Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   MAFF Muron - Tuning autohton pentru Porsche Cayenne (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/123038-maff-muron-tuning-autohton-porsche-cayenne.html)

darkeddy 12-05-09 15:17

Re: MAFF Muron - Tuning autohton pentru Porsche Cayenne

nu stiu daca ati obesrvat, dar deja a aparut un review pe siteul oficial al Top Gear

link --> http://www.topgear.com/uk/car-news/m...nne-2009-05-12

agentulsecret3 12-05-09 16:28

i-a desfiintat TOP gear:)

mario79 12-05-09 18:17

:shock:DOAMNEEE cum arata, vis frate vis!!!!!!!!!!!!!!!:sad:

chelloo83 12-05-09 20:12

arata bine, mie imi place mult interiorul

SV25MBN 12-05-09 22:18

Quote:

Originally Posted by agentulsecret3 (Post 2311996)
i-a desfiintat TOP gear:)

Ce urat au vorbit despre ei :)

LoganFan 12-05-09 22:20

Iata aici si un tuning romanesc reusit pe altceva decat logan,super reusit Cayenne-ul,imi place la nebunie,mai ales interiorul

madboy 13-05-09 16:43

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 2308274)
MAFF Muron - Tuning autohton pentru Porsche Cayenne

Dacă tot am văzut cum se descurcă tunerii din īntreaga lume cu Porsche Cayenne, acum să vedem cum se descurcă romānii cu SUV-ul german. Īn cazul de faţă, vom vorbi despre MAFF şi al său Muron.

Body kit-ul de la exterior este realizat din fibră de sticlă, īn care pot fi īncorporate elemente din fibră de carbon. "Meniul" include LED-uri, noi spoilere faţă şi spate, capotă motor cu fante de aer, praguri laterale, eleron pentru plafon, ornamente pentru blocurile optice şi capacul portbagajului, noi tips-uri şi oglinzi laterale īmbrăcate īn carbon şi cu semnalizatoare. Tot la exterior, viitorii clienţi īşi vor putea alege atāt culoarea, cāt şi mărimea jantelor. Interiorul este acoperit īn totalitate cu piele şi poate fi personalizat īn funcţie de dorinţele clientului, acesta putānd alege culoarea, cusăturile şi chiar inserţiile. De asemenea, MAFF poate instala şi sisteme audio sau multimedia.

Sub capotă, se poate opta pentru o creştere cu pānă la 100 cai putere, indiferent de motorizare. Mai mult de atāt, portofoliul MAFF include şi exemplare ce dezvoltă 700 cai putere. Pentru o manevrabilitate īmbunătăţită, suspensia poate fi coborātă cu pānă la 80 mm.

"We thought nothing could ever top the Gemballa Cayenne for sheer pig-scaring ugliness. Ever. We didn't imagine for a second it'd be mere weeks before another tuner came up with a creation to rival the eye-molesting Tornado." - topgear.com

Si bine au zis!

agentulsecret3 13-05-09 22:31

Quote:

Originally Posted by madboy (Post 2315382)
"We thought nothing could ever top the Gemballa Cayenne for sheer pig-scaring ugliness. Ever. We didn't imagine for a second it'd be mere weeks before another tuner came up with a creation to rival the eye-molesting Tornado." - topgear.com

Si bine au zis!

chestia asta cu gustul e discutabila e adevarat ca la unii tzoparlani le place..:)

david_makaidj 14-05-09 14:27

mamaaaa....cred ca ii cel mai frumos suv din lume

Evoluzione 14-05-09 22:08

E cel mai tare Cayenne! La interior mai este de lucrat putin la unele detalii dar in general e superb!

nea_gogu_de_la_gaze 16-05-09 08:27

Arata bine:D

U_TUNING 16-05-09 09:06

Maff ''moron'' era mai bun ca si nume!!!!

badmafia87 01-06-09 04:16

RESPECT pt oameni care au muncit la masina asta printre ei s numara:nea marin,iulik,puiu,mircea,sorinel,pana,nea georgica si nu numai,imi place acest muron,succes in continuare echipei maff p.s. datorita lor putem zice k suntem la nivel european cu tuningul;)

All times are GMT +2. The time now is 03:07.

- Copyright 2026 4Tuning