. toata lumea il blameaza pe ceausescu, ca o fii ca o pati, dar in tara asta ce mai exista, drumuri, paduri, etc etc...mai exista datorita lui, ca le-a construit el. a facut si porcarii,dar a facut si multe lucruri bune. lumea comenteaza ca s-o mancat salam de soia...acum lumea o realizat ca soia ii mai buna decat carnea de porc(mai sanatoasa) ..cand el o dadea gratis nu era ok, acum o cumperi pe bani grei. noi exportam prune, chinezii ne dadeau porumb, 1 la 1 noi cat de idioti suntem importam pana si pepeni din turcia (cacamas pe ea romanie, la noi nu se fac pepenii? ) importam rosii (la noi nu se fac sau de ce dracu le aducem din alta parte? ) drumuri sunt de pe vremea lui ceausescu (cati km de drum nou este in tara asta construit dupa 90? zero kilometrii) causescu o facut canalul nu sa omoare oamenii, vroia sa avem iesire spre anglia, te urcai in vapos in delta, coborai in anglia, vroia sa dezvolte turismul (acum se arunca gunoaie in ape) in fine, m-am disperat. in romania sunt multe lucruri despre care nu se poate vorbii, ca nu stii cu cine te trezesti. da, recunosc ca nu este ok sa se spuna pe un forum public cum ca ar fi baze militare ultra secrete in locul x si y, se presupune, dar eu sunt 100% convins ca in romania se ascund multe lucruri despre care vom stii peste 50 de ani cand o sa moara de-al de iliescu si de-al de alti fosti securisti, comunisti. cand mor ei...si o sa ajunge la maturitate unii care acum sunt tineri, or sa se spuna pe fata lucrurile. nu degeaba americanii ne-au avertizat ca avem unele lucruri care.....nu ar fii prea bine sa se stie. ei au vazut din satelit cum ca sub pamant noi am avea una si alta. oare de ce bazele nato sunt la constanta si urmeaza cealalta in timis? oare de ce vor americanii rosia montana? oare de ce americanii cumpara muntii romaniei? sunt multe semne de intrebare |
Rosia Montana e cumparata deja , si au cumparat-o pentru aur .. nu pentru altceva .. e una din cele mai valoroase mine din Romania ... iar multi romani bogati nu stiu lucrul asta ... ca daca stiau .. cu siguranta o cumpara vreunu' dintre ei .. cum ar fi , Vantu , Becali , Patriciu sau stiu eu ce alti miliardari in euro ...si muntii romaniei la fel .. ii cumpara din cauza "materialelor" care le avem in ei ... cu siguranta nu vindea statul roman niste munti care ascundea ceva sub ei .. cum ar fi : baze militare sau mai stiu eu ce secrete ale tarii ...
si da , fara Ceausescu ... noi nu mai aveam acum nici 10% din infrastructura ... toate podurile , blocurile , caile ferate , podurile , sosele si etc.. toate sunt facute de el ... desi nu cred ca europa il vroia mort .... ca el era unul dintre marii conducatori din europa .. si avea putere mult mai mare ca alti sefi de stat din alte tari europene ... cat despre pepeni si rosii .. sunt importate deoarece majoritatea serelor .. sau a pamanturilor cu asa ceva ... nu respecta unele norme , nu sunt tratate cum trebuie , stim bine ca cine are pamanturi cu rosii si pepeni , sunt taranii , care 90% dintre ei nu au bani sa trateze pamanturile cum trebuie si de asta nu da roade asa de bune ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2026 4Tuning