Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Jante furate ! atentie (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/123145-jante-furate-atentie.html)

vladpvs 20-05-09 18:40

Re: Jante furate ! atentie

Ar trebui sa se uneasca toti proprietarii de masini ce nu vor sa ramana fara jante si sa-i prinda pe acesti hoti, cu o masina cu ceva jante frumoase puse pentru momeala :lol:

Fixius 20-05-09 23:51

cu sigurantza.. au acces si la acest forum =))

UnuFain 21-05-09 00:04

nu e vorba ca nu au acces dar nu cred ca intra ei pe forum ;)

Piry 21-05-09 00:44

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 2337021)
Sunt camere web wireless (WIFI)

Dar alimentarea lor nu e wireless

CristianD 21-05-09 15:51

Jantele Rial Bari care au fost furate din Grigorescu de pe Polo au fost recuperate. Hoti au fost prinsi in targul de masini de sambata si sunt 2 centateni de etnie rroma (incerc sa nu fiu rasist). Jantele au fost gasite fara cauciucuri. Pe aceasta cale proprietarul de drept doreste sa multumeasca Sectiei 5 Politie Cluj.

Si io sper sincer ca astia 2 ticalosi sa fie bagati la inchisoare o groaza de vreme si sper ca tot astia doi sa fie si cei care o furat de pe celelalte masini si poate sa mai recupereze si altii bunurile care le-au fost furate.

zeusrazvy 21-05-09 18:46

felicitari o veste buna sa dea domnul sa nu mai avem intamplari de genul

Cata RHC 21-05-09 21:25

Politistii ii duc la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj, Procurorii de acolo ii vor prezenta la judecatori pentru a cere arestarea lor preventiva, si domnii judecatori ii vor cerceta in libertate pentru ca nu prezinta pericol social. Cam asta ii mersul cu infractorii in Romania. Te miri ca sunt atatia banditi pe la noi prin tara cand Judecatorii nu gandesc cu capul

Cata RHC 21-05-09 21:41

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...90521-02262217

Piry 22-05-09 11:16

Cata_RHC chiar stie cat e ceasul, iar cristian_d trebuie sa-ti dau o veste proasta. La o firma, duminica 3 mai orele 16, soare puternic...hotia rezista. 4 cetateni (tigani borati) au patruns in incinta unui depozit, ei fiind surprinsi de camerele de supraveghere din mai multe unghiuri. a venit politia luni, i-a si recunoscut instant si au recunoscut in acelasi timp patronului ca ei, tiganii, din pacate nu vor fi inchisi pentru ca procurorul face exact ce zicea cata. si sfarsitul este ca, la un momentdat dosarul se prescrie.

DACA EU, proprietar de jante prind hotul cu mana mea si-l nimicesc in bataie, ma si inchid astia plus ca hotul -culmea- ma da in judecata si mai stoarce si ala o gramada de bani de pe mine...am eu o vorba buna.....N-AI CU CINE MA!

CristianD 23-05-09 20:57

unde ii vlad tepes ... :P

Fixius 30-05-09 09:35

mi s-au furat din curte azi noapte un set de jante alessio monza negre cu gume nokian nrvi
pe 15

Champion 30-05-09 09:37

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2364633)
mi s-au furat din curte azi noapte un set de jante alessio monza negre cu gume nokian nrvi
pe 15

Nasol, pune niste poze daca ai sa vedem exact cum arata, daca le vedem pe undeva sa te anuntam

PS: prin ce cartier stai?

Fixius 30-05-09 10:47

2 Attachment(s)
dambul rotund, dar nu o sa mai stau prea mult prin zona...
imediat langa mine ete un palat unde locuiesc cateva familii de romi, acu cateva nopti mi-au cerut 10 mil taxa de protectie..

ma gandesc ca acum mi-au luat jantele ca sa-mi demonstereze ca am nevoie de protectia lor =))

elnino 30-05-09 11:32

Ei de aveai vreo 2 caini periculosi...

scorpionxxx 30-05-09 14:31

exact ce ziceam si din curte te poate fura.
Hotul hot ramane,
cu toate ca posibil sa fie ei dar nu ai nici o dovada sa ii acuzi pe ei,
acum trebe sa lasi politia sa faca treaba daca si-o vor face

Fixius 31-05-09 00:14

oare merita sa dau anuntzul si prin ziare ??

UnuFain 31-05-09 23:40

da'l si la stiri ;)

MaxX_82 01-06-09 14:11

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2366784)
oare merita sa dau anuntzul si prin ziare ??

Am gasit masina azi sparta, adica usa din spate indoita, tot in Damb....

DoDo_Dorin 01-06-09 15:41

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2364639)
Nasol, pune niste poze daca ai sa vedem exact cum arata, daca le vedem pe undeva sa te anuntam

PS: prin ce cartier stai?

ti le-o furat careva de acolo ca am auzit ca aveau ceva jenti negre de vanzare cu 150 de euro :)) de stiam mai repede ma duceam sa le iau. da careva din damb le-o furat .

DoDo_Dorin 01-06-09 15:42

lasa ca ma interesez sa vedem la cine o fost ;)

DoDo_Dorin 01-06-09 15:50

Quote:

Originally Posted by MaxX_82 (Post 2370537)
Am gasit masina azi sparta, adica usa din spate indoita, tot in Damb....

acolo in damb este o gasca care tot sparge masini si fura . si mie mi-o spart anul trecut masina si mi-o furat cd playeru . ar trebuii sa ii depistam si sa mergem peste ei :))

CRyS` 09-06-09 01:09

Las baieti ca si in Iasi se fura jantele ! Unui amic i s-a furat de pe un Ford Mondeo jantele originale de Ford pe 15 si dintr-o zona foarte populata (adica pe langa Gara de Nord ) unde traficul chiar ca e mare!

nyctalus 10-07-09 13:26

Mare atentie, cei care stau pe Calea Floresti!
Se sparg masini!
Ultima masina sparta a fost ieri 09.07.09 chiar langa spalatoria auto de la iesirea din
Cluj spre Floresti.
Nu ca nu ar sta politia mai tot timpul sub pod.........dar.......

GMan 01-09-09 02:40

Se mai fura jante ? sau sunt in garda baietii sa nu fie prinsi ? Sa le ajute Dumnezeu dupa cum si ei ajuta altora :) .

Fixius 01-09-09 17:53

amin !!!!!!!

elnino 07-09-09 10:03

Quote:

Originally Posted by GMan (Post 2601596)
Se mai fura jante ? sau sunt in garda baietii sa nu fie prinsi ? Sa le ajute Dumnezeu dupa cum si ei ajuta altora :) .

Daca nu se fura jante, se sparg geamuri.
Ieri am avut minunata surpriza sa-mi vad geamul dreapta spart. Nu mi s-a furat nimic din masina, nici macar n-au deschis portiera.Ciudat e ca masina era parcata la vreo 0.5 m de zidul blocului si tocmai geamul dinspre zid l-au spart.
Astia de la politie n-au gasit nici o amprenta, nici o urma...iar seful sectiei mi-a zis ca in aceeasi noapte s-au spart mai multe geamuri de taxiuri pe aceeasi strada (undeva in groapa). Nebuni dom'le..

tigermotorsport 18-09-09 18:16

Cred ca nu mai repar jentile, asa zgariate dade scapa:-D care stie unde sa gasesc husa pt masina? Nu ca ar proteja de rauvoitori, dar macar de cascati si neatenti:-P

mese_adi 16-10-09 21:12

1 Attachment(s)
din pacate se mai fura si jante , astazi am aflat ca la un coleg de pe alt forum i-au furat jantele de pe masina . .Atasez poze cu rotile (cauciucuri Michelin Energy 205/55/r16, jante Viper) si in caz ca observati rog sa anuntati

ALEX_Agressor 19-10-09 20:08

Quote:

Originally Posted by elnino (Post 2617639)
Daca nu se fura jante, se sparg geamuri.
Ieri am avut minunata surpriza sa-mi vad geamul dreapta spart. Nu mi s-a furat nimic din masina, nici macar n-au deschis portiera.Ciudat e ca masina era parcata la vreo 0.5 m de zidul blocului si tocmai geamul dinspre zid l-au spart.
Astia de la politie n-au gasit nici o amprenta, nici o urma...iar seful sectiei mi-a zis ca in aceeasi noapte s-au spart mai multe geamuri de taxiuri pe aceeasi strada (undeva in groapa). Nebuni dom'le..

Frumoasa consolare din partea politiei,adika...ca si cum ti ar zice..stai linistit ca s au mai spart inca ceva masini azi noapte, nu esti singurul...appo de Pasti, aici in marasti pe str Muresului s au furat jantele de pe un Vw Sharan,chiar tupeu au unii,din cate aud se sparg masini la greu pt cate un detector radar.cd player,biscuti,etc..pacat de geamul spart...si eu am muscat o de cva ori:cry:

MaxX_82 22-10-09 12:31

Sa va bucurati daca e geamul spart, mie mi-au indoit usa in coltu din spate sus de puteai sa iti bagi aproape capu inauntru, asa ca trebuie sa o schimb cu totu. S-a intamplat sa fie sparte mai multe masini pe acceasi strada in mai multe nopti si domnii de la politie sa dea din umeri. Pe mine mai mai ca ma suspectau ca am stricato eu si as fi vrut sa o repar pe casco (masina are 16 ani si casco la varsta ei....)

di48lo 22-10-09 12:38

Daca masina e parcata aproape de casa/apartamentul vostru, montati si voi camere de supravegheat... adica webcam cu infrarosu si zoom+un laptop ;)

mese_adi 25-10-09 20:37

nu te prea ajuta cu nimica un webcam , la cumnatul i-a furat laptopul din masina si a predat politiei caseta video in care se vedea cine a spart masina . Dupa 6 luni nici un raspuns de la politie

Cuiutz 26-10-09 17:15

Quote:

Originally Posted by MaxX_82 (Post 2741198)
Sa va bucurati daca e geamul spart, mie mi-au indoit usa in coltu din spate sus de puteai sa iti bagi aproape capu inauntru, asa ca trebuie sa o schimb cu totu. S-a intamplat sa fie sparte mai multe masini pe acceasi strada in mai multe nopti si domnii de la politie sa dea din umeri. Pe mine mai mai ca ma suspectau ca am stricato eu si as fi vrut sa o repar pe casco (masina are 16 ani si casco la varsta ei....)

Scz ca sunt offtopic .. ce firma ti-a facut casco :shock: .. ca eu m-am tot interesat sa imi fac pt bmw .. si nimeni nimic :x .. e30 cabrio .. '93

MaxX_82 26-10-09 19:07

Tocmai asta era ideea ca nimeni nu face casco la asa masina.

Cuiutz 27-10-09 00:59

Upss .. gresala mea .. am citit pe fuga :oops: :D

All times are GMT +2. The time now is 15:50.

- Copyright 2026 4Tuning