![]() |
Re: BMW a īnregistrat cele mai mai pierderi din ultimii 7 ani!
Gresesti...cei 420mm ai discurilor de pe RS6 nu exista in oferta Porsche, doar in cadrul Bentley-ului Conti GT Speed, ba chiar Bugatti face parte tot din grupul VW si are 400mm, asa ca stiu exact ce vb si mai stiu ca cele mai eficiente frane sunt pe Veyron pt ca are 8 pistoane fata de 6 pistoane de pe RS6, dar imediat dupa Veyron se situeaza RS6 la franare. E o franare violenta dar stabila, fara fading si senzatie fada la calcarea pedalei! Iar Porsche are si el frane ceramice dar sunt altele decat cele de pe RS6 si R8 (R8 avand 380mm).
|
si eu care credeam ca dolb e cel mai incapatzanat... :D
din punctul lui de vedere viitorul e cam asa...o reclama audi, noul rs6 a reusit sa bata recordul de viteza depasind bariera sunetului in doar 400 metrii pana cand accidental au apasatbutonul de anti gravitatie si si`au luat zborul anul 2020, noul bmw a reusit sa scoata pe piata modelul m3, el beneficiind de 280 kai si geamuri electrice, desi generatia precedenta era mult mai dotata si puternica frate... eu nu stiam ca audi e regele neincoronat al automobilismului... e adevarat, are multe merite dar chiar sa violeze orice bmw in orice domeniu? tare astia cu inelele :d |
Quote:
PvDTranceAddicted asculta si tu ce au de zis ceilalti, nici nu am stat sa-ti citesc in totalitate posturile la cat de lungi sus si combinatia de litere mari/mici ca ma lua cu durere de cap.. Tu spui despre toate lucrurile audi, o dai in frani si in quattro acuma, sunt multe chestii pe care audi le are diferite fata de bmw, asta nu inseamna ca sunt mai bune la audi.In general mai pe scurt sa spun bmw-ul este inca superior unui audi, restul tine de gusturi. Pentru satisfactia ta poate doar r8 este singurul audi la care bmw inca nu are un adversar pe masura.. |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=mgnnoAhni-M https://www.youtube.com/watch?v=M0Idt...eature=related Si da, C6 e superior seriei 5, indiferent ca-ti place tie sau nu. Cat despre Fiat, nu stii tu cu ce se mananca, oricum. Iar Audi :D:D:D, astept inca varianta standard FARA geamuri manuale pe spate si aer conditionat, si sunt curios cand or gasi alta culoare inafara de gri:D:D |
Quote:
Faptul ca are multe optiuni in interior si cate si mai cate smecherii nu ma impresioneaza pentruca calitate egala cu 0, si cand o sa se ridice macar. la jumatate din valoarea unui bmw atunci am sa o privesc cu alti ochi, singurul citroen care imi place este c4 si doar atat. Inafara de pret nu vad de ca as alege un c6 in defavoare seriei 5, cu argumente de pe youtube nu convingi pe nimeni, pot sa pun si eu 100 de fimulete cu seria 5 de pe youtube.. Nu stiu de ce tot cauti nod in papura despre audi, ca nu are nicio legatura cu discutia de aici, si spui de geamuri manuale pe spate cand majoritatea fiaturilor au geamuri manuale si pe fata, asta la masinile recente 2006/2007. eu inca nu am vazut audi din generatia noua cu geamuri manuale nici pe spate, si asta cu griul ma bine nu spuneai :lol: asa place omului, nu ai ce face, cum mie imi place negru la masini.. |
Quote:
The Volkswagen Group is planning to overtake Toyota, the world's biggest car maker, as part of a 10-year plan that will see the majority of new Volkswagen,Audi, Skoda and Seat models - possibly even some Porsches, Bentleys, Lamborghinis and Bugattis - adopt one of four mechanical platforms. The four new model architectures are for compact rear-engined city cars (MHB), small to midsized transverse-engined family cars (MQB), mid-engined sports cars, and larger longitudinal-engined cars (MLB). Those four architectures could allow the VW Group to almost double its volume by 2018, to reduce model development times by up to a year, and to reduce costs by between 25 and 40 per cent. |
Nu prea cred treaba asta, a fost intr-un timp un zvon cum ca ar vrea ca vw-porsche sa fie un singur producator, dar deocamdata este cum am zis si mai sus.. si treaba cum ca fiecare este independent chiar ei au zis..
Am observat navigatia si climatronicul de pe gallardo, navigatie fiind vechiul model RNS-E, ma intreb daca la urmatoarea generatie de gallardo va folosi MMI, oricum atat timp cat da bine si e de folos in audi nu vad de ce nu ar fi si in gallardo, ca in rest nu vad nicio asemanare. Dar oare ai vazut bordul de la peugeot 3007 care este perfect copiat de pe audi ?? cu mici modificari la butoane si comenzi.. |
Asa cum spuneam...referinta suprema in interior ramane Audi...pana si in rev romanesti scrie asta...calitatea materialelor imbinarile si design-ul cockpitului Audi e muuult peste rivali, fara cusur de frumos!
|
Quote:
|
Si doar atat?:)) Mai tii minte cazul ala in care o ceafa lata conducea un A6 intr-o cursa in buc si a intrat din plin in jandarmerie cu 250km/h si n-a patit nimic ala de la volan?!Ahhh cam naspa...incearca experienta asta intr-un bmw sa vdm ce patesti:))))) Si sa nu aduc aminte de design si performante...
|
Quote:
Audi dupa parerea mea e un mare piece of..... .( si ma refer la astea noi ) |
Bentley, Bugatti, Lambo toate in grupul VW-AUDI....ahh cam "naspa"... SI MIE IMI DISPLACE DOAR BMW CA TOTI TARANII SE CRED CURU PAMANTULUI CA BMW ESTE SI FACE SI DREGE SI CA E CEL MAI TARE SI EI SUNT CEI MAI CEI...PATETIC!
|
Quote:
Quote:
|
Pt mine cele mai exclusiviste masini posibile si pe gustul meu in totalitate sunt Audi, Aston Martin si Lamborghini...toate trei brand-urile ma fascineaza si de fiecare data cand iau contactul cu vreun model simt cu adevarat ca astea sunt masinile ideale pt caracterul meu!Design, prestigiu, calitate, performante si siguranta!
Si in ordinea preferintelor mele : R8 V10, One-77, Gallardo LP560-4...n-am zis Reventon ca mie nu-mi place verdele si interiorul cu alcantara verde inchis e cam nasol pt gusturile mele, dar ca exterior Reventon e crima si pedeapsa:) |
Quote:
|
Quote:
|
N-am TDI asa ca taci daca nu stii...plus ca urasc TDI-ul asa cum spuneam intr-un post! Si nu masina mi-am luat din banii mei si chiar urmeaza sa o schimb curand si nu ma pot indrepta decat spre Audi sau Mercedes si nu la mana a-5-a din 1900 toamna sau de prin 2001 cum crezi u! E problema mea ce am eu si ce fac! Important e ca eu vad realitatea iar u vezi ratul de porc si ochii cariati ca pe "Dumnezeu pe sosele"...plus ca pana si imperiul nazist a sustinut doar Audi si Mercedes si nu BMW, cu toate ca nu am fost niciodata de acord cu ce a facut Hitler, dar ca idee cine apreciaza Audi si Mercedes in defavoarea BMW stie ce face! Plus ca avand 100 de ani de istorie, Audi e printre primele 5 brand-uri auto din istorie asa ca nu imi spune mie ce a facut audi si in competitii unde Audi Quattro+R8+R10+RS4 DTM si multe altele nu se compara cu ce a castigat si a realizat BMW in muuult mai putini ani de istorie!
Cand se unesc 4 brand-uri renumite intr-o lume auto si imbina calitatile fiecarui brand intr-unul singur, rezultatul e uimitor! Si n-am zis ca eu compar Aston Martin cu Audi, doar R8 poate sa fie in clasa unui DBS,etc...asa ca nu mai insinuia u prostii! Plus ca am spus preferintele mele nu am comparat ce imi place mie, ci am relatat exact ce cred si stiu ca este maxim in industria auto. Plus Veyron care e opera de arta dpdv.... |
omule..intelege ca AUDI NU E ETALON. Audi e pt VW cum maybach e pentru mercedes si cum lexus e pt toyota. Intelegi? Deci Veyron traieste datorita VW, audi datorita VW, lambo datorita VW.. intelegi? Ce motoare are AUDIIIIIIII in Formula 1 si ce motoare are Bmw in F1? ..In afara de DTM , in ce alte sporturi cu motor participa audi?
|
Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?
:shock: Hai sa-mi bag...
Nu-mi vine sa cred ca ati facut thread din toata chestia asta :lol: :lol: :lol: |
DTM, Le Mans 24h, American Le Mans Series, FIA GT3...HAPPY NOW?
|
Prea "acida" discutia...totusi degeaba BMW nu are rival pentru R8 sau M3 e mai rapid ca un RS4 ca cei mai multi nu sunt cumparatori de varfuri de gama.Comparati la aceiasi clasa masinile desi comparatii de genu is o gramada pe forum.
|
Intrebare pentru PvDTranceAddicted:
Tu consideri Audi premium cu toate ca imparte materiale si platforme tehnice cu Volkswagen, Seat si Skoda?(nu mai zic de motoare) Mie nu-mi suna asa ,,premium" |
eu unul cel putin nu as alege un rs4 in detrimentul m3-ului nici sa ma iei la bataie! Rs4 abia se va compara cu M3 cand o sa aiba si el RWD..pana atunci sa stea linistit . RS6? pai iara trecem la M5 care ii da clasa si nu vreau sa continui ! Intr-adevar, BMW-urile comune, e46 , e39 , e60 care le vedem pe toate strazile sunt porcarii , mari porcarii.. insa cand e vorba de M deja BMW nu are decat un singur RIVAL, A M G .
|
Quote:
|
unde? pe circuit? nu ma intereseaza circuitul. Pe mine ma intereseaza istoria marcii, ma intereseaza clasa. Si mai ales ma intereseaza R W D
|
Quote:
Fiind mutat pe secţiunea mea preferată la moderare, adică versus, vă anunţ că postările aici respectă tiparul deja cunoscut membrilor constanţi ai secţiunii, adică: fără cuvinte tari, discuţii normale īntre oameni normali la cap, cum ne presupunem cu toţii a fi. Restul detaliilor aici |
Quote:
|
Quote:
|
Deja devin toti foarte entuziasmati de acest subiect si vad ca eu sunt "capul rautatilor":)) In primul rand toti traim in RO unde indiferent de clasa din care face parte masina...TDI,CDI, TDCI, DCI, numai ele se vand...oamenii cretini din RO prefera TDI PREMIUM ca oricum ei nu conduc ci folosesc masina ca uz de fite, iar adevaratii piloti sau cei care chiar sunt pasionati ori nu-si permit ori cei care isi permit sunt luati pe sus de gabori. Adica e ca un dute-vino extrem la noi in tara...in afara TDI e ca nuca in perete in statele cu adevarat dezvoltate.
Eu unul nu pot inghitii TDI oricat de common rail o fi el, tot nu se aude decat un fasait la evacuare si totul se termina la 4500, o turatie care ma lasa rece! Poti sa ai si V8, V10, 12 TDI ca tot nu-mi pasa...abia un V12 daca se aude ca un V8 mult mai mic pe benzina...chiar nu inteleg cand ai bani, lenea asta sa bagi la pompa benzina o fi asa mare?! Si daca stiti si observati si voi pe strada si la tuning show-uri numai grasi imbecili care n-au nici o treaba cu condusul sau cu mersul "in blana" detin AMG-uri gen CL, S, etc dintr-un motiv cat se poate de stupid ca e fitos si e cel mai scump din gama. pe romaneste el isi ia sa il tureze la semafor un pic sa il vada ftl de pe trecere sau din fata mall-ului sau bar-ului dar in restul timpului e nu depaseste 50-60km/h cu ea, cu toate ca sub piciorul drept stau 4-500 de cai putere! Asta inseamna la noi prostie! Cand ai bani si esti destept stii ce masina iti cumperi si o folosesti ca atare! In plus fata de asta daca ascultati la oamenii cu creier din domeniul auto mondial ati intelege majoritatea ca RS4 e cel mai user friendly cu care mergi la cumparaturi, practic si cand vrei poti merge pe circuit, plus ca n-ai limita in a merge tare cand ploua spre deosebire de M3 cu tot cu DTC ON. Asa ca ce speculati voi e irealitatea absurda a unora cu referire stricta la RO unde clar cu un spate jucaus si cu denivelarile si gropile noastre pierzi controlul fara sa vrei, se intampla des la noi pentru ca infrastructura e zero! Eu cred ca m-am facut in sfarsit inteles! |
Quote:
|
Quote:
On: Toate sunt nashpa,Logan`u e cel mai tare. |
Loganul?:))) Glumesti nu?:))) Mi se pare cretinism sa spui ca loganul e cel mai tare... E DACIA.PUNCT! Adica e cam nasoala rau...la 10.000 euro iti poti lua un Golan "full" sau un C200K aproape full la mana a doua din 2002-2003...ahhh what's the difference?:))) Am boala pe "desteptii" care lauda Logan sau BMW fara sa aiba dreptate!
|
tu esti unul din cocalarii care prefera sa isi cumpere un cazan din 95 coaja inlocul unei masini noi din 2009 full :) nice.
|
Am spus 2002-2003 MERCEDES NU LOGAN! E diferenta ca de la cer la pamant intre un MERCEDES cu o tehnologie si design cu multi ani lumina peste logan fata de un rahatel romanesc prost, nesigur, fara imagine, mega lenes si urat in draci...
|
Aici depinde mult de gusturi. bmw mi se pare o masina performata, dar fara un rost anume, altul de a fi masina de fite. audi mi se pare o masina moderna, design placut oricui, impresie de avans tehnilogic si reprezinta un compromis intre sportivitate si confort.
Mercedes sunt masini foarte elegante si confortabile, dar duc lipsa de manevrabilitate si fiabilitate. din cauza asta ma impiedica sa il aleg ca fiind marca premium din frunte in detrimentul lui AUDI. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Platforma si motoarele sunt impartite la clasa mica (a2, a3, a4, a6),unde e si normal atata timp cat fac parte din acelasi grup, asta nu are cum sa fie in clasa premiuim, la fel cum mercedes si bmw are astfel de modele care nu pot intra in clasa premium:clasa a,c,e, seria 1, 3, 5. Acuma doar modelele de varf a celor 3 producatori daca pot intra in clasa premium, de la audi un model ar fi R8 care se poate deocamdata incadra in clasa premium. Poate era mai corect ca topicul sa se refere la modele care se pot incadra in clasa premium de la cei 3 producatori, ca daca e te referi la producatori in general nici unul nu poate fi din clasa premium. |
De acord cu tine. Dar vroiam sa aud asta de la el ;)
Ca de aia am si pus intrebarea.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning