Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

Speedy 07-09-04 13:10

2 Attachment(s)
......

RoSonic 07-09-04 13:20

ce atatea poze..... in Demo se vede cel mai bine cum va fi jocul :twisted: :twisted: :twisted:

Al3xius 07-09-04 15:16

corect Sonic ....din totdeauna pozele au fost mult mai misto decat jocul ...am patit-o de multe ori sa vad niste poze care \"prezentau\" jocul si aratau super si jocul sa fie mai slabutz ...ca sa nu zic altfel ! :roll: :lol:

DaBebeKID 07-09-04 16:31

la speedy acolo, \" master_supra\" poza aia e de fapt master subaru, :lol:

BogdanCMS 07-09-04 19:06

Deja a dat-o in SF partea a2a...ce peisaje tipic \"hollywoodiene\"...traiasca 2F2F, ca l-ash bate numai in cap pe idiotul care a venit cu ideile la filmul ala...totul e absolut \"comercial\" acum...ehh, una peste alta, bine ca nu l-au lasat in pom...jocul...

g-spott 08-09-04 10:45

Gagicele alea se dau ca accesorii la masini ? :P :P :lol: :lol: :lol:

RoSonic 08-09-04 10:54

da ce te crezi in Street Racing Syndicate ca sa castigi si femei?? ;)

Al3xius 08-09-04 11:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"

ia zi`mi si mie mai multe detalii despre jocu asta ... :lol: poate-ti dau adresa sa mi-l trimiti si mie prin posta daca-l ai ..sau i-l dai lu Santos cand vine la Craiova :lol: :lol: :lol:

RoSonic 08-09-04 11:11

Alexius.. nu-l am inca... dar uite situ lor
http://srs.namco.com

Al3xius 08-09-04 12:03

ok thx ! acum tre sa dw flash-u bla bla... :wink:

gata l-am vazut ...e prea tare jocul ! pls RoSonic cand faci rost de el imi zici si mie pe messenger si-ti dau adresa sa mi`l trimiti si mie ! :wink:

g-spott 08-09-04 13:02

Re:

Quote:

Mai sti :P .... da mi-ar place sa fie asa :D

Singurelu 15-09-04 17:21

.....Am tot ce se poate despre UnderGround 1....GB intregi,vreo 8-9 GB despre jocu asta, iar despre UnderGround 2... am deja 2gb de filme si poze..intradevar se anunta a fi cel mai tare din seria NFS,dar pan acuma cel mai tare e Porche Unshlead.Daca ai volan si pedale,iti zic ca simti adevarata adrenalina......pacat ca in U 1 nu se poate...dar....U2 cand apare..demo sau full...il am in maxim 4 h :)

EvLSant0S 15-09-04 20:04

wow .. esti un adevarat.... , cms-ule mi-am adus aminte... u ai pus botul acum 3 luni cand rudy ti-a zis ca face rost de el ? :D :D :D :D

SpeedeR 15-09-04 20:14

Re:

Quote:

il ai rosonic?! sau il are careva?! :D

CT-03-ART 15-09-04 20:58

shie eu vreau Street Racing Syndicate daka il are cineva sa se chinuie sa faca uplad sau sa ne zica un lunk de la care sa il luam.

Corse 23-09-04 19:09

mai 1 ora si 28 de minute si pun mana pe Underground 2. :D nu dorm noaptea asta

Singurelu 23-09-04 19:17

MAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Nu are cum!!!!!UnderGround 2 inca este in lucru!
http://www.nfsunlimited.net
viziteaza si citeste.....NU MAI MINTITZI TOTI ca m`am saturat!sunt la zi cu toate....ce pana mea?toti va laudatzi ca avetzi U 2 dar asta se lanseaza in 56 de zile.....********************** BEEEEEEEEP! ca m`am saturat!

Corse 23-09-04 20:23

mai, nu am vrut sa supar pe nimeni, mie asa mi-a zis un coleg, care spune ca primeste deabia luni cd-urile, nu azi, dar dupa ce am citit site-u pus de tine, m-am convins ca minte.

Singurelu 23-09-04 20:33

Corse,cum apare ceva nou..adik care face rostu de el,oricum in 56 de zile se lanseaza..deci mai sunt vreo 45 de zile pan apare pe piatza...crede`ma ca asa a fost si cu U1 .... mai erau 8 zile pan la lansare si deja il aveam spart,de un tampit din Germania.Ti`l dau eu.....nu te teme..asa se lauda si astia de pe la mine,de pe o retea FX ca`l au,ca bla bla bla..ca unu are doar cd 1 ,altu ca are doar CD 2...altu ca are pe masa si tatsu......have fun whit U 1

Corse 24-09-04 09:26

azi am vb cu tipu ce mi-a zis ca imi aduce U2, si a zis ca imi aduce luni versiunea Beta. se poate? :?

Singurelu 24-09-04 09:46

Nu cred nici in versiunea BETA,nu am vazut nicaieri nici o versiune BETA?Tot ce este disponibil pe piata sunt filmuletele DEMO si pozele...in rest...BETA?E mai prost ca noptea...dar fie..daca faci rost de ea...iti dau eu adresa mea,si daca asa ...iti platesc cat face,si sa vad si eu...ca toti se lauda...dar official nu exista nimic!

Corse 24-09-04 09:53

ok, iti zic luni seara dak am obtinut ceva.

Psycho 09-10-04 17:49

NFS UNDERG 22222222

daca punetzi mana pe el .. vai vai vai ... e prea belea ... ahahahaha ce nfs 1 frarte nfs 2 ... mama mamaaa ... hai k ma bag la joace :D ... e prea belea .. sorry da acu n`am cuvinte :) p bune

Singurelu 09-10-04 17:59

Te anuntz eu cu 5 zile inainte cand apare..nu te teme..tzil si dau... :) ....si vedem care`l termina primu din Club :) va tzine?Dau premiu mare lu ala care ma bate :)

RoSonic 09-10-04 18:55

L-am vazut pe la unu sau doi pe dc++... asa ca daca aveti banda klumea riscati-va...

Psycho 10-10-04 02:12

grrr .... gata frate vedem care`l termina primu` ma combin ! :S

Hondarul 10-10-04 03:54

Inainte sa pleceu in SUA, adica acum 3 luni si ceva, niste vecini aveau deja versiunea Beta. Asa ca cascati ochiila tarabe ca deja cred ca este full version. Aici in SUA, astia sunt inapoiati rau de tot... Au abia Hot Pursuit 2... :lol:

Corse 10-10-04 09:59

nu pot sa cred ce zici Hondare, cum naiba la ei acasa sa fie inapoiati. daca face cineva rost mai repede decat pot eu sa fac, i-l rog sa mi-l trimita si mie. daca fac eu rost vi-l trimit voua. ok? over and out :D

Singurelu 10-10-04 11:12

Voi suntetzi BELEEEEEEEEEEEA...NICI BETA,NICI DEMO NU EXISTA...NU EXISTA !!!
Exista un site... http://www.nfsunlimited.net da`tzi si voi o raita pe el...si VEDETZI TOT CE EXISTA....
Chiar ca mi`am facut nervi cu voi!

Al3xius 10-10-04 12:00

am auzit si eu ca circula versiunea aia pe piata ! ...eu astept varianta full si pana atunci sper sa-mi schimb placa video ! :cry: ca la NFSU nu vedeam gagica de dadea startu ! :cry: :P

Corse 10-10-04 13:23

Al3xius, si eu sunt exact in aceeasi situatie. :lol:

Speedy 10-10-04 13:32

:roll: :oops: :oops: care doneaza si mie un ati radeon 9200 :oops: :oops:

RoSonic 10-10-04 13:59

Singurelu stai tu calm ca niciodata versiunile hack-uite nu au asteptat lansarea oficiala.... ci erau pe piatza cu cateva saptamani inainte....

Bestie 13-10-04 19:30

Vad ca n-a mai postat aici nimeni de 3 zile! Sa inteleg ca deja aveti jocul??? :twisted:

Singurelu 13-10-04 19:36

Re:

Quote:

Singurelu stai tu calm ca niciodata versiunile hack-uite nu au asteptat lansarea oficiala.... ci erau pe piatza cu cateva saptamani inainte....

Bre` NENE....daca te chiorasti bine pe site`ula acela care l`am pus mai sus...ai sa vezi ca nu este inca..de abia au terminat vinilurile pentru o parte din masini....acuma este un concurs international pt nuj ce dracu....nu vezi ca pe langa vinile..de abia au aparut lista oficiala cu masini.... bre breee breeee......daca vreu unu imi tremete JOCU ACASA LA ADRESA CARE IO MENTIONEZ II DAU PLACA MEA VIDEO (GF 4 TITANIUM 128 DDR 256 Bitzi Leadteck!!!!Am dat pe ea numai putin de 7 mil!!!!!....deci...care e cel care se lauda ca il are?

RoSonic 13-10-04 20:25

Incearca te rog sa aberezi mai putin... si citeste ce am zis cu atentie...

Quote:

L-am vazut pe la unu sau doi pe dc++... asa ca daca aveti banda klumea riscati-va...
traducere:
n-am zis ca exista, ci doar ca am vazut in share la niste oameni pe dc++ niste imagini de cd ce purtau numele acestui joc in versiunea pc. De aceea am zis sa riste care are banda sa-l ia ca nu m-ar mira sa fie doar un fake, si sa vada daca e pe bune sau nu.

Quote:

versiunile hack-uite nu au asteptat lansarea oficiala.... ci erau pe piatza cu cateva saptamani inainte....
aici nu ma refeream doar la cazul NFS...
dar oricum, chiar si aici e posibil acest lucru,din simplul fapt ca in realizarea unui produs software (indiferent de natura lui) lansarea oficiala are loc la ceva timp dupa finalizarea versiunii definitive. Si asta din mai multe considerente dintre care: necesitatea unei pretestari si evaluari a aplicatiei inainte de lansarea la apa in versiunea finala; faptul ca este anuntata din timp o data de lansare, nu se va lucra pana in ultimul minut de dinaintea lansarii (se ia o marja de siguranta, plus durata realizarii cd-urilor/dvd-urilor pe care se va afla noul program)

deci, din momentul finalizarii pana la lansare e ceva timp in care isi pot face treaba crackerii... lansand versiunea piratata!!! asa se intampla cu mai toate programele...

ps: lasa te rog \"bre\"urile cand mi te adresezi... ca faptul ca ai si tu o placa din cutie colorata, luata si la \"suprapret\", nu te face superior...

Bogdan_16v 13-10-04 20:37

Ii dau rushinica cu a mea Gygabite Radeon 9600 PRO... :lol: :lol:

200SX 13-10-04 20:54

unde a aparut lista cu masinile oficiale in NFSU2, ca eu nu am gasit-o, puneti si voi un link pe aicea daca stiti.

Speedy 13-10-04 21:21

Aceasta lista nu este oficiala, si este facuta dupa screenshoturile si filmele din Need For Speed Underground 2.

In joc este probabil sa apara toate masinile care au fost in Need For Speed Underground.

- Acura Integra Type R
- Acura RSX
- Dodge Neon
- Ford Focus ZX3
- Honda Civic Si Coupe
- Honda S2000
- Hyundai Tiburon GT
- Mazda RX7
- Mazda Miata MX5
- Mitsubishi Eclipse GSX
- Mitsubishi Lancer ES
- Nissan 240SX S14
- Nissan 350Z
- Nissan Sentra SE-R Spec V
- Nissan Skyline GT-R R34
- Peugeot 206 S16
- Subaru Impreza
- Toyota Supra
- Toyota Celica GT-S
- Volkswagen Golf GTi

Masinile vazute in filme si screenshoturi:

- AM General Hummer H2
- Audi A3
- Audi TT
- Cadillac Escalade
- '05 Ford Mustang GT
- Infiniti G35 Coupe
- Lincoln Navigator
- Lexus IS 300
- Mazda RX8
- Mitsubishi 3000GT
- Opel/Vauxhall Corsa
- Peugeot 106 - '04 Pontiac GTO
- Toyota Trueno AE86 (Corolla)

Source: NFSUnlimited.net

shadow 13-10-04 23:02

eu am luat una din imaginile respective de pe DC, si s-a dovedita fii doar o imagine a CDului 2 de la Underground 1

All times are GMT +2. The time now is 10:13.

- Copyright 2026 4Tuning