![]() |
2 Attachment(s)
akimoto asta pe toate le stie
cred ca e \"tata lor\" :P si acum , ca sa-l ofticam (pe akimoto) , atasam si o (doua) poze nu sunt facute in TM , dar cand am bani , imi iau una si va las sa va faceti poze cu ea :D nOnamee , ai vrea si tu o frumusete din asta ? sa-i dam fum lu' chinezu' asta mic cu Honda mai multe informatii , pe prima pagina a site-ului , la stiri CORRADO 2 !!!!! :bat: akimoto , asteptam impresiile tale 8) , dupa ce citesti bineinteles si datele tehnice afisate tot pe prima pagina |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn :shock: :shock: :shock: :twisted: arat abetoon!!! date tehnice! urgent! :P
|
datele tehnice se gasesc exact pe prima pagina pe www.4tuning.ro
un pic mai jos , la stiri astept rasp lui nOnamee |
:shock: :shock: imda. eu vreau motor. :D
|
mey , asta-i raspuns ?
tu ai vazut ce frumusete s-a afisat mai sus ? asteptam in continuare raspunsul lui AKIMOTO (sau a ramas fara cuvinte :?: ) |
:lol: ihihihiihh ... e superb. pacat doar ca nu exista!
|
cum sa nu existe :!: :?: :!: e adevarat ca mai dureaza putin , da exista
|
Re:
Quote:
The New Corrado 2Motion Art By Mark Dubeau |
hmmm ... akimoto ... sa recunosti tu despre un model european ca este arta. ntttt.... :twisted: :P rau ai ajuns.
|
mah, ce aveti cu el?, baiatu se tine tare pe pozitie. hai long live japan made cars! :D
|
masina imaginara mai corse
|
acuma serios, nu stiu ce ma determina sa zic asta, dar nu-mi place ceva la corrado2 asta, inafara ca suna bine 400 cp. dak e, ca eu am citit numa articolu ala de pe prima pagina. fie vorba, poate ca e europeana. :D
|
Iti zic eu ce nu-ti place: k nu s-a fabricat pana acum :!:
|
:lol: iti spun si eu ce nu iti va placea la el ... pretul care va fi kilogramic ... adica vei avea nevoie de cateva kg de hartie sa il scrii. :D
|
o sa fie ....
si atunci sa vedeti :!: |
ce? iti cumperi daca iei bacu? apropo ... BAFTA LA BAC !!!!
|
.................................................. .................................................. ...
|
speedy5, te plictisesti rau ?
sau poate is io obosit si, ca de obicei, nu-ti inteleg glumele !? |
:shock: fuuuuuuuuuuuuuck!! ce dracu e cu masina aia ca se cocoseaza toata! si daca pot eu sa raspund pentru akimoto ... \"Nici nu trebuie\" ... el nu raspunde ca ii e lene (prietenii stiu de ce!)
|
a dat si el o tentativa de raspuns , dar vorba lu' nOname , ii era prea lene sa-i si reuseasca tentativa ! :)
intrebarea ti-am pus-o tie pt ca-ti admir masina , da' ca sa nu te oftici , uite , stergem poza ! |
bah iepurasule, n-am de ce sa ma oftic...doar ca n-am vazut sensul postului cu dacia plina de saci :?:
si nu ma mai henerva ca vorbesc cu HHH sa te bata crunt :evil: |
1 Attachment(s)
mie m-i s-a parut funny chestia , si unde s-o fi pus s-o vedeti daca nu pe topicu' cu poze ?!?
asa ca uite-o , da fara intrebare de data asta :wink: |
pentru asta e facut dacia :P :P
|
Re:
Quote:
:wink: exista si o sectiune despre chestii funny????? |
Vreau sa vad poza cu akimoto in beemveu!!! Dau si o bere pt. artistul care o posteaza! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
da mah , da' nu i-a facut nimeni poza in BMW ; avem poza cu palaria , atat :( |
buna si cu palaria ... acu totu in viata este sa mentii un echilibru ... cu palaria si in Bemveu ... ERA PREA MULT!!!!!!!!! :D :D :D :D
|
de unde atata bulan pe capu nostru :?: . desi asta seara la \"Atu\" in fata se puteau vedea mai multe masini printre care (tinetiva bine) celica lui one, si....... un BEMEVEU TM XX MAY. oare cine era cu el :?: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
japonezul ala mic si chel e la mine in telefon cu palarie si bmw dar tre sa descopar cum il pot scoate de acolo,asa ca pregatitzi berea:)
|
8) mosu ... daca tu nu poti ... ia pastile de putut ... sau baga SIM-ul in tel la cineva care are cablu si poate sa le dea jos. sau trimite-ti un MMS la o adresa de mail ceva ... sau o gramada. NUMAI DA-NE POZA CU JAPONEZU NOSTRU SI BEMVEU! :twisted:
ps: mie imi placea maxim Bemveu ala ... |
mda, ca e negru. :P
|
:evil: nu mosule ... pentru ca este o combinatie reusita de mai multi factori la un pret redus. adica masina care poti sa o faci sa arate binisor daca vrei , cu un consum rezonabil din cate am vazut cu un comfort OK (clima, electric etc) si in oras si la drum lung si cu o tinuta foaaaaaaaarte faina la drum. si acum sincer sa fiu e singura varianta de caroserie de la BMW care imi place.
|
dap, foooarte reusita combinatie de factori...dupa 3 zile de mers cu el s-a aprins becu la motor, nu mai trage, fasaie ca draku si bate ceva in dreapta spate...de cutie nu mai zic nimik, ca aia vine din fabrica plina cu aluat...
minunata combinatie de factori... |
puteam sa jur ca asta va fi raspunsu' lui akimoto
sebi{ , vezi ce faci cu poza aia :) scoate-o pe o discheta , ceva . nOname , am vazut azi Mercedesu ala negru SL 500 (adica l-am studiat putin) e beton ! :twisted: |
Re:
Quote:
|
mda Akimoto ... hai lasa-ne pliz cu aluaturile si alte din alea :D. bate , sufla , trage ... parca ai vorbi de dacie.chiar mai rau de o dacie naspa. stii bine ca nu e asa da iti place sa exagerezi. sau daca nu exagerezi esti de condamnat ca i-ai luat la maica-ta un astfel de JAF la banii aia. eu nu am zis ca e o masina super. am zis ca e un compromis bun intre mai multi factori.
|
bah ! nu pricepi ca e nashpeturi ?....sufla pentru ca e spart un furtun de la vacuum, furtun care s-a spart deoarece un rahat de capsula de vacuum(sau ce-o fi) s-a dus draq si da prea mult aer; am skimbat furtunu si a inceput sa fasaie de nu mai auzeam muzica in masina, deci am pus 'napoi furtunu spart ca sa fasaie mai incet, pana imi vine o capsula noua...vo 300euro...care este
in dreapta spate troncane ceva, da' nu ma mai intereseaza... iar in cutie tocmai am skimbat uleiu'...ete scartz...tot asa mere...e stricata din fabrica ! nush daca tie tz-ar place ca la fiecare semafor sa macini prin cutie ca sa poti sa bagi a I-a da' la voi la tzara(astia cu vw :wink: ) e masina super daca are climatronic si jamuri helectronice...care este |
bah taticu ... fieru e fier ... se mai strica dracu ... da cutie defecta din fabrica nu cred. aceasta performanta cu greu cred ca poate fi egalata chiar de DACIA. iar noi astia de la tara cu VW ne distram fain. si uite ca nu ne uitam numa dupa clima si geamuri electrice cum ar crede unii snobi de la oras. doar ca suntem dispusi sa ne uitam si in alte directii nu numai spre rasarit cum fac tot acei de la oras. Deh ... vesnicia sa nascut la sat ... spunea cineva ... Speedy5 baga ca sunt pe domeniul tau (bacu).
Si cu riscu de a ma repeta. De ce i-ai luat taticu o asa masina naspa lu maica-ta? Si de ce mai nou te vede lumea tot in Bemveu? E vara si mai dai si tu pe la tara ori what? Mie sincer sa fiu imaginea BMW-ului nu imi place pentru ca vezi toti idiotii care au facut ceva banii intr-un BMW. Toti incordati isi iau BMW ca ei sunt buricu pamantului si restu sunt calici. Cel mai mult imi place cand il umilesc pe cate vre-unu din asta prin oras. Sa ii vezi cum le pica ochelari de soare de pe nas de ciuda. Dar per total ea ca masina nu e chiar asa de rea cum spui tu. JAPONIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!! :arrow: :twisted: :twisted: |
mah daca ale voastre sunt naspa (BMW,VW) ce sa zic yo de dacie :!: :?: :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning